5Slick Taper Fade Haircuts til mænd

Hvis du vil rocke et af de friskeste udseende i år, bør du gøre den koniske fade haircut en del af din shortlist. Den koniske fade fungerer godt for alle hårteksturer, fra grove, afro-teksturerede krøller til lige og fint hår. Før du tager en tur til din lokale frisørsalon, tjek de ideer, vi har håndplukket nedenfor, for en stor inspiration.

Short Taper Fade Black Male Frisure

Vi vil begynde med en konisk fade, der er meget populær blandt afroamerikanske mænd. Håret skæres betydeligt kort, og skærer også på vedligeholdelse i det lange løb. Hovedet på frisyren er den bølgede top, men den er glimrende suppleret med den rene line up.

High Taper Fade

Som du snart vil finde ud af, er koniske fade haircuts generelt klassificeret på to måder: høj eller lav. I dette eksempel kan du observere en høj konisk fade, hvilket betyder, at den barberede del kommer tættere på toppen end det nederste alternativ.

Taper Fade Comb Over

Hvis du vil have en dapper tilgang til dit hårklipp, er dette stilen for dig. Kammens over giver masser af klasse og god smag, mens den uskarpe fade øger holdningen. Du kan sport denne frisure med eller uden ansigtshår.

Low Taper Fade

For at fremhæve det modsatte af # 2, her er hvad en lav konisk fade ser ud. I modsætning til sit høje alternativ kommer den barberede del nærmere nakke og ører. Lad os sige, at det er et diskret alternativ til en underskæring.

Taper Fade Long Hair

En fantastisk måde at rocke denne hårklipp på er at blande langt og kort hår. Med andre ord kan din taper være kortere hår, mens toppen kan skinne gennem lange låse. Det er det ideelle udseende for den oprørske mand, der ikke er bange for at gå imod kornet, når det kommer til frisurer.

Taper Fade Mohawk

Ligeledes kan en mohawk udtrykke en lignende personlighed. Din mohawk kan enten være lang eller kort, som i billedet ovenfor. Hvis du har naturligt afro-tekstureret hår, anbefaler vi at du går efter en kortere mohawk, til sidst med svampeknap for en cool effekt.

Deep Part Frisure

Mens denne frisure ligner den kam over eksempel vi gav tidligere, skiller den sig ud gennem den dybe del. Klippet på kirurgisk måde bringer den accentuerede del hele frisuren til liv. De endelige resultater er rent skåret og stilfuldt.

Fejet op frisyre

I stedet for at kæbe dit hår til siden, kan du vælge et fejet look. Dette er den ideelle frisyre til mænd, der har relativt kort hår, lige nok til at gelægge på smigrende måde. Det går også meget godt med en konisk fade haircut.

Taper Fade Afro

Afros er nogle af de mest kompatible frisurer til koniske fade haircuts. Denne skære teknik formler ikke kun din afro på en måde, der supplerer din ansigtsform, men det gør dem også lettere at opretholde gennem tiden.

Lang krøllet lavt taperfade

Vil du have en original tilgang til dit hårklipp? Tænk på at blande en lavt konisk fade med langt krøllet hår. Den kendsgerning, at koniske fade er lav, fremhæver din naturlige hårtekstur, samtidig med at du får det bedste ud af det. Du er også velkommen til at eksperimentere med høj koniske fader også, hvis du har denne hårtype.

Taper Fade with Waves

Vi har set hvordan dette hårklipp ser ud med dybe bølger, men hvad med med naturligt bølget hår? Hvis du foretrækker at holde det meste af dit hår generelt længere, kan det bare være det bedste, der tager en konisk fade for dig. Den subtile barbering vil gøre opmærksom på dine bølgede låse, mens du formaterer dem i overensstemmelse hermed.

Bleget Hår Taper Fade

Tilføjelse af lidt farve til dit hår er altid en glimrende måde at udtrykke din personlighed på. Hvis du resonerer med sommervibber, kan du sprænge lidt sol i dit hår ved at blegge det. Vær dog forsigtig med den skade, som langvarig blegning kan forårsage.

Faded Undercut

Dette er muligvis en af ​​de mest naturlige udseende alternativer til en konisk fade haircut. Det er ikke så barbert som andre muligheder, med et resultat mere som en fadet underskæring. Overvej denne ide, hvis du har tykt hår.

Taper Fade Curly Hair

Det er nemt at se, hvorfor den koniske fade er så populær for mænd med krøllet hår. Kontrasten mellem den barberede del og den krøllede top er bemærkelsesværdig. Desuden er det et inspireret valg til sommerhårning, så du ikke "smelter" fra den ekstra varme, som lang, tykt og krøllet hår kommer med.

Tykt hår Taper Fade Haircut

Taler om tykke låse, her er endnu et fint valg til frisør til mænd med denne type hår. Fading er gradvis, idet man understreger tykkelsen af ​​trådene og konturerer dem på en passende måde. Tøv ikke med at gå til en høj eller lav version af denne tilgang.

High Top Fade med kirurgisk linie design

Husk hvad vi sagde tidligere om den visuelle virkning af kirurgiske linjer? Nå, dette skud viser utvivlsomt vores punkt. Hvis du ikke ønsker at dele dit hår, kan du overveje at få denne slags linje barberet på den ene side for nogle stil bonuspoint.

Taper Fade Haircut med wispy lag

Et andet godt aspekt af koniske fade haircuts er, at de går godt med lagdelt hår. Som et resultat, hvis du har lige hår og et lagdelt haircut, kan du barbere ned siderne og ryggen for at forstærke virkningen af ​​det overordnede udseende.

Halsetaper

Nogle mænd foretrækker en subtil tilgang til noget hårklipp, så vi har derfor halsen. Som navnet antyder, fokuserer denne skæremetode på nakken, også kendt som ryggen af ​​nakken. Det består i diskret barbering lige bag på håret, hvor det slutter.

Spiky Taper Fade Haircut

For at bekræfte, hvor fleksibel denne haircut er, er her et billede af en konisk fade med en spiky frisure. Hvis du vælger denne type styling, anbefaler vi at du går efter en høj konisk fade for at supplere den. En lavere tilgang kan ikke vise sig, hvordan du forventede.

Dapper Taper

Her er et andet eksempel, der bringer den dapper kvalitet i en ordentlig konisk fade hårklippning. Frisuren er baseret på retro mode, især de trends, der var populære blandt mænd i 50'erne og 60'erne. Det viser at nogle trends er virkelig tidløse.

Taper Fade with Mustache

Taper fade haircuts er ofte parret med velplejede ansigtshår. Mens du vil bemærke mange skæg i mange af vores eksempler, her er en, hvor spotlighten er på overskæget. Hvis du er op for denne "hipsteresque" look, gå til det!

Buzz Cut Taper Fade Haircut

Vi bliver ofte inspireret af militære frisurer til moderne og rene frisure. Et simpelt eksempel er buzz cut, en af ​​de mest almindelige i kategorien militær hårklipp. For at tilføje et frisk tryk, kombiner din buzz cut med en konisk fade.

Side Slicked Taper Fade Haircut

For det uerstattelige og uimodståelige rock and roll look, tænk på at holde dit hår lidt længere for din koniske fade frisure. Hvis det handler om øje eller næse-længde, kan du kaste det uforsigtigt til siden for et ubesværet udseende.

Crew Cut med Taper Fade

Besætningsbeslag er også en del af den militære frisurer familie og er også et af de ideer, der ser fantastiske ud med koniske svagheder. I det væsentlige er det en smart måde at blande en klassisk haircut på, samtidig med at den giver et moderne twist.

Textured Top Frisure

Enhver frisure kan tages til næste niveau gennem dygtig lagdeling. Det er ikke anderledes for koniske fade haircuts, så længe toppen bliver holdt lang. Opmuntre din barberer til at skille væk for et komplet, struktureret og dynamisk resultat.

Pompadour Taper Fade Haircut

Vi går tilbage til vores klassiske rødder med denne. Det er nemt at se, hvorfor pompadouren har modstået testen af ​​tid gennem årtier. Hvis du krydder din pompadour frisure med en konisk fade, er du garanteret at have et hårklipp, der får hovedet til at dreje.

Stor Beard og Taper Fade Haircut

Selv de største skæg arbejder fantastisk med koniske fades. Når du får dit hår skåret af en ekspert barber, kan du tale med ham om barbering og formgivning af dine skægs kanter for at få det til at skille sig godt ud.

Lav Afro Taper Fade

Mens nogle mænd som at rocke en stor afro, foretrækker andre en kortere og velbeskåret en. I dette tilfælde har vi denne friske frisure, der virker vidundere til sorte mænd. Linjen op spiller også en stor rolle i den kule virkning af det endelige udseende.

Deep Undercut med langt hår

Selvom dette eksempel ikke fremviser en klassisk konisk fade haircut, giver den dig en bedre ide om, hvad en dyb underbud ville se ud. Hvis du har længere tråde, opfordrer vi dig til at overveje denne erklæring frisure.

Slicked Back Taper Fade Haircut

For at komme tilbage til de mænd, der er mere tilbøjelige til subtilitet, her er en frisyre, der vil skinne gennem flothed. Den koniske fade selv er næsten uopdagelig, men det er karakteren af ​​en velskåret frisyre.

Taper Fade med Dreadlocks

Dreadlocks og taper fade er virkelig en kamp lavet i himlen. De to stilarter fuldender hinanden perfekt, og forbedrer hver enkelt del individuelt. Det er alt takket være den dristige kontrast mellem tykke, robuste dreads og rent skavede sider.

Mand Bun Taper Fade Haircut

Uanset hvor længe dit hår er, kan du altid stole på en konisk fade for at hjælpe dig med at få det omrids, du har drømt om. Derudover er det et gunstigt hårklipp til mænd, der kan lide at binde deres lange låse op i en bolle.

To Tone Frisure

Hvorfor slå sig til en hårfarve, når du kan rocke to? For at øge kontrasterne i en krøllet mohawk endnu mere, overvej at blande forskellige nuancer. Modsatrettede farver virker bedst, hvis du vil have en hovedvendende virkning, f.eks. Mørk brun eller sort med platinblondine.

Messy Taper Fade Haircut

Der er ikke noget, damene elsker mere end et robust og rodet udseende. Heldigvis nok for dig, det er let opnås gennem den rigtige frisyre. En konisk fade med langt hår er udgangspunktet. Derefter rak dine fingre gennem dit hår og vri det uden omhu.

Kompleks Undersøgelse

Hvis du vil omdanne din frisure til øjengod, skal du se på designmuligheder. Endnu mere, gør nogle undersøgelser af muligheder og så sæt din fantasi til arbejde. Du vil snart sætte din kreativitet til testen for en unik og kæbende frisyre.

Classic High Top Fade

Trends fra 90'erne er tilbage og blomstre mere end nogensinde - fra tøj til spark og op til frisurer. Hvad kan i så henseende være mere ikonisk end den flade top? Du kan tilpasse din på den friskeste måde gennem en kirurgisk linje og en ren konisk fade.

Line Up Taper Fade Haircut

Mens vi har diskuteret line ups, er denne detaljer så vigtig, at den fortjener en egen indtræden. Når parret med en konisk fade haircut, kan en line up gøre hele forskellen. Tøv ikke med at tage denne ide i betragtning, hvis du har groft hår.

Taper Fade Haircut med Undercut Design

Hvis du kan lide ideen om at have et funky design i din frisure, men du ikke ønsker at blive for prangende med det, skal du tænke på et underskud. Som du kan se på billedet ovenfor fokuserer det barberede design på nakkeområdet med to zigzags.

College High Taper

Uanset om du faktisk er elev på universitetet, hjælper denne høje koniske fade helt sikkert dig med at få det kollegiums dreng udseende. Det tager dog det klassisk polerede look til det næste niveau på grund af den kantede barbering.

Ginger Taper Fade Haircut

Indtil nu har vi præsenteret ideer til lige, bølget og krøllet hår, fra blond til mørk brun eller sort. Men hvad med mænd, der er naturlige ginger? Redheads kan være sikker på at vide, at de vil se udestående ud med dette hårklipp.

High Bun med Low Taper

I modsætning til vores første mand bun frisure, involverer denne en lav konisk fade haircut. Ligesom de fleste lave tilgange til denne hårklipp er det et subtilt alternativ, hvis du ikke vil have underskæringen til at stikke ud for meget.

Svamp Twist Taper Fade Haircut

For afroamerikanske mænd er svampet twist frisurer nogle af de bedste til at matche med koniske fade haircuts. De stramme spoler opnås ved hjælp af en særlig svamp og vridning på en passende måde. Resultaterne er kloge, elegante og superflyvende alt i ét.

Cornrows og Taper Fade

Fletninger er endnu en optimal frisure for koniske fades. Hvis du graver cornrows, kan du flette hele toppen og efterlade resten med en høj konisk fade. Linjen op tæller også for det slanke udfald af dette udseende.

Kreativ Design Taper Fade Haircut

Vi er tilbage for at gnistre de kreative juicer til denne koniske fade frisure. Selv om det ikke er så kompliceret som det, vi præsenterede før, er det sikkert imponerende. Vi anbefaler det til fyre, der ønsker at lægge lavt, men stadig vise deres smag.

Punk Taper Fade

Hvad gør denne koniske fade hårklipp originale er punk tilgang til hele frisure. Naturligvis kan den bæres af mænd med enhver personlighed, men denne har helt sikkert en kant til det. Gå for en høj konus for at få de resultater, du ønsker.

Low Fade with Beard

Et andet aspekt vedrørende koniske svagheder, der gør dem virkelig specielle, er, hvordan de arbejder med ansigtshår. Bortset fra at supplere noget skæg eller overskæg, kan den koniske fade faktisk blande fra en portion til den næste.

To Braids Taper Fade Haircut

Hvis du ikke er op for et fuldt hoved af fletninger eller dreadlocks, kan du få en to flettet frisure som denne. Ikke alene vil de være lette at tage ud, hvis du keder dem, men de tjener også som en iøjnefaldende top til din koniske fade.

360 Waves Taper Fade Haircut

Deep waves, også betragtes som 360 bølger, er en glat tilføjelse til din koniske fade frisure. De arbejder særligt godt med høje tapers, der forbinder den bølgede del med den barberede en problemfrit. Som altid, hold den linje i tankerne.

Lange fletninger med underskæring

Uanset hvor længe dit hår er, bør du vide, at dette hårklipp vil se ud. For eksempel kan have lange fletninger faktisk være en fordel for at fremhæve den barberede del af din frisure. Sørg for at holde dit skæg velplejet, hvis du har en.

Taper Fade med Hovedbund Tattoo

Til vores sidste inspiration ønskede vi virkelig at forlade dig med en fantastisk ide. Hvis du har en tatovering på din hovedbund, tøv ikke med at vise den til verden med en konisk fade. På denne måde kan du klippe langt hår, mens du viser din tatovering på samme tid.

Subtile Taper Fade Haircut

Nogle fyre vil ikke have den koniske fade del af deres hårklipp for at skille sig ud så meget. Hvis dette er tilfældet for dig, opfordrer vi dig til at få en subtile koniske fade haircut. Så længe du arbejder med en dygtig frisør, får du de diskrete og glatte resultater, du ønsker.

Faux Hawk Taper Fade

Vi har talt om mohawks, men hvad med mænd, der ikke er op for at få en traditionel? Det er her, hvor fauxhøjen kommer ind - en frisure, der har til formål at reproducere mohawk uden al den hårde barbering. Stil dit hår mod midten og opad for det bedste resultat.

Korte Dråber med Taper Fade

Endelig ønsker vi at pakke vores udvalg op med en kortere version af den koniske fade dreadlocks frisure. Selv hvis du har kortere dreads, kan du bruge en konisk fade haircut til behageligt at forme den nederste del. Frisuren ser også godt ud, hvis du har tendens til at dyrke et skæg.

Konklusion

Sammenfattende er den koniske fade haircut en af ​​de mest klassiske endnu fedeste frisurer til mænd, du kan sport i år. Udover at være ekstremt nem at vedligeholde, giver den koniske fade en god stilfølelse for den mand, der bærer den. Uanset om du vælger en lav eller høj konisk fade, kan du være sikker på at resultatet vil ligne en million bukke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *