5Braids for Men Ideas

Fletninger til mænd er en enestående måde at udtrykke din personlighed på og eksperimentere med din frisure. Selv om du ikke kan få fletninger, hvis du har et militært hårklipp, vil det være nok for de korteste fletninger, hvor som helst fra 2 tommer hår. Hvis dit hår er skulderlængde eller endnu længere, har du masser af muligheder for at vise din kreative side. Udforsk nogle af vores favorit fletninger ideer nedenfor!

Fletninger til mænd med kort hår

Det vil ikke være nemt at få fletninger, hvis du har kort hår. Det er dog ikke umuligt. Du bør vælge et sæt tynde fletninger til mænd, der accentuerer din eksisterende længde. Derefter skal du være tålmodig nok til at lade dit hår vokse for flere fletningsindstillinger.

cornrows

Der er højst sandsynligt ingen fletningsstil for mænd mere velkendte end cornrows. Den klassiske teknik har eksisteret i årtier og har banet vejen for mange intrikate fletningstilstande i dag. Vi anbefaler denne tilgang til en tæt og ren flettet frisyre.

Feed i Braids for Black Men

Hvis du tænker på at få tykkere fletninger, skal du bruge foderet i metode til dem. For at sætte det kort tid, foder i fletninger begynder tyndt og bliver bredere, når du kommer hen til toppen af ​​dit hoved. Derudover tilføjer denne teknik form til din overordnede frisyre.

Flettet Mohawk

Hvad hvis du er en oprør uden grund? I dette tilfælde siger vi, at du skal gå til ukonventionelle fletninger til mænd. Formularen kan være så kreativ som du gerne vil, så længe den repræsenterer din personlighed. Tag f.eks. Dette dristige mohawk.

Box Braids til mænd

Både mænd og kvinder kan drage fordel af de fordele, som kasseflader bringer. I de fleste situationer kommer boksfletter som udvidelser til dit nuværende hår. Som følge heraf kan du tilføje længde til dit hår uden at skulle vente på, at det vokser naturligt. Boksfletninger er også en beskyttende frisure.

Fletninger til mænd med topknude

Hvis dine fletninger vil fokusere på den øverste del af dit hoved, vil du højst sandsynligt afslutte dem i en øverste knude eller mandbunke. Hvis dit hår ikke er betydeligt lang, vil en top knude gøre. Sørg for, at du vælger dine tips tæt, så den øverste knude ikke raser op.

Undersøgelse og fletninger

En fremragende måde at gøre dine fletninger skiller sig ud er at parre dem med en underskæring. Der er utallige måder, du kan bære din underskæring på - fra afkoblet til fadet og mere. Hvis du kun vil understrege et bestemt område, skal du bruge en underskæring til at gøre det.

To Braids og Cornrows

Blandt stilarter af fletninger til mænd vinder to fletninger med et langt skud. De er nemme at få og supplere de fleste ansigtsegenskaber. Ikke desto mindre kan du gøre din kompleks mere ved at tilføje cornrows til designet. Jo længere dit hår er, desto bedre bliver dine to fletninger ud.

Double Man Bun Braids til mænd

Vi ved alle nu om mandens bun frisure. Men er alle opmærksomme på, hvor mange måder du kan rocke en? Når du blander det med fletninger, får du f.eks. En kølig og original frisure, der forbedrer din maskulinitet. To fletninger fungerer bedst for en mand bun frisure.

Naturlige vendinger

Ikke alle fletninger til mænd skal være i den traditionelle 3-strengsstil. Tværtimod, nogle endda ser awesome ud, blot med simpel vridning. Vi anbefaler denne ubehagelige frisure til mænd, der ønsker en naturlig tilgang til deres fletninger.

Lange fletninger til mænd

Hvis du har arbejdet for at opnå virkelig langt hår, så hvorfor ikke vise det med nogle fletninger? På dette billede kan du se et komplet sæt af lange fletninger, der ser fantastisk ud på bæreren. Du kan også få en lignende effekt ved at tilføje udvidelser gennem kasseflader.

To Strand Twists

En anden måde at rocke naturlige fletninger til mænd er gennem den tidløse tostrenget twist. Teknikken kommer tæt på de nubiske vendinger og fungerer som en af ​​de mest elskede afrikanske fletninger til mænd og kvinder rundt om i verden.

Zig Zag Braids

Hvorfor få fletninger som alle andre, når du kan vælge et unikt design? Selv om du bliver nødt til at arbejde med en professionel for at få dette slanke udfald, vil det være det værd i sidste ende. Et zigzag-design, for eksempel, er lige hvad du har brug for at gøre dine fletninger centralt i opmærksomheden.

Dobbelt Flettet Mohawk med Side Fletninger

Hvis du ikke er en fan af Mohawks i traditionel forstand, kan du prøve en mohawk silhuet gennem fletninger. For at få disse resultater skal du dele dit hår i midten og skabe en hovedfletning på hver side. Fortsæt med fletninger rundt for et nyt udseende.

Fletninger til mænd bundet op

En af de fedeste dele af at have mindst midterlange fletninger er, at du kan style dem som du vil. Som et eksempel kan du have fletninger, der er omkring eller inches lange og binde dem op i en hestehale. Det er ikke kun praktisk, men det ser også godt ud.

Top fletning og hestehale

På den anden side kan du oprette din fletning specifikt til en hestehale. Her hjælper det, hvis du kun har en underskæring og en fletning på den øverste del. Hvis dit hår er længe nok, kan du binde omslagene til en hestehale, når din fletning er på plads.

Intersecting Braids for Men

Vil du sørge for at have de mest originale fletninger på blokken? Tænk uden for boksen, når det kommer til dit design. Du kan krydse, intertwine eller overlappe dine fletninger, som du vil. Som du kan forvente, vil det tage længere tid at flette dem, men du vil være tilfreds med resultatet.

dreadlocks

Dreadlocks gør for en iøjnefaldende frisure, der også fordobles som en stærk kulturel erklæring. Hvis du er ind i ideen, bør du vide, at der findes forskellige teknikker - fra backcombing til crochet eller freeform dreads.

Crown Braids for Men

Føles du som en konge? Vis det! Fleksibiliteten af ​​fletninger til mænd skinner en gang imod med denne frisure - fletninger indrettet til at ligne en krone. To hovedfletninger blev skabt på hver side og forbundet i bagcenteret, mens midten er fyldt med cornrows.

Korte tråde

Ikke alle kan være op for lange dreads, men korte locs er altid et godt alternativ. Du kan få en konisk falsk underskæring og få dreads kun på den øverste del. Enhver dreadlocks stil vil arbejde for at mestre dette udseende.

Kreative Cornrows

Dine cornrows kan tage enhver form, størrelse eller stil. Faktisk opfordrer vi faktisk dig til at tage lidt tid til at tænke på et unikt design til dine cornrows. Du kan inkorporere hvirvler og lige geometriske former for at gøre dine cornrows så kreative som muligt.

Mand Braid Bun Sort Frisure

Du kan også rocke en mand bun, når du har tre fletninger. Dem, der er vist i dette eksempel, er ikke tæt flettet og kan låses op med lethed. Mandens bun tops udseende perfekt, såvel som den rent barberede underskæring.

Fletninger til mænd med æskefade

En æskefade, også kendt som en temp fade haircut, kan have en massiv indvirkning på dit hårklipp. Det tilføjer definition til hele din frisyre ved at konturere din hårlinje. Hvis du planlægger at få toppen fletninger til mænd, bør du tænke på at tilføje en temp fade til din haircut pakke.

Funky Braids

En eventyrlysten fyr fortjener en frisure, der gør sin personlighed retfærdighed! Hvis du ikke er bange for at udforske out-of-the-box frisurer, bør du gå videre og få et sæt funky fletninger til mænd. Gør dem spændende - du vil elske det!

Flettet Locs

Locs er meget værdsat også for den brede vifte af frisurer, der forår fra dem. For eksempel kan locs nemt flettes i interessante frisurer. Billedet ovenfor viser, hvordan du kan vedtage denne teknik til en underskåret frisure.

Ombre Braids til mænd

Hvis du har relativt lange fletninger, kan du vove sig ind i den vidunderlige verden af ​​farver. Ikke kun kan du farve dine fletninger i enhver farve du kan lide, du kan også kombinere specifikke nuancer. Resultaterne bliver billede-perfekte ombre fletninger, der ser fantastiske ud.

Fletninger til mænd fra øverste side

Ligesom du deler dit hår, kan du også vælge at få dine fletninger i en bestemt retning. For eksempel kan du vælge et bestemt punkt, som du vil have dine fletninger til at starte fra og arbejde dig gennem resten af ​​dit hoved derfra.

To små fletninger

Hvad hvis du bare vil prøve nogle fletninger til sjov? Du kan vælge at flette kun en lille del af dit hår og få seje resultater. Få inspiration af billedet ovenfor og lav to overlappende fletninger på tværs af en sidedel og på kanten af ​​en underskæring.

Flettet fletninger

Selv om det i starten kan virke overflødigt, er flettet fletninger en ting, og de ser udestående ud. Forudsat at dit hår er længe nok, kan du starte med et fuldt hoved tynde fletninger. Derefter slutter du til dine mindre fletninger for at danne to eller tre større fletninger. Braidception, right?

Farverige Braids til mænd

Husk hvad vi sagde tidligere om fletninger og farve? Nå, dette eksempel skal motivere dig til at komme ud af din komfort zone og udforske modige toner. Selvom du ikke behøver at vælge turkis og sort som din palette, viser det sig, at oprørske nuancer ser superflyve.

Fishtail Braid

Ønsker du en boheme tilgang til dine fletninger? Mens dreadlocks er mest sandsynligt det mest populære valg, kan du prøve en midlertidig metode som fishtail fletning også. Få en eller flere af dem til en virkelig mindeværdig og imponerende frisure.

Fletninger til mænd med metalliske perler

Tilbehør er en fin måde at tilpasse dine fletninger på, så de virkelig bliver dit. Metalliske perler, for eksempel, er let tilgængelige og kan formes til at passe over næsten enhver fletning. Du kan kun tilføje to, som i dette eksempel, eller placere dem alle ned i dine fletninger.

Fishbone Braids

Hvad angår fletninger til mænd, er fiskemønstret bredt omtalt. Faktisk kræver det længere hår til at trække af, men resultatet er et stort øjenhånde. Til fiskebenet fletninger anbefaler vi at få en på hver side af dit hoved til behagelig symmetri.

Fletninger til mænd med Bangs

Ifølge den måde, du får dine fletninger udført og hvor længe dit hår er, kan du indarbejde faux bangs i stilen. Til dette skal du få en god mængde af dine fletninger udført langs dit tempel, så de kan falde på plads over din pande.

Tilbage Crown Braid

Crown fletninger behøver ikke altid nødvendigvis at være i den forreste del. Faktisk kan du fokusere på bagsiden af ​​dit hoved for at en original tager stilen. Desuden kan du få to traditionelle fletninger og bare knytte dem ene over hinanden til en midlertidig frisure.

Long Dreads Hestehale

Hvis du ender med at få betydeligt lange dreadlocks, kan det være svært at få dem ned hele tiden. I stedet kan du vælge en flettet frisyre, der involverer indpakning af dine dreads i en hestehale. Derfor bliver du ikke irriteret ved at have dreads i dit ansigt.

Bølgete delfletninger til mænd

Vi har dækket fletninger, der tager specifikke former, men hvad med mellemrummet imellem dem? Du kan have en klassisk frisure, såsom traditionelle cornrows, og krydre frisuren ved at lege med de afskårne områder. Lav bølgete linjer for at forbedre udseendet.

Fletninger til mænd med to boller

I en verden, hvor de fleste mænd vælger en mand bun, tør man være den, der får to. Hvis dine fletninger er symmetriske, med en jævn mængde rundt omkring, kan du adskille dem i to dele, der repræsenterer hver side af dit hoved. I slutningen binde dem i to boller.

Reverse Braid

Ikke alle fletninger skal installeres i længere tid. Især hvis du har fint hår, kan du lege med en fletningstil til en bestemt lejlighed. For at spik den omvendte fletning skal du tippe hovedet på hovedet, starte fletning fra næsen og afslutte det i en knude.

Snoop Dogg Braids til mænd

Når vi kommer nærmere slutningen af ​​vores liste, ønsker vi at nævne en håndfuld berømtheder, der rocker fletninger til mænd fejlfrit. Naturligvis starter vi med en hip-hop-veteran, der er permanent forbundet med ideen om fletninger - Snoop Dogg og hans ikoniske fletninger med perler.

ASAP Rocky Braids

En anden rapper, der er næsten lige så berømt for sit udseende som Dogfather er ASAP Rocky. Det mest kendte ASAP Mob-medlem kan altid findes med mellemlange fletninger, enten venstre nede eller bundet på bagsiden af ​​halsen.

Fletninger til mænd med lige hår

Hvis du ikke har afro-tekstureret hår, men du vil få et lignende resultat med fletninger, kan du få mange tæt flettet. Sørg for at du har tilladt dit hår at vokse i mindst skulderlængde, og at det ikke skæres i lag.

Undersøg Design og Fletninger

Når du først har besluttet dig for at få en underskåret frisure for mænd at gå med dine fletninger, kan du tænke over de designmuligheder, der er tilgængelige for dig. Gennem et barberet design kan du personliggøre din frisure for nøjagtigt at afspejle dine smag eller interesser.

Fletninger til mænd med indviklet design

Nu er her en flettet frisyre, der vil tilfredsstille selv de mest selektive dudes. Med et så indviklet design er disse fletninger ikke som noget du nogensinde har set før. Arbejd med din stylist for at finde unikke fletninger, der kan afspejle din personlighed.

Lil Yachty Braids

Han er måske ikke veteran, men han er en af ​​de mest kendte nye skole rappere på scenen i dag. Vi taler om Lil Yachty og hans umiskendelige kirsebærrøde fletter med klare perler. Hvis du er frygtløs, er disse fletningerne til dig.

Bicolor Cornrows

I lighed med den måde, der ombryder hår overgange fra den ene farve til den anden, kan du skifte retning. Med andre ord, i stedet for at smelte farver lodret, kan du bruge to forskellige nuancer vandret. Teknikken ser bedst ud med fletninger, der er helt på toppen.

Hollandske fletninger til mænd

Har du tykt hår eller ønsker at få fint hår til at blive rigere? Den nederlandske fletningsteknik hjælper dig med at nå disse resultater. Bare så du ved, at stilen også betragtes som Ghana-fletning når den bruges i det afrikanske hårfællesskab.

Bløde fletninger til mænd

Hvis dit hår er lige og silkeagtig, vil du desværre have en temmelig svært tid at holde dine fletninger på plads. Du kan dog lege med nogle bløde eller lette fletninger til nogle pæne billeder eller en særlig begivenhed. Afslut dem i en mand bun for en cool effekt.

Bun med Twisted Dreads

Frisuren vist i billedet ovenfor har det hele - dreadlocks, snoet fletninger, farveovergang og en mandbunke. Hvad kunne du ønske mere? Ligesom med alle komplicerede fletninger til mænd, bør du helt sikkert stole på hjælp fra en specialist for disse kæbefaldende resultater.

Wiz Khalifa Dreads

Vi fortsætter på en munter note med et sæt elektriske dreadlocks. Rapperen Wiz Khalifa er kendt for at rocke alle typer dreads, men i 201th besluttede de at bringe dem til liv med en farve, der er umuligt at savne. Måske er det en ide for dig.

Fletninger til mænd med højdepunkter

Ombre fletninger er måske ikke dine ting, men måske fletninger med højdepunkter vil. Den ekstra farve vil se fantastisk ud, når den er vævet ind i en fletning, uanset om du vælger en enkelt øverste fletning eller flere. Du kan også tilpasse udseendet til formelle lejligheder.

Røde perler på fletninger

Du ved allerede, at perler er fantastiske tilbehør til at gøre fletninger skiller sig ud. Uanset om de er metalliske eller plastiske, kan perler krydre din frisyre på ingen tid. For at tilføje endnu mere smag til blandingen, eksperimentere med perler i forskellige farver, som de røde ovenstående.

Hipster Braids til mænd

Hvis du har langt hår og en velplejet overskæg og / eller skæg, kan du være velkommen til at prøve forskellige slags fletninger. De kontrasterende stilarter hjælper med at forbedre dit overordnede udseende, hvilket gør dit udseende uforglemmeligt i enhver indstilling.

Cornrows med to forreste fletninger

Du vil ikke se cornrows blandet med længere fletninger, som ofte, og når du gør det, vil de højst sandsynligt hvile på bagsiden af ​​din hals. Det betyder imidlertid ikke, at du ikke kan gå imod kornet med dit eget tryk og tilføje to længere fletninger foran på tværs af panden.

Viking Braids til mænd

Endelig kan du blive påvirket af andre kulturer til dine frisurer. Endnu mere kan du trække inspiration fra historiske frisurer, som f.eks. Vikingeflader. Selv om vi ikke kan godtgøre, at fletningerne ovenfor er en egentlig repræsentation af Viking-udseende, er de helt sikkert i den retning.

Konklusion

Alt i alt er fletninger til mænd en sjov, smuk og praktisk måde at style mellem eller langt hår på. Du kan blive inspireret af dine foretrukne rappere eller dine kulturelle værdier for dine fletninger, afhængigt af din grund til at få dem. Derudover må du ikke glemme, at ikke alle fletninger holdes inde i længere tid. Så hvilke fletninger skal du få?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *