Bedste frisurer til mænd med tykt hår

Mænd med et tykkere hår har ofte endnu flere frisurer at vælge imellem end andre. Hvis du har tykt hår, kan du udnytte forskellige frisurer for at få det bedste ud af dit hår. I denne artikel vil vi se på nogle af de bedste frisurer til mænd med tykt hår.

Bedste-frisurer-til-mænd-med-tykt-hår

Bedste-frisurer-til-mænd-med-tykt-hår-1

Bedste-frisurer-til-mænd-med-tykt-hår-2

Bedste-frisurer-til-mænd-med-tykt-hår-3

Bedste-frisurer-til-mænd-med-tykt-hår-4

 

Quiff. En quiff kan hjælpe med at give form til tykt hår. For at opnå dette look skal du bruge en kam til at lave en karakteristisk kant og skabe dimension. Du skal også bruge et produkt til styling. Tilføj en føntørrer efter behov for at få et mere defineret look.

Bedste-frisurer-til-mænd-med-tykt-hår-5

Bedste-frisurer-til-mænd-med-tykt-hår-6

Bedste-frisurer-til-mænd-med-tykt-hår-7

Bedste-frisurer-til-mænd-med-tykt-hår-8

Bedste-frisurer-til-mænd-med-tykt-hår-9

Bedste-frisurer-til-mænd-med-tykt-hår-10

Short Crop. Til mænd med tykt hår, der søger et mere moderne look, er Short Crop-frisuren ideel. Denne frisure er kort og nem at style, og gør det nemmere at kontrollere hårvolumen. Introduktionen af små, kortklippede længder på siderne er en god måde at give form og kant til håret.Bedste-frisurer-til-mænd-med-tykt-hår-11

Bedste-frisurer-til-mænd-med-tykt-hår-12

Bedste-frisurer-til-mænd-med-tykt-hår-13

Bedste-frisurer-til-mænd-med-tykt-hår-14

Bedste-frisurer-til-mænd-med-tykt-hår-15

 

Slick Back. Slick Back er et cool look til mænd med tykt hår, der ønsker at skabe et plus. Frisuren involverer kamning af hele håret bagud for at oprette en glat, bundet look. Et holdbart produkt på størrelse med en tennisbold eller dine hænder er nødvendigt for at skabe hårets struktur og det ønskede finish.

Bedste-frisurer-til-mænd-med-tykt-hår-16

Bedste-frisurer-til-mænd-med-tykt-hår-17

Bedste-frisurer-til-mænd-med-tykt-hår-18

Crew Cut. Crew Cut er en af de absolutte favoritter blandt mænd med tykt hår. Det er en kort frisure, der kræver mindre styling og tæmmer og kontrollerer hårvolumen. I det lange løb involverer Crew Cut perioder med hårklippere, men med den rette opmærksomhed, kan denne frisure holde i måneder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *