Bedste Temp Fade Haircut Idéer til mænd

En temp fade haircutter er et populært valg blandt mænd, da det tilføjer et lidt ekstra spice til enhver frisyre. Det giver også et flot og moderne udseende til enhver frisure, og det er derfor, temp fade haircuts er blevet en trend blandt mænd på alle aldre. Et temp fade haircut involverer fader, som begynder ved ørerne og bevæger sig ned mod nakken. Afhængigt af stilen, du prøver at skabe, kan en temp fade haircut variere hvor meget af den nederste del af dit hår der er fadet.

Bedste-Temp-Fade-Haircut-Idéer-til-mænd

Bedste-Temp-Fade-Haircut-Idéer-til-mænd-1

Bedste-Temp-Fade-Haircut-Idéer-til-mænd-2

Bedste-Temp-Fade-Haircut-Idéer-til-mænd-3

Bedste-Temp-Fade-Haircut-Idéer-til-mænd-4

En af de mere populære temp fade haircutter er det 'high temp fade'. I denne stil skal der bruges null fade på nakken, hvilket betyder, at nakkens kant er klarere end toppen. Dette gør, at dit hår på toppen bevarer det voksne og faldende udseende. Dette er en perfekt frisure til dem der ønsker et modent og stilfuldt look.

Bedste-Temp-Fade-Haircut-Idéer-til-mænd-5

Bedste-Temp-Fade-Haircut-Idéer-til-mænd-6

Bedste-Temp-Fade-Haircut-Idéer-til-mænd-7

Bedste-Temp-Fade-Haircut-Idéer-til-mænd-8

Bedste-Temp-Fade-Haircut-Idéer-til-mænd-9

En anden populær temp fade haircut er det 'Hvor du ' temp fade. I denne stil faders håret gradvist fra nakken og op mod toppen af hovedet. Dette får dem til at ligne, at håret er vokset naturligt. Det er en populær stil, da det er lige så stilfuldt som andre fades, men alligevel har en lidt mere subtil og casual look.

Bedste-Temp-Fade-Haircut-Idéer-til-mænd-10

Bedste-Temp-Fade-Haircut-Idéer-til-mænd-11

Bedste-Temp-Fade-Haircut-Idéer-til-mænd-12

Bedste-Temp-Fade-Haircut-Idéer-til-mænd-13

Bedste-Temp-Fade-Haircut-Idéer-til-mænd-14

En tredje mulighed er det 'utility temp fade '. I denne stil har hårpiben en skarp og defineret linie, der faders direkte fra nakken og op til toppen af hovedet. Dette giver frisuren et stilfuldt og markant look, som er perfekt til dem, der gerne vil have noget lidt ud af det almindelige.

Bedste-Temp-Fade-Haircut-Idéer-til-mænd-15

Bedste-Temp-Fade-Haircut-Idéer-til-mænd-16

Bedste-Temp-Fade-Haircut-Idéer-til-mænd-17

Bedste-Temp-Fade-Haircut-Idéer-til-mænd-18

Bedste-Temp-Fade-Haircut-Idéer-til-mænd-19

Uanset hvilken af ​​de ovennævnte frizzer du leder efter, er der masser af muligheder for at gøre et godt klip. Og med et temp fader haircut er du sikker på at have et stilfuldt look, der passer til alle situationer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *