5Edgy eller Slank Mohawk Frisurer til mænd

Mohawk frisurer til mænd har været nyder kommerciel berømmelse siden første halvdel af det 20. århundrede. Den umiskendelige frisyre blev introduceret til popkultur i 1939, gennem filmen Trommer langs Mohawk. I dag er mohawk frisurer til mænd stadig så populære som nogensinde. Tjek nogle muligheder nedenfor for at se, hvilket er det bedste for dig.

Klassiske Mohawk Frisurer til mænd

Hvis du er på udkig efter balance blandt mohawk frisurer til mænd, er dette et af de bedste valg for dig. Hårklippet har lige nok klasse og attitude til at blive stylet til både uformelle og formelle lejligheder.

Krøllet med lange Bangs

Mænd med naturligt krøllet hår kan altid vælge en frisure som denne. Bangs er langt tilbage, om næse-længde, mens siderne er rent barberet ned. Det ser ekstraordinært ud med eller uden ansigtshår.

Mohawk Frisurer til sorte mænd

En stor del afro-teksturerede mohawk frisurer til mænd involverer fadede sider. I mange tilfælde ligner de den flade top frisyre med variationer. I dette tilfælde defineres afro toppen af ​​fadede sider og et skæg med tilsvarende længde.

Blegede Mohawks

Gør din mohawk endnu mere iøjnefaldende ved hjælp af en fed farve. Blegning af dit nyhårede hår kan gøre det skiller sig ud endnu mere, uanset din ønskede stil. Enten holde det lagt tilbage som dette eller gå op med pigge.

Flettet Mohawk Frisurer til mænd

Hvis du har en virkelig lang mohawk, kan du altid eksperimentere med styling. For eksempel kan du blive inspireret af denne omvendte fletning, der slutter i en mandbolle, hvis du vil have et semi-formelt udseende.

Faux Mohawks Frisurer til mænd

David Beckham er let et af de mest genkendelige ansigter i fodbold. Alligevel er atleten også berømt for sine oprørske frisurer, såsom denne faux mohawk (eller fohawk). Mens formen ligner en mohawk, blæser den forsigtigt uden fuldstændig barbering.

To Tone Mohawks

Hvis du foretrækker bare at barbere siderne lidt, kan du benytte lejligheden ved at prøve forskellige farver. For eksempel kan du farve den øverste del en slående skygge, mens du forlader siderne din naturlige hårfarve.

Rens klippe frisurer

En mohawk kan også skræddersys til hverdagssituationer. Hvis du vil bevare et respektabelt udseende, der passer til skole eller arbejde, er dette den tilgang, du bør tage. Det kan også styles på forskellige måder, enten lige ned på bagsiden eller til en side.

Edgy Mohawk Frisurer til mænd

Langt hår kan nyde godt af et forfriskende strejf ved hjælp af en mohawk. Mens skulderlængde hår kan være svært at style i en klassisk spiked mohawk, kan den blive fejet tilbage med begge sider barberet.

Fuld Beards og slanke Mohawks

Beards og mohawks går let hånd i hånd. Faktisk er et fuldt skæg som det i billedet ovenfor suppleret af en slank mohawk. Til dette udseende anbefaler vi en kortere mohawk med fadede sider.

Korte Mohawk Frisurer til mænd

Korte mohawks kan også skitseres ved at opretholde en bred strimmel hår i midten. Mens dette udseende er lidt mere groft og kantet, kan det vokset ud med lethed, uanset hvordan du vil.

Messy Mohawks og Beards

For et robust og alligevel fashionabelt resultat, kan du gå til dette ubesværet stilfulde udseende. Nøglen er at opretholde den øverste del lang, såvel som skæget. Det virker særligt godt for mænd med bølget eller krøllet hår.

Faded Mohawks og Beards

Dette er endnu en måde at dyrke en skåret mohawk på. Det trimmet skæg er valgfrit, men hemmeligheden bag at sejle udseendet er den fadede underskæring. Ligeledes kan den bæres med lethed i forretningsmiljøer.

Mohawk Fade Frisurer til mænd

Faded mohawks fungerer også usædvanligt godt for mænd med afro-tekstureret hår. Fade vil have en mere naturlig appel, på grund af hårets tekstur. Par frisyret med et overskæg eller skæg, i overensstemmelse med dine præferencer.

Barberet Mohawk Frisurer til mænd

Et andet alternativ er at helt barbere siderne af dit hoved og efterlader en næppe synlig mængde hår. Barberede side frisurer kan tilpasses forskellige personligheder og stilarter, fra en gentleman tilgang til en fuldt voksen mohawk til oprørske mænd.

pompadours

Hvis dapper er din stil, er dette mohawk for dig. Den elegante frisure har en smuk pompadour og en fin underskæring, alle smukt trimmet. Dette er den perfekte kombination for den polerede mand.

Mohawk Frisurer til mænd Kort hår

At have kort hår betyder ikke, at du ikke kan rocke en mohawk. Tværtimod kan du forme det i en aristokratisk frisyre, uanset din alder. For mænd over 40 år er det en fantastisk måde at blande suave og manligt på.

College nedskæringer

Uanset om du virkelig er en college student eller du bare ønsker at vedtage et frisk og atletisk udseende, er det en attraktiv måde at gøre det på. Selvom det ikke er en traditionel mohawk, har denne charmerende stil en evigt ung stemning, der virker beundringsværdig for unge mænd.

Long Mohawk Frisurer til mænd

Dette eksempel styrker ideen om at være ung, vild og fri. Det kan ikke være det typiske udseende for en mohawk, men resultaterne er fængslende og attraktive. Denne stilfulde haircut kan rockes af mænd, der voksede ud af deres hår og vil give det et twist.

Gentleman Mohawks

Alluring er en underdrivelse, når det kommer til frisurer som disse. Dette smarte snit er blandt de optimale valg til kontorarbejde, især i et erhvervsmiljø. Det er også ideelt til mænd, der værdsætter raffinement.

Punk Edge Frisurer

Ikke desto mindre betyder det ikke, at punk frisurer ikke er strålende for mænd med denne slags personlighed. I sidste ende kommer det hele til holdningen og hvor repræsentativ frisyren er til din smag.

Sort Mohawk Frisurer til mænd

Dette eksempel er blandt Mohawk frisurer til afroamerikanske mænd, der smigrer alle funktioner. Ligesom mange andre er det inspireret af den klassiske flad top, med lange krøller og et skarpt barbert design.

Mohawk Frisurer til sorte mænd

Denne afro-tekstureret mohawk frisure kan også formes til andre hårstruktureringer. Den brede strimmel af hår, der går fra top til bund, blødes forsigtigt i barberede sider, alle med en ren barberet kontur.

Gelled Back Frisurer

Hvis du vil have en imponerende indflydelse med en slank mohawk, er dette frisure til dig. Hentet udseende er fremhævet af den slickede rygtop, perfekt til fancy lejligheder eller et edgy men elegant udseende.

Rockabilly Frisurer med mustaches

Du vil ofte finde mohawks forbundet med skæg, men de ser lige så bemærkelsesværdige ud med overskæg. Den rockabilly-inspirerede look er toppet med en velplejet overskæg og et korrekt trimmet skæg.

Afro Mohawk Frisurer til mænd

Fuld afros kan også smagfuldt styles ved hjælp af en mohawk. Denne haircut tilbyder ikke kun form og volumen, men det konturerer også det hele rundt uden problemer. Overvej at tilføje en anden farve for at øge dynamikken.

Fade Mohawk Frisurer til mænd

Den italienske fodboldspiller Marco Borriello minder os om, hvordan en atletisk mohawk kan blande forskellige stilarter harmonisk. Mens dette er mere end nok kanten, der leveres af frisureens natur, giver den også et storslået udseende.

Frisurer med lyst farvet top

Hvis du ikke er bange for at eksperimentere, kan du altid prøve levende farver til den øverste del af din mohawk. Uanset om det er lilla, blå rød eller anden skygge, kan et stænk af farve bringe hele udseendet til liv.

Barberet design til drenge

Selvom mohawks normalt er bestemt til voksne, betyder det ikke, at drenge ikke kan sport dem forbløffende. For eksempel valgte denne unge mand et indviklet, abstrakt barbert design, der viser sin udadvendte personlighed.

Mohawk Frisurer til Black Men Short Hair

Selv den korteste af håret kan nyde et mohawk-inspireret hårklipp. Denne buzz cut stil er skitseret af en fremragende fadet underskæring, der viser stil og gode smag samtidigt.

Messy Dreadlocks Boller med undercuts

Uanset om du har kortere eller talje længde dreadlocks, kan du gøre hele frisuren endnu mere interessant med en mohawk. De lange låse og barberede sider giver dig mulighed for at style dit hår i en overflod af måder.

Cool Mohawk Frisurer til mænd

En frisure som denne er definitionen af ​​cool. Mens det anbefales, at du får det, hvis dit hår er naturligt tykt, kan det også styles som dette ved hjælp af et kvalitetshårprodukt. Når du barberer siderne, skal du overveje at få en fadet overgang.

Layered Mohawks

Lag spiller en vigtig rolle i udformningen af ​​en mohawk. De gør det langt lettere at style på forskellige måder, uanset om det er til siden eller direkte op. Dette er den perfekte løsning til mænd med langt hår, der ønsker dette hårklipp.

V-formede Mohawk Frisurer til mænd

En anden glimrende måde at skitsere en mohawk på er med et V-formet design. At forme bagsiden på denne måde tillader flere styling, især hvis dit hårklipp indeholder også lag.

Wide Mohawks

For nogle år siden var Jared Leto næsten synonymt med ideen om en mohawk. Sanger, skuespiller og instruktør viser, hvor mindeværdig en bred mohawk kan være. Dette er især godt udseende for mænd, der har ovale, lange eller diamantformede ansigter.

Mohawks til Afro-tekstureret Små Krøller

Afroamerikanske mænd med længere fingerspole krøller kan vise dem med et mohawk-lignende hårklipp. Hvis du overvejer denne type frisyre, skal du tale med din barber om at skære dit hår i en vinkel, der kan hjælpe dine krøller hen imod fronten.

Kontorvenlige Mohawk Frisurer til mænd

Med hensyn til business casual frisurer, her er en anden løsning for at have en mohawk slags frisyre, der vil være acceptabelt for arbejde. Der er ingen helt barberede sider, mens toppen er let stylet med et par frontspidser.

Mohawk Frisurer til mænd med Box Braids

På samme måde som dreadlocks ser kasseflader fantastisk ud med en mohawk eller stor underskæring. Det er en fantastisk ide for mænd med lange fletninger, da de kan pakke dem op eller lade dem dække sidene i deres fritid.

Skarpt Styled Mohawks

En mohawk med længere hår er naturligvis mere generøs når det kommer til styling muligheder. Dette fantastiske udseende opnås med lige nok hårprodukt og tålmodighed til styling samt et godt udført hårklipp.

Multicolor Mohawk Frisurer til mænd

Hvis du ikke er bange for et imponerende udseende, kan du gå vildt med farver til din mohawk. Ikke alle vil være op for at have lyse farver i deres hår, men det er ret det ekstraordinære udseende for dem, der føler det er repræsentativt for dem.

Layered Shaved Side Hairstyles

Du kan også lege med den barberede del af din mohawk. Prøv at få to lag af barbering gjort, med eller uden en yderligere barberet linje. Derefter er det alt i din holdning.

Mohawk Frisurer til mænd med Dreadlocks

Som vi tidligere har sagt, arbejder dreadlocks forbavsende godt sammen med mohawks. Som vores første eksempel var med lange låse viser denne, hvordan kortere dreadlocks også kan se rigtig cool ud. Overvej også et unikt styling valg som i ovenstående billede.

Klassiske Punk Mohawks

Travis Barker er endnu et mohawk ikon. Den berømte trommeslager kan ofte findes med en klassisk punk mohawk, perfekt udført. Det er en dristig erklæring, men den er ideel til hans oprørske personlighed.

Sølv Platinum Mohawk Frisurer til mænd

Bortset fra lyse farver kan du også gå ind i andre nuancer. For eksempel kan sølv platin være en mulighed for dig, for at få hele udseendet skille sig ud fra mængden.

Fanned Punk Mohawks

Den spændte mohawk er normalt forbundet med punk kultur. Det er faktisk en fast erklæring om din tro og livsstil, så gå til det, hvis du blev født for at være vild.

Mohawks med Liberty Spikes

Liberty spikes er et andet eksempel på en klassisk mohawk, men stylet anderledes. De fremtrædende pigge er den vigtigste del af frisuren, især hvis du farver dem i en iøjnefaldende farve. Ligesom det førnævnte eksempel er det perfekt til dem med en punk livsstil.

Natural Top Knot Mohawk Frisurer til mænd

Topknob er i stigende grad blevet mere populære blandt hårtendenser i det forløbne år. En af grundene er, at de er meget praktiske for dem med længere lås. Hvis du kan lide at holde dit hår op, få en rigelig underskæring og pakk resten i en knude.

Side Swept Mohawk Frisurer til mænd

Til det moderne vintage look er en mohawk med langt hår lige hvad du har brug for. Hvis dit hår har en fin tekstur, er alt, hvad du skal gøre, kaste det til siden uden at bekymre sig om andre typer styling.

Fejet op med høj fade mohawk

Alternativt stil dit lange hår opad for et fejet mohawk. Den høje fade sikrer en behagelig gradient fra dit lange hår til de barberede sider.

Trimmede og formede Mohawks og Beards

Derudover kan du blive kreativ med din barbermand når det kommer til at designe din mohawk. Fine detaljer som perfekt buede linjer eller en veldefineret skægform kan gøre udseendet uforglemmeligt.

Burst Fade Mohawks

For så vidt angår mohawk frisurer til sorte mænd er bekymret, er den burst fade haircut absolut en at huske. Også kendt som Sydfrankrigs haircut, får den udbrændte fade sit navn fra den måde, hvorpå siderne er trimmet.

Mohawk Frisurer til mænd med hovedtattoer

Hvis du har tatoveringer på dit hoved, er en mohawk frisure lige det, du har brug for for at understrege dem. Du kan enten rocke en mohawk med lange dreads, som i billedet ovenfor, eller et med kortere hår, afhængigt af din personlighed.

Front V-formede Mohawks

Vi har talt om mohawk frisurer til mænd med V figurer i ryggen, men hvad med omvendt? Du kan også sporte en forreste V-formet mohawk lige så godt og se fantastisk ud. Vi anbefaler ideen til mænd, der ønsker at fokusere på, hvordan deres hår rammer deres ansigt.

Mohawk Frisurer til mænd med barberet nakke

Stadig kan du lege med bagsiden af ​​din mohawk så meget som du vil. For eksempel kan du få et barberet design på dit navn for en dramatisk frisyre. Hvis du vælger denne version, skal du sørge for, at din mohawk ikke strækker sig helt tilbage til din nakke.

Ombre Dreads Mohawks

Endelig er her en cool måde at inkorporere farve i din mohawk frisure. Hvis du har korte dreads, kan du farve dem halvvejs i din yndlingsfarve. Gå til en naturlig tone, som den dybe kobber ovenover, eller en lysere nuance af rød, blå eller grøn.

Konklusion

Alt i alt er mohawk frisurer til mænd rigelige og passer til alle slags personligheder. Uanset om du har en punk livsstil eller du er en forretningsmand, der ønsker en smule kant med deres frisure, kan en mohawk arbejde for dig. For at tilpasse udseendet skal du bruge lidt tid på at tale med din barber om den rigtige tilgang til dine præferencer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *