fantastisk frisurer til sorte mænd

En af fordelene ved at have afro-tekstureret hår er, at du har tonsvis af frisurer til sorte mænd at vælge imellem. Det brede sortiment spænder fra korte og slanke hårklipp til lange frisurer med dreadlocks, vendinger, fletninger og meget mere. Nedenfor kan du finde nogle af vores yndlingspersonale, så tag dem ud og se, hvilken der går med din personlighed.

Cool frisurer til sorte mænd

Cool-frisurer-til-sorte-mænd-1

Hvis din stil er definitionen af ​​cool, er dette frisure til dig. Det fokuserer på en overflod af små, snoet krøller, der passer perfekt sammen med ethvert tilbehør. Bær dem med flotte hatte eller uden noget andet - du vil stadig være flyve.

Kreative Cornrows for Black Men

Kreative-Cornrows-for-Black-Men-1

Det er velkendt, at cornrows er nogle af de mest populære mest populære frisurer til sorte mænd. Men hvad kan du gøre for at gøre dine interesser mere interessante? Vælg færre fletninger og eksperimentere med forskellige dele imellem, som denne zigzag og straight-line mix.

Barberet sort frisurer til mænd

Barberet-sort-frisurer-til-mænd-1

Undercuts tilbyder utallige muligheder for at bringe din frisure til liv. Mens du altid kan gå til en klassisk version, kan du også gøre din unikke med barberede designs. Denne buede kirurgiske linje er en stil at huske på.

Man Boller og Beards

Man-Boller-og-Beards-1

Hvis du foretrækker længere hår og ansigtshår for den sags skyld, kan du blande de to forbløffende. Denne forbløffende frisure blander lange krøller indpakket i en mand bolle med et robust skæg at matche. Overvej at tilføje en underskæring for at forme udseendet godt.

Krøllede frisurer til sorte mænd

Krøllede-frisurer-til-sorte-mænd-1

Denne mellemlange frisure er ideel til sorte mænd, der ønsker et naturligt udseende. Det skiller sig ud gennem snoet krøller og en fadet underskæring. Det anbefales især til yngre mennesker, men det virker lige så godt for mænd i alle aldre med en udadvendt personlighed.

Mohawk Frisurer til sorte mænd

Mohawk-Frisurer-til-sorte-mænd-1

Mohawks er også alle raseri blandt frisurer for sorte mænd. Hvis du vil have et mere trivseligt udseende, så prøv en kort mohawk, der falder ned på siderne. Du kan bære denne frisure både med eller uden ansigtshår.

Kun-Ansigtshår-1

Hvis du vil skære den vedligeholdelse, som en kompleks frisure kræver, kan du altid gå til et fuldt, rent barberet hoved og et smagfuldt skæg. Her kan du se, hvordan rapper Common bærer udseendet, med et velplejet skæg, der rammer hans ansigt på smigrende måde.

Unikke Sort Frisurer med Beards

Unikke-Sort-Frisurer-med-Beards-1

Ønsker du et originalt look? Prøv forskellige længder, barberede linjer og skære teknikker til din frisure. Denne haircut skiller sig ud gennem en vinklet top, der går ind i en dyb linje. Derefter fortsætter det med en hudfade. Det store skæg gør det hele endnu mere mindeværdigt.

Lange frisurer til sorte mænd

Lange-frisurer-til-sorte-mænd-1

Hvis du foretrækker at dyrke rigtig langt hår, er dreadlocks absolut en af ​​de muligheder, du bør huske på. Jo længere dine dreads er, desto flere muligheder har du til styling. I dette eksempel kan du se, hvordan de iført dem halvt op halvt ned ville se ud.

To Braids og Knot Frisurer

To-Braids-og-Knot-Frisurer-1

Du kan bære mandboller på mange forskellige måder. For en anden tilgang skal du overveje en skarp underskæring og fletning af kanterne på den øverste del. På den måde har du en kronlignende effekt, der kan tilføjes til din friske stil.

Korte frisurer til sorte mænd

Korte-frisurer-til-sorte-mænd-1

Kan du holde dit hår kort og rent skåret? Denne hentende frisyre er så velbevaret, at den kan bæres i ethvert professionelt eller formelt miljø. Den lave fade og klokken skygge gør det ikke kun attraktivt, men også passende til alle lejligheder.

Bundet op frække fletninger

Bundet-op-frække-fletninger-1

Rapper ASAP Rocky er kendt for at sætte trends på alle områder af pleje og mode for mænd. Han er også kendt for sine flettet frisurer, som du kan få inspiration fra når som helst. Bind dine fletninger på bagsiden for et behageligt og ubesværet udseende.

Taper Fade med Sculpted Waves

Taper-Fade-med-Sculpted-Waves

Bølger har også været en stilfuld frisure for afro-tekstureret hår i aldre. Disse dybe, skulpturelle bølger suppleres af en statisk konisk fade, der får hovedet til at dreje. Det virker lige så godt for drenge, unge mænd og voksne.

Frisurer til sorte mænd med krøllet hår

Frisurer-til-sorte-mænd-med-krøllet-hår

Hvis dit hår danner iøjnefaldende naturlige krøller på egen hånd, tøv ikke med at fremhæve dem. Denne koniske fade frisure fremhæver ikke kun hårets tekstur, men overfører også fejlfrit til det rene skåret skæg.

Naturlige frisurer til sorte mænd

Naturlige-frisurer-til-sorte-mænd

En anden tilgang til et naturligt udseende er at vride dine fletninger i små, stramme spoler. Dette er en fremragende stil til mænd, der ikke vil have deres hår også for korte, men ikke alt for længe heller. Som altid kan en underskæring plettere den øverste del allokerende.

High & Low Fade med svampeknap

High-Low-Fade-med-svampeknap

Svampet twisting eller curling er en af ​​de bedste måder at få det helt rene udseende på. Men sørg for, at dit hår er mindst omkring en tomme lang for de bedste resultater. Kæm håret ud, anvend fugtighedscreme som at holde spray eller pomade og brug svampen i et par minutter.

Frisurer til sorte mænd med langt hår

Frisurer-til-sorte-mænd-med-langt-hår

De fleste sorte mænd med betydeligt langt hår vælger at style det med dreadlocks. Når du får dine dreads færdige, kan du i sin tur også style dem. Disse halvfletninger er en ide at huske på, men vær også velkommen til at eksperimentere med andre.

Dynamiske frisurer til tykt hår

Dynamiske-frisurer-til-tykt-hår

Hvis du har tykt hår og ønsker at style det på en måde, der bringer det bedste ud af dine funktioner, skal du gå til et kreativt design. Uanset om du vælger buede barberede linjer eller lige kirurgiske linjer, er himlen grænsen for dine muligheder.

Fade frisurer til sorte mænd

Fade-frisurer-til-sorte-mænd

En anden måde at rocke en høj fade på er at holde toppen krøllet. Du kan afbalancere udseendet med et fuldt skæg eller enhver form for ansigtshår stylet efter dine præferencer. Hold toppen så lang eller så kort som du vil.

Box Fade Haircuts

Box-Fade-Haircuts

Denne frisure er det spinde billede af frisk og ren. Det er baseret på en box fade haircut, der har en fin overgang til huden i anden halvdel. Sørg for, at det hele tiden er trimmet godt for et poleret look overalt.

Buzz Cuts for Black Men

Buzz-Cuts-for-Black-Men

Hvis du ikke vil have det besvær, der er forbundet med omfattende styling, men du ikke ønsker at gå helt barberet enten, prøv en buzz cut. Denne traditionelle haircut er stadig utrolig populær og et primært valg til den atletiske mand.

Fade frisurer til sorte mænd med kort hår.

Fade-frisurer-til-sorte-mænd-med-kort-hår.

Endnu en anden måde at bære dit hår kort men moderigtigt er en buzz cut fade. Det starter lidt længere på toppen og fortsætter med en subtil gradient, indtil den når den helt skarvede del bag på halsen.

Dread Frisurer til Black Men

Dread-Frisurer-til-Black-Men

Dreadlocks er alsidige, en kvalitet, som du altid bør udnytte som en mand med afro-tekstureret hår. Disse mellemlange dreads kan nedslidt eller bundet op afslappet. Du kan style dem mod forsiden for et robust udseende.

Edgy Afro-texturerede frisurer

Edgy-Afro-texturerede-frisurer

Twisted frisurer er også generøse for sorte mænd. Du kan nemt forme dit hår, men du vil gerne, som denne faux hawk look med en fadet underskæring. Prøv at parre det med et skæg til et fængslende resultat.

Temple Fade Haircuts

Temple-Fade-Haircuts

Denne lavtliggende tempelfade er også en del af de mest trendy frisurer til sorte mænd. Det skinner gennem en perfekt 90 graders vinkel på hver side, og en subtil overgang fra top til bund overalt.

Korte krøllede frisurer til sorte mænd

Korte-krøllede-frisurer-til-sorte-mænd

Uanset om du har naturligt velformede krøller eller du bruger en svamp for at få dem, er det en frisure, der vil konturere dem på passende måde. I modsætning til mange andre frisurer til sorte mænd, omfatter det ikke en fade.

Frisurer til sorte mænd med tykt hår

Frisurer-til-sorte-mænd-med-tykt-hår

Free-form dreadlocks er et smart valg for sorte mænd med tykt hår. Dem, der vises i dette eksempel, er kun den rigtige længde, hvis du vil have afbalancerede resultater. Du kan også binde dem op, hvis du vil frigøre dit ansigt.

Pompadours for Black Men

Pompadours-for-Black-Men

På grund af den grove tekstur er det naturligt sorte hår desværre udfordrende at style i en pompadour. Men med det rigtige hår produkt og den passende længde kan du nyde denne dapper frisure.

Små Natural Dreadlocks

Små-Natural-Dreadlocks

Som du mest sandsynligt ved, kommer dreadlocks i alle mulige former og størrelser. Forsømmelse eller frie form dreadlocks kan begynde at tage form, selvom dit hår er en tomme eller to lang. Dette er et hårklipp, der hjælper dig med at få dem.

Professionelle frisurer til sorte mænd

Professionelle-frisurer-til-sorte-mænd

Desværre tillader mange forretningsmiljøer ikke fuldstændig frisyre til deres medarbejdere. Hvis dette er den situation, du er i, her er et professionelt, kontorvenligt hårklipp, du kan tænke på.

Frohawk Frisurer

Frohawk-Frisurer

Blandt frisurer til sorte mænd vil du også finde ideen om frohawks. Som navnet antyder, kombinerer det ideen om en afro med en mohawk. Det er en voluminøs frisure, der har lige nok kanten til det.

Flettet frisurer til sorte mænd

Flettet-frisurer-til-sorte-mænd

Du ved allerede, at fletninger og manboller kan blandes, men hvad med farver? Denne tempelfade-haircut skiller sig ud gennem en lysere brun farve på toppen, i modsætning til de mørke rødder.

Curls og Undercuts

Curls-og-Undercuts

Denne høje fade underskæring kompletteres perfekt af en fuld krøllestrøm. Du kan få dette udseende enten med eller uden skæg, så længe du tager godt af dit krøllede hår på toppen.

Twist Hairstyles for Black Men

Twist-Hairstyles-for-Black-Men

En snoet frisyre er lige, hvad du har brug for, hvis du har ørelængdehår. Det er bedst at få dine vendinger udført af en specialist, men du kan også gøre det selv hjemme, hvis du har et kvalitetshår produkt til at hjælpe dig.

Moderne Dag Flat Tops

Moderne-Dag-Flat-Tops

Vi plejer at knytte flade toppe med frisurer til sorte mænd i 1990'erne. Ikke desto mindre kan denne frisure være så frisk som nogensinde, hvis du giver det dit eget twist. Her kan du se, hvordan en barberet linje lavede hele forskellen.

Medium Locs med undercuts

Medium-Locs-med-undercuts

Disse locs er mellemlange og er derfor let at style. Hvis du tilføjer en lille underskæring til frisuren, kan du bære dem alle bundet eller halvt halvt ned, når du vil.

Afro frisurer til sorte mænd

Afro-frisurer-til-sorte-mænd

Det er krystalklar nu, at afroen aldrig vil gå ud af stil. Det er en enestående måde at fejre naturligt hår på, uanset om du er mand eller kvinde. Bare sørg for at du forme det ofte med hjælp fra en barbermand.

Moderne frisurer til sorte mænd

Moderne-frisurer-til-sorte-mænd

En anden måde at rocke en afro på er i en afslappet, afslappet måde. For at få dette udseende, skal du sørge for, at dit krøllede hår er godt fugtet og længe nok til at kunne style. Derefter er det alt i din holdning.

Dreads & Fade med High Top Frisurer

Dreads-Fade-med-High-Top-Frisurer

Dette er et eksempel på, hvordan du kan bære medium dreadlocks bundet op. Udseendet kommer med en høj fade, mens de dreads matcher med en høj top frisyre. Det er nemt at bære til alle typer arrangementer.

Frisurer til unge sorte mænd

Frisurer-til-unge-sorte-mænd

Nu er denne lille mand det, vi kalder stilfuldt. Ikke alene har han en perfekt konstrueret konisk fade, men hans svampekroner er på punkt. Udseendet er toppet med en fejlfri kirurgisk linje som en sidedel.

Low Skin Fade Lightning Part

Low-Skin-Fade-Lightning-Part

En af de bedste dele om disse typer frisurer til sorte mænd er den tatoveringseffekt, der skabes. Hårklippet er en lav hudfade, der er tilpasset med en lynhårbar linje, der tilføjer dynamik.

Medium frisurer til sorte mænd

Medium-frisurer-til-sorte-mænd

Der er mere end nok mellemstore frisurer til sorte mænd, som du kan vælge imellem. På billedet ovenfor kan du se et billede-perfekt eksempel på en høj konisk ombre mohawk med et tempelfade.

Locs and Buns

Locs-and-Buns

Dine dreadlocks kan starte med små, snoet locs i fronten og fortsætte med tykkere dreads i ryggen. Hvis de er lange nok, kan du style dem i en bolle eller hestehale.

Frisurer til sorte mænd med tilbagegående hårlinier

Frisurer-til-sorte-mænd-med-tilbagegående-hårlinier

Aftagende hårfjerninger er ofte vanskelige at tackle. Men hvis resten af ​​dit hår er tykt, kan du nyde et fuldt hoved af dreadlocks. Alternativt kan du overveje dreadlock-udvidelser for at afbalancere udseendet.

Asymmetriske Flat Tops

Asymmetriske-Flat-Tops

En anden kreativ udnyttelse af den klassiske flad top er at få din til at klippe asymmetrisk. Hold den ene side høj og gradvist stejl ind i en barberet sidedel på den modsatte side.

Dobbelt V Haircut med Reverse Fade

Dobbelt-V-Haircut-med-Reverse-Fade

Tattoo-lignende effekter kan også opnås gennem en omvendt fade som denne. Håret er skåret i en dobbelt V mode i ryggen, og den anden V er forberedt med en omvendt fade.

Faux Hawk Frisurer til Black Men

Faux-Hawk-Frisurer-til-Black-Men

En faux hawk som dette vil utvivlsomt gøre hovedet omvendt. Det er ikke kun krydret ved at have to farver, men det har også et rent barberet design i nakken. Det genskaber en mohawk uden at barbere siderne helt.

Frisør Frisurer til Sorte Mænd

Frisør-Frisurer-til-Sorte-Mænd

De fleste frisør frisurer til sorte mænd omfatter barberede linjer udført med kirurgisk præcision (derfor hvor de får deres navn). Dette udseende har også en perfekt gradient på den nederste halvdel samt en faglig stylet krølletop.

Wavy Black Men Frisurer

Wavy-Black-Men-Frisurer

Hvis du hårtekstur læner mere mod den bølgede side, kan du få en kort hårklipp, der definerer den. Det upåklageligt trimmet skæg er også et godt preg for det resultat, du ønsker.

Lange Zig Zag Cornrows

Lange-Zig-Zag-Cornrows

Endelig tager denne frisure en klassisk fletningsteknik og tilpasser den til aktuelle trends. Cornrows er flettet i et zigzag mønster og derefter bundet i enden. Du kan løsne dem til din bekvemmelighed.

Blonde Tips

Blonde-Tips

Dette er en kort haircut med brunette dreads og blonde tips. Det har også en hård del på den ene side og en underskæring for at fuldføre dette moderne og kantede udseende. For ikke at nævne tilbehør og polka dot skjorte, der skal dø for.

Turkis Frisurer til Sorte Mænd

Turkis-Frisurer-til-Sorte-Mænd

Denne frisure ser nøjagtigt ud som turkis blåregn i fuld blomst. Eller en stor skål spaghetti, afhængig af om du er et glas, er halvt eller halvt tomt persontype. Men vi elsker halvdelen af ​​en tiger tatovering.

Usher

Usher

Kan du huske den tid i 2000'erne, da Usher var en stor stjerne, og alle ønskede at kopiere sin korte og krøllede frisure? Han så fantastisk ud, da han dansede med Beyonce i sin video.

Mohawk

Mohawk

Vi kunne kalde dette en krøllet Mohawk, en burst Mohawk eller en fauxhawk. De er alle rigtige navne, da dette er en variation på den traditionelle Mohawk med gelerede pigge fra 70'erne og 80'erne.

Blå frisurer til sorte mænd

Blå-frisurer-til-sorte-mænd

Vidste du, at ikke-traditionelle farver er årets største hårstylingstrin? Blandt dem er neonfarver regerende øverste. Ikke forveksles med markørfarver, som er en helt anden ting.

Konklusion

Afslutningsvis er alle disse frisurer til sorte mænd beundringsværdige valg for dem med afro-tekstureret hår. Det anbefales stærkt, at du snakker med din lokale barber om at få et hårklipp, der afspejler din personlighed, og det er stylet i overensstemmelse hermed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *