5Undercut Frisure ideer til mænd

Undercut frisurer til mænd er garanteret at aldrig gå ud af mode. På trods af ikke at være en standard hårklipp på egen hånd, er underskæringen ret en vigtig detalje, som kan opgradere hele din frisyre. Gennemse nedenstående valgmuligheder og find en underskrevet frisure mænd og kvinder vil altid blive imponeret over.

Messy Undercut Frisure Frisure

Du kan ikke slå et nyt nyt haircut, der har en rodet frisure. For både mænd og piger er en underbuet frisyre til mænd med en rodet top uimodståelig. Plus, det skærer tilbage på det tidspunkt, du ville have brugt forsøger at perfekt stil dit hår på plads. Følg strømmen.

Subtile Undercut

Selvom synlige underskæringer er øverste trend, foretrækker nogle mænd en mere diskret tilgang til deres frisure. Som du kan se, er dette en undercut frisyre mænd med subtile smag vil lide. Du kan næppe mærke til overgangen, kun den glatte gradient nær nakken.

Disconnected Undercut Frisure for Mænd

Hvis du ikke ønsker at fade i hele din frisure, skal du gå til en afbryd underskæring. Øverst og nederst vil være veldefineret, med et bratt skifte fra den lange top til underskæringen. Med denne metode kan du mærke underskæringen langt bedre.

Medium-længde underskæring

En populær måde at rocke en underskæring på er med en mellemlang top. På denne måde vil du have en afbalanceret frisure, der ikke læner for meget mod enhver side. Din top bliver ikke for kort, så du har begrænsede styling muligheder, og det vil heller ikke være så lang tid at du kæmper med vedligeholdelse.

Top Knot Mænds Undercut Frisure

På den anden side kan en underbeneret frisure mænd med langt hår tænke på, er mandens bolle. Takket være de kortere sider og ryg kan du skærpe dit udseende ved at indpakke din længere top i en mandbunke. Selvom dit hår ikke er bemærkelsesværdigt langt, vil en øverste knude se cool ud.

Classic Undercut

I en dag, hvor grunge udseende er blandt de hotteste tendenser, er vi glade for at se, at klassiske frisurer stadig er omfavnet af mænd over hele verden. For en tidløs tage på din underskud, overvej en klassisk frisyre, der ligner den på dette billede.

Curly Undercut

En af de fantastiske dele om underbukser til mænd er, at de ikke er afhængige af en bestemt hårtekstur. Uanset om dit hår er naturligt lige eller krøllet, kan en underskæring gøre underværker med at få det bedste ud i det du har. Hvis du har krøllet hår, forlader toppen længere.

Fohawk Undercut

Kendt til nogle som fohawk og til andre som faux hawk, er der ingen tvivl om, at denne haircut er oser af kulde. Måden håret er skåret i ryggen får dig til at tænke på en mohawk uden at skulle forlade den del så længe som toppen.

Side Svejst Underskæring

En anden underbukket frisyre mænd vil finde attraktive er den side fejede haircut. Alt du skal gøre er skåret ned i siderne og ryggen og lad topdelen være 4 inches lang. Fra det tidspunkt skal du bare kaste dit hår til siden og nyde de dapper resultater.

Undersøgelse med bølget hår

Du er en heldig fyr, hvis du har bølget hår. Du får al det volumen, der ville komme med krøllet hår, samtidig med at du opretholder den alsidighed, at lige låse kommer med. Ligeledes bør du tillade toppen at være en god få inches lang, så du kan lege med styling.

Layered Undercut

Hvis du er som de fleste fyre, vil du gerne bære din underskæring med en lang top. For at gøre dette på den kloge måde, tal med din stylist om at skære toppen i lag. Du har færre besvær med styling dit hår, og du vil se frisk ud på noget tidspunkt på dagen eller natten.

Taper Fade Undercut

Den koniske fade haircut er en all-time favorit blandt barbers. Teknikken giver den reneste overgang til hår i forskellige længder. Det er også en fantastisk metode til konturering af enhver form for hoved, uanset om din er større eller mindre.

Undercut for African American Men

Guys med afro-tekstureret hår har en overflod af underbenede frisurer at vælge imellem. Uanset om det er en snæver underskæring, der skitserer bagsiden af ​​deres hoved eller en stejl til at supplere deres krøllede top, kan afroamerikanere være sikre på, at dette er frisure for dem.

Undercut Frisure med Beard

Hvad med vores skæggede pinde? Heldigvis er der ikke kun en underbeneret frisure mænd med skæg kan rocke. Faktisk kan de gå til høje eller lave underbud og se lige så fænomenal ud. Det er fordi deres skæg er fantastisk, selvfølgelig.

Mænds Undercut Frisure med langt hår

At have særligt langt hår er faktisk en fordel for mænd, der ønsker at få denne type frisyre. En underskæring hjælper med at skabe et dynamisk udseende med masser af kant. Desuden kan du overveje at donere den store del, du afskåret for folk, der virkelig har brug for det.

Undersøgelse med lange Bangs

Alligevel behøver du ikke holde håret ekstremt langt. Et nært alternativ har lange bragter, en stil, som også vil øge den flotte faktor i dit udseende. Til denne mulighed anbefaler vi at få en konisk fade-underskæring til at gå med det lange smæk.

Pompadour Undercut Frisure Frisure

Hvad angår klassiske frisurer, er det umuligt at ikke tale om pompadouren. Når det kombineres med en underskæring, bliver en pomp frisure bliver edgy og raffineret på samme tid. Det er et must-have for fyre, der værdsætter klassiske udseende.

High Fade Undercut

En underbeneret frisure mænd kan nemt trække af er med høj fade. Du får al den definition, du nogensinde vil have fra din frisure, uanset toplængden. Vi anbefaler dog generelt det med en top, der er mindst 2 inches lang for det bedste resultat.

Undercut Frisure for Mænd med Spiky Hair

I dag er den bedste måde at rocke en spiky frisure sammen med en underskæring. Prøv at undgå at bruge produktet i overflod, men snarere på fingerspidserne for at skitsere piggerne. Underskæringen vil få dem til at se endnu mere imponerende ud.

Flattop Undercut

Det er ikke noget mysterium, at R & B-sangerinden Bryson Tiller er blevet et stilikon, og det skyldes til dels hans rene frisurer. Han foretrækker at accentuere sine afro-texturerede krøller med en flot fladder og underskæring. Du kan følge i hans trin, hvis du har denne naturlige hårtekstur.

Dreadlocks Undercut

Vil du frit udtrykke din personlighed gennem dit udseende? Gå videre og rock en underskæring med dreadlocks. Jo længere dreadlocks er, jo større er kontrasten og edgier frisyren. Hovedtatoveringen er naturligvis valgfri.

Short Undercut Men

I nogle situationer kan kort hår med en underskruet komplimentere en mands funktion bedre end længere låse ville. Til dette skal du se på militære frisurer til inspiration, som den der er afbildet ovenfor. De arbejder også utroligt godt med stubbe eller andre korte skæg.

Combover Undercut Frisure Frisure

Endnu en anden undercut frisure mænd vil sætte pris på er combover. Fra tid til anden vil denne finlige frisure aldrig ophøre med at have en stor visuel indvirkning på dem, der ser det. I det væsentlige er det en smagfuld frisure tilpasset moderne trends ved hjælp af en underskæring.

Low Fade Undercut

Hvis du ikke går ind i high fade haircuts, kan du altid vælge en lav fade i stedet. I grund og grund er det fokuseret på den nederste del af dit hoved, med en gradvis udvikling som det kommer mod bunden. Vi mener, at det er et bærbart valg for alle mænd.

Slicked Back Undercut Frisure

Straight-haired guys har den ultimative fordel - de kan glatte deres hår tilbage uden at bekymre sig om, at det vil begynde at krølle ved kanterne. Tag det faktum, tilføj en underskæring, og du får en forlængende frisure, som damerne vil blive vanvittige til.

To Color Mænds Undercut Frisure

Hvilken bedre måde at understrege din underbud end ved at bruge farver? Når du blander kontrasterende nuancer, som sort / hvid, vil du nyde en umiskendelig frisure. Du bør også tænke på at bruge lysere farve på toppen, direkte efterfulgt af den mørkere tone, hvor underskæringen starter.

Små underskudsfrisure for mænd med langt hår

Ikke alle underbud skal være prangende. Faktisk ser mange mænd bedre ud, når de har en lille underskæring bare for at skærpe deres egenskaber. Dette er helt sikkert tilfældet for mænd med virkelig langt hår, især hvis de kan lide at bære det op i en mandbunke.

Undercut med Quiff Frisure

I de senere år har quiffen sikkert været den mest trendy frisør til mænd i branchen. For den silhuet det giver, er det overraskende lav vedligeholdelse, for ikke at nævne, at det virker som en charme med en underskæring. Vi anbefaler det til fyre med tykt hår.

Fransk Braid With Undercut

Hvorfor ikke sætte din fantasi til test med din frisure? Hvis du har langt hår på toppen, har du al mulig grund til at eksperimentere med forskellige stilarter. For eksempel kan du få en fransk fletning på toppen for at gøre din underskæring skiller sig ud.

Puffy Undercut

Fordelene ved en underbuet frisyre til mænd er utallige. Bare et andet eksempel er, at det kan bæres med bløt hår lige så godt som med fine tråde. I dette tilfælde anbefaler vi at holde toppen nøjagtigt beskåret og acceptere din frizzier tekstur i stedet for at forsøge at skjule den.

Hard Del Undercut

Den underbenede frisure mænd med god smag kan ikke nægte er den hårde del. Selvom det kun er en detalje, der kan indarbejdes i næsten enhver frisure, vil det gøre hele forskellen. Vælg din bedste side og tør at få en kirurgisk linje ren barberet der.

Skin Fade Undercut Frisure Frisure

Hvis du planlægger at rocke et hårklipp, der får hovedet til at dreje, kan du gå til et mere koldt udseende. Bare et eksempel er denne børstede frisyre med en hudfade underkastelse. Også kendt som den skaldede fade, sikrer denne underbyde stil også, at dit hår vil vokse fint ud i området.

Short Dreads Undercut

Selvom du så, hvor længe dreadlocks ville ligne med en oprørsk underbud, er her et alternativ, som de fleste mænd kan se på. Det vil ikke få så meget opmærksomhed som det første eksempel, takket være de kortere dreads og glattere underskæringer.

Smukke Mænds Undercut Frisure

Du kan ikke konkurrere med klassen, især hvis den kommer i form af et smukt hårklipp. Hvis du er på jagt efter en dapper frisyre, kan du lege med denne ide. Tillad den øvre del at vokse længere og trim resten med en underskæring. Derefter sweep toppen op og tilbage.

Barberet Design Underskæring

Husk hvad vi sagde om at bruge din fantasi til din frisure? Her er det ideelle eksempel for at bevise, hvor fantastisk dit hårklipp kan vise sig, når du gør det. Mens du ikke behøver at få dette design specifikt, bør du tænke på hår tatoveringer du kan få på din underskæring.

Moderne Skål Cut

Vi har nævnt den moderne skålskæring fra tid til anden, men dette er et eksempel, hvor du virkelig kan se det skinne. Nøglen her er at få en næsten fuldt barberet underskæring, så du kan få de resultater, du ønsker. Du vil ikke fortryde det i sidste ende.

Robust Undercut Frisure for Mænd

Hvad med en underbeneret frisure mænd med magtfulde holdninger kan rock? Vi har også dækket dig her med en frisure, der vil bringe din bedste side ud. Det tykke skæg er også en dejlig detalje, men det overordnede udseende afhænger alt sammen af, hvordan du bærer dig selv.

Highlights Undercut Frisure Frisure

Føler du behovet for at krydre din frisure på en eller anden måde, selvom du bare har en underskæring? Nogle gange kan en lille farve gå langt. Du kan farve den øverste del helt, eller du kan bare få nogle højdepunkter i en kontrastfarve.

Fletninger og underskæring

En af fordelene ved at have længere hår, især når det er afro-tekstureret, er at du kan få fletninger. Du har utallige muligheder for fletningstilstande, fra cornrows til snoet fletninger og mere. Her kan du se, hvordan to feed-in fletninger ville se ud med en underskæring.

Edgy Undercut Frisure for mænd

Du er velkommen til at gå vild med din frisure! Næsten enhver mærkbar underskæring vil være edgy på egen hånd, men du kan tage din til det næste niveau. Hav det sjovt med styling din top, og vær ikke genert væk fra at knuse det hele rundt.

En barberet sidehår

Vi har tidligere talt om barberede sider frisurer til mænd og hvor stor en indvirkning de kan have på en fyrs udseende. Her ønsker vi at tilbyde ideen som et alternativ til en klassisk underbud. Du kan barbere bare den ene side, hvis du planlægger at holde dit hår side fejet.

To niveau underbukser frisure mænd

Nu er dette en spændende underskudsfrisure, mænd med stærke personligheder vil godkende. At få din underskæring i to lag er den ultimative holdning erklæring, der viser, at du ikke er bange for at eksperimentere med dit udseende.

Høj og Tight Haircut

Vores militære frisurer med underbud fortsætter med det høje og tætte hårklipp. Det er en almindeligt accepteret hærskæring, som alle mænd kan se på. Den høje og stramme bliver endnu mere fordelagtig for fyre, der har tykt hår og ikke vil spilde tid på at forsøge at style det hver dag.

Textured Undercut Frisure for Mænd

Kanal din indre dårlige dreng med en struktureret underbukser til mænd. For at få dette udseende, skal du have dit øverste snit i flere lag. Det hjælper også, hvis du forlader dit knæk længere og langsomt bliver kortere, når du bevæger dig mod bagsiden.

Side del underskæring

En underskåret frisure ser helt udestående ud med en sidedel. Mænd, der ønsker at opretholde et pænt beskåret hårklipp, bør helt sikkert tænke på at få en sidedel og fortsætte med en underskæring. Du vil elske udfaldet.

Front Curl Undercut

Lige på lige fod med pompadour er den forreste krølle. En populær rockabilly haircut, den forreste krølle passer særdeles godt sammen med en underskæring. Tænk på den underskårne del som et moderne twist til et hårklipp, der aldrig går ud af stil.

V-formede Mænds Undercut Frisure

Du ville være overrasket over at se, hvordan en V-formet underskæring kan øge virkningen af ​​dit udseende. Vi må indrømme, at det ikke er det bedste valg for kontorarbejdere, men det er strålende for ubekymrede fyre. Den ekstra barberede linje er en cool finish.

Shape Up Undercut Frisure

Formen op, også kendt som templet fade, er en anden af ​​de frisørteknikker, der er tættest på vores hjerter. At få din underskæring på denne måde vil resultere i en dramatisk hårlinie, som vil supplere enhver form for pande.

Vintage Undercut med overskæg

Vi kan ofte finde stor inspiration i fortidens trends. Vintage Barber frisurer, for eksempel, ser spektakulære ud for mænd med skarpe kæbekæder og stærke holdninger. Kast i en velplejet overskæg, og du har et billede-perfekt udseende.

Undercut Frisure for Boys

Hvad hvis du vil have en underskåret frisure, der vil fungere for yngre mænd? Hvis du vil have et køligt hårklipp til din søn eller til dig selv, hvis du er en teenager, er den den rigtige vej. De teksturerede lag og barberede sider og ryg skaber en aldersmæssig frisyre, der stadig ser fantastisk ud.

Glat underskæring

I nogle tilfælde behøver en underskæring ikke være lige i dit ansigt. Vi understøtter altid subtilere alternativer, som den glatte underbenede frisure, der vises i billedet ovenfor. Det er helt sikkert en stil at huske på, hvis du er mere tilbagetrukket som en person.

Undercut Frisure for mænd med mørkere rødder

Det er altid sjovt at eksperimentere med farve i frisurer. For eksempel kan du opretholde din naturlige hårfarve ved dine rødder og bruge en anden nuance til resten. Tilføj en underskæring til denne ombre, og du vil sikkert have en head-turning frisyre.

Ældre Undercut Frisure

Underbud er ikke begrænset til bestemte aldersgrupper. Ligesom du kan rocke en underskæring som barn eller teen, kan du bære en lige så godt, når du er senior. Faktisk er det en fantastisk måde at vise frem en frisk og ungdommelig sjæl på enhver alder.

Undersøg med Splash of Color

Nogle mænd foretrækker bare et strejf af farve i deres underbenede frisurer. Hvis du ikke ønsker at gå overbord, men stadig skiller sig ud på en original måde, skal du vælge at tilføje et stænk af farve i et område, du kan lide. Du kan følge eksemplet på billedet ovenfor eller prøve forskellige nuancer og sektioner.

Ekscentrisk underskæring

For at afslutte en kreativ notat har vi medtaget et fjernet eksempel, som du rent faktisk kan trække af. Selvom det faktisk er prangende, er det perfekt til en fyr med lige lyst personlighed. Lad din kreativitet lede dig til en unik frisure.

Konklusion

Til konklusion er der helt sikkert en underbukket frisyre mænd i alle aldre, og personligheder kan trække sig uden problemer. Med så mange muligheder ved hånden er du sikker på at finde underskæringen, der vil forbedre dine funktioner og udtrykke din tro og personlige stil. Hvis du skulle træffe din beslutning lige nu, baseret på de ideer, vi talte om, hvilken vil du få? Beskriv din drøm haircut nedenfor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *