Line-Up-haircut-til-mænd-1

Line Up haircut til mænd

A Line Up haircut til mænd er et populært og markant ny-skud på frisørklippestativet. Denne type haircut er gået fra værende fået af kun de mest modsætningsfyldte, til nu at blive accepteret som et almindeligt haircut til både teenagere og voksne mænd. Der er mange gode grunde til at prøve en Line Up haircut: det er kort og stilfuldt og det giver et skarpt og maskulint udtryk.

Line-Up-haircut-til-mænd

Line-Up-haircut-til-mænd-1

Line-Up-haircut-til-mænd-2

Line-Up-haircut-til-mænd-3

Line-Up-haircut-til-mænd-4

 

Line Up haircut til mænd giver et mere defineret look end mange andre haircuts. Det er som regel en forholdsvis simpel haircut med korte “sides” (kanterne på siderne af hovedet) og en længere “top” (øverste del af hovedet). Det gør det nemt at style, da det kun kræver en smule af voks eller clay for at give den et markant finish. Omkring panden vil frisøren skabe en lige linje, da dette efterhånden er blevet et karakteristisk træk ved en Line Up haircut. Det markerer et mere ekstremt look - men det er stadig meget elegante og stilfulde.

Line-Up-haircut-til-mænd-5

Line-Up-haircut-til-mænd-6

Line-Up-haircut-til-mænd-7

Line-Up-haircut-til-mænd-8

Line-Up-haircut-til-mænd-9

Line-Up-haircut-til-mænd-10

Line-Up-haircut-til-mænd-11

Line-Up-haircut-til-mænd-12

 

På trods af det lidt rebelske og avantgarde-prægede, en Line Up haircut til mænd det stadig et smart og stilfuldt look. Et godt eksempel på det er verdenssupermanden, David Beckham, som ofte bærer denne haircut. Line Up haircut til mænd giver en tidløs stil, som er lige attraktiv hos både unge og ældre mandlige personer.

Line-Up-haircut-til-mænd-13

Line-Up-haircut-til-mænd-14

Line-Up-haircut-til-mænd-15

Line-Up-haircut-til-mænd-16

Line-Up-haircut-til-mænd-17

Line-Up-haircut-til-mænd-18

Line Up haircuts til mænd kan tilpasse sig den individuelle person ved at ændre længden på sides, top, pande-linien samt linjen mellem side- og top-del. Dette gør at det færdige resultat kan tilpasses ethvert look, lige fra street-til-sleek.

Line-Up-haircut-til-mænd-19

Line-Up-haircut-til-mænd-20

Hvis du vil have en markant og cool style, så er en Line Up haircut til mænd et godt valg. Når du har fundet en frisør der kan lave den, så er det let og hurtigt at style og holde og sikrer, at din haircut ser godt ud hver dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *