50 Zayn Malik Haircut Ideer

Multi-awarded optagelseskunstner Zayn Malik anses bredt som en af ​​vores generations varmeste musikalske fornemmelser. Ikke alene er hans singler på toppen af ​​diagrammerne, selv efter at han forlod drengeband One Direction, men det er hans beundringsværdige udseende. Han er en af ​​verdens mest sexiest mænd blandt flere medier og er værdsat for både hans valg af garderobe og pleje. Få inspiration af en underskrift Zayn Malik haircut nedenfor for at se og føle sig som en popstjerne.

Zayn Malik Haircut Short Frisure for Tykt Hår

Har tykt hår? Du har valgt den perfekte berømthed til inspiration. Zayn Malik beundres ikke kun for hans vokal, men også for hans rige, tykke ravnhår. Hvis du er på udkig efter en kort haircut som komplement til dine generøse låse, skal du bruge dette foto til inspiration.

Lang Quiff Frisure

I sine teenagere havde Zayn et varemærke quiff frisure, som du ikke kunne gå glip af. Selvom han skifte mellem kort og mellemlangt hår, ville han stile det op og til siden på en urolig måde. Det er en del af den dårlige drengs charme, der eskalerede ham til berømmelse.

Zayn Malik Haircut med Undercut

Det tidligere One Direction bandmedlem er ikke fremmed for den underlige frisure. Gennem hele sin karriere har han sportet en række underbud, der spænder over alle former og størrelser. I dette skud kan du se, hvordan han kombinerede en høj-fade underskæring med en 2-tommers top.

Asymmetrisk Frisure

Frisurer med længere bang er en del af Maliks foretrukne udseende. Et par år tilbage, ville han dristigt rocke et asymmetrisk haircut med barberede sider og ørepantede sideband. Med et hårklipp som dette får du glæde af en bred vifte af stylingsmuligheder.

Kortlaget Zayn Malik Haircut

Er praktisk, lav vedligeholdelse og eviggrønne søgeord til dig, når du undersøger nye frisurer? Du kunne bruge en kort og lagdelt frisure, som Zayn i dette billede. For at få et dynamisk resultat som Zayn, skal du sørge for, at din stylist tilføjer masser af lag, når du skærer dit hår.

Suget tilbage Zayn Malik Haircut

Åh, den løse strand - hvordan kan nogen modstå det? Når han holder håret længere, er Malik kendt for at fejle det tilbage. En eneste detalje, som han aldrig savner, tillader en svær lås at nåde panden. Det virker utilsigtet, men vi ved, at det er den magiske touch for denne smukke frisyre.

Crew Cut

Vi går tilbage til det grundlæggende med dette hårklipp, ideel til mænd, der ikke vil spilde tid på at blive klar om morgenen. Besætningen skåret er uden tvivl et af de mest populære militære hårklipp til at gå ud over hæren mænd. Bland det med et kort skæg, og du har et fejlfrit udseende.

Lang Frisure med Mellemdel

Ønsker du mere af en europæisk heartthrob tilgang til din frisure? Gå tilbage et par år og analyser Zayns midterste frisurer. Hans hår er længere i ryggen, dækker hans nakke og bliver gradvist kortere mod forsiden for at ramme hans ansigt korrekt.

Angular Fringe Zayn Malik Haircut

Hvis du er opdateret med hårtendenser, ved du allerede, at den kantede kant er blandt favoritterne i år. Det er let at trække af, hvis dit hår er relativt tykt, og endnu mere, hvis det er bølget eller krøllet. Skær dit knæk i en vinkel, barberer sidene og bagsiden.

Skulderlængde Haircut

En anden måde at bære en længere frisure inspireret af Malik er at forlade den skulderlængde. Du kan opretholde samme længde rundt, eller du kan vælge lag for at tilføje definition og form. Fra det tidspunkt kan du stile det på utallige måder.

Børstet op Zayn Malik Haircut

Ønsker du en ung, vilde og fri stemning til din frisure? Børst dit hår op! Denne frisure er stort set den omvendte vinkelkant, da dit knæk vil blive kæmmet opad i stedet for over din pande. Sørg altid for, at håret på dine sider og ryg er rent skåret.

Buzz Cut

Selvom Zayns hår i dette skud er et strejf længere end en traditionel buzz cut, falder den stadig under samme kategori. Vi vil dog bruge det som et eksempel for to situationer. For det første, hvis du vil have noget mellem en buzz cut og en besætning skåret. For det andet, hvis du vil se, hvordan dit hår vil vokse ud fra en buzz cut.

Caesar Haircut

Caesar cut er lige op på podiet med vinklen i dette år. Det er stort set som en buzz cut, bare at det spiller rundt med hårlængden i forskellige områder. Den øverste del skal være lidt længere end siderne og bagsiden.

Front Streak Zayn Malik Haircut

Husk da Zayn chokerede popverdenen med en enkelt blond striber i hans hår i 2012? Vi gør det sikkert. Faktisk kan vi godt lide ideen om en helt ukonventionel frisure så meget, at vi anbefaler det til fyre, der har en følelse af eventyr.

Struktureret Zayn Malik Haircut

En af de vigtigste ingredienser til en virkelig imponerende frisure er tekstur. Hvis du ikke er født med tekstureret hår, kan du træde dig op ved at få det rigtige hårklipp. For dette bør du have dit hår skåret kort, skæv og mange lag.

Careless Frisure

En stor del af Maliks charme er, at han aldrig forsøger at komme ud så koldt. Han er bare. En måde at komme tættere på at opnå ubesværet stil er ved at vise en skødesløs frisyre. Lad dit hår vokse lidt længere og kaste det som du vil.

Mid Taper Fade Zayn Malik Haircut

Taper fade haircuts er at dø for, uanset hvad din personlige stil er. De er en enkle, men effektive måde at opnå en behagelig silhuet på, som ikke vil tåle din tålmodighed. Du kan få en mellemfald, som Zayn i dette billede, eller eksperimentere med høje eller lave alternativer.

Pomp Frisure

Bare når du tror at nogle frisurer er årti-specifikke, indser du, at de stadig kommer tilbage i stil igen og igen. Selvom pompadouren var et must for et halvt århundrede siden, er det stadig så trendy som nogensinde i vores tidspunkter.

Faux Hawk Zayn Malik Haircut

Hvad gør du, hvis dit tykke hår er vokset et par tommer mere, end du normalt ville bære det? Du kan a) klippe det, eller b) udforske de overflod af stylingsmuligheder du nu har. Blandt dem er den faux hawk - den frisure, der ligner en mohawk uden at have pigge i ryggen.

Side Swept Bangs Frisure

Uanset om du ønsker at dække et større pande eller tilbagegående hårlinie, er det lige så meget, du har brug for. Naturligvis kan du vælge denne frisure detaljer, selvom du synes det ser cool ud. Vær dog opmærksom på, at det kan være lidt svært at opretholde, hvis du har særligt tykt hår.

Tousled Frisure

Messy er den nye klassiske! Uanset din hårlængde vil en tøset frisyre bringe det bedste ud i dine naturlige træk. Når du smutter det hele ned, er det en anden afprøvet måde at få den ubesværede stil, vi snakkede om tidligere.

Top Knot Zayn Malik Haircut

Mens de fleste fyre venter et stykke tid for deres hår at vokse for at rocke en mand bun, andre som Zayn bosætte sig for en top knude. Det er betydeligt mindre end en mand bun, men det kan se godt ud på mænd, der har fremtrædende ansigtsegenskaber. Prøv det og se om det virker for dig.

Pink Zayn Malik Haircut

Vi kan alle forstå, hvorfor medierne ofte kalder Malik en "frisør kameleon". Hvert par måneder overrasker kunstneren verden med et nyt hårklipp, næsten altid helt anderledes end hans sidste. Tag denne pastelrosa ombre, for eksempel. Det kan inspirere kreativiteten i dig.

Burr Cut

Se hvad vi mener med radikale ændringer? For at være i stand til at trække en pastell ombre lige så godt som en burr cut er at sige noget, men det er alt i den måde Zayn bærer sig selv. Bær denne fuzzy haircut med stolthed, hvis det passer til din stil.

Side del Frisyre

Alt om dapper? Du har brug for en sidedel frisyre i dit liv. Hvis dit hår er længe nok, kan du bruge noget produkt og trykke det ned til siden. Selvom du ikke kan få en naturlig del, kan du tale med din lokale barber om at indarbejde en hård del i dit hårklipp.

Slicked Back Zayn Malik Haircut

Svejsede tilbage, slicked tilbage - samme forskel, ikke? Forkert. Selv om de to frisurer har børsteteknikken til fælles, er den specifikke styling helt anderledes. I modsætning til fejet tilbage frisurer involverer slicket tilbage hår (ofte liberale) brug af hårprodukt for at få det slanke udfald.

Half Taper Zayn Malik Haircut

Tag en tur på den vilde side med dette modige Zayn look. Ikke alene er hårfarvet, hvilket giver en stærk kontrast til skæg og øjenbryn, men det skæres også atypisk. Vi kunne sige, at det er et eller andet sted mellem et lille underskåret og en halv konisk haircut med en buet linje, der tilføjer dynamik.

Ukonventionelt hårsnit

Når du taler om ukonventionelle, hvad siger du om dette hårklipp? Sikker på, vi er vant til at se V-formede underbud, men du kan ikke se en, som fører helt til den ene side hver dag. Vi synes, det er et fantastisk valg for udgående fyre.

Emo Frisure

Lad os sætte posten lige - vi kalder ikke Zayn emo, og vi tror heller ikke, at han nogensinde var forbundet med denne livsstil. Men vi kan sige, at en af ​​hans haircuts har den intense side-fejet bangs forbundet med den gennemsnitlige emo frisure. På nogen måde tror vi det ser fantastisk ud.

Grøn Zayn Malik Haircut

Efter at have set Malik med rosa hår tror du sikkert, at tingene ikke kan få mere ud af kassen. Nå, de kan, som du kan, stjernens grønne tonede låse i dette skud. På dette tidspunkt er vi 100% sikre på, at han vil se godt ud med enhver frisure. Vil du prøve denne ene ud?

Undersøg med lang top

Undercuts er en grundlæggende detaljer for at mestre Zayns frisurer. På dette billede kan du beundre sin ørepæl, der dækker hans høje underskæring. Fra dette hårklipp kan du forgrene dig til yderligere frisurer, som den øverste knude.

Zayn Malik Haircut med lav hestehale

Sporting længere hår kan blive udmattende selv for de bedste af os. I disse situationer vender vi hen til Pillowtalk-sangeren til hands-on inspiration, denne gang med en lav hestehale. Hvis dit hår er skåret i lag, kan du bruge et tyndt metalhovedbånd som hans for at holde det trukket tilbage.

Afbrudt Underskæring

Hvis du spekulerede på, hvordan en fuld, høj, afbrudt underskæring ville se ud, når den blev helt åbenbaret, her går du. Det er dybest set, hvordan frisure fra vores 31. indgang ville se ud, hvis du vælger at indhente dit hår og lade din underskæring vise.

Skin Fade Zayn Malik Haircut

Hvis en frakoblet underskæring ikke er tilpasset din stil, kan du have det sjovt med fadede haircuts. En hudfade - eller skaldet fade, som nogle kalder det - er den perfekte måde at overføre fra en buzz skåret til en underskæring. Du kan få den bedste gradient ved at vælge mellem midten af ​​huden.

Bleget Buzz Cut

Alternativt kan du gå over toppen og blegge din buzz skåret helt. Til en af ​​sine 201makeovers besluttede Zayn at kanalisere sin indre Slim Shady og whiten toppen lidt ved at gå på platin. Mænd med hård blik, som Malik, bør overveje denne frisure for at fremhæve deres øjne.

Skaterhår

Hvis du er i dine teenagere, hvorfor ikke få mest muligt ud af det og lege med drengelige frisurer? En skater haircut kan være en af ​​dine muligheder. Du har brug for lidt tålmodighed for dit hår at vokse, hvis det for øjeblikket er kort, men de fede resultater vil være det værd.

Ash Blonde Zayn Malik Haircut

Hårfarver kommer og går i Maliks liv som afslappede veninder. Alle vittigheder til side, vi graver virkelig askens blonde tone i dette skud, og også den måde, det supplerer hans mørke skæg. Tænk på denne skygge, hvis du overvejer hårfarvestoffer.

Zayn Malik Haircut med hovedbånd

Ud over det metalliske hovedbånd, som Zayn bruger, når han har længere hår, stenker han også tekstilmaterialer. Et bredt stofhovedbånd giver komfortpunkter, hvilket gør det til det bedste valg for sportsfolk, sangere eller andre aktive personer.

Shaggy Haircut

Retro frisurer er super cool, især hvis du ved, hvordan man skal bære dem. Her viser Malik en shaggy, 60s-inspireret haircut, der smigrer hans træk ganske godt. Vi elsker det moderne twist, han gav udseendet med side-swept bangs.

Barberet Side Zayn Malik Haircut

Ikke op for en fuld underskæring? Du kan barbere bare den ene side, eller endda begge, men uden ryggen. Vi mener, at det er en glimrende måde at afprøve en underskæring på, før du får en komplet løsning. Det er også rart at bare tilføje en kant til din eksisterende frisure.

Farvede tip

Ofte får fyre højdepunkter til at krydre deres frisyre. Dette er ikke tilfældet for Zayn, der valgte at plaske kun en farve på sine tips til at lyse dem. Selvom han valgte blonde til hans, kan du bruge enhver farve, der passer til din personlighed.

Grå Zayn Malik Haircut

Efter at have spillet med askeblonde var det kun normalt, at Malik ville gå til næste niveau med klassisk grå. Vi er ikke sikre på, om det er blandt vores topvalg vedrørende stjernens udseende, men vi opfordrer alle eksperimenter med hårfarve.

Combover Frisure

Har du brug for at prep for en formel begivenhed? Comboeren skal være din go-to frisure for enhver fancy lejligheder. Det er ikke afhængigt af en bestemt hårlængde; Du kan kæbe dit hår til siden, selvom du har et besætningsbeslag.

Side Tossed Zayn Malik Haircut

Der er intet så sjovt tilfældigt som at kaste dit hår til siden uden omhu. Hvis din top er mindst et par inches lang, skal du ikke tænke over det for meget. Brug dine fingre til at rake det til siden, men uden at det virker hensigtsmæssigt stylet.

To farver frisyre

Blond og sort har altid været en combo du aldrig kunne gå galt med. Hvis du er i humør for at blande dem, skal du tænke på at få et besætningsmæssigt skåret eller buzz skåret som din base hårklippning. Efter det skal du kun gøre den øverste del blond og efterlade siderne mørke.

Soft Spikes Frisurer

Zayn er det perfekte eksempel på, hvordan du stadig kan trække spidset hår ud i slutningen af ​​2000'erne. I stedet for at gå i skole og kaste på gel som om der ikke er nogen i morgen, så prøv at blødgøre udseendet ved at bruge mindre produkt og snoede tråde individuelt.

Line Up Zayn Malik Haircut

Under sine blegede buzz cut-dage viste Malik en frisør detail, der gjorde hele forskellen i hans udseende. Linjen op, også kendt som templet fade, er en frisør-specifik teknik, der tilføjer et smid af manlighed til enhver haircut ved at skabe en boksagtig hårlinie.

Zayn Malik Haircut med barberet linje

Hvis du har besluttet at gå super kort med din frisure, vil du naturligvis være uden for forskellige styling muligheder. Stadig kan du gøre dit hårklipp mere spændende ved at blive kreativ med barberede designs. For en simpel men mærkbar effekt, barber en lille linje på den ene side.

Low Fade Haircut

Som du sikkert kan fortælle nu, er Zayn en endeløs inspiration for fade haircuts. Selvom vi ofte ser ham med høje eller mellemfaldne farer, skifter han en lav fade lige så spektakulært. Prøv det, hvis du vil have en subtil fade frisure.

Høj og Tight Haircut

Vi indpakker vores udvalg på samme tone, vi startede den med - en praktisk. Den høje og tætte hårklipp har været en militær hæftning i årtier nu, men det virker fantastisk for mænd, der søger stressfrie frisurer.

Konklusion

Sammenfattende er der helt sikkert en Zayn Malik frisør derude, der passer til dig. Takket være sit skiftende udseende er Zayn konstant inspirerende drenge og mænd rundt om i verden ved at indstille de nyeste frisurer. Uanset om du vil vedtage en af ​​hans afslappede korte haircuts eller en excentrisk, tøv ikke med at bruge disse billeder som referencer, når du møder din stylist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *