5Koolest Pomp Frisurer til mænd

Pompadouren er en frisure, der har eksisteret siden 1700'erne, men blev populeret i det seneste midten af ​​århundredet. I løbet af tiden af ​​dapper herre og velklædte damer på vej til en sodavand, er stilen siden blevet moderniseret og diversificeret. Pompadouren, eller pompen, kommer nu på mange forskellige måder at bære den på, og hver har egen personlighed. Denne artikel vil tage et kig på tiere af de fedeste pomp frisurer til mænd.

Wide Flat Pomp

Den brede flade pomp er lige hvad det lyder som. Den har en pompadour stil, der er løs i stedet for tæt gelatret, der næsten ligner en lang quiff. Denne stil er skarpere og har mere tekstur end en traditionel pomp, hvilket gør den til en af ​​de mere afslappede pomp frisurer til mænd som et alternativ til en nat i byen eller på arbejdspladsen.

Helt farvet Pomp

En ting, du ikke så under de tidlige dage af pompen, var sådan en vibrerende farve. I denne dag og alder øger spillet med levende farver din frisyre til et nyt niveau og lader dig tilføje et andet lag af stil til dit ensemble. Vælg noget farvestrålende farvestof til dette job for at lave en af ​​disse unikke pomp frisurer til mænds arbejde.

Faded Pomp

Iført en moderne konisk fade haircut med en klassisk stil pomp er en fantastisk måde at blande den gamle med den nye. Vælg enhver fade og indarbejde ethvert design, du ønsker på siderne, og gel derefter den længere del af dit hår til en klassisk pomp for en utrolig fashionabel måde at bære dit hår på.

Moderne Long Pomp

Dette er noget af en blanding mellem en pomp og en quiff haircut. Disse pomp frisurer til mænd er børstet tilbage og geleret i en pompadour form i forsiden af ​​hovedet. Fandt i ryggen er et langt stykke hår, der strækker sig forbi kronens hoved, nogle gange til nakke, men ikke altid, hvilket gør for en moderne måde at ændre pompen op.

Loose Victory Roll Pomp

Få lidt rockabilly flair til at krydre dine tøj med den løse sejrrullepomp. Sejrrullen er en hvirvlende krølle, der er fremtrædende på forsiden af ​​håret, og i denne stil er det en underdrevet del af pompen, hvilket giver det volumen i fronten og lader det blive mindre mod bagsiden.

Elvis Pomp

Elvis Pomp har en rig og fed pompadour, der i sin sande stil når langt forbi panden og har enestående lydstyrke. Denne pomp er lavet mere moderne med tilføjelsen af ​​en kantdel og et design i ryggen rundt om nakken for at kompensere for pompens form.

Flyaway Pomp med kanter

Hvem siger alle pomps skal være stramme og pæne? Spil med hårets længde ovenpå ved at lade pompen flyve væk ved hjælp af et lille hårspray. Mens toppen tager fly, kan du give dig selv en bestemt del, eller eksperimentere med en helt ny fade at gå med den. Du kan gøre noget med denne stil.

Unkempt Pomp

Denne stil ligner en dejlig pompadour, der er blevet sovet i. Ved at stylere dit hår i en pomp og derefter udvide nogle af tråderne udad, opnår du et bevidst uklædt udseende. Kontrast det med pæne kanter og måske endda en fade for at give dit hår en unik stil af sig selv.

Poof Pomp

Denne pompadour strækker sig ikke så langt tilbage på hovedet som de fleste andre. I stedet vil det meste af håret være på forsiden af ​​hovedet. Ved hjælp af gel og en kam, få det meste af håret op foran og form det til et tårnhøje poof. Dette er meget smigrende for større pander.

Gelled Pomp med Fade

Den gelerede pomp med en fade er en stor og ekstravagant pompadour, der har enestående volumen. Perfekt til mænd med tykt hår, denne pomp er høj og voluminøs og sætter scenen for fade under den for at falde ned i ingenting, hvilket skaber en visuel effekt, der vil trække øjet.

Let Gelled Pomp

Den let gelerede pompadour har hele strukturen i en klassisk pomp; den har en lignende form og sidder på samme sted på hovedet som en pomp, men i stedet for et ryddet geleret udseende er det struktureret og lidt rodet. Dette er en vidunderlig måde at style tykt hår på.

Flipped Back Pomp

Den vendte tilbage pomp er faktisk en pomp, medmindre fronten er forskellig fra sædvanlig. Forsiden af ​​pompen er blevet geleret og trukket tilbage over resten af ​​pompadouren for en god definition i fronten. Dette tjener også til at tilføje højde og volumen til enhver form for hår.

Long Side Pomp

Langsidens pomp har længere hår på siderne af hovedet i modsætning til den klassiske stil, hvor håret bliver barbert ned. I disse typer af pomp frisurer til mænd er overgangen fra sider til toppen næsten sømløs, hvilket gør for en mere afslappet og forbundet frisyre, der adskiller sig fra sin oprindelse på en moderne måde.

Side Swept Pomp

Næste på vores pomp frisurer til mænds liste, har vi den side fejet pomp, det er en stor og lækker pomp, der indeholder uoverstigeligt volumen og rige teksturer sat på plads af en kam. For at opnå dette udseende, skub dit tykke hår ind i pompadour-stilen, men i stedet for at gelægge det ned i midten, skal du kaste det ud til siden og dele det der.

Bløde kanter Pomp

Den bløde kant pomp leverer hele charmen i pompadouren med lidt mindre af den formelle appel. Denne pomp er i form af en klassisk stil pompadour haircut, men der er ikke så meget produkt, der holder det så stift på plads, der tjener til at levere en alsidig stil, som kan bæres overalt.

Slicked Back Pomp

Ligner en quiff, denne stil af slicked tilbage pomp frisurer til mænd har en fladt pomp form, der overtager det meste af rummet på kronen af ​​hovedet. Det kan bæres så længe eller så kort som du vil. Desuden kan du anvende tekstur enten med fingrene eller med en fin tandkamme.

Short Slicked Back Pomp

Den korte slicked back pomp ligner den lange, medmindre det meste af håret forbliver på toppen af ​​hovedet og ikke strækker sig ud af det. Denne pomp kan låne dig alt det store volumen af ​​en ægte pomp foran, men bliver mere undervurderet i ryggen for et afslappet slid frisyre.

Mid Century Pomp

Gå tilbage i 50'erne og 60'erne og kom virkelig tæt og personlig op med deres følelse af stil med den klassiske middelalderlige pomp. Denne pomp er geleret stærkt på siderne og på toppen, med den voluminøse top strækker sig lidt over panden for et ægte pompadour look.

Voluminous Pomp

Den voluminøse pomp er perfekt til herrer med langt og tykt hår, der vil gøre noget anderledes. Mens siderne forbliver korte, strækker toppen sig i en løs pomp for at give den højde og en smule tekstur uden at blive stærkt geleret ind i den klassiske og stramme form.

Greaser Pomp

Fedtpumpen er en, der er ret subtil sammenlignet med ældre pomp frisurer til mænd eller nyere, der har fade. Denne stil af pompadour flyder ubesværet sammen, hvor siderne blandes ind gennem en del til toppen og toppen skubbes tilbage fagligt for at fuldføre stilens flydende udseende.

Big Tapering Pomp

Dette er en pomp, der springer på alle måder. Fra forsiden af ​​hovedet, hvor volumenet er højt, kommer det langsomt ned til en lille smule hår i ryggen. Siderne er de samme; Øverst på siderne er tykke og rige og gradvist svinder, når de går.

Flat Top Pomp

Den flade toppomp er simpelthen en pompadour, der mangler størstedelen af ​​sin højde og volumen. Denne pomp er et afslappet alternativ, der passer til både semi-formelle og uformelle arrangementer. Dette udseende opnås ved at stylere håret i en pompform, men bringe det ned over kronen i stedet for op i luften.

Tekstureret Pomp

Den teksturerede pomp er ikke så ensartet som en standardpomp. Det har normalt et bredere sæt pomp, der ser ud til at være børstet tilbage som en quiff, men har al det dyrebare volumen og løft fundet i hele håret, ligesom en standardpomp vil have.

Glat Pomp med Fade

Den glatte pomp med en fade har en pompadour, der er blid og blød, ikke så stiv gelled ned og tung. Dette er en stor chance for naturligt bølget hår at skinne igennem og levere sin tekstur til udseendet. Sidene har en gradvis fade, der supplerer topens blødhed.

Casual Pomp

Den afslappede pomp giver dig en måde at bære dit hår på, der tager lidt tid til stil og passer til de fleste situationer, afslappet eller semistformelt. Den kommer i form af korte sider, lang top 'gør det med pompadour form på en løs og vag måde.

Piecey Pomp

Den stødende pomp er en pomp, der er formet i form af den klassiske stil pompadour, men den har rige låsestikker. Hårets klumpede tekstur kan derefter opvejes af glatte linjer og en smuk fade for fremragende kontrast.

Elvis Pomp med Fade

Elvis pompen med en fade ligner den klassiske stil, der findes i Elvis pompen. Den store del af pompen overhaler panden for at levere højde og volumen, mens siderne får en moderne opgradering ved implementering af en fade, som du kan vælge.

Slicked Back Pomp med Fade

Den slicked back pomp med en fade er slags en blanding mellem en quiff og en pomp. Den har hele teksturens forside som en pompadour gør, men den skubbes tilbage og gradvist fladder mod hovedet, ligesom en quiff. Sidene har en smigrende fade.

Lazy Pomp

Den dovne pomp ligner en lille quiff, hvor det øverste lag af håret er blevet skubbet over pompadourformen. Dette giver den dovne pomp masser af volumen, men leverer hele dimensionen af ​​en quiff. Bare gel et lag hår over en allerede dannet pomp, og du er helt indstillet.

Rockabilly Pomp

Rockabilly-pompen ser tilbage til fortiden, hvor pompadouren opstod og spiller op på den stil. Det har en pompadour, der har store klumpede stykker skubbet tilbage i de andre tråde af hår. Forsiden er stor og voluminøs, og den falder gradvist ned til et snit.

Classic Pomp med Fade

Den klassiske pomp med en fade har den typiske stilpomp: en stor og høj del på forsiden af ​​hovedet, pænt gelt og gradvist aftagende i en lille smule hår i slutningen. Hvad moderniserer dette udseende er den fade, som du kan sætte ind i siderne.

Short Pomp med Fade

Den korte pomp med en fade er en klassisk stil pomp, der er blevet dæmpet en smule og det mere praktisk på grund af det. Den har en sidedel ved siden af ​​selve pumpen, og den del kan endda skæres ud for en dramatisk effekt. En fade løber ned ad siderne.

Fremhævet Pomp

En fremhævet pomp er en fantastisk måde at tilføje noget tegn på den store smule hår, du skal være så fremtrædende i pompstil. Fremhæv et par tråde i et par nuancer lettere end din naturlige farve og se dybden og dimensionen pop for dine øjne.

Swirly Pomp

Den swirly pomp er en pomp, der ikke er gelled ned på den typiske måde. I stedet løftes det op og på håret ved at hvirvle låsen rundt for at skabe en svimlende effekt. Toppen er kæmmet i midten, så er siderne til at levere en helt unik og struktureret pompadour.

Side del Pomp

Sidepumpen er en, der har relativt korte sider og en lang, flydende top. Pompadouren kan være løs eller tæt, men hvad der gør denne stil er den måde, du deler den på siden. Dette giver en god kontrast mellem de to sider af hovedet og en hel del højde, især hvis du får hårdt hår.

Loose Ends Pomp

Den lette ende pomp har den generelle form af en pomp, men du geler det ikke i sig selv som du ville med en klassisk pomp. I stedet er det skubbet op næsten som en faux hawk men uden punkt, og de løse hårstrenger udgør toppen af ​​pompen og giver den tekstur.

Brushed Back Pomp med Fade

Vi vil næsten kalde dette en quiff, fordi den er skubbet tilbage som den har, men volumenet på forsiden og den kontrollerede form gør det muligt at være en pompadour. Der er en fade på de korte sider af hovedet for at afbalancere den unikke form af denne pomp.

Bølgete Pomp

Den bølgede pomp giver disse mænd med bølger i deres hår en chance for at bruge dem til deres fordel ved at tilføje stykker og tekstur til deres pompadour. Denne pomp er en løs pomp, der ikke kræver at blive gelled ned så helt. Formet i den generelle form af en pomp, skubbes bølgerne tilbage for at låne dens dybde.

Lange sider, lang top

De lange sider, den lange øverste pomp har en flad toppomp, der har været geleret bagud. Det kan være lige så lang eller kort som muligt. Sidene er ikke barberet, som de så ofte er med en pompadour, og i stedet bliver de slicket tilbage for at skabe pompeffekten.

Problemfri Pomp

Den sømløse pomp har en klassisk pompadour-stil, der er fed og til stede i fronten og forsyner forsigtigt ind i ingenting i ryggen. Denne pomp kommer til et punkt i sin ende, hvor det vil blande sig udmærket med det naturlige korn til stede i dit hår for at skabe en problemfri overgang.

Piecey Medium Length Pomp

Denne stykke mellemlange pompadour har et rodet udseende, der gør det muligt for pumpen at gå, hvor den vil. Dette skaber et afslappet udseende, der er en moderniseret opgradering til pompen, mens den stadig bevarer den samme grundlæggende form. Kør nogle geler mellem dine fingre og luk det smidige lås med lethed.

Halvdelen og Halvdelen

Denne pompadour er en halv op, halv ned form for stil til dem med kort hår. Den har en sideskilt pomp med stort volumen, der er blevet skubbet til den ene side. Resten af ​​det afskårne hår er en anstændig længde, der udgør ikke kun halvdelen af ​​toppen af ​​hovedet, men er børstet tilbage for at skabe siderne også.

Wave Pomp

Bølgepompen har en stil, der ligner en rodet pomp. Forskellen er, at denne pompadour har en forreste sektion, der ikke skubbes tilbage, men er ret hvirvet over for at ligne en bølge. Det er blevet adskilt til siden for at fremme den effekt med lethed.

Tætvalset og geleret pomp

Den tætvalsede og gelerede pomp er noget af en nikkelse tilbage til den klassiske stil af pomps. Denne pomp har en sideskilt pomp, der har noget hår tilbage på den modsatte side. Pomp-sektionen er tæt rullet ind i sig selv for at overholde den sande pomp stil.

Windblown Pomp

Den vindblæste pomp ligner en quiff i den måde, den er børstet over til den ene side. Der er en løs pompform, der tjener som grundlag for dette udseende, men det stinkende stykker af hår giver det en mere afslappet appel som man måske finder i et quiff.

Everyday Pomp

Den daglige pomp besidder ikke formaliteten i din gennemsnitlige pompadour. Det har gel og det danner en grundlæggende pompform, men det er mere afslappet og undervurderet, hvilket gør det til en pomp frisure, der kan bruges hver dag og til enhver lejlighed, som du finder passende.

Pomp med højde

Pompen med højde er en løs pomp, der stiger op i et naturligt bedhoved, der ser på en måde imod at blive gelat ned og formet. Denne pomp har stort volumen og er perfekt til dem med tykt hår. Sidene er barberet til næsten ingenting, hvilket giver en smuk kontrast.

Long Pomp

Den lange pomp er en sideskilt frisyre, der har samme volumen og højde som en pomp i midten af ​​hovedet, men slår af og lænder sig til et mellemlangt eller langt hår på den ene side. Dette er en dramatisk stil og fungerer bedst med dem med lige hår.

Forward Pushed Pomp

Den fremadrettede pomp er modsat af en quiff stil pomp; håret er blevet skubbet frem for at afsløre dets naturlige tekstur i stedet for skubbet tilbage for at skjule det. Desuden kan du barbere siderne ned og endda have en fade. Enten vil man fungere godt med denne pomps tekstureret natur.

Slicked Over Side Pomp

Den slicked over side pomp kan prale med en meget kort side, der ligner en underskæring. En skarp del adskiller den korte side fra toppen, hvoraf den har en sideskilt pompadour. Pompen er velplejet og pænt, hvilket gør dette til et moderne twist på en klassisk stil med pomp.

Pomp Frisure til sorte mænd

Selvom pomp frisurer til mænd typisk er forbundet med blødere hårtyper, kan du også rocke udseendet, hvis du har tekstureret hår. Den pomp vi anbefaler for sorte mænd arbejder til fordel for deres naturligt krøllede låse og viser dem mod frisure. Vi opfordrer også dig til at tilføje underskæringen til en svingende silhuet.

Punk Pomp

Vi har talt alt om fedtpomper, men hvad med dem der trækker inspiration fra punk kultur? Hvis du vil vise din oprørske personlighed, mens du stadig holder det køligt, skal du genskabe punkpompen fra billedet ovenfor. Uanset din hårlængde er alt, hvad du skal gøre, kæmper din pomp mod midten for at danne en mohawklignende form.

Pomp Frisure med Moderne Ducktail

Tilbage på dagen var ducktail frisyren alle raseri blandt mænd med stil. I dag vil du ikke se det så ofte, men du kan tage ideen og tilpasse den til de nuværende tendenser. Overvej at kæbe dit hår udad i stedet for indadtil til en ducktail pompadour hybrid frisure, der virkelig får dig til at skille sig ud blandt dine jævnaldrende.

Ombre Box Fade Pomp

Ombre boxen fade pomp har virkelig det hele. Ikke alene får du en fantastisk frisør, der rammer dit ansigt på smigrende måde, men du spiser også hele dit udseende med et stænk af farve. Du kan prøve den sorte og lilla combo fra ovenstående reference, eller du kan eksperimentere med andre toner, der passer til din personlige stil.

Bleached Pomp Frisurer til mænd

Endelig har vi en af ​​de edgiest pomp frisurer til mænd, der gør bæreren uimodståelig. Ved at blegne den øverste del af din pompadour får du en forbløffende kontrast med resten af ​​din naturlige hårfarve tilbage i underskæringsdelen. Derudover kan du følge det koniske fade mønster, der præsenteres på billedet, for at parre din klassiske frisyre med en super cool haircut.

Konklusion

Pompadouren er en frisure fra dage, der er let at genskabe og genopfinde. Fra loose pomps, bølgede pomper, teksturerede pomps, farvede pomps, vibrerende farvede pomper og meget mere, er der mange måder at ændre denne klassiske frisyre til bedre at passe til din egen modefornemmelse. Hvordan har du din pomp? Fortæl os i kommentarerne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *