Idéer til klipning af sidedele til mænd: Klassisk + moderne

Frisører over hele verden bruger flere kreative styling-teknikker for at levere skarpe, moderne hårklipp til mænd. Idéer til klipning af sidedele til mænd med kombinationen af klassiske og moderne looks er et populært valg blandt herrer, der ønsker at opdatere deres daglige frisure.

Idéer-til-klipning-af-sidedele-til-mænd-Klassisk-moderne

Idéer-til-klipning-af-sidedele-til-mænd-Klassisk-moderne-1

Idéer-til-klipning-af-sidedele-til-mænd-Klassisk-moderne-2

Idéer-til-klipning-af-sidedele-til-mænd-Klassisk-moderne-3

Idéer-til-klipning-af-sidedele-til-mænd-Klassisk-moderne-4

Idéer-til-klipning-af-sidedele-til-mænd-Klassisk-moderne-5

 

En klassisk klipning af 3-lags nedringning går hånd i hånd med et moderne og street-inspirede look. Først skal du forsegle siderne af håret ved at klippe det med en maskin, der har en skarp trimmet indstilling. Denne teknik giver dit hår en markant kant, der står ud fra det øverste lag af dit hår.

Idéer-til-klipning-af-sidedele-til-mænd-Klassisk-moderne-6

Idéer-til-klipning-af-sidedele-til-mænd-Klassisk-moderne-7

Idéer-til-klipning-af-sidedele-til-mænd-Klassisk-moderne-8

Idéer-til-klipning-af-sidedele-til-mænd-Klassisk-moderne-9

Idéer-til-klipning-af-sidedele-til-mænd-Klassisk-moderne-10

Idéer-til-klipning-af-sidedele-til-mænd-Klassisk-moderne-11

En anden moderne, lækker hårklipp til mænd er den nogle gange kaldet "friske skråninger og afskalninger". Denne look opnås ved at bruge maskinen og føntørre dit hår ved at lade de skråningsstykker stå ud. De skråninger i siderne, der er lavet med maskinen, bidrager til at definere denne frisure, mens de klare linjer fra føntørringen skaber et flot stødt look.

Idéer-til-klipning-af-sidedele-til-mænd-Klassisk-moderne-12

Idéer-til-klipning-af-sidedele-til-mænd-Klassisk-moderne-13

Men for det klassiske look er v-kurveklippet stadig populært. Dette er en hyldest til det originale "ducktail" look, som blev introduceret i 1950'erne. Med hensyn til udseendet forblev denne klipning relativt uændret i mange år. Tilsæt blot et moderne strejf med nogle krølleforenede stykker ved siderne og v-kurven skærer et stilfuldt look.

Idéer til klipning af sidedele til mænd: Klassisk + moderne er en perfekt måde at tilføje et frisk twist til enhver mænds stil! Og frisører på alle niveauer kan få kreative og opdaterede klipninger og trimmer for at oprette et moderigtigt og forlokkende hårklipp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *