Trendy Soccer Player Hårklipp

Den bedste fodboldspiller haircuts skal opfylde to kriterier. De skal være rigtig cool, moderne og friske, men forbliver praktiske nok, så de ikke kommer til at bøje spillere på banen. De fleste af deres frisurer tjekker listen på begge konti. Derfor er de betragtes som de bedste, og millioner af mennesker over hele verden kopierer dem. Her er 50 af de hotteste fodboldspillere i øjeblikket og deres fantastiske haircuts.

Cristiano Ronaldo

cristiano ronaldo frisure

Selvfølgelig måtte vi starte denne liste over de bedste fodboldspiller haircuts med, hvem ellers, den bedste fodboldspiller. Cristiano Ronaldo har i mange år domineret fodboldens verden og er også en meget flot atlet.

Lionel Messi

Lionel-Messi-frisure

Den anden på alles liste med hensyn til talent og berømmelse er ingen anden end Lionel Messi. Han har været igennem en del stilændringer og endelig afgjort på denne far skæg og kam over kombination.

Neymar Soccer Player Haircuts

Neymar-frisure

Neymar blev straks til en meme det øjeblik han gik ud med dette hårklipp. De fleste mennesker sammenlignede det med en skål med ramen nudler og opfordrede denne smukke og talentfulde atlet til at ændre den.

Luka Modric

Luka-Modric-frisure

Luka Modric skød i international berømmelse efter sin fantastiske stribe på 201World Cup. Mænd overalt begyndte også at kopiere sin frisure, som består af en mellemlængdesnit med en midterdel og sideband.

Mohamed Salah Soccer Player Haircuts

Mohamed-Salah-frisure

Mohamed Salah viser stolt sit naturligt krøllede hår med en mellemstilet frisure, som han har parret med et kort skæg. Det er en sjov måde at bære dit hår på, hvis det ligner hans og det kræver meget lidt vedligeholdelse.

Kevin de Bruyne

Kevin-de-Bruyne-frisure

Denne belgiske midtbanespiller spiller for Manchester City i England. Han har naturligt blondt hår, som han elsker at spike op ved at bruge masser af hårvoks, da det er så tykt. Det er en vidunderlig løsning, hvis du ligesom ham også har tykt hår.

Toni Kroos fodboldspiller frisyrer

Toni-Kroos-frisure

Som det fremgår af hans skjorte, spiller Toni Kroos for den spanske fodboldklub Real Madrid som midtbanespiller. Han spiller også på tysklandsholdet i samme position og har en bror, som også er fodboldspiller.

N'Golo Kante Soccer Player Haircuts

NGolo-Kante-frisure

N'Golo Kante defensive midtbanespiller af den engelske fodboldklub Chelsea spiller ikke rundt, ordspillet er beregnet. Han barberede hovedet helt og gik til et hårdt krigssyn, der tjener ham både på og uden for banen.

Paulo Dybala

Paulo-Dybala

I modsatte ende af spektret er den italienske fodboldklub Juventus 'fremad Paulo Dybala. Han har en smuk og slank hårklipp samt et kælenavn til at matche. 'La Joya' betyder 'juvelen' kaldet således for hans talent og meget kreativ måde at spille spillet på.

Harry Kane Soccer Player Haircuts

Harry-Kane-frisure

Tilbage til England for et hurtigt besøg på fodboldklub Tottenham Hotspur for at se Harry Kane og hans vidunderlige korte, bølgete hårklipp. Han viser begyndelsen af ​​en tilbagegående hårlinie, men håndterer det nådigt hidtil.

Antoine Griezmann

Antoine-frisure

Der er ingen tvivl om, at Antoine Griezmann sandsynligvis har flere damefans, end han har mænd. Han er en af ​​de smukkeste fodboldspillere i verden med medium bølget hår, et perfekt smil og et mejslet ansigt.

Luis Suarez Soccer Player Haircuts

Luis-Suarez-frisure

Luis Suarez holder det godt og kort for sit mørke og krøllede hår med en lille frakobling foregår i ryggen og på siderne. Hans skæg er forbundet med hans hårklipp gennem et par meget lange sideburns.

Sergio Aguero

Sergio-Aguero-frisure

Her er en anden smuk underskæring som slidt af den talentfulde Sergio Aguero. Faktisk er den høje underskæring, at hans lange top ser ud som en smule af en fauxhawk, som er meget på trend lige nu, hvis du vil kopiere den.

Kylian Mbappe

Kylian-Mbappe-frisure

Her er Kylian Mbappe, en fremad for det franske landshold, fejrer efter at han scorede åbnings målet i kampen mellem Peru og Frankrig i Gruppe C i 201World Cup, der fandt sted i Rusland.

Robert Lewandowski

Robert-Lewandowski-frisure

Robert Lewandowski er kaptajn for Polens nationale fodboldhold. Han spiller også for Bayern München klubben som en angriber. Han er delvis til kort hårklipp med et længere sæt pande foran, som han sætter ind i pigge.

Marc-Andre Ter Stegen

Marc-Andre-Ter-Stegen-frisure

Han er en af ​​de mest berømte fodboldspillere i verden takket være sin status som målmand for Barcelonas fodboldklub. Han har sit naturlige blonde hår med en frakobling og en lang top, der er blevet fejet til den ene side.

Eden Hazard Soccer Player Haircuts

Eden-Hazard-frisure

Han må bare gå til enkle buzz nedskæringer, men Eden Hazard har et af de fedeste navne i biz. Han er belgisk ved fødslen og spiller nu for Chelsea, hvor hans fantastiske talenter ved at drible bolden og kontrollere det tæt på bliver anerkendt.

Andres Iniesta

Andres-Iniesta-frisure

Iniesta sagde engang berømt, at han ønskede, at han kunne være udødelig, så han kunne fortsætte med at spille for Barcelona. Det var her han tilbragte det meste af sin karriere og endda var kaptajn i tre årstider. Men nu spiller han for Vissel Kobe, en klub i Japan.

David de Gea Soccer Player Haircuts

David-de-Gea-frisure

David de Gea er Manchester Uniteds målmand og en anden favorit af damerne. Hans smukke underskæring med en geleret top forlænger sit slanke ansigt og gør ham meget attraktivt.

Sergio Ramos

Sergio-Ramos-frisure

Han er uden tvivl en af ​​de mest berømte fodboldspillere i verden og muligvis en af ​​de mest berømte i spillets historie. Sergio Ramos spiller nu for Real Madrid klubben og det spanske landshold, som er kaptajn for begge.

Paul Pogba

Paul-Pogba-frisure

Paul Pogba har en af ​​de mest interessante frisurer på vores liste over fodboldspiller haircuts. Han valgte en platinblond kort stil med geometriske hårdesigner på begge sider, der får ham til at se badass og cool.

Dries Mertens Soccer Player Haircuts

Dries-Mertens-frisure

Her er et billede af en af ​​vores elskede fodboldspillere fra banen, klædt i en elegant skovgrøn jakkesæt med matchende bowtie og brune træbriller. Han ser fantastisk ud, næsten som en supermodel.

Marcelo Soccer Player Haircuts

Marcelo-frisure

Vi kan beskrive Marcelos haircut som en naturlig, overgroet afro. Det store ved det er, at du ikke skal besøge din frisør i lang tid mellem haircuts, fordi du ikke behøver at. Denne stil er budgetvenlig.

Den kristne Eriksen

Den-kristne-Eriksen-frisure

Her er Danmarks midtbanespiller Christian Eriksen, der scorer et mål i kvalifikationskampen mellem Irland og Danmark i andenpladsen til 201World Cup. Det skete på Aviva Stadium i Dublin, i 201

David Silva fodboldspiller frisyrer

David-Silva-frisure

David Silva er en af ​​de få fodboldspillere på vores liste, som sportsmand. Vi bebrejder ham ikke, fordi han ser helt fantastisk ud. For ikke at nævne, at dette kræver meget lidt produkt og styling.

Phillippe Coutinho

Phillippe-Coutinho-frisure

En anden god fyr frisør kommer på vores måde med Phillippe Coutinho, en brasilianer, der nu spiller som midtbanespiller for Barcelona fodboldklub. Hans hår er adskilt på den ene side og kæmmet over, en perfekt frisure, hvis du skal møde forældrene.

Gabriel Jesus

Gabriel-Jesus

En anden brasiliansk på vores liste over fodboldspiller haircuts er Gabriel Jesus, der elsker denne underbud. Han har parret det med en goatee, som er meget på trend lige nu, så vi foreslår, at du også giver det en chance.

Edinson Cavani

Edinson-Cavani-frisure

Hvad gør du, når du har denne fantastiske knoglestruktur samt smukke krøllede hår? du nyder godt af begge dem selvfølgelig. Edinson Cavani voksede sine krøller til skulderlængde, og nu ser han ud som en mandlig model.

Dele Alli

Dele-Alli-frisure

Selvom vi er her for at tale om fodboldspiller haircuts, skal vi nævne den dille Dele Alli startede på internettet - den såkaldte Dele Alli-udfordring. Du kan se det afbildet her som håndbevægelsen over et øje.

Timo Werner Soccer Player Haircuts

Timo-Werner-frisure

Timo Werners blonde hår ledsages af en blid stubbe af samme farve. Han elsker gammeldags pigge og en god kam over det, der får ham til at ligne en gentleman selv på banen, hvor han optræder som en fighter.

Isco Soccer Player Haircuts

Isco-frisure

Iscos egentlige navn er Francisco Román Alarcón Suárez, og han spiller som en angriber midtbanespiller for det spanske landslag samt Real Madrid fodboldklub. På dette tidspunkt anses han for at være en af ​​de bedste spillere i sin position i verden.

The Emil Forsberg

The-Emil-Forsberg-frisure

Emil har naturligt snavset blondt hår, som han kan lide at bære i mellem til kort hårklipp, meget rodet og lagdelt. Det giver ham en skødesløs luft, ligesom hans naturligt blonde skæg. Han har også grønne øjne.

Thibaut Courtois Soccer Player Haircuts

Thibaut-Courtois-frisure

Han er målmand for Real Madrid fodboldklub og absolut en at se. Ikke kun for hans færdigheder på banen, men også fordi han gør meget gode valg når det gælder styling selv.

Gonzalo Higuain

Gonzalo-Higuain-frisure

Nogle gange er mindre virkelig mere, som bevist af Milanos angriber, den argentinske Gonzalo Higuain. Han går altid til en meget enkel og kort hårklipp ledsaget af et busk skæg, men på en eller anden måde formår at ligne James Bond.

Ivan Rakitic

Ivan-Rakitic-frisure

Her er den kroatiske Ivan Rakitic fotograferet under kampen mellem Argentina og Kroatien i Gruppe D i 201World Cup i Rusland, spillet på Nizhniy Novgorod Stadium den 21. juni 201

Sergio Busquets Soccer Player Haircuts

Sergio-Busquets-frisure

Sergio Busquets spiller til Barcelona, ​​og han blev skudt her midt på legen, da hans hold stod overfor Juventus på sidstnævntes stadion i en UEFA Champions League D-kamp på 22. november 201 i Torino, Italien.

Mesut Ozil

Mesut-Ozil-frisure

Denne fodboldspiller tilhører Premier League-klubben Arsenal og har en meget interessant frisør. Han elsker kvistet på forsiden og frakobler på siderne og i ryggen, hvor han bruger rigelige mængder hårvoks.

Gerard Pique

Gerard-Pique-frisure

Pique spiller for Barcelona og er i øjeblikket kendt som verdensomspændende for sine færdigheder på banen og fodboldkarrieren som han er for hans forhold til popstjernen Shakira. De to har været sammen siden 201

Sadio Mane Soccer Player Haircuts

Sadio-Mane-frisure

Denne Liverpool spiller er den stolte ejer af en af ​​de mest interessante og edgy hårklipp på vores liste. Han har en moderne træning på Mohawk med en blond stripe på siden, der gør den endnu mere fabelagtig.

Radamel Falcao Soccer Player Haircuts

Radamel-Falcao-frisure

Her er et moderne hårklipp, som du måske har set meget i de sidste par årstider. Dette er en kort fade med en lang top, der er blevet kæmmet over. Radamel Falcao har også brugt en masse hårgel til at holde den på plads.

The Keylor Navas

The-Keylor-Navas

Dette er nok det mest dårlige billede vi har opført indtil videre. Keylor Navas udgør tilfældigt i en hvid T-shirt og sorte solbriller, da en helikopter tager af sted bag ham, hvilket gør ham til at se ud som om han skulle være i en Michael Bay-film.

James Rodriguez

James-Rodriguez-frisure

I øjeblikket på udlån fra Real Madrid til Bayern München ser denne colombianske fodboldspiller sig uanset hvad han gør. Hans afbrudt hårklipp og høj, lagdelt top er meget på trend lige nu.

Joshua Kimmich

Joshua-Kimmich-frisure

En anden Bayern München spiller og en anden naturlig blonde på vores liste over trendy fodboldspiller haircuts er den meget unge Joshua Kimmich. Han spiller også for det tyske landshold som en ret tilbage.

Romelu Lukaku Soccer Player Haircuts

Romelu-Lukaku-frisure

Af belgisk oprindelse spiller Romelu Lukaku nu som angriber for den engelske fodboldklub Manchester United såvel som hans landshold. Han er også kendt som en af ​​de dyreste Association Football fodbold overførsler, der er værd tæt på $ 100 millioner.

Son-Heung-Min

Son-Heung-Min-frisure

Denne sydkoreanske spiller kan både være en fremad eller en vinger til Tottenham Hotspur Premier League fodboldklub. Han er også kaptajn for landsholdet i Sydkorea og anses for at være en meget værdifuld spiller.

Mats Hummels Soccer Player Haircuts

Mats-Hummels-frisure

Mats Hummels er en af ​​de mest smukke fodboldspillere i verden. Han har krøllet brunt hår, som han bærer i en shaggy og floppy haircut, parret med et smukt, kort skæg. Det er super nemt at kopiere sin stil.

Bernardo Silva

Bernardo-Silva-frisure

Den portugisiske spiller Bernardo Silva er nu midtbanespiller for Manchester City og for hans landshold. Han var uddannet på Benfica's ungdomsakademi, da han kom til toppen takket være sine fantastiske evner.

Mario Mandzukic Soccer Player Haircuts

Mario-Mandzukic-frisure

Mario Mandžukić spiller for italiensk fodboldklub Juventus. Han er en fantastisk målscorer men har også defensive kvaliteter og luftkraft. Han har kort brunt hår, som han elsker at lægge i pigge ved hjælp af hårvoks.

Samuel Umtiti

Samuel-Umtiti-frisure

Her er et interessant fakta om Samuel Umtiti. I hans allerførste år, da han spillede til Lyon, vandt han både Trophee des Champions og Coupe de France. Siden da har han flyttet til Barcelona fodboldklub.

Igor Akinfeev Soccer Player Haircuts

Igor-Akinfeev-frisure

Igor Akinfeev har begyndelsen på en tilbagegående hårlinie fra begge sider. Men han håndterer det nådigt ved hjælp af en kort haircut med nogle pigge, der efterligner en fauxhawk, der løber ned i midten.

Konklusion

Vi er kommet langt siden David Beckhams dage og hans fantastiske stil og er stolte af at sige, at dagens fodboldspillere virkelig kan holde sig selv. Moderne fodboldspiller haircuts er cool, frisk, trendy og fashionabel som nogensinde sportet af nogle af de bedste atleter i verden. Lad os vide i kommentarfeltet nedenfor, hvem er din favorit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *