Cooleste mellemlangs frisurer til mænd

Lad os tale om mellemlangt hår. Nogle kalder det en velsignelse, andre er ikke sikre på, hvad de skal gøre med det. Skønheden i det ligger i sin alsidighed. Det kan bæres op eller ned, lige eller krøllet, og stadig komplementere dit ansigt. Mænd med mellemlangt hår har masser af muligheder at vælge imellem, og denne artikel har til formål at vise dig de 50 fedeste frisørsalonger til mænd, så du kan føle dig sikker på dine mellemlange låse.

Krøller med højdepunkter

Krøller-med-højdepunkter

Accent dit naturligt krøllede hår ved at bringe nogle højdepunkter her og der. Højdepunkter giver dit hår umiskendelige dimensioner og ved at fremhæve et par af dine krøller, bringer du dem i spidsen, så de kan være en del af dit ensemble og mindre af "bare dit hår."

Short-Medium Ringlets

Korte Medium Ringlets

Når det strækkes ud, er det naturlige hårs ringlets længde, men når de får lov til at tørre og danne sig naturligt, strækker de udad i stedet for nedad. Dette er et godt valg til mellemlange frisurer til mænd, der ønsker at lade deres hår gøre talerne.

Korte ubekæmpede Ringlets

Korte ubekæmpede Ringlets

Forsøg ikke at tæmme dyret. Lad de hårde ringetoner i dit naturlige hår skinne, når du lader dine uklare krøller gå vildt. Dette giver ikke kun volumen og helt sikkert tekstur, det giver dig mulighed for at vise din tillid til dit misundelsesværdige hår, som vil oversætte til din holdning.

løse krøller, center del

løse krøller

 

En god måde at accentere dine naturlige træk ved, når du har tykt hår, er ved at skille det i midten. Det bringer håret ned omkring ansigtet, og hvis du har krøller, bringer de dem ind i rampelyset. Sæt et lille produkt i dit hår for at hjælpe dine krøller med at holde deres form, og du er god at gå!

Stramme krøller

Stramme-krøller

Dit krøllede hår er ikke helt skulderlængde, men det er heller ikke helt kort. Så hvad gør du med det? Lad krøllene håndtere sig selv. Fladede krøller gør dit hår ser tykt og voluminøst på trods af deres længde, og du kan tilføje i noget produkt for at give dem en lille definition.

Stramme Krøller med Bangs

Stramme-Krøller-med-Bangs

Lad dine mellemlange ringlets falde naturligt, som de vil, men tilføj lidt lag for at give dem den ekstra oomph. Bangs er en god måde at tilføje yderligere volumen til dit hår og lade ryggen vokse lidt længere end fronten er et stilfuldt træk, som du ikke kan gå galt med.

Loose Pomp

Loose-Pomp

Du behøver ikke altid at lade dit mellemlange hår falde til siderne. Løft det op med et lille produkt og lad det falde i en rodet pompadour eller stor fauxhøg. Hvis dit hår er tyk nok til at veje sig ned, del det til siden for en lille moderne rockabilly flair.

Medium Natural krølle

Medium Natural krølle

For mænd med naturligt hår kan det være fristende at holde det kort for nem vedligeholdelse, men tænk på at lade disse lækre krøller flyve fri. Fluff ud disse krøller og giv dit hår volumen for at lade dine krøller dominere din stil, hvilket giver dig et edgy udseende og en sikker appel.

Medium Shaggy Wave eller krølle

Medium-Shaggy-Wave-eller-krølle

Dit naturlige hår har allerede så meget krop og tekstur. Hvorfor ikke spille det til din fordel? Denne medium længde frisurer til mænd stramme krøller strækker sig udad i alle retninger med synlige krøller hele vejen igennem. Prøv en unik del eller træk den i en bolle, hvis du kigger på skiftende ting.

Shaggy Medium længde frisurer for mænd

Shaggy Medium længde frisurer for mænd

Den shaggy hår stil blev populariseret i 70'erne, men det er en stil, der aldrig er gået ud af mode. Med en sidedel stiger håret og falder og kaster ned i dine skuldre. Naturlige bølger og krøller er i stand til at blive fremvist med denne medium længde hår stil.

krølle med Bangs

krølle-med-Bangs

Krøllet hår prale volumen og dimension, noget du burde være stolt af at have. Vis det med en enkel og naturlig stil, hvor krøllerne er fri til at falde rundt i dit ansigt. Bangs føje til udseendet, indramme dine egenskaber naturligt og vise dem dine misundelig krøller.

Strandhår

Strand-hår

Der er noget at sige om hårets appel, når du kommer ud af havet, og du behøver ikke leve på kysten for at få det. Lad dit hår tørre i sine naturlige bølger og smide en smule mousse ind i trådene for at hjælpe den til at danne de strandede, bølgende bølger, der gør en af ​​de bedste mellemlangslange frisurer til mænd.

Bangs og mellemlange frisurer til mænd

Bangs og mellemlange frisurer til mænd

Afspil formen af ​​dit ansigt med øjenlængde. Sidene af denne stil falder nedad og låsene bliver længere for en fuld og tykk effekt, der ser godt ud med enhver ansigtsform. Hvis du har krøller, vil dette tjene til at gøre dem mere fremtrædende mere fremtrædende.

Straight Medium længde frisurer for mænd

Straight-Medium-længde-frisurer-for-mænd

Hvis du har lige hår eller kan lide at rette dine krøller, kan du tilføje volumen og krop ved at skille det ned i midten. Når du deler den på denne måde, giver den det lidt elevator, så dit lige hår ikke føles fladt eller undervældende. Lag hjælper også dette.

The Orlando Bloom

The-Orlando-Bloom

Nogle gange har du så mange krøller, at det kan være svært at finde ud af, hvad man skal gøre med dem. Få dem ud af dit ansigt, men hold dem i forgrunden ved at gnide en lille gel ind i dine låse, når du løfter dem op og børster dem tilbage for at skabe en cascading effekt.

Tilstigtigt ubekæmpet

Tilstigtigt-ubekæmpet frisure

Hvis dit hår kommer naturligt lige, og du ønsker det, havde det lidt mere vægt på det, så giv det et forsætligt uforsigtet og tåget look. Alt du skal gøre for at opnå dette er at tilføje en lille mousse og grove håret lidt op. Derefter børste den tilbage og se teksturens udfoldning.

Tamed krølle

Tamed-krølle

Den tamlede krølle er en anden spændende måde at bære dine mellemlange krøller på. Nogle dage er det bare ikke hensigtsmæssigt at have dem vildt og overalt. Taming dem ned med gel gør ikke kun dig mere professionel, men det tilføjer dybde og en bestemt tykkelse, som kun krøller har råd til.

Voluminous Krøller

Voluminous-Krøller

Nogle dage er måske ikke passende for højt krøller, men på de dage det er, skal du smide en lille mousse ind i dem og lade dem springe frit. Krøller er en ubekymret stil, der giver brugerens tillid. Brug dem omkring øre og øjenlængde for at tilføje i en stor ansigtsramme.

Bølgete del

Bølgete del frisure

Hvis dit bølgende hår er mere udtalt, men du føler dig ikke som om du får nok af en chance for at lade den vise, er en side del for dig. Flip en del af dit hår til siden for at udsætte bølgen på toppen og under og rock de naturlige bølger en gang for alle.

Børstet Back "Bølger"

Børstet-Back-Bølger frisure

Du kan nemt give dit lige hår det volumen, der kommer naturligt med tykke bølger, bare ved at inkorporere lag i dit udseende. Børst disse lag tilbage for at skabe en vandfaldseffekt, der fordobler det volumen, du ville finde ved bare at skille det ned i midten af ​​dit hoved.

Shaggy med Bangs

Shaggy-med-Bangs

En klassisk snit, der aldrig falder ud af tendenser, er den shaggy cut, der indeholder smør. Det ser godt ud på alle, uanset hårtype. Dette udseende har side-fejet, pande længde bangs med lagdelt sider, der kommer ned over ørerne. Gør det stykke med en lille gel eller behold dine naturlige bølger, hvordan de er.

"Titanic"

Titanic frisure

90'erne hjertebenkeren Leonardo DiCaprio var berømt for sit hår i 90'erne, og den stil faldt aldrig helt ud af trenden. Dette udseende har længere hår i fronten, der er adskilt i midten og stykker, der afviger fra hovedstilet, mens ryggen er kort og gelatret pænt.

Layered Medium Længde frisurer til mænd

Layered-Medium-Længde-frisurer-til-mænd

 

Lag, lag, lag. De gør undere for enhver form for hår, tilføjer dimension og klassisk stil, der ser godt ud med ethvert ansigt. Giv din naturligt lige mellemlang hår en opgradering med tilføjelsen af ​​lag og nyd verden af ​​muligheder, der åbnes med hensyn til hurtigstil 'dos.

Johnny Depp

Johnny-Depp frisure

Depp populariserede denne simple mellemlange hår stil og det har været et tidløst look lige siden. Dette hår gøres adskilt i midten og i fronten får de første få tråde volumen og detaljer med lidt gel og kamning. Resten af ​​håret falder naturligt på begge sider.

Bølget med lag

Wavy-with-layers

Bølgerne i dit mellemlange hår kan have hele det volumen, der ydes af krøller med tilføjelsen af ​​et par lag. Du kan bære den adskilt ned midt eller vendes med en sidedel. Lag vil tilføje en lille tekstur i bunden af ​​håret, også gør det så alt ser ikke ud som sin ene længde.

Medium-kort med lag

Medium-kort-med-lag frisure

For mellemlang til kort længde hår, der er lidt skinnende, implementere lag. Disse lag begynder på toppen af ​​håret, næsten lige så kort som smør, men forbliver skubbet op på hovedet. Derefter bliver de stykke lag længere og dækker ørerne ned til nakken.

Wild Curls

Wild-Curls frisure

Lad dit hår være, hvad det vil være. Lad flyveflyene flyve, bølgerne gør deres ting, og krøllerne eksisterer som de skulle. Med det vilde curls look skal der ikke gøres noget i dit mellemlangt hår, undtagen en rystelse for at få det til at se rodet ud, før du forlader huset. Et godt valg af mellemlange frisurer til mænd.

Boyish Medium Length frisurer til mænd

BoyisMedium-Length-Hairstyles-for-Men

Meget som at fremhæve krøller virker for dit mellemlange hår, det samme kan siges om at fremhæve lag. Du kan tilføje højdepunkter til bestemte dele af dit hår og give det mere dybde. Så uanset hvordan du deler det, kan du være sikker på, at dit hår har en glans og en bestemt dimension i modsætning til blot at have en enkelt, flad farve.

Side del straight

Side-part-straight

Rigtigt hår kan også have volumen! Alt du skal gøre for at give dine låse en smule lift er forsøge at dele den til siden i stedet for midten. Dette udseende er perfekt til enhver lejlighed, der kræver en dragt ned til en, der kun kræver blå jeans.

Dramatisk Vinkel

Dramatic-Angle frisure

Skær dit tykke hår i en vinkel mod bunden, ikke kun for at tilføje en avantgarde-touch til dit gør, men også for at tilføje krop. Giv dit tykke hår eller krøller en ny lejekontrakt på livet med en livlig styling, der er fed og dramatisk og helt sikkert gør en erklæring.

Casual Straight

Casual-Straight frisure

Rock dit lige hår som det var meningen at være båret med en enkel del ned i midten! Dette viser de naturligt lige låse og rammer dit ansigt. Tilføj i et par lag for lidt mere dimension, en masse smuk form og en hel del stil.

Moussed Curls

Moussed-Curls

Når dine krøller bare knap børster over dit øre, kan det være vanskeligt at tænke på noget at gøre med dem. Der er en løsning, og den ligger i hårprodukt. Smid en smule mousse ind i dit hår for at hjælpe med at definere dine krøller og lad dem ramme dit ansigt, så dine øjne kan tage det centrale stadium.

Komb over mellemlange frisurer til mænd

Combine-medium-length-hairstyles-for-men

Dit lige hår, når det børstes tilbage, kan give illusionen af ​​mere volumen end den har. Brug dine hænder eller en egentlig børste til at løfte op og børste dine mellemlange låse, så de kaskader nede på ryggen af ​​din hals og falder rundt om dit ansigt for at ramme det.

Morgenhår

morning-hair

Gå til det afslappede, ubekymrede, lige vågnede udseende, når du vælger sengens hoved stil. Rigtigt, bølget eller krøllet hår - det er ligegyldigt. Kør dine hænder gennem dit hår et par gange og giv det et snoet look, og pas på, da dit hår gør alt for dig.

Børstet ryg med højdepunkter

Brushed-back-with-highlights

Hvis dit lige hår er en længde, og du vil ændre det, få nogle højdepunkter! Højdepunkter giver din hårdimension og gør den mere fyldig. Med de i tankerne bør du bøje dit hår for at hvile bag hovedet for illusionen af ​​lag i dit hår såvel som bølger.

Slicked Back Sides

Slicked-Back-Sides frisure

Ønsker du at tilføje lidt højde til dit hår, men er ikke klar til at forpligte sig til barberede sider for en pomp eller quiff? Alt du skal gøre er at glatte hårets sider ind i en mere ensartet form og derefter fluffe håret på forsiden ved hjælp af produktet.

Blond Medium Længde

Blond-Medium-Length

En god måde at håndtere glat mellemlangt hår på, der føles kedeligt, er at ændre farven. Blond er undervurderet og kan virkelig gøre dine ansigtsegenskaber pop. Prøv en platinblond og måske endda indarbejde noget lag for at bringe dit hår tilbage til livet og vise det dets fulde potentiale.

Skulderlængde frisurer til mænd

Shoulder-length-hairstyles-for-men

Hvis du har en firkantet kæbe og et ansigt, holder du håret i skulderlængden meget smigrende. Du kan bære det på en række måder: adskilt fra midten, til siden eller børstet tilbage. Ligegyldigt hvad du gør med dit mellemlange hår, det strømlinede længde vil gøre gode ting til dine funktioner.

Messy Medium længde frisurer For mænd

Messy-Medium-Length-Hairstyles-For-Men

Tricket med udlån lige hår en dybde og lette flatheden er bare en lille gel. Gnide lidt mellem dine fingre og løbe det gennem dine låse, børste det tilbage og til siden lidt for at gøre det klumpet, tekstureret og stykket. Dette strays væk fra den noget monotone tone af lige hår.

Lazy Quiff

Lazy-Quiff frisure

Den dovne quiff giver dig noget at gøre med al den længde på toppen af ​​dit hoved. Du kan bruge gel, men det har du ikke brug for. Du skal bare skubbe hårets længde tilbage, og i stedet for at lade den ligge på plads som de typiske quiff-mellemlange hairstyles til mænd, lad det hænge frit.

Naturligvis lige med højdepunkter

Of-course-just-with-highlights

Selv hvis du har lige hår og vælger at holde alt på en længde, kan det få karakter og dybde med tilføjelsen af ​​nogle få tynde højdepunkter. Højdepunkterne vil fremhæve og små, naturlige bølger kan du være nødt til at hjælpe med at berige klippet og vil også fladere dine øjne, hvis du vælger den rigtige farve.

Medium længde frisurer til mænd med side del

Medium-length-hairstyles-for-men-with-side-part

Standard side del ser fantastisk ud på dem med mellemlangt hår. Det opbygger lydstyrke, som ellers ikke ville være der, selvom dit hår er naturligt lige. Når du flip den til den ene side, er underlagene underlagt udsættelse for at vise enhver teksturer, du har gemt under det øverste lag af hår.

Den Jared Leto

The-Jared-Leto frisure

Tag kontrol over dit lige hår eller små bølger ved at bruge masser af produkter til at feje det tilbage over din krone og derefter ned på bagsiden af ​​dit hoved. Du kan skære lag ind i det for at bruge noget tekstur både på siderne af dit hoved og rundt om halsen.

I begyndelsen af ​​2000'erne

In-the-early-2000s frisure

Dette er en af ​​de mellemstore længde frisurer til mænd, der blev populeret, ja, i begyndelsen af ​​2000'erne og har været en hæftning til mellemlangt hår lige siden. Dæk noget af panden med dit hår, efter at du har skilt det på en af ​​siderne. Tilsæt lidt gel for at give fronten en smule tekstur og lad resten være rodet og fri.

Kastanje Mellemlangt Frisurer til mænd

Chestnut-Medium-Hairstyles-for-Men

Dette er det naturlige kastanjehår med blonde højdepunkter. Mænd, der er født med denne kombination af hårfarver, er meget heldige. Men du kan også få det ud af en flaske, især hvis du er meget dygtig.

Teenage Medium længde Frisurer

Teenage-Medium-Length-Hairstyles

Dette er en super simpel medium frisyre til teenage drenge med lige hår. Det bedste ved det er, at de ikke bliver nødt til at bruge meget tid foran spejlet at gøre sig klar om morgenen eller hver gang de forlader huset.

Platinum Medium længde Frisurer til mænd

Platinum-Medium-Length-Hairstyles

Ekstreme blondiner har været den absolutte top stil i sæsonen. Overalt ser du ud, både mænd og kvinder har bleget deres hår for at få denne type låse. Men her er et tip. Forsøg ikke at gøre det hjemme.

Asymmetriske mellemlange frisurer til mænd

Asymmetric-medium-long-hairstyles-for-men frisure

Denne asymmetriske haircut har et smukt sæt af lange smæk, der er meget edgy og frisk. Det vil få dig til at se moderne ud og sej, fordi det er så meget på trend lige nu. Så hvorfor giver du det ikke en tur?

The Harry Styles

The-Harry-Styles frisure

Dette er Harry Styles der udgør for Gucci Cruise 201Tailoring Campaign og fotograferet af Glen Luchford. Hans sædvanlige medium, krøllede, rodet frisure blev tæmmet ned i en lige og fjærende haircut med lange pung.

Windblown Medium længde frisurer For mænd

Windblown-Medium-Length-Hairstyles-For-Men

Den vindblæste stil er i det væsentlige en anden rodet quiff, bortset fra at siderne bliver længere, selvfølgelig. Børst sidene af dit mellemlange hår fladt mod hovedet og skub den øverste længde af dit hår op med bare en smule gel for at holde alt på plads med denne type mellemlange frisurer til mænd.

Classic Medium længde frisurer til mænd

Classic-Medium-længde-frisurer-til-mænd

Der er meget at sige om en mand, der kan rocke et dapper, klassisk look med sit mellemlange hår. Denne stil har panser, der er blevet skubbet tilbage på hovedet for at danne en smule poof, mens resten af ​​håret virker i en hvirvlende form for at skabe en smuk frisør, der strømmer ind i sig selv uden problemer.

Surferen

Surferen-frisure

Surferen giver udseendet af friske off-the-beach låse uden nogensinde at gå fod i havet. Det har hår, der er adskilt i midten eller til siden og har fået lov til at slappe af i sin naturlige bølge eller krølle og levere ubesværede og ubekymrede mellemlange frisurer til mænd, der rammer dine egenskaber på samme tid.

Gelerede krøller

Gelerede-krøller frisure

Det er ikke svært for krøllet hår at have volumen, men hvis du vil skære det op i en hak, skal du smide lidt gel. Dette udseende har mellemlangt hår, der er adskilt på siden. Hvor delen begynder, håret er geleret for at bevare sin kurvhed, og den anden side af delen er blevet fejet tilbage, mens resten falder fri.

Chris Hemsworth

Chris-Hemsworth frisure

En af de klassiske mellemlange frisurer til mænd, den centrale del er ideel til dem med lige hår. Med lag eller uden dem krammer en central del ansigtet og smiger sin form. Et lille produkt kan give det noget volumen i hovedbunden for at hjælpe med at bryde monotonyen, hvis du er bekymret for flathed.

Deep Part Medium længde frisurer For mænd

Deep-Part-Medium-længde-frisurer-For-mænd

Du har meget hår på toppen, og du er ikke sikker på, hvordan du klare det, ikke? Start fra siden lige over øret og del det der, så låsene hænger fri over den ene side. De kan tjene som smør i nogle tilfælde eller blot som en måde at gøre en fed påstand med dit hår.

Konklusion

Uanset om dit hår er fint, tykt, bølget eller lige, kan du gøre en række spændende ting med det. Mellemhår virker som om det bare er bygget for at give dig flere stilindstillinger end de fleste andre nedskæringer. Med disse ideer til de 50 fedeste frisurer til mellemlangt hår kan du komme i gang i dag. Hvad er din mest almindelige måde at bære dit mellemlangt hår på?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *