Faux Hawk Haircut til mænd

Den faux hawk frisure til mænd er en, der kom ind i mode i 90'erne og aldrig helt tilbage. Faktisk har den udviklet sig siden fødslen og tilbyder en række måder at bære denne afslappede, alsidige stil på. Let at vedligeholde og endda lettere at style, den faux hawk er en tonet ned, mindre edgy lillebror af mohawk. Denne artikel vil detaljere detaljer om nogle af de sejeste faux hawk haircuts til mænd, så du kan rocke en også.

Wide Faux Hawk Haircuts til mænd

Den brede fauxhøg strækker sig helt ned i hovedet, begynder ved kronen og slutter ved halsen. I stedet for kort hår på siden har det normalt en meget større, bredere del af toppen af ​​hovedet, der er dækket og en fade under den for tekstur.

Parted Faux Hawk med Fade

Den afskårne fauxhøg med fade har en skarp del, der adskiller fauxhøgens top fra det omkringliggende hår på siderne. Mens håret øverst er ofte kort, kan det være en hvilken som helst længde, så længe den er adskilt. Sidene viser en blid fade nedad.

Clean Cut Faux Hawk

Blandt faux hawk haircuts til mænd, er den rene snit faux hawk egnet til herre, der ofte skal engagere sig i forretningsmøder og middagsselskaber, men stadig nyde det afslappede udseende af en sjov frisure. Kort, pænt og godt vedligeholdt, kan denne alsidige fauxhøg passer til enhver.

Afslappet Faux Hawk

Nemlig, den afslappede faux hawk har kort hår på siden med en løs træk opad. Håret er ofte ubeklædt, men er stadig dannet i en faux hawk form med gel eller spray. Det er godt for mænd, der bruger mere tid på afslappede anliggender.

Spiky Faux Hawk

En almindelig slidt stil, den spiky faux hawk er bare det - hårstykker, der har fået en spiket tekstur ved hjælp af gel eller spray. Det er ofte en af ​​de højere stilarter af faux hawks og kan gøre så stor eller lille en erklæring som du gerne vil.

Layered Faux Hawk

Den lagede faux hawk har et struktureret, klumpet udseende, der giver bæreren en frisyre fuld af dybde, dimension og volumen. Håret på toppen er skåret i korte lag og derefter stylet for at opnå en af ​​de bedste afslappede faux hawk haircuts til mænd.

Subtile Faux Hawk

Den subtile faux hawk er ideel til bryllupper, semi-formelle arrangementer eller afslappet dagstøj. Det er undervurderet, men stadig fyldt med stil. Desuden giver dets subtile karakter bæreren lidt af klasse og elegance uden at overdrive det på formalitet.

Hakket Faux Hawk

Oprettet med brug af gel i overflod, er den hakket fauxhøg en stærkt struktureret og dimensionel stil, der passer til både formelt og uformelt slid. Udseendet indeholder forskellige stykker af kort hår stylet ind i en fremspring og er sikker på at tegne øjet.

Slicked Back Pomp Faux Hawk

Perfekt til mænd, der ønsker at holde en lille smule af længden op, er den slicked back pomp faux hawk en dejlig blanding mellem en faux hawk og et pompadour hårklipp, der er lagt fladt, hvilket giver denne stil en forskellig slidstyrke på dapper.

Loose Faux Hawk

Den løse faux hawk vil normalt have en accentueret blæse på siderne og mellemlangt hår op, der længe hænger til venstre, højre eller ned for forsiden, fri for gel. Det kan bæres til udendørs arrangementer eller andre afslappede lejligheder.

Bedhead Faux Hawk

Senghuggerne er præcis, hvad det lyder som: En mand har lige rullet ud af sengen, løber en hånd gennem hans hår og forlod huset. Det ser godt ud på mænd på vej til college, til et afslappet job eller bare en dag på byen.

Tall Faux Hawk

For dem der går efter en ekstravagant frisure, se ikke længere end den høje fauxhøg. Den er kort i ryggen og bliver gradvist højere mod fronten for en slags bølgeeffekt. Som et resultat er det perfekt til fester eller hvor som helst man ønsker at lave en fashion statement.

Gentle Fade Faux Hawk

Den blide fade faux hawk begynder som en voluminøs smule hår på forsiden, der er slicked tilbage på hovedet. En forbløffende fade går sammen med den, gradvist aftagende fra meget hår til ingen overhovedet.

Undersøg Faux Hawk

For uovertruffen tekstur er den underliggende faux hawk din nøgle. Den har barberede sider, der gradvist opbygges til et kortsigtet lige før faux hawk. Desuden er faux hawk ofte overdimensioneret og flyder for at give en fin kontrast. Dens artsy natur er fantastisk til universitetsstuderende og dem, der nyder at gå ud.

Voluminous Faux Hawk

For en stor wow-faktor, der vil dreje hoveder uanset hvor du går, vælger du voluminøse faux hawk haircuts til mænd! De er perfekte til mellemlangt hår og vil helt sikkert være centrum for dit ensemble. Dette udseende er fantastisk til dem, der kan lide at beordre et rum med deres tilstedeværelse.

Classic Faux Hawk med Fade

Dette er et spin på den klassiske faux hawk stil. Den klassiske faux hawk med fade har en tykk faux hawk på toppen med en smuk fade på siden for at tilføje lidt dybde og karakter til udseendet. Perfekt til dem, der ønsker en dramatisk effekt.

Understated Wave Faux Hawk

Den understated wave faux hawk er en subtil faux hawk, der har en lille lift på forsiden af ​​hovedet. Ryggen er kort, siderne er barberet - nogle gange med en fade - og den er perfekt til hverdagsbrug, til kontoret og videre.

Messy Classic Faux Hawk

Den rodet klassiske faux hawk har en klassisk faux hawk appel uden al den crunchy gel. Det er et mere afslappet udseende, med let tekstur og blid afsmalning på siderne. Denne frisure går med enhver påklædning og er perfekt til enhver lejlighed.

Pomp krydset med Faux Hawk

For dem der ikke kan beslutte, om de vil have en dapper pomp eller en edgy faux hawk, er pompet krydset med faux hawk deres svar. Den har en pompadour stil top, der vil læne lidt til den ene side, ligesom en faux hawk. Sidene er barberet næsten helt ned.

Dramatisk Wave Faux Hawk

Den dramatiske wave faux hawk er den perfekte sætning hårskåret. Hvor som helst en mand går med denne stil får ham opmærksomhed. Dette er et fantastisk snit til dem, der ønsker at accentuere deres dragter, lege deres skæg, eller blot ønsker mere volumen til deres hår.

The Boxy Classic

Inspireret af temp fade haircut, den boxy klassiker har en fade med en tyk snit mod toppen af ​​hovedet, der blomstrer ind i en smuk faux hawk. Faux Hawk er normalt kort til at holde den i en noget boxed form. Dette er en af ​​de bedste bymæssige urban faux hawk haircuts til mænd.

The Classic Faux Hawk

Den klassiske faux hawk er den stil, der oftest er forbundet med den generelle fauxx hawk frisure. Den har kort hår på siden, men ikke barberet, og et par tommer hår på toppen skubbes sammen i en lille vinkelposition. Denne snit ser godt ud på alle fyre og passer til næsten enhver situation.

Bølgete Faux Hawk

Den bølgede fauxhøg har en klassisk fade på siderne af hovedet med bølget hårskåret i mellemlang længde. Håret har en lille sprøjte eller gel, der er sat ind i den, men ikke meget, der efterlader dens waviness intakt og lader det hænge til, hvilken side der er naturlig.

Curly Faux Hawk

Den krøllede faux hawk er en fantastisk, nem måde at style krøllet hår på. Skær bare siderne ned eller fade dem og lad toppen gøre sin egen ting. Du har måske ikke engang brug for hårprodukter.

Stykke Faux Hawk

Stive faux hawk haircuts til mænd er intet andet end tekstur, tekstur, tekstur. Ved hjælp af en tung gel kommer denne stil til liv for hvert stykke for en lagdelt, tykk fauxhøg. Denne haircut fungerer godt til afslappede begivenheder eller til at klæde et ensemble.

Cliffhanger Faux Hawk

Cliffhanger faux hawk er en dramatisk faux hawk, der er subtil og downplayed i ryggen, inden den toppe med en skarp jut på forsiden. Dette er lige så godt at bære med dragter, som det er til fritidstøj.

Klassisk Faux Hawk

Med den stilfulde fauxhøg er håret på siden bakket i stedet for trimmet ned. Alligevel opnås faux hawk udseende ved at feje håret tilbage og gelering det omkring siderne, forlader toppen til at gøre som det glæder eller geler det også.

Faux Faux Hawk

Med faux faux haircuts til mænd, behøver du ikke engang at skære dit hår for at opnå udseendet. Gør kun det korte hår tilbage og giv toppen et lille volumen ned i midten for at trække det af. Vi siger, at det er perfekt til herre med mellemlangt hår, der ønsker at ændre tingene op.

Messy Sideswept Faux Hawk

Alt hvad der skal til for at få den rodet side-fejet faux hawk er bare en smule gel. Med siderne korte, kør lidt gel gennem hårlåse og skub dem til den ene side. Lad nok gel ud, så håret kan bevæge sig om alene.

Lang Loose Curls Faux Hawk

Hvis du har mediumlængde, løst krøllet hår, er den lange løs krølle faux hawk look perfekt til dig. Den har en top, der dangler uden noget produkt i det, så dine løse krøller løber fri. Vi anbefaler det til afslappet udseende og udendørs mænd.

Wild Side Faux Hawk

Tag en tur på den vilde side med den vilde side faux hawk! Frisuren har barberet ulemper og langt hår op øverst. Håret skubbes typisk til den ene side, men det kan ligge fladt ned i ryggen også. Hvis du kan lide alternative stilarter, er det en af ​​de faux hawk haircuts til mænd til dig.

Shark Fin Faux Hawk

Hajfinen faux hawk får sit navn fra stykker, klassiske mohawk frisurer til mænd. Det har touslede låse vendt bagud og geleret på plads. Dette dramatiske udseende er fantastisk til natteliv og fester. Det kan dog også bruges nogle gange om dagen.

Poleret Faux Hawk

For herrer, der har brug for en elegant og sofistikeret måde at bære deres korte hår på, er den polerede fauxhøg her. For at få udseendet skal du have en større del af håret på toppen, der er tykt i forsiden og tynderne, da det går baglæns med en kontrastfarvning for at afrunde udseendet. Forretningsmænd og praktikanter kan drage stor fordel af det.

Messy Pomp Faux Hawk

Den rodet pomp faux hawk er en glimrende måde at bringe en smule af casual flair til enhver lejlighed. Pompadour haircut er en dapper frisure og på den måde kan du nemt sætte dit eget snoet spin i klassisk stil.

Kort Faux Hawk

Den korte faux hawk er bare det. Med barberede ulemper og kun en tomme eller to hår på toppen er det komfortabelt alsidigt. Sørg for at du stiler øverst for at ligge mest fladt med bare en lille smule løft. Korte faux hawk haircuts til mænd er gode til dem, der ikke nyder styling deres hår ofte.

Fish Fin Pomp Faux Hawk

Fisken fin pomp faux hawk får sit navn fra højden af ​​den stil, der gør det ligner en pompadour cut. Siderne er fadede og lader øjet kun tegne sig mod hårstakken opad. Den er ideel til den gent, der kan lide at bære en flot, elegant dragt.

Sporty Faux Hawk

Den sporty faux hawk er en let at administrere, kort faux hawk, der er fantastisk til dem, der er aktive. Det tager lidt tid at style, så du gør mere af det, du elsker. Det er også kort nok til at holde dig kølig under træning.

Ringlet Faux Hawk

Den ringlet faux hawk er forskellig fra den krøllede faux hawk, da krøllerne er definerede ringlets, der hænger uden noget produkt overhovedet. Dette er en smuk måde at klare krølle på.

Subtile Gelled Faux Hawk med længere sider

For et slankt look, der kan bæres overalt, skal du vælge den subtile gelerede fauxhøg med længere sider. Med denne frisure er siderne ikke barberet, bare trimmet. Desuden er fauxhøget selv udformet til en subtil bølgeform, der er blevet geleret over til den ene side.

Backswept Long Faux Hawk

Den backswept lange faux hawk er en fantastisk cut for dem, der ikke er klar til at give slip på deres mellemlangt hår. Sidene er barberet, mens toppen er geleret tilbage på en naturlig, blød måde, der efterlader hårets naturlige bølger. intakt Dette er et sprængende udseende for mænd, der kan lide at klæde sig ud.

Muted Faux Hawk

Den dæmpede faux hawk er fantastisk til dem, der ønsker hele dagen slid, der matcher enhver indstilling, formel eller uformel. Den har tætte sider og en fauxhøg, der er gelet over til den ene side og ligger ret fladt.

Sideswept Tousled Faux Hawk

Den side-fejede rystede fauxhøg er forskellig fra en rodet sider-gråt faux hawk, da det ikke kræver nogen gel, ligesom sengetøjsversionen. Skær blot siderne og lad medlængdehår gå som det vil. Det er bare hvad du har brug for til lejlighedsvise lejligheder.

Upswept Faux Hawk

Upswept faux hawk haircuts til mænd gør en dramatisk indgang, da det meste af håret selv bliver fejet opad og skubbet fremad. Dette tilføjer volumen og dimension og ser godt ud med en knap op, en dragt eller en afslappet t-shirt alt det samme.

Clean-Cut Faux Hawk

Den skarpe faux hawk har næsten fuldt barberede sider. Høget i sig selv har glatte, rene linjer og et par tommer hår, der er gelled tilbage i en suave måde. Hvis du har en outfit, der kræver lidt af en dressing up, er dette en af ​​de faux hawk haircuts til mænd, du skal gå med.

Bagudspidset Faux Hawk

Forsiden af ​​denne fauxhøg er stor og voluminøs og smækker langsomt tilbage til næsten ingenting. Den bagudspidsede fauxhøg er trimmet kort på siderne og ser fremragende ud til enhver lejlighed og passer til både afslappet og formelt slid.

Upfront Faux Hawk

Den høje hudfade er en af ​​hovedegenskaberne er den fade, der gør opmærksom på den forreste fauxhøg. Denne hawk bygger langsomt volumen, der læner sig mod toppen og skubbes ind på sig selv i en lille vinkel. I lighed med klassiske versioner er det en af ​​de faux hawk haircuts til mænd, der passer overalt.

Killer Whale Faux Hawk

Navngivet for sin lighed med en hvals kropsform, er den hvide falkhugge perfekt til mellemlangt hår og udnytter dets volumen. Gel det over i fronten med stor dimension, og langsomt tappe tilbage i en kortere længde i slutningen.

Curly-cue Faux Hawk

Dette læner sig næsten mod en mohawk, men den krøllede cue faux hawk er alle et spørgsmål om hvordan du styler dit hår. Med en synlig krølle er denne fauxhøg dramatisk og slående. Det er perfekt til en aften ude.

Flettet Faux Hawk

Den flettet faux hawk er et sjovt twist på en typisk faux hawk, mens du tilføjer stor karakter. Virkelig er der en række fletninger, som du kan implementere i denne stil. Denne alsidige kappe ser godt ud til afslappet dagslid eller slid om natten.

Ekscentrisk Faux Hawk

Få lidt sjov og tilføj en farvefarve med den excentriske fauxhøg. Perfekt til enhver faux hawk stil, vælg den farve, du finder dristig og fed og farve dit hår til en udtalelse faux hawk.

Faux Hawk med Hard Part

Hvis du føler, at din overordnede frisyre mangler et strejf af personlighed, skal du tilføje en hård del. I modsætning til en regelmæssig del er den hårde del skåret for at øge definitionen. Vi mener, at det fuldender alle faux hawk haircuts til mænd ekstremt godt.

Front Curl Faux Hawk

Bedstefar af den krøllede cue faux hawk er den forreste krølle en. Inspireret af fedtens stil på 50'erne har den forreste krølle en klar rock og rollevibe. For en moderne tilpasning, rod din forreste krølle faux hawk lidt op foran.

Militær Faux Hawk Haircut

Hvis du er en militær mand, vil du desværre ikke være i stand til at dyrke længere faux hawk haircuts til mænd. Du kan dog bruge en klassisk militær frisyre til at komme tættere på en. Vi taler om den høje og stramme - en militær snit, der ligner stærkt en super kort faux hawk eller mohawk.

Low Taper Faux Hawk

Vil din faux hawk se mere ud som en naturlig mohawk? Brug teknikker som tapering til at komme dig der. Ved hjælp af en lavere konisk haircut kan du oprette silhuetten af ​​en traditionel, bred mohawk med langt hår.

Faux Hawk for Older Men

7

Sidst men ikke mindst anbefaler vi faux hawk haircuts til mænd uanset alder. Selvom du er over 50 eller 60, kan du bruge en faux hawk frisure til en ungdommelig touch til dine graying lås. Du vil være i stand til at bære det i enhver indstilling, så gå til det!

Konklusion

Sammenfattende er der intet ret så unikt og alsidigt som fauxhøjen. Faux hawk er ikke tilgængelig i en række forskellige stilarter, men har aldrig engang gået ud af stil, da det gjorde sit allerførste udseende, og det ser ud til, at det måske aldrig gør det. Selv med disse faux hawk haircuts til mænd, er der sikkert snesevis mere derude for at du kan eksperimentere med og finde den der virker bedst for din ansigtsform og hårtype!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *