5Alluring Blowout Haircuts til mænd

Nogle kender blowout haircut som temp fade haircut, på grund af det faktum at cut er kort ved templerne. Fade stopper lige bag øret og op til toppen af ​​templet eller så langt som pandenes hjørne. Det er at foretrække at tilføje i en underskæring eller fade til dit udseende. Brug denne stil til at tilføje definition til en buzz eller længere på toppen, så den passer til dine funktioner og personlighed.

Highlights Blowout Haircut

Hvis du vælger en klassisk blowout frisyre, men stadig ønsker at tilføje det til det, skal du gå til skøre højdepunkter. Subtile tråde vil se godt ud, hvis de er farvet med en lysere farve end resten.

Blowout Fade Haircut

I stedet for en straight out blowout er der en mere konservativ måde at gå om. Lav en fade at omslutte håret på toppen, og stil den øverste del i en flot udblæsning.

Bangs Blowout Haircut

Bangs kan være en del af blowout frisure. For at blive unikt, lad smørene falde ned i dit ansigt, mens resten af ​​håret bliver stylet med en let voks.

Alle Messed Up

Denne stil giver indtryk af messiness, lavet med blowout teknikker for at maksimere din lydstyrke og derefter med dine fingre op og tværs lige fra rødderne, tilfældigt.

Cowlick Blowout Haircut

Sørg for at blive kreativ med den lange del af dit blowout haircut. Den opadgående styling skal være et klassisk udseende, og derefter krølle ned i armene for at give et kuks udseende.

Quiff med ansigtshår

Brug styling gel og en kam til at ret håret op i en quiff haircut stil på forsiden. Komplet dit flydende hår med et lille skæg for at blande forskellige stilarter sammen.

Spiky Mess Blowout

Hvis du ikke kan lide den traditionelle tilgang og du besluttede at forlade siderne mellemlang, kan du gå vild med den øverste del. Stil det for at være oprejst på en rodet og kaotisk måde.

Høj Comb Over Blowout

Hvis dit hår er tyndt, kan du lave en høj kam, som visuelt ser meget tæt på en blowout. Brug hårgel og spray for at holde frisuren intakt i lang tid.

Straight Blowout Haircut

Denne type blowout haircut kan betragtes som en klassiker på grund af den lille mængde hårgel anvendt. Hårspray er dog stadig nødvendigt for at holde stilen intakt.

Curly Blowout

Krøllet hår kan nemt integreres i den tidløse blowout stil. Skær den nederste del ordentligt, og få så kreativ som du ønsker. Lav en stilfuld lang top med lidt gel.

Wild Blowout Haircut

Med hår længe nok kan du lave en rigtig vild udblæsning. Få kreativ med den øverste del, hvilket giver dig chancen for at gøre alt fra et vildt rod til en struktureret pompadour.

Brushed Back Blowout

Blæs håret ud, så det er stort og fuld af volumen ved at rulke din kam baglæns for at skabe en børstet rygsstil. Let ansigtshår hjælper med at skabe et mørkt, strålende og broderende udseende.

Den moderne udblæsning

En moderne måde at style din blowout på er at glemme gelen helt. Hold håret på øverste medium, så det står helt op på egen hånd. Slutresultatet er stadig ret godt.

Svejses tilbage med en underskæring

Vokse dit øverste hår så længe du ønsker, men hold undersiden omkring en 1 / en tomme i længden. Glatte dele af de længere sektioner af dit hår op og lige tilbage.

Lang blæseudblæsning

Du har uendelige muligheder, du kan anvende på dit hår, hvis det har en mellemlang længde. Låsene har en struktureret snit og et unikt vindblæst look, der passer til unge mænd.

Forward Spike Blowout

Denne blowout haircut er perfekt til mænd med lige, tykt hår. Arranger piggerne på en måde, du kan lide ved brug af højkvalitets hårgel, hvilket gør håret foran at skille sig ud mere.

Natural Flow Wave

Den funky bølge øverst på denne frisure er naturlig, og det kræver minimal blødtørring med en lille smule gel for at style den. Denne stil har også nogle subtile højdepunkter.

Spikes Blowout Haircut

Denne blowout haircut er perfekt til fyre med krøllet hår. Du behøver ikke rette dem, bare for at tilføje noget hårgel og stil håret med dine fingre for at gøre nogle pigge. Du kan aldrig gå galt med spiky frisurer til mænd.

Ivy League Waves

Denne bølgete stil er velegnet til de højtuddannede mænd. Definerede bølger i voluminøst rødt hår er det ideelle valg, hvis du nyder at være skarp og seriøs.

Frizzy Blowout

En frizzy blowout stil kræver normalt meget lille styling produkt for at holde dem i check. Denne særlige frisure er fantastisk til folk, der virkelig bare vil stå op og gå.

Long Blowout Haircut

En udblæsning kan opnås uden barbering. Hold håret på siderne kort og stil den øverste del i blowout-vejen. Sørg for at gøre dit bedste med den øverste del styling.

Sideudblæsning

Arrangering af topdelen lige og opad kan blive trættende. Du kan spille rundt med børste det lidt til siden for at skabe et rodet og vidunderligt blowout look.

Pushed Back Blowout

Dette udseende er for mænd med ganske lidt længde på toppen. Blow-tørre håret lige op før kæmning eller skubber enderne bagud let. Det er en fantastisk måde at tilføje nogle raffinement til din stil.

Lazy Blowout Haircut

Denne frisure opnås uden for meget skæring. Det er en efterligning af blowout fade haircut, ved styling håret med hår gel. Skub håret opad og stilen er klar.

Flydende og bevægelige Bangs

Brug masser af strømning og bevægelse på den øverste sektion. For at få dette, blødtørre og rod rundt med de bølgede låse øverst. Afslut udseendet med let hår voks til bevægelse.

Retro med en moderne touch

Hårets størrelse her er fantastisk, men du bliver nødt til at bruge en masse produkt til at style den ind i den tunge side og tilbage fejet bølge. Med en dejlig naturlig tekstur er det alt hvad du behøver.

Let svejsede bølger

Brug kun en smule styling gel, så dit hår ikke bliver helt på plads og derefter nød det lidt med dine fingre for at skabe let-fejede bølger.

Uhyggelig udblæsning

For at være i trend, skal du vælge et stilfuldt forvirret udseende ved blot at rote og scrunching dit hår. Brug dine hænder og lidt pomade efter tørretørring.

Asymmetrisk udblæsning

Vælg asymmetrisk styling til den øverste del af din blowout; det garanterer at få dig til at se fantastisk ud. Hårgel er en obligatorisk del af enhver blowout-stil.

Messy og Tapered

Dette er en let styling idé, der indebærer at tappe tråde for at gøre siderne og tilbage korte. Gel strengene øverst, hvilket gør dem så rodet som muligt.

Disheveled og Textured Blowout

Det handler om at skabe en struktureret og nonchalant struktur ved hjælp af clippers eller saks. Siderne er gradvise, og for det endelige udseende fejer de forreste låse.

Blowout med Spikes

Blowout stilarter kan have forskellige designs, en spiky blowout frisyre er en af ​​dem. Gel bruges til at style håret i pigge og blæst op med en hårtørrer.

Blond Blowout

En blond udblæsning kan være endnu mere iøjnefaldende på grund af den lyse farve kombineret med vindblæst stil, hvilket skaber et unikt og stilfuldt udseende.

Elegant Tapering

Skønheden i denne frisure kommer fra den dygtige snit. Det indebærer aftagning af siderne og bagsiden, mens du efterlader tekstureret og blæser tørrede bølgetråde på den øvre sektion.

Textured Blowout

At få dit hår skåret i blowout form er let. Styling det på den anden side kan være vanskeligere. Hvis dit hår er fluffy og ubehageligt, så prøv at tilføje lidt tekstur.

Low Blowout Haircut

Hvis du ikke kommer sammen med hårgel, kan du vælge en mere subtil blowout frisyre som dette eksempel. Dette hårklipp er ret nemt at opnå og vedligeholde.

Flicked Over Fringe

Hvis du har længere hår, kan du afslutte enhver stil med en flimret over frynse. Bogstaveligt tænd dit hår over fra den ene side af dit hoved til det andet for løs styling.

Sidepartieret udblæsning

Spil rundt med den øverste del for at oprette en side = parted blowout pompadour. Frisuren vil se endnu bedre ud end den klassiske version, og det vil helt sikkert få fat i opmærksomheden.

Beskåret udblæsning

En kort, beskåret blowout kan se lige så stilfuld som enhver standard. På grund af sin subtile udseende kan du nemt tage dette udseende med tillid, når du går på kontoret.

Op fejede krøllede lag

Med denne haircut har strengene på den øvre del nogle subtile krøller og lagdelt op-fejet styling. Komplet udseendet med lille ansigtshår.

Rolls and Waves

Bland to forskellige blowout stilarter ved at bære dit hår bølget med en rullet frynse foran. En stil som denne er nem at vedligeholde og opnå lige efter et brusebad.

Comb over Blowout

Hvis dit hår ikke er tyk nok til en regelmæssig blowout haircut, skal du gå til en kam over for at skabe volumen. Hold den nederste del kort, og du kan style den øverste del som du vil bedst.

Lange og kloge lag

Denne smukke stil indebærer forlader ekstra lange tråde over hovedet, der kan styles i bølgete lag. Til styling, lad bare vinden tage sig af alt.

Rolling Locks Blowout

Giv dit hår mere volumen ved at rulle dit hår over til den ene side. Brug en tønde børste til at skabe ruller lige fra rødderne. Brug styling voks til at holde dit hår i bevægelse.

Sideudblæsning

Denne blowout frisyre har håret kastet kun til den ene side, mens håret på toppen er tilbage til at blive stylet efter præference. Denne hår blowout stil er en meget unik en.

Slick Brushed Back

En lille lift og børster tilbage er alt, hvad du behøver for at få denne funky frisure. Men vælg at aftage fade siderne for at skabe en afbrydelse med den øverste del.

Wispy Blowout

Hvis du forlader dit hår længe nok til et spidsigt udblæsning, kan det være vanskeligt, men alt er muligt. Stil den øverste del med gel for at skabe en wispy stil og stå ud af mængden.

Hair Raiser

Denne ekstravagante blowout handler om at opnå maksimalt volumen og hæve taget med dit hår. En kam og hårtørrer giver en masse volumen, hvilket skaber et letforstået udseende.

Niveauer Blowout

Mens du styler den øverste del af dit udblæsning, behøver du ikke gøre det nøjagtigt. Gør håret højere foran og lavere i ryggen i en blowout variation.

Wedge Blowout

Denne kile frisure er meget længere foran, end den er på bagsiden. Hold din kile så super cool ved at bruge et let produkt og fingrene til at ret håret jævnt.

Dapper Lav Blowout Haircut

Vintage frisurer er stadig så fashionable som nogensinde, især hvis du er en dapper slags fyr. Hvis du kan lide den smukke stil i fortiden, bør du helt overveje en lav blowout haircut med en dapper touch. Den perfekt forplejede overskæg er kirsebær på toppen.

Dreadlocks med Blowout Style

Blowout haircuts arbejde vidunderligt med alle slags hår teksturer. For eksempel, hvis du elsker at rocke dreads, bør du vide, at en blowout er perfekt til dem. Ikke alene får du masser af lydstyrke, men den lave fade vil også konturere dine funktioner pænt.

Excentrisk blowout hårklipp stil

På den anden side kan du være en fyr med en farverig personlighed. Hvis du har lyst til, at vi lige har beskrevet dig, så tag et kig på dette kæbende blowout haircut. Ikke alene er det kreativt designet, men det har også strålende, hovedvende toner.

Blowout Frisure med højdepunkter

Alternativt kan du bare have et strejf af farve i hele dine låse. Til dette anbefaler vi en blowout frisyre til højdepunkter. Udseendet er især smigrende for mænd med afro-tekstureret hår, da højdepunkterne gør deres krøller skiller sig ud.

Box Fade Blowout

Vores sidste box fade haircut går tilbage til rødderne med en af ​​de hotteste stilarter af 90'erne. En klassiker tager blowout ud, denne frisyre viser et æskefadehårsnød med en struktureret blowout-stil, der er ekspert udført af en dygtig frisør.

Konklusion

Blowout haircut forbliver en af ​​de trendigste frisurer i året, hvilket gør dit hår til at blæse af vinden. Denne frisure er designet til dem, der har et rundeformet ansigt og er mest populære blandt den unge generation. En højkvalitets gel eller et hårspray kan være ret praktisk at bringe perfektion til blowout frisyren til fyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *