5Coolest Short Sides Long Top Frisurer til mænd

Paraplyet termen "korte sider lange top frisurer" repræsenterer haircuts, der er utroligt alsidige, med en række muligheder for at gøre dem helt egen. Hår på toppen kan formes i en række forskellige teksturer, lag, farver og stilarter, der passer til enhver ansigtsform. Da det stadig er kort, kan disse udseende gøres perfekt til både professionelle og afslappede omgivelser. Tjek vores valg nedenfor!

Korte sider Langt Top Rettede Frisurer

For at opnå dette udseende er alt du behøver, mellemlangt hår på toppen og forkortet hår på siderne. Dette mellemlange hår skal enten være naturligt lige, eller det kan rettes ved hjælp af et fladt jern. Desuden kan du give det en elevator med lidt gel eller mousse.

Curly Faux Hawk Short Side Lang Top Frisurer

For at få tekstur, volumen og en hel del karakter, lad dine lange eller mellemlange krøller løbe fri på toppen af ​​dit hoved, samtidig med at siderne tømmer og bliver korte. Dette giver en smuk kontrast, der tjener til at få dig til at se stilfuldt ud i alt, hvad du bærer.

Moderne Bowl Haircuts

Skygg ikke væk fra skålen. Denne stil ser ekstraordinært ud på dem med definerede ansigtsegenskaber. For at være mere specifik, skal du bruge pandehår i fronten, der gradvist aftager tilbage til et kortere stykke bag hovedet. Samtidig skal alt håret overhænges med en buzzed undercut for strålende kontrast.

Slicked Back Short Side Lang Top Frisurer

Alt du behøver for dit lange hår på toppen for at give det en professionel makeover er tilsætningen af ​​lidt gel. Denne stil er alsidig, så du lægger den så fladt over hovedet som du vil. Du skal bare løbe gel gennem det og skubbe den tilbage for at give den den ønskede tekstur.

Side-delt Pompadours

Den sideskalte pomp har et pænt geleret og stylet pompadour-hårklipp, der er slicket over til den ene side. Derfor er frisørens pompdel meget fremtrædende og kan endda buzzed ind for at give en skarpere effekt. Under pompen er en subtil fade gennem de korte sider.

Korte Sider Lang Top Frisurer med Bangs

Bangs er en glimrende måde at lade et ansigt se mere proportionelt. Uanset længden på toppen, kan du få dette udseende ved at tillade lidt ekstra længde at hænge over panden. Skær smørret i lag, en konisk vinkel, eller lad dem være lige til en mere edgy appel.

Casual Side fejet del frisurer

Den afslappede side fejet del er et godt udseende for dem, der ønsker et mere afslappet udseende. Dine korte sider spiller imod hårets længde på toppen, og alt det kræver for at give dit hår det sidebevægte udseende er en lille gel og noget hårspray, og du er klar til at gå.

Afbrudt Undercut Frisurer

Undercut frisurer er blevet mere populære i de seneste år, og de stopper ikke nu. Tilføj en skarp kontrast mellem lang og kort med buzzed sider og lette, bløde lås oven på hovedet. Som følge heraf er den klare kontrast mellem lang og kort klar og dramatisk.

Tapered Pompadours

Med længere hårstrenger foran og kortere i ryggen, kan du oprette en smuk pomp, der kaskader nemt ned over toppen af ​​dit hoved. Der er en smule volumen op foran, der flatters funktioner som pomp rejser væk fra ansigtet.

Børstet over korte sider Lang Top Frisurer

Den børstet over stil ser godt ud med lige, bølget eller krøllet hår. For at opnå dette udseende, skal du blot tage en kam med en smule gel og bringe alt håret på den ene side af hovedet til den anden ved hjælp af gelen for at holde den på plads.

Rydde frisurer

Det rene skåret udseende er en anden afbrudt underbudstil, der har korte sider og en lang top. Toppen er blevet geleret til bagsiden, selvom du kan gelere den til siden for en lignende effekt. Produkt holder håret på plads for et ryddeligt og professionelt udseende.

Messy Side Part Frisurer

Den rodet side del kan gøres med enhver type og tekstur af hår. Del det til siden uden produkt; bare lad dit hår gøre hvad det vil. Med en lille gel kan du dog gøre det, så håret afskåret har noget tekstur til det.

Uformet Pomp Frisurer

Den uformede pomp viser en stil, der ligner den traditionelle pompadour, bortset fra at den ikke er smidigt stylet til en enkelt form. I stedet har denne pomp et snoet udseende. Rett håret ovenpå og gel det derefter i stykker. På den anden side, hvis du har naturligt lige hår, lad det gøre sine ting.

Flad Pomp med Side Del Frisurer

Den flade pomp med en sidedel er netop det: en pomp der ofrer lidt af sin lydstyrke og ligger fladt over hovedet, mens den deles over til siden. Brug gel for at opnå dette udseende. Dette tilføjer et moderne touch til en klassisk hårstil, der er helt tidløs.

Stærkt gelerede rygbørste frisurer

Det stærkt gelerede og bagbørstede blik vil give sin bærer en luft i hip stil, samtidig med at han kommer tilbage til gamle moden. Det er blevet børstet tilbage fra forsiden og bruger en masse gel for at opnå et udseende, der er både struktureret og rent skåret alt på én gang.

Vinklet Pomp Kort Sides Lang Top Frisurer

Den vinklede pomp giver et moderne twist til pompadouren, der begyndte årtier siden. Denne frisure har meget volumen og en lille mousse. Den ene side af pompen er blevet skubbet i en vinkel for at møde den anden side af håret og give det et særligt punkt.

Barberet Sidder Rød Pomp Frisurer

Hovedets sider er barberet lidt for at tilføre kontrast til toppen, hvilket er et stort, voluminøst kunstværk. Håret skubbes tilbage i en løs pomp, men dens låse falder naturligt på plads i modsætning til at blive holdt der af gel.

Greaser Short Sides Long Top Frisurer

Tag en klassisk greaser frisure og giv det lidt af en moderne opgradering ved at ødelægge det. Denne hår stil viser korte sider og en lang top, sidstnævnte er i forskellige lag. Det falder over ansigtet for at danne det fedtede udseende, men manglen på gel giver det den rodet appel.

Faux Hawk med Tip Frisurer

Den faux hawk med tip er en god hverdagstil. Den har en kort ryg, der gradvist springer op til forsiden af ​​hovedet. På forsiden kolliderer den ind i et spids, som står højt over resten af ​​håret og tilføjer en bestemt dimension til udseendet.

Stive Flat Frisurer

Perfekt til dem med vinklede ansigter, den stive men fladt udseende har korte sider, der hviler under lange tråde af lige hår. Håret er skåret i lag og let rystet med mousse for at give det en struktureret virkning. Dette hår er så børstet frem og tjener som smør.

Lange militærinspirerede hårklipp

Denne frisure er modelleret efter nogle fælles militære hårklippninger, som vi ser overalt. Forskellen er, at håret i stedet for toppen af ​​håret er så kort som militære standarder har været holdt nogle få inches lang for at give en smule kontrast og form til de tæt barberede sider.

Stykke Bedhead Short Side Lang Top Frisurer

Du kan også overveje den lune senghætte til lettere korte sider lange top frisurer. Alt du skal gøre er at klatre ud af sengen og gå. Hvis du vil have et mere stylet udseende, kan du altid udforme tråde i stykker, der stikker ud blandt resten for et forsætligt træt udseende.

Frisurer med pustede op Bangs

Med pushed bangs, hvad du går efter er korte eller barberede sider, en kort ryg og en lang front. Håret fra bagsiden bliver skubbet fremad i fronten, hvor smørret er. Efterfølgende, ved hjælp af gel, skubbes bangene for at stå næsten oprejst.

Søvne Faux Hawk Frisurer

Den klassiske faux hawk har korte sider og en lang top skubbet ind i form af en mohawk. Den søvnige fauxhøg har dog ingen gel, der bringer det til et punkt. Derfor falder dit naturlige hår fri og gør det, som det ønsker, at en sengetøjsstil måske.

Korte Sider Lang Top Frisurer med Voluminous Top

For dig herre med tykt hår, der er fyldt med volumen, skal du spille dit naturlige hår ved at vælge at gå med en voluminøs top. Disse funktioner skærer kort og tykt, langt hår op, der kan styles på flere måder. Skubbe det ind i en løs pomp ser godt ud.

Gelled Side Part Frisurer

For at være forsynet med enten en buzzed eller en naturlig, viser den gelerede side del hår, som er blevet skilt til siden i en eller anden form og gelatret ned for at ligge mest fladt mod hovedets krone. Jo mere gel, jo mere teksturerede udseendet.

Faux Hawk Frisurer

Et af de mest slidte og alsidige udseende er faux hawk. Det involverer korte sider og en lang eller mellemlang top. Overdelen af ​​håret skubbes sammen i en lille vinkel for at give den en smule et punkt, svarende til en ægte mohawk.

Stykke Faux Hawk Frisurer

Den stykke fauxhøg ligner den klassiske stil. Forskellen mellem dem ligger i den måde, at den stykke fauxhøg ikke er lige så ensartet som dens oprindelige. Denne faux hawk bruger mousse i stedet for gel for at give den en smule form samtidig med at den holder den naturlige tekstur af dit hår.

Windblown Short Side Lang Top Frisurer

Den vindblæste hår stil har et naturligt kig på det. Uden at prøve for hårdt, kan du få dette udseende med en lille mousse eller gel. Håret er fejet tilbage og til siden lidt for at give det et blæsende udseende som om vinden har stylet dit hår til dig.

Textured Frisurer med Bangs

Ligegyldigt hvad din hårtype er, kan du få et struktureret udseende og bangs til at ramme dit ansigt. Alt du skal gøre er at klippe dit hår i lag eller tilføje gel. Denne hår stil har en lang top med bånd, der kan skæres på en række måder for at få det ønskede udseende.

Spiked Up Short Sides Long Top Frisurer

På samme måde som en faux hawk, har det spikede udseende kort hår på siderne med meget mere hår til stede på toppen. Forskellen her er, at i stedet for et punkt bliver håret spidset i stykker ved hjælp af en stærk holdgel. Du kan gøre disse pigge så subtile eller dramatiske som du ønsker.

Textured Quiff Frisurer

En quiff er enhver hårstil, der er blevet skubbet tilbage og væk fra ansigtet, men det teksturerede quiff holder det fra at ligge fladt. Iført denne type quiff giver dig en vis dimension og volumen og bliver lige så meget af en fashion statement som din outfit er.

Gelled Back Pompadours

Du kan se dapper og professionel, mens du stadig er velegnet til en nat i byen med dette udseende. Den har en lang top, der er blevet skubbet tilbage som en quiff, men gelerede på plads i form af en klassisk pompadour med teksturerede stykker i hele den.

Wild Side Part Short Side Lang Top Frisurer

Lad det længere hår på toppen af ​​dit hoved overvinde noget af det korte hår under det med en dramatisk del. Dette udseende opnås ved at skille dit hår til den ene side og bringe det meste af håret til en side og udsætte det meste af en sektion, mens den dækker den anden.

Subtile Faux Hawk Frisurer

En af de mest alsidige stilarter du kan bære til enhver formel eller uformel begivenhed er en subtil faux hawk. Dette udseende har korte sider, der stiger op til sin længere top, hvor håret bliver skubbet sammen for at danne en let fauxhøg. Derfor vil du ikke overvælde dit ansigt eller påklædning.

Bølgete korte sider lange top frisurer

Her er en anden variant af den frakoblede stil. Du kan barbere ned siderne til næsten ingenting og lade toppen være løs og fri. Det ser godt ud med bølget hår og dem med løse krøller. Bagsiden er længere og børstes fremad for at nå de kortere låse øverst.

Flowy Top Frisurer

På samme måde som den bølgede top får dette blomstrende blik sit navn fra den måde, hvorpå quiffen flyder så glat over hovedets krone. Det starter stykke og kort og bliver længere som det går, flyder ubesværet fra et lag af hår til den anden.

Beskidte og uberørte frisurer

Måske er den nemmeste måde at style dit hår på, ved ikke at stylere det overhovedet. Det rodet og uberørt udseende er præcis, hvad det lyder som. For at opnå disse resultater er der ikke noget nødvendigt produkt. Trim sidene kort, lad toppen vokse og giv det lidt tøj med hånden om morgenen, før du træder ud af døren.

Fremtrædende mandboller med barberede sider

En slående kombination af meget lang og meget kort skærer her med den fremtrædende mand bun og barberede sider se. Her er siderne barberet væk til næsten ingenting, mens toppen bliver opmuntret til at vokse længe. Bundet i en rodet bun øverst, er kontrast mellem længder og teksturer enorm og smuk.

Side Pomp med Edge Frisurer

Sidens pomp med en kant er et udseende, der består af en typisk pomp, men en, der er blevet skubbet til den ene side eller den anden. På den resterende side har det korte hår en kant klemt ind for at give en skarp indikation af, hvor kort håret slutter og den lange begynder.

Voluminous Undercuts

Du kan også prøve denne frisure med meget tæt barberede sider og lang, fyldig hår på toppen af ​​hovedet. Håret kan bæres vendt over den ene side eller adskilles midt for at give skjult dybde og dimension, når det er hensigtsmæssigt. Rigtigt eller bølget hår virker bedst for den voluminøse underskæring.

Platinum Blonde Kort Sides Lang Top Frisurer

For en fed og dristig måde at bringe noget liv til dit hår, giv det platinopgraderingen. Det er iøjnefaldende og forlængende. Desuden giver det sammen med tekstur af toppen af ​​dit hår en slående kombination. Den øverste er skåret i lag og derefter stylet med gel for at opnå tekstur.

Gelled Up Hair Flip Styles

Fordi siderne er næsten helt barberede, giver det masser af plads til den lange top til at overtage og virvle rundt om dit hoved. Denne stil har et børstet-til-den-side look med gel for at holde det på plads og give det tekstur med lidt af en dip i hele.

Wave Frisurer til lige hår

Bølgen svarer til en hårflip, men den er bedre egnet til lige hår. Flip den ene side af din lange top over og lad den kaskade ned på de barberede sider af dit hoved, ligesom en bølge bevæger sig, da den krøller og styrter. Udseendet er bedre egnet til hår med lag.

Business Short Side Lang Top Frisurer

Partiet til siden, dette udseende har en betydelig mængde hår på toppen af ​​hovedet, der er geleret over for at danne en lille høje. Den anden side er lidt lang og springer ned til meget lidt hår på begge sider af hovedet.

Half-Pomp Short Side Lang Top Frisurer

Alternativt har dette lang-top look barberede sider og en top, der er blevet skåret for at rumme en pompadour. I stedet for at gelægge det helt tilbage for at give det den sande pompform, er den blevet lidt geleret og nogle stykker har fået lov til at falde væk fri fra formen.

Dekorative Sidste Frisurer

Med lidt længde på toppen, uanset hvor længe du kan accentere det med nogle mønstre skåret ind i den barberede del af dit hoved. Denne er sjov, fordi du ikke kun kan vælge, hvor længe du vil have toppen, men i de fleste tilfælde præcis, hvilken slags udsmykkede design du vil have på dine sider.

Simple Short Side Lang Top Frisurer

Den enkle mand beder ikke om meget. Dybest set gør han ikke et stort opstyr ud af hans hår, og alt han leder efter er en praktisk frisure. Denne stil har længde på toppen, der gradvist falder ned i en fade, indtil der ikke er noget tilbage, hvilket skaber et pænt og ryddeligt udseende.

Layered Pomp Fade Haircuts

Den lagdelte pompfade har to lag tykt hår, hvoraf den ene til sidst falder ind i ingenting takket være fadeffekten. Som et resultat forbliver toppen af ​​håret i en pænt formet pompadour. Du kan endda gøre et løst quiff for at gøre denne stil til din hårtype.

Quiff Short Side Lang Top Frisurer til Tykt Hår

For de herrer med langt tykt hår opad, kan en lang quiff passe dig bedst. Børstning af længden med det volumen du besidder giver det højde og gør en erklæring samtidig med at den kontrasterer mod de korte sider. For ekstra effekt, gå til en fade eller en skarp kant del.

Kort på Sides Medium på Top Frisurer

For nogle fyre er de bedste frisurer pænt skåret og naturligt udseende. Hvis du søger efter praktiske korte sider lange top frisurer, bør du overveje det rent udskårne look ovenfor. Vi anbefaler det især til mænd med lige hår.

Temple Fade Short Sides Long Top Frisurer

Er du ude af ideer til at gøre din frisyre skiller sig ud? Du kan altid regne med et tempelfade for at få arbejdet gjort. Også kendt som en æskefade, formater templet din hårlinie i en rektangulær form. Detaljerne går langt for frisurer med længere toppe og kortere sider.

Top knude frisurer

Ikke alle os kan trække en mand bun. Faktisk kan ikke alle måske også. Hvis du vil have en slank tilgang til den robuste mand bun, gå til en top knude. Du kan også gøre yderligere forskning på samurai boller for top knude inspiration.

Frisurer med side-slicked Bangs

Du ved nu, at bangs spiller en stor rolle i frisurer med korte sider og lange toppe. Men hvad nu hvis du besluttede at smide din til siden? Resultatet ville være en business casual haircut, der endda passer til en black-tie begivenhed.

Korte Sides Lang Top Frisurer med V-formet Tilbage

Vores sidste korte sider lange top frisyre er en, der involverer kreativitet. Du kan tilføje en kunstnerisk touch til dit udseende ved også at barbere en V-form på bagsiden af ​​dit hoved. I sidste ende får du en cool hårtatovering, der supplerer din vigtigste silhuet.

Konklusion

Sammenfattende, med så mange muligheder, der er tilgængelige for styling, er det nemt at se, hvorfor man ville gå til fangst-alle korte sider lang top frisyre. Uanset hårtype, tekstur eller generel længde har du altid noget at gøre med det, fra formelle frisurer til mere afslappede. Endelig er alt, hvad du skal gøre, bestemt på den specifikke længde for den øverste del og begynder at eksperimentere med frisurer for at få hårklippet til at skille sig ud. Held og lykke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *