kreative hårdesigner til mænd

Hårdesign til mænd tåler den fine linje mellem kunst og frisure. Denne kreative tendens har simpelthen eksploderet i de sidste par år, hvorfor vi ser det mere og mere på steder som Instagram og Pinterest. Her er en liste over 50 fantastiske hårdesigner, der vil inspirere dig til at få din egen!

Hårdesign til mænd med solnedgang

 

Lad os starte dette stykke i stil med et indviklet design, der skildrer flere scener, der ser ud til at ske i et tropisk paradis. På den ene side har du et hav med en sejlbåd og et palme, og på den anden side har du solnedgangen i bølgerne.

Star Hair Designs til mænd

Star-Hair-Designs-til-mænd

Dette er en af ​​de mest almindelige hårdesigner derude, som mænd beder om, når de går ind i en frisørsalon. Stjerner er enkle at gøre og endnu enklere at vedligeholde, hvilket kan være en af ​​grundene til, at mænd vælger dem.

Hårdesign til mænd med Mohawk

Hårdesign-til-mænd-med-Mohawk

Traditionel møder moderne inden for denne frisure, der gør en klassisk 1970-tallet Mohawk mødes med et 2010s hårdesign. Vi kan ikke engang fortælle, hvem der er den faktiske stjerne i denne frisure, men betyder det endda noget?

Hårdesign til mænd med pile

Hårdesign-til-mænd-med-pile

Et andet simpelt hårdesign, som du kan prøve, er disse stiliserede pile. De bevarer noget af den gamle kriger i dem, som enhver person stadig har skjult et sted inde. Vi elsker også hvordan de fader i ryggen.

Hårdesign til mænd med en bolle

Hårdesign-til-mænd-med-en-bolle

Denne frisure har så meget at foregå, vi ved ikke engang, hvad vi skal se først. Manden bun bundet med en sund scrunchie? Fade med et pil design? Den drypende hår tatovering i ryggen eller den blonde farve?

Hårdesign til mænd med Dollar Sign

Hårdesign-til-mænd-med-Dollar-Sign

Hår design kaldes også hår tatoveringer, og de arbejder stort set på samme måde, når det kommer til at formidle en besked. De siger meget om den person, der bærer dem. Hvilken meddelelse vil du gerne sende ud?

Branded Hair Designs til mænd

Branded-Hair-Designs-til-mænd

Hvis dollartegn ikke er din playhouse, kan du også prøve nogle mærkelogoer. De fremsætter den samme ide om, at du er en flot fyr, der har mange penge og kan lide de raffinerede ting i livet.

Hårdesign til mænd med ur

Hårdesign-til-mænd-med-ur

Hvad betyder tid for dig? Er det bare en social konvention eller er du afhængig af det på daglig basis? Hvis sidstnævnte gælder, kan du få det designet på siden af ​​dit hoved. Eller måske er du fan af Big Ben?

Indviklede hår design til mænd

Indviklede-hår-design-til-mænd

Dette er, hvad et hår design ligner, når du har det gjort over en buzz cut. Det er et dristigt skridt til at gøre det hele over dit hoved, men resultaterne vil betale sig, fordi du vil se badass og edgy.

Hårdesign til mænd med kraniet

Hårdesign-til-mænd-med-kraniet

Taler om edgy og badass, hvad med en kranium på din kraniet? Skullception, nogen? Dette kan også være en god ide til Halloween, hvis du virkelig er i denne ferie og er villig til at gå helt i vejen for det.

Hårdesign til mænd med høj top

Hårdesign-til-mænd-med-høj-top

Dette er hvad der sker, når hårdesigner møder de høje toppe på 70'erne. Det er en gade stil, der ikke vil stoppe, og det vil få dig til at se fuld af swagger og charisma. 70s hårklipp havde en vis persona om dem, der ikke kan matches.

Hårdesign til mænd med 3D Spider

Hårdesign-til-mænd-med-3D-Spider

Gå tilbage til Halloween, lad os tage ting til et andet niveau. Dette er en 3D-edderkop, som en dygtig frisør eller stylist kan skære ind i din hårlinie. Det ser så rigtigt ud, at folk vil svømme i hovedet hele natten.

Blonde Hair Designs til mænd

Blonde-Hair-Designs-til-mænd

Blond hårfarve er ikke et fælles valg, hvis du ønsker at få et hårdesign. Årsagen er ret åbenlyst. Hårfarven ser for meget ud som din hudfarve, og designet vil ikke skille sig ud. Men det betyder ikke, at du ikke kan prøve.

Hårdesign til mænd med rose

Hårdesign-til-mænd-med-rose

Roser bør ikke ses som unisex længere. Slutningen af ​​2010'erne har medført starten på en kønsrevolution, der ser blomster som bilag til både mænd og kvinder. Vær ikke bange for at vise din bløde side!

Hårdesign til mænd med due

Hårdesign-til-mænd-med-due

Duer har altid været et symbol på fred, og nu kan du bære dem på hovedet for at bevise, at dette er årsagen til, at du kæmper for. De er også et symbol på det guddommelige for dem, der tror på en højere magt.

Smukke hårdesigner til mænd

Smukke-hårdesigner-til-mænd

Dette skal være et af de smukkeste hårdesigner, vi nogensinde har set. Kun kvalitet og farver gør dette frimærke til at ligne et maleri mere end noget andet. Det betyder det at have en talentfuld frisør.

Star Beard

Star-Beard

Dette er et ganske usædvanligt udseende, der sikrer din unikhed. Hårdesignet falder ned i skæget, som også er blevet formet til stjerner. På denne måde kan du vise verden, du er en superstjerne i frembringelsen.

Hårdesign til mænd med Lotus Flower

Hårdesign-til-mænd-med-Lotus-Flower

Lotusblomsten har været stigende som en tendens i faktiske tatoveringer for både mænd og kvinder i de seneste år. Berømtheder som Zayn Malik har været meget tunghændede med denne print og fik store lotusse tatoveret.

Hårdesign til mænd med kolibri

Hårdesign-til-mænd-med-kolibri

Vi er tilbage til fugle for at se en anden flyve direkte på din hårlinie. Dette er en lille kolibri, men sandheden er, at du kan få enhver fugl, du vil have, hvis den har en særlig betydning for dig.

Øjenhår Designs til mænd

jenhår-Designs-til-mænd

Dette er et fantastisk hår design, der vil forlade alle fascineret. Vi elsker absolut den søde lilla nuance af håret på toppen, som matcher det rosa øje udskåret i underskæringen. Sådan opmærksomhed på detaljer!

Scream Hair Designs til mænd

Scream-Hair-Designs-til-mænd

Halloween får sikkert en masse opmærksomhed hårdt. Dette er den berømte maske fra Scream-filmene, som faktisk er en parodi af det, jeg ved, hvad du lavede sidste sommer film fra 90'erne.

Kraftfuldt hårdesign til mænd

Kraftfuldt-hårdesign-til-mænd

Vi ved ikke, hvad vi elsker mere om denne ide. Den stærke besked formidlet af den fistede hånd eller dreads. Begge er edgy valg, og når du kombinerer dem, får du et kig, der vil tale for sig selv.

Hårdesign til mænd med rosa tips

Hårdesign-til-mænd-med-rosa-tips

Først var der frostige tips tilbage i 90'erne og 2000'erne, og vi var alle vanvittige for dem. 2010'erne bragte os den skygge, vi alle kalder "tusindårsrosa", som du kan se stolt vist her.

Steampunk Hair Designs til mænd

Steampunk-Hair-Designs-til-mænd

Dette er et godt eksempel på, hvordan Steampunk design kan se ud på dit hoved. Det er en samling små hjul, der ligner de indviklede tæpper af maskinens interiør. Par det med en ikke-traditionel hårfarve.

Hårdesign til mænd med tegneseriefigurer

Hårdesign-til-mænd-med-tegneseriefigurer

Denne idé taler til barnet i os alle sammen. Hvorfor ikke hylde dine yndlings tegnefilm som et barn, Looney Tunes, og få det tegn du kunne lide mest designet på dit hoved? Det kan være Bugs Bunny, Daffy eller Yosemite Sam.

Simple Hair Designs til mænd

Simple-Hair-Designs-til-mænd

På den anden side kan du prøve et simpelt design, hvis du mangler inspiration, eller hvis du bare foretrækker en mere minimalistisk tilgang til styling selv. Dette er en hård del på den ene side, der slutter med et design på bagsiden.

Blå hårdesign til mænd

Blå-hårdesign-til-mænd

Denne metalliske blå fauxhawk er et kig, vi lever for. Hårdesignet på siden er en stiliseret lotusblomst. Dens kronblade er formet til vinklede og geometriske mønstre frem for at have afrundede hjørner.

Øjenbryn og hårdesign til mænd

jenbryn-og-hårdesign-til-mænd

Hvis du ser tæt på dette, vil du bemærke, at hårdesignet, som er en simpel linje, falder ned i øjenbryn og skærer den i halvdelen. Det er en fantastisk detalje, der gør hele udseendet mindre blødt.

Rainbow Hair Designs til mænd

Rainbow-Hair-Designs-til-mænd

Hvilken fantastisk måde at sende en positiv besked på. Ikke kun det, men det er også utrolig kunstnerisk. Bare se på den måde farverne blandes ind i hinanden så perfekt. Dette er et fantastisk farvning job.

Geometriske hårdesigner til mænd

Geometriske-hårdesigner-til-mænd

Dette geometriske mønster følger dine hårs naturlige linjer, men tilføjer lidt noget. Det vil pynte dem med en firkantet omrids, der får dig til at ligne en moderne Rockstar, der venter på at gå på scenen.

Tribal Hair Designs for Men

Tribal-Hair-Designs-for-Men

Hvis du har etnisk tilhørsforhold til denne ide, kan du få et sammenhængende design, der betyder noget for dig. Hvis ikke, og du ligesom den æstetiske, kan du bede din barberer om at give dig et frihåndsdesign.

Rebellious Hair Designs til mænd

Rebellious-Hair-Designs-til-mænd

Hårdesign eller tatoveringer siger en ting om dig. At du er oprør, hvem er ligeglad med regler eller traditioner. Du udskærer din egen måde og gør et navn til dig selv når det kommer til mode og stil.

Fashion Brand Hair Designs til mænd

Fashion-Brand-Hair-Designs-til-mænd

Er du fan af et bestemt mode mærke? Fordi nu kan du vise din kærlighed ved at bære deres logo i dit hår. Dette er Versace-logoet med det berømte Medusa-hoved, omgivet af traditionelle italienske mønstre.

Marker Yellow Hair

Marker-Yellow-Hair

Marker hårfarver er et dristigt valg, men de er super på trend lige nu. Hvis du ikke tror, ​​du kan trække det herhjemme af dig selv, kan du lade det være for en professionel at gøre det for dig.

Hårdesign til mænd med kølige linjer

Hårdesign-til-mænd-med-kølige-linjer

Abstrakte ideer virker lige så godt som dem med mening. Tillad din barberer eller stylist lidt frihånd og stol på at han eller hun har nok talent og kreativitet til at give dig det bedste hårklipp i dit liv.

Fancy Hair Designs til mænd

Fancy-Hair-Designs-til-mænd

Lotusblomsten opdrætter igen som en favorit blandt hårtatoveringer i år. Kun denne gang er det ledsaget af en skaldet fade med en lang top. Dette er en fancy haircut, der passer godt med et trimmet skæg.

Hårdesign til mænd med fjer

Hårdesign-til-mænd-med-fjer

Designet af fjer har den fantastiske kvalitet at tage form af dit hoved. Det er næsten som om du altid har haft dette hårdesign, og kun nu er verden i gang med din og din perfekte stilstilstand.

V-Shaped Hair Designs til mænd

V-Shaped-Hair-Designs-til-mænd

Hvis du har en stor tatovering på bagsiden af ​​din hals, er det en god idé at holde hårdesignet til et minimum. I dette tilfælde kan kun en af ​​disse to fremhæves, og det skal være tatoveringen, da det er den permanente.

Græske Hair Designs for Men

Græske-Hair-Designs-for-Men

Der er ikke noget galt med at tage lidt inspiration fra klassikerne. De antikke grækere og romerne vidste sikkert hvad de gjorde med hensyn til kunst. Det er 2000 år senere, og vi har stadig deres designs.

Spiral græske hår design til mænd

Spiral-græske-hår-design-til-mænd

På baggrund af ovenstående kan du bruge det samme græske eller romerske design, men i en spiral, for at gøre det endnu mere avanceret og lidt mere moderne. Denne skitse er perfekt til sommernætter i klubben eller stranden.

Undercut græske hår design til mænd

Undercut-græske-hår-design-til-mænd

Her er et andet spin, som du kan lægge på samme type mønster. Faktisk er der endeløse måder, hvorpå du kan bruge denne ide og gøre det helt til din egen, hvis du vil forflyde dig væk fra den traditionelle.

Hårdesign til mænd med knust hjerte

Hårdesign-til-mænd-med-knust-hjerte

Hvis du har lidt et nyt hjerteslag, er dette den bedste måde at vise dine følelser for alle at se. Du ved hvad de siger. Bær dit hjerte på ærmet. På den måde kan din eks se også.

Hårdesign til mænd med blomster

Hårdesign-til-mænd-med-blomster

Dette design er upåklageligt smukt. Det er forskelligt fra de fleste design, der blot er skitserer i underkanten eller på undersiden af ​​frisyren. Denne gang er blomsterne farverige og levende.

Paul Dogba

Paul-Dogba

Ikke engang berømtheder kunne holde sig væk fra denne tendens. Dette er fodboldspiller Paul Dogba iført en burst fade Mohawk og et leopardhår design. Vi elsker det faktum, at farverne er færdige til perfektion.

Hårdesign til mænd med Treble Clef

Hårdesign-til-mænd-med-Treble-Clef

Hvis du er musiker, studerer musik eller bare en stor musikfan, så skal dette hårdesign være lige op ad din smug. Det er en hård del, der slutter med en stor diskantknude på bagsiden af ​​hovedet.

Minimale hårdesigner til mænd

Minimale-hårdesigner-til-mænd

Nogle gange er mindre virkelig mere, især når det kommer til hårdesign. Du kan få meget mere opmærksomhed både i det virkelige liv og på Instagram, hvis du går for en enkel eller minimal disposition end en kompliceret.

The Kanye West

The-Kanye-West

En anden berømthed berømt for hans hår design er rapper Kanye West. For nogle år siden afslørede han dette hårklipp, der var tungt i hårtatoveringer, der dækkede hele hans hoved. Det var et ikonisk udseende.

Bad Bunny Inspiration

Bad-Bunny-Inspiration

Denne haircut er inspireret af sit design af Benito Antonio Martínez Ocasio, ellers kendt som Bad Bunny, Reggaeton og Fangelsanger. Han er kendt for sit meget specifikke udseende, der består af denne type af hårskitser.

Smukke Hår Designs til mænd

Smukke-Hår-Designs-til-mænd

Dette er en anden tage på regnbuens hår design. Det er en kunstnerisk indsats, hvor regnbuens farver bogstaveligt smelter ind i hinanden fra toppen af ​​hovedet til nakken. Du får se pink, orange, blå, grøn og lilla.

Funny Hair Designs for Men

Funny-Hair-Designs-for-Men

Vi reddede bedst til sidst. Dette er et hår design, du bør ikke prøve. Det er en krøllet fauxhawk, der rent faktisk ender i en mullet i ryggen med et design på siderne og et rammebæg i en mærkelig, skarp form.

Konklusion

Hovedideen når det kommer til hårdesign til mænd er, at de er sjove. Plus, i betragtning af at der er utallige barberere rundt om i verden, der skubber grænserne for frisurer hver dag, ser vi flere og flere kreative eksempler hele tiden. Lad os vide i kommentarfeltet nedenfor, hvilken af ​​disse var din favoritide!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *