Ivy League frisure ideer til mænd

Hvis du gerne vil ligne præsidenten, skal du kigge efter Ivy League frisure ideer til mænd. Dette er et simpelt og modent look der repræsenterer autoritet og kivinde. En Ivy League frisure er en kort stil, der er kendetegnet ved en konsekvent tæt klipning gennem hele håret. Det kan vist sig i mange forskellige stilarter, fra den klassiske ”Kennedy-look” til en lidt mere moderne version, der er tidssvarende for 2020. For at opnå dette look er det vigtigt at købe et godt skæringssæt, da dette er grundlaget for alle Ivy League stilarter.

Ivy-League-frisure-ideer-til-mænd

Ivy-League-frisure-ideer-til-mænd-1

Ivy-League-frisure-ideer-til-mænd-2

Ivy-League-frisure-ideer-til-mænd-3

Ivy-League-frisure-ideer-til-mænd-4

Når du har det rette skæringssæt, kan du begynde at vælge mellem mange Ivy League frisure ideer. Først og fremmest skal du vælge hvor kort du gerne vil have den. Det klassiske Ivy League-look er meget kort, men kan også tilpasses til ens præferencer. Det er også vigtigt at vælge en stil, der vil klæde din hårtype og ansigtstruktur. Nogle af de populære stilarter inkluderer:

Ivy-League-frisure-ideer-til-mænd-5

Ivy-League-frisure-ideer-til-mænd-6

Ivy-League-frisure-ideer-til-mænd-7

Ivy-League-frisure-ideer-til-mænd-8

Ivy-League-frisure-ideer-til-mænd-9

– The Regular Fade: Her er der en glat overgang fra den korteste klipning til den længste, fra toppen af ​​hovedet til skilningen.

Ivy-League-frisure-ideer-til-mænd-10

Ivy-League-frisure-ideer-til-mænd-11

Ivy-League-frisure-ideer-til-mænd-12

Ivy-League-frisure-ideer-til-mænd-14

Ivy-League-frisure-ideer-til-mænd-15

Ivy-League-frisure-ideer-til-mænd-16

– Det naturlige udseende: Her er klippet kort, men det ser stadig naturligt ud.

– Det kantede look: Denne stil har skilninger, der er klippet skarpt og skråt.

– Side parted: Her falder håret intensivt på siden og krølles eller ligger fladt.

Når du har valgt frisuren, er det vigtigt at håndtere det korrekt. Med det rette vedligeholdelsesprodukt kan du opretholde din lokkes permanens og udseende. Sørg også for at træffe de rette plejemuligheder og vælg produkter specielt beregnet til din hårtype for at undgå skader.

Ved hjælp af disse tip kan det at have en Ivy League-frisure være et stilfuldt og modent valg. Hvis du er klar til at skubbe præsidentielt og prøve dette komfortabel look, skal du starte med at vælge produkter og stilarter der er egnet til din hårtype og ansigtstruktur. Glem ikke at besøge en erfaren frisør for at få det helt rette udseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *