5Versatile Moderne Frisurer til Mænd

Hvis du tænker på at ændre dit udseende, vil du snart se at finde moderne frisurer for mænd er ikke så let som det ser ud til. Ud over at skure internettet til forskellige frisurer, står du også udfordringen med at finde det bedste hårklipp til dig. Heldigvis er der mere end nok tiltalende frisurer at vælge imellem for alle personligheder. Nyd forskelligheden i vores håndplukkede frisurer og find den rigtige for dig nedenfor!

Spiked Moderne Frisurer til Mænd

Spiking hår ved hjælp af gel eller et lignende produkt har været en evig tendens i de sidste par årtier. Selvom det grunge spikede hår fra 90'erne ikke længere er i mode, kan du uforsigtigt spike dit hår til siden for et nyt udseende.

Mand Bun Frisurer

Manden bolle er en noget kontroversiel frisyre, med en lige stor positiv og negativ feedback. Men de, der kan rocke en uden omsorg i verden, ser fantastisk ud med det. Dette er en glimrende mulighed for mænd med langt hår og en stærk holdning.

Undersøg Moderne Frisurer til Mænd

Blandt moderne frisurer til mænd kan vi nemt sige, at underbud er nogle af de mest populære. I de fleste tilfælde resulterer de i rene frisurer, som enten kan være dapper eller edgy, afhængigt af stylingen.

Frisurer med meget lange skæg

Hvis du foretrækker sportsligt ansigtshår, skal du vide, at jo længere skæg, jo mere vedligehold skal du sætte ind. Du kan imidlertid blive inspireret af denne korte hår lange skæg combo for at få en bedre ide om, hvordan du kan trimme din.

Moderne frisurer til mænd over 40 år

George Clooney er ikke kun blandt de mest respekterede skuespillere i filmindustrien, men han er også en stor stilikon. Selv i sin alder opretholder den anerkendte berømthed altid en ung men mandlig gentleman udseende, dels på grund af hans slanke hårklipp.

Moderne klassiske frisurer til mænd

Der er noget helt unikt med et moderne klassisk twist. Skuespilleren Jamie Dornan viser for eksempel hvordan du kan få et elegant frisyre, der stadig har et nyt udseende til det. Det er en fin udseende, der passer til alle situationer.

Frisurer til mænd med krøllet hår

En af fordelene ved at have krøllet hår som en mand er at du kan lege med styling. Ovenfor finder du et eksempel på kort krøllet hår, der er meget velformet, især takket være den barberede linje på siden.

Bølgete frisurer til mænd

Desuden er bølget hår også generøst til styling muligheder. Hvis du tillader dit hår at vokse lidt længere, vil du se, at styling kræver minimal indsats. Du skal bare smide det til siden og eventuelt tilføje noget produkt for at holde det på plads.

Moderne frisurer til sorte mænd

Afroamerikanske mænd har en række hentende frisurer til rådighed for dem, der er skræddersyet til hårets konsistens. For eksempel, dette drop fade hårklipp supplerer afro hår samtidig med at give en smuk frisure.

Pompadour Frisurer

Mens pompadour dateres tilbage til det 18. århundrede, er frisurene stadig et klart tegn på forfining til denne dag. Med denne frisure kan du få et aristokratisk eller glat udseende, afhængigt af hvordan du bærer det.

Slicked Back Moderne Frisure til mænd

Hvis du leder efter en frisure, der oser af manlighed og allure, bør du se på slicked back muligheder. Det er et tiltalende alternativ, der er let at indstille hver morgen med den korrekte kvalitet hårplejeprodukt.

Box Braids Frisurer

Til det afrikanske amerikanske samfund er kassefletninger en af ​​de hotteste frisurer til mænd og kvinder. Disse fashionable fletninger kan være sportede midt i længden for den ultimative charme, ligesom kunstneren ASAP Rocky bærer dem.

Crew Cut Hairstyles

For en atletisk tilgang til din frisure kan du altid vælge en besætningsafskæring. Hvis du har tykt hår, behøver du ikke engang at bekymre sig om styling det. Du kan eventuelt tilføje nogle geler til et vådt udseende.

Moderne Korte Frisurer til Mænd

Dette er en af ​​dine daglige frisurer, der ser godt ud med eller uden ansigtshår. Hvis du typisk barberer dit ansigtshår, behøver du ikke bekymre dig om en smule stubbe, hvis du hopper over en dag. Det vil se fint ud med dette hårklipp.

Moderne lange frisurer til mænd

Selvom mange mænd foretrækker sportslige korte låse, kan mellemlang eller langt hår se fantastisk ud på en mand med en udadvendt personlighed. For eksempel kan du overveje en shaggy haircut som denne for at bringe din oprørsside ud.

Classic Taper Haircut

Dette er endnu en af ​​de moderne frisurer til mænd, der har et klassisk fundament. Taper haircuts er flotte og praktiske, som du kan spille rundt med forskellige længder fra top til bund.

Nye Moderne Frisurer til Mænd med Bowl Cuts

For de fleste er skålsnit en ikke-så behagelig souvenir fra 90'erne. Ikke desto mindre er den moderne tilgang til denne frisure sjælden, edgy og ret iøjnefaldende. Det er en tiltalende måde at klippe mellemlangt hår på.

Stilfuld flad toppe

Flad toppe er også blandt de moderne frisurer til mænd, der har eksisteret i alle aldre. Som du allerede har bemærket, er der masser af haircuts, der stadig er så stilfulde som nogensinde. Vi anbefaler det varmt til tykt eller groft tekstureret hår.

Moderne frisurer til mænd over 50 år

Ligegyldigt din alder, kan du stadig se suave og storslået med det rigtige hårklipp. Denne halvglatte bagside, komplet med et godt beskåret skæg, er en fantastisk måde at få mest ud af din alder og fremhæve dine stærke punkter.

Faux Hawk Frisurer til mænd

For mange individer er fauxhugger en sikker måde at eksperimentere med en dristig frisyre på. Det bedste er, at du ikke behøver at helt barbere siderne af dit hoved, hvis du ikke er fortrolig med det. Prøv en fade som i billedet ovenfor.

Ivy League Haircutter

Navnet på denne frisure er ret selvforklarende. En Ivy League haircut giver et rent, smart udseende, der passer til skole eller professionelle situationer. Det er en af ​​de mest værdsatte moderne frisurer til mænd på college.

Barberet og flettet moderne frisurer til mænd

Hvis du har valgt at gynge lange fletninger, kan du skitsere dem på en række måder. En måde er at få en stejl underkant, som også tilføjer en smule kant til udseendet. Du kan binde dine fletninger i en knude eller lade dem ned som du vil.

Børst op moderne frisurer til mænd

En pænt børstet frisyre vil altid være tegn på en poleret mand. Denne princely hårklipp er også en favorit blandt dem, der vælger elegance som deres udsagn. Resultaterne er faktisk attraktive.

Haircut med langt og kort hår i en

Du behøver ikke at begrænse dit hårklipp til en længde rundt. Asymmetriske haircuts er fængslende, og de ser usædvanligt godt ud på mænd med ovale eller diamantformede ansigter. Vælg den side, du vil have længere hår på og få det skåret i overensstemmelse hermed.

Skulderlængde hårklipp

En anden robust endnu charmerende udseende er fremhævet af en skulderlængde haircut. Den er ideel til drenge og unge mænd, der ønsker at vise sig en smule uanstrengt stil. Ikke desto mindre ser det lige så godt ud på fuldvoksne mænd med attitude og selvtillid.

V-formede fadede moderne frisurer til mænd

Hvis du planlægger at få et hårklipp på en respekteret barberbutik, kan du drage fordel af forbløffende teknikker. Du har friheden til at få dit hår fagligt formet som du vil. For eksempel er denne V-formede haircut strålende og imponerende.

Long Top, Short Sides Moderne Frisurer til mænd

En af de bedste blandinger blandt moderne frisurer til mænd involverer en længere top og kortere sider. Det er nemt en af ​​de mest trendy frisurer, der snart ikke kommer ud af mode, på grund af den fejlfri måde, det konturerer en mands ansigt og hovedform.

Korte Dreadlocks Frisurer

Uanset om du rocker dem kort eller lang, er dreadlocks en cool måde at bære dit hår på. Disse kortere låse, for eksempel, er let kombineret med et stort underskåret og et subtilt barberet design på siden.

Komb over hårklipp

Når det kommer til kam over hårklipp, er Justin Timberlake let et af de bedste eksempler på deres indflydelse. Det er ret simpelt hårklipp, men det giver en bemærkelsesværdig stil for den person, der bærer den.

Kontor Moderne Frisurer til Mænd

Hvis du har brug for et hårklipp, der vil fungere for et erhvervsklima, er disse typer af moderne frisurer til mænd, du bør undersøge. Behageligt, skarpt og respektabelt, du vil nyde sportslige en sådan her.

Haircut til mænd med barberede designs

På den anden side er du velkommen til at gå vild med den kreative del af dit hårklipp. Faktisk kan et legende barberet design være mere velegnet til yngre mænd, men tøv ikke med at have det sjovt med din, hvis du virkelig vil.

Moderne frisurer til mænd med skæg

Hvad der gør dette hårklipp og skæg combo så ekstraordinært ligger faktisk i sin enkelhed. Ligesom et par andre moderne frisurer til mænd, som vi præsenterede på denne liste, er det ekstremt arbejdsvennlig, alt sammen med et godt indtryk.

Haircut med lange Bangs

Langt væk er de dage, hvor smør kun var forbundet med nødlidende teenagere. I dag kan du finde dette mindeværdige hårklipp overalt, fra din arbejdsplads til landingsbanen. Det er et vidunderligt valg for mænd med fint hår.

Afrikansk-inspirerede Moderne Frisurer til Mænd

Hvis du vil udforske dine rødder, tag ting et skridt længere og omfavn dem helhjertet. I afrikansk kultur er der en overflod af fantastiske frisurer, du kan vælge imellem, velegnet til alle mulige længder.

Layered Haircut til mænd

Lag er en fantastisk måde at holde din stylingstid til et minimum. Når du er færdig af en dygtig frisør, falder dit hår naturligvis i den perfekte form. Ingen yderligere produkter kræves.

Asymmetriske frisurer til mænd med ansigtshår

Har et langt, fuldt skæg og vil have den perfekte frisyre til at følge med? Prøv en asymmetrisk, med længden af ​​den ene side, der når dit skægs ende. Dette virker også omvendt - hvis du har et hårklipp som dette, og du overvejer ansigtshår.

Edgy Moderne Frisurer til Mænd

Som du ved nu er underbud virkelig en enestående måde at tage moderne frisurer til mænd på helt nyt niveau. For at få et harmonisk udfald skal du overveje en konisk eller fade haircut som i eksemplet vist ovenfor.

Gelled Back Moderne Frisurer til Mænd med fadede Undercuts

Tænker på en slicked tilbage frisure, men søger at gøre det skiller sig ud? En fadet underskæring er lige hvad du har brug for. Det vil konturere den øverste del perfekt, samtidig med at alt rundt ser ud som edgy som nogensinde.

Simple Short Haircuts

Denne haircut kan være enkel, men det gør det ikke mindre imponerende. En stor fordel blandt andre moderne frisurer til mænd er, at du kan klippe den med meget tykt eller afro-tekstureret hår uden stress.

Levende Moderne Frisurer til Mænd

Hvorfor ikke gøre din frisyre forbløffende ved hjælp af en lys farve? Selvfølgelig er dette udseende bestemt til dem med lige farverige personligheder. Elektrisk blå kan være en god måde for dig at starte, men du kan også gennemse andre toner som rød, orange, grøn eller lilla.

Quiff Frisurer til mænd

Der er ikke noget helt som en quiff frisure for at vise dine smagfulde valg i pleje. Nøglen er at få dit hår tilfældigt børstet op og lidt tilbage væk fra din pande.

Messy moderne frisurer til mænd

For et robust udseende, skal du ikke skille væk fra rodet moderne frisurer til mænd. De arbejder for alle teksturer og vil ikke tage meget af din fritid til styling. Bare brug lidt gel og casual rake fingrene gennem dit hår, og du er god at gå.

High Fade Mohawks

Nu er denne version af en mohawk blandt dem, der vil blive accepteret i forskellige situationer. Det er ikke overdrevet, og det velplejede skæg gør det også til en rigtig frisyre.

Medium koniske moderne frisurer til mænd

Hvis du ikke ønsker at slå barbermanden helt, så tænk på en medium konisk frisyre. Overgangen vil være diskret, og du vil ende med en velformet frisure at bære ved mange lejligheder.

Lav vedligeholdelse Haircut

Dette er endnu et hårklipp, der kræver stort set ingen vedligeholdelse. Selvfølgelig kan du tilføje lidt gel, men det er ikke et nødvendigt skridt til styling. Dette er godt for mænd på farten, der ikke vil have for meget besvær med at gøre sig klar.

Høje og stramme hårklipp

Selv om det ligner på besætninger, er den høje og tætte klippe den militære version af den tidligere. Selv om det er almindeligt sportet af dem i marken, er det også en af ​​de moderne frisurer til mænd, som du kan regne med for et respektabelt udseende.

Unge og Forfriskende Moderne Frisurer til Mænd

For at vise din ungdommelige side i enhver alder, prøv en kort og legende hårklipp som denne. Selv om det har en frisk indvirkning, er det stadig helt i orden at bære på semi-formelle og formelle arrangementer.

Buzzcut Moderne Frisurer til mænd

Du kan altid gå til en buzzcut, hvis du vil bevare den ultimative enkelhed. For en moderne tilgang, overvej at dyrke et skæg eller overskæg for at fuldføre udseendet.

Afro-textured Curly Frisurer

Hvis dit hår naturligvis er afro-tekstureret, skal du ikke være bange for at skitsere dine ringlets. Lad din afro vokse og få det trimmet i din yndlingsform, når du vil opdatere det.

Haircut med Styled Beards

Du kan også parre lange låse med et skæg og overskæg, der får hovedene til at dreje. Glem ikke - hvis du har planer om at holde dit ansigtshår langt, skal du style det som du ville med resten af ​​dit hår.

Flow Frisurer

I år drejer det sig om flow frisyre til fyre. Du har måske hørt om det som "brostrømmen" eller "hockey haircut", men vi er sikre på, at du straks vil genkende frisuren, hvis du ser et billede. Hvis dit hår er naturligt bølget, er det bestemt en smigrende idé for dig.

Business Casual Moderne Frisurer til Mænd

Hvilken bedre måde at kombinere forretning og fornøjelse end med en frisyre, der passer godt til begge? En typisk business casual frisyre er et sted mellem en quiff og en regelmæssig frisør. Det hele afhænger af, hvordan du stiler det, så sørg for at det er behageligt, stilfuldt og passende.

Shaggy Frisurer til mænd

Endelig ønsker vi at afslutte ved at berøre charmen på den shaggy frisure. Uanset hvor lang eller kort dit hår er, kan du rocke en shaggy frisure, der bringer din nonchalant side ud. Ligesom strømmen frisure, det fungerer bedst for bølget eller løst krøllet hår.

Konklusion

Alt i alt er moderne frisurer til mænd utvivlsomt den mest generøse kategori af hårklipp. Udtrykket moderne kan variere fra de fedeste haircuts i stil i dag til flotte udskæringer, der altid vil blive beundret i enhver situation. Tag dig tid til at undersøge den bedste frisure for dig, og om du vil matche det med et overskæg og / eller skæg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *