High Fade Frisure til mænd

High Fade Frisure til mænd

At sige, at højfadehår skærer er popping lige nu ville være en underdrivelse. Den kantede snit har taget mænds hårindustrien med storm, fanger opmærksomheden fra berømtheder, atleter og stilfulde fyre overalt.

Kryber ind fra en tæt barbering i bunden af ​​nakke og ører til en triumferende stil på hovedets krone, den høje fade er et must i år. Uden yderligere ado, se hvordan du kan rocke dine nedenfor!

Caesar Cut

Caesar Cut frisure

Før den franske afgrøde begyndte at lægge topletterne, var der kejserskæret. Selvom det ikke er mindre stilfuldt end den længere hipster frisure, er Caesar cut mere egnet til den praktiske mand. Den øverste vil være kortere og let at style, mens den høje fade tjener som det perfekte finish.

Line up

Line up frisure

High-Fade-Frisure-til-mænd

High-Fade-Frisure-til-mænd-1

High-Fade-Frisure-til-mænd-2

High-Fade-Frisure-til-mænd-3

High-Fade-Frisure-til-mænd-4

Ligegyldigt hvordan du kalder det, er line up en hæl af en frisk frisure. Også omtalt som temp fade, form op eller boks fade, skaber linjen op en billed-perfekt hårlinie. De skarpe vinkler vil kontrasterer godt sammen med den slanke fade på siderne og bagsiden.

Mohawk

Mohawk-Frisure

High-Fade-Frisure-til-mænd-5

High-Fade-Frisure-til-mænd-6

High-Fade-Frisure-til-mænd-7

High-Fade-Frisure-til-mænd-8

High-Fade-Frisure-til-mænd-9

Der er ingen begrænsninger, når det kommer til potentialet i din frisure. Hvis du blev født for at være en oprør, kan en ikonisk mohawk være lige hvad din højfade har brug for. Det velplejede skæg er også en smigrende tilsætning til den edgy mix.

Faux Hawk

Faux-hawk-frisure

Selvom ikke alle fyre kan være op for en fuldt barberet mohawk, vil mange sætte pris på faux hawk som et alternativ. Det er ikke helt så excentrisk som sin punk-inspirerede fætter, men det pakker stadig et slag. Høje fade faux høge har også tendens til at være lettere at style.

High-Fade-Frisure-til-mænd-10

High-Fade-Frisure-til-mænd-11

High Taper Fade

Til at begynde med, de fleste høje fade hår skåret i disse dage omfatter en god mængde af aftagende. Anvendelse af teknikken resulterer i en jævnere fade. Høje koniske fades anbefales specielt til gents, der ønsker at holde en længere top og blande sig til en næsten hudfade bund.

Hård del

Vi har altid værdsat den præcise kunst, der kræves til korrekt hårdt hårsår. Når parret med en høj fade udstråler en hård del frisyre tillid og klasse. Hvis du handler om at opretholde et rent udseende, er en højfade hård del combo helt sikkert for dig.

High Fade Undercut

Underbud og høje fader går hånd i hånd. Faktisk blander stylisterne ofte teknikkerne til at opnå en enkelt iøjnefaldende hårskæring. For at øge wow-effekten af ​​dit allerede dristige look, overveje at opretholde den øverste del af dit hår længere.

Flad top

Vil du have en retro frisyre, der vil få dine venner til at bade dig med komplimenter? Den flade top er det ikoniske udseende, du skal gå til. Få dine med høj fade og du er bundet til at være centrum for opmærksomhed hver gang du rammer byen.

Pompadour

Taler om ikoniske frisurer, fest dine øjne på den høje fade pompadour. I lighed med fladder blev pompadours først populær blandt utallige mænd i 50'erne. I dag er de lige så stilfulde som nogensinde.

Høj og Stram

Vi vender ofte til bestemte industrier for frisyre inspiration. For eksempel har militærhårskåret overgået til den almindelige hårscene for mange år siden. Den klassiske høj og stram er et godt valg for mænd, der ønsker en praktisk tilgang til deres udseende.

Slicked Back

En fyr med slicket tilbage hår er klart i overensstemmelse med hans personlige stil. Hvis du ønsker at tage en slicked tilbage frisyre til næste niveau, er alt du skal gøre, at tilføje et hårfarvet hår. Resultatet vil utvivlsomt supplere en edgy personlighed.

Korte Dreadlocks

Det er nemt at se, hvorfor dreadlocks har været stigende igen de sidste par år. De er sjove og udtryksfulde, alle sammen med at integrere en kulturel note i det overordnede udseende. For en nemmere frisyre, tøv ikke med at prøve beskærede dreadlocks.

Long Dreadlocks

På den anden side kan du være glad for dreadlocks i deres umiskendelige lange form. Hvis du allerede har lange dreads, kan du simpelthen få en høj fade til at skærpe siderne. Som et resultat kan du vise din fade, når du binder resten af ​​dit hår op.

Børstet ryg

Slicked tilbage frisurer er faktisk imponerende, men ikke alle mænd ønsker det friske ud af det brusebad udseende. For en mere nonchalant tilgang, overvej at børste dine låse tilbage med fingrene. Den høje fade vil trække hele udseendet sammen.

Svampetrejninger

Krøllet hår kan blive endnu mere tiltrækkende med svampeknap. Et hæfteklæde blandt afroamerikanske frisurer, svampetropper er ideel til styling af toppe af højfadehår. Enhver fyr med tekstureret hår kan drage fordel af den kolde teknik.

quiff

Ingen samling af trendy hårreferencer ville være fuldstændig uden quiffen. Selv om den har sin oprindelse i 1950'erne, er quiffen sikkert her for at blive. For at tilføje et moderne touch er en høj fade præcis det, du har brug for.
Dapper Frisure

Gør vej, fellas - dapper er den nye edgy. Ej din stilfulde stil med den rigtige højfadehårskæring. Uanset hvor lang tid toppen er, skal du sørge for at bruge dit stylingprodukt efter eget valg for at få den polerede allure.

Tall Spikes

Spiky hår er ofte forbundet med slutningen af ​​90'erne og begyndelsen af ​​2000'erne. Ikke desto mindre er tendensen tilbage, men med en moderne opgradering. I stedet for at gå overbord med hakkede drengebandspikes, blødgøre dem i færre blæretørrede stykker.

High Burst Fade

Du kan måske vide det som Sydfrankrigs hårskæring. Alternativt kan du kalde det den burstfade. Under alle omstændigheder taler vi om super cool mohawk-lignende hårskæring til tekstureret hår. Her kan du bruge den høje fade som en skære teknik til siderne.

Bleget Top

Ligesom spiket hår er blegede lås alle raseri igen. Men den største forskel er, at de fleste fyre i disse dage foretrækker at blegne kun den øverste del af deres hår. Derfor kan en høj fade være det endelige tryk, du skal være den ultimative showstopper.

Høj fade med lange Bangs

Hvis du nogensinde løber tør for ideer til at eksperimentere med din frisure, skal du altid holde øje med det. Med en høj fade kan du let sporte lange eller korte bragte ens. Faktisk er et sæt edgy bangs sikker på at gøre dit overordnede udseende endnu mere mindeværdigt.

Piecey Quiff

Vi er tilbage igen med den tidløse quiff, men nu med en endnu køligere tilgang. I årevis har stykke hårskåret været prikken på kagen for imponerende frisurer. Hvis du beslutter dig for at få en høj fade, er et stykke quiff en glimrende ide til toppen.

Combover

Uanset om du har en hård rolle, er en combover perfekt til fyre med en stærk følelse af stil. Forudsat at dit hår er omkring to til tre inches langt, er alt hvad du behøver at gøre, kam det til siden for at afsløre din høje fade. En dråbe hårspray, voks eller gel kan hjælpe med at sikre det på plads.

Ivy League hår klippet

Intet siger storslået ligesom en Ivy League-hårskæring. Det er ligegyldigt, om du er ung, gammel eller hvor som helst derimellem - det vil få dig til at skille sig ud med klassen. Til toppen af ​​det hele, vil den høje fade bringe ud af menneskeheden i hele dit udseende.

Side-fejet høj fade

Vi har endnu en ny ide for alle dine teenagere derude. Hvis dit hår er naturligt lige, kan du vokse det ud og få en høj fade i bunden. Du kan feje den øverste del til enhver side (og se cool, mens du gør det).

Høj fade med højdepunkter

Vil du gå ud over din udskiftning? Tænk på at gå gennem alle tre faser af den ultimative makeover - cut, stil og farve. Du kan få højdepunkter i din yndlingsfarve og tilføje endnu mere definition og dynamik til din frisure.

Short Spikes

Vil du hellere gå til et kontor-venligt hårsår? En høj fade med lavkornede pigge vil sandsynligvis respektere enhver stil og kjolekode, du måtte have på arbejde. Som en bonus vil din familie helt sikkert også godkende det.

Flettet top

Du kan planlægge højt farvet hår skåret med efterfølgende stilarter i tankerne. For eksempel, hvis du kan lide flettet frisurer, kan du forme din høje fade for at imødekomme dem. Eksemplet ovenfor fungerer også for fyre, der ønsker at style deres hår i mand boller eller øverste knuder.

Børstet op

Mænd med tykt hår kan regne med den børstede frisyre som deres go-to look. Når det kombineres med en høj fade, bringer en børstet stil form og volumen til bordet. Du kan også forme dine tykke låse yderligere til en lille pompadour.

Lang struktureret top

Generelt er der en gylden regel knyttet til high fade frisurer. I det væsentlige er jo længere toppen, desto mere kontrast vil du nyde i sidste ende. Hvis du er ved at fremhæve din dristige personlighed, skal du springe over for at reducere længden på toppen.

 High Fade Frisure til mænd

Fransk afgrøde

Den franske afgrøde har udviklet sig i et godt par år nu og af meget indlysende årsager. Det har en fantasifuld hipster-allure til det, færdiggjort af mystiske og romantiske europæiske vibes. En fransk afgrøde er et drømmende lærred til et højt fadehår.

Vinkel Fringe

I en hvilken som helst gruppe af præ-teens, teenagere eller årtusinder, er det næsten umuligt at ikke få øje på et kantet frynsehår. Uanset om du har lige eller tekstureret hår, er en vinkelkant med høj fade det samme som at have køligt skrevet over dig.

Tekstureret Pomp

Du ved allerede, at vi er store fans af den højfade pompadour. Du kan dog ikke være opmærksom på, hvor mange variationer du kan lege med. Bortset fra klassiske lange eller korte pomper kan du også udforske lagdelt alternativer.

Deep Waves

Behandl dit udseende som om det var din personlige legeplads. I sidste ende er høje fade hårskår er alsidige nok til at gnistre en række kreative frisurer. Deep bølger, for eksempel, giver en fantastisk optisk illusion mens smigrende enhver ansigtsform.
To Tone High Fade

Alternativt kan du sætte din fantasi til test gennem farver. En af de mest effektive måder at fremhæve en ren høj fade på er at ændre tonen i den øverste del af dit hår. Uanset om du vælger en neutral farve eller en lys nuance, er vi sikre på, at resultaterne bliver kæbefaldende.

High Bald Fade

Nogle mænd foretrækker naturlige, næsten ubestridelige høje fader. Andre lever for den slående virkning af en knivskarpe overgang. Hvis du falder under den anden kategori, skal du søge din barberrådgivning om ideen om at få en høj skaldet fade.

Afro

Afro er en af ​​de retro tendenser, vi dør for at have tilbage. I dag kan afro frisurer dog komme med nogen vridning af bærerens ønsker. Som et eksempel er et godt udført højfadehårskæring bundet til at gøre en afro-retfærdighed.

Mand bun

På denne dag og i alderen ser det ud som mandboller og høje fader er næsten uadskillelige. Selv om der stadig er masser af mænd, der rocker lange lange låse i mandboller, går mange yngre gutter for den fadede underskæring. Et skæg vil også øge virkningen af ​​udseendet.

Curly Top

Flaunt de krøller! Højt fade hårskåret går utroligt godt med strukturerede toppe. Du kan danne en krøllet kantformet silhuet eller vælge en kort og ubesværet afgrøde. På nogen måde anbefaler vi stærkt, at du får mest ud af dine naturlige krøller.
Afrundet høj fade

En dygtig frisør vil altid vide, hvordan man skaber den ideelle silhuet for dine fysiske træk og personlighedstræk. Vi tror, ​​at den afrundede høje fade ser fantastisk ud på den polerede mand. Ikke desto mindre opfordrer vi dig til at arbejde sammen med en professionel for at få det.

Asymmetrisk Skål Cut

Tro det eller ej, skålskæringer er tilbage med et bang. Som de fleste andre frisørkombinationer fra de sidste årtier har den moderne skålskæring et twist. Vær ikke bange for at lege med asymmetri, især hvis du vil vise den høje fade under toplaget.

Barberet Design

Hvis du føler, at en høj fade ikke er nok til din boblende personlighed, kan du bringe det til liv med en hårtatovering. Selv om det måske lyder slående, er en hårtatovering i det væsentlige et barberet design i et strategisk område på dit hoved. Men hvis du er et barn, skal du sørge for at få dine forældres godkendelse på forhånd.

Kirurgisk linje

Et barberet design, der passer godt til fyre i alle aldre, er den kirurgiske linje. Det ligner noget på den hårde del, bare det er normalt barbert på en nedre del af hovedet. For en høj fade kan du bruge en kirurgisk linje til at definere grænsen fra top til bund.

Gelled Top

Du ville være overrasket over at se, hvor stor en forskel et anstændigt hårprodukt kan gøre. Hvis dit hår er overalt længere end en tomme, bør du overveje at lave lidt forskning for at finde en god gel eller voks. En høj fade vil passe på den nederste del, men du skal stadig få det længere område i tiptop form.

Langt hår med høj fade

Du kan altid bruge din frisure til at gøre en erklæring. Hvis du handler om attitude, kan du udnytte en høj fade for at fremhæve en længere frisure. Ligegyldigt hvor længe hoveddelen er, kan en delvis eller fuld underskæring med høj fade gøre underværker for at gøre det endnu edgier.

Afbrudt Underskæring

Som vi nævnte tidligere, ønsker ikke alle fyre en dramatisk høj fade. Tværtimod, nogle vil bare have en stadig svagt forsvundet frakoblet underskæring. Du kan få underskæringen lige langs øvre sider af dit hoved eller lidt lavere, som i billedet ovenfor. Det hele afhænger af din ønskede effekt.

Mellemdel Frisyre

Nu er vi sikre på, at du er kommet til at indse, hvordan tilpasningsbar højt farvning er skåret. Med andre ord, forestil dig at du kan rocke en sammen med en mellemlang frisyre og en mellemdel. Himmelen er virkelig grænsen for de muligheder du har.

Buzz Cut

Vil du undslippe stilingsrelateret stress helt? Hak det hele og gå til en buzz cut med en høj fade. Ikke alene vil du sætte pris på den ekstra tid, men du vil også se ud som en total hård fyr. Det er sikkert en win-win

Smooth High Fade

Nogle høje fade hårskår kan blive til kunstværker. Hvis fade-delen er, hvad du vil understrege, uddyb overgangen så meget som muligt. Vi er overbeviste om, at både dig og dine venner vil blive blæst væk med det superglatte udfald.

High Fade med Side Bangs

Vi ønsker at konkludere med en kreativ note med en høj fade combo, der helt sikkert vil inspirere dig. Det oprørske look ovenfor blander en slank høj fade med en hård del, lagdelt top og sideband, der ville gøre et emo barn misundelig.

Konklusion

Afslutningsvis er højfadehårskæring fremragende for mænd med enhver form for facon, hårtekstur eller personlighed. Som en af ​​de mest alsidige nedskæringer i spillet lige nu kan den høje fade skræddersys til din personlige stil med lethed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *