50 Viking Frisurer

I historien var vikingerne norske opdagelsesrejsende berømt især for deres hensynsløshed i kamp og udseende. Selv om der er ganske mange debatter om det vildtliggende billede, som vi forbinder vikingetiden med, er der ingen tvivl om, at deres udseende er enestående. Oplev alle de vikinge frisurer, vi har udvalgt, fra traditionelle skandinaviske hårklipp til moderne tilpasninger, du kan prøve i dag.

Viking frisurer historiske versioner

Det er næsten umuligt at identificere, hvordan vikingerne virkelig lignede, da de var omkring fra århundreder VIII til XI. Eksperter som Roskilde Viking Ship Museum-kurator Louise Kæmpe Henriksen trækker dog følgende konklusioner fra forskningen: "Mændene havde lange frynser og kort hår på bagsiden af ​​hovedet."

Robuste frisurer

Vær så, at det vikingudseende, som vi alle er vant til, kan bedst beskrives som robuste. Med langt hår, robuste skæg og voldsomme holdninger er vikinger generelt forbundet med billeder som vist ovenfor.

Moderne Viking Haircut

Hvad hvis du vil have en viking-inspireret frisure, der er tilpasset moderne tider? Vælg altid et fuldt skæg, men sørg for, at det er permanent velplejet. Derudover kan du lade dit hår være mellemt eller langt, endda overgå skuldrene.

Viking Man Buns

Man bunne frisurer har været ekstremt populære i de sidste par år, især blandt fyrene med langt og tykt hår. Hvis du planlægger at udøve et vikinglignende udseende dagligt, vil en frisure som mandens bun være nødvendig for sine praktiske og æstetiske fordele.

Hestehale Viking Frisurer

Alternativt kan du skifte til hestehale frisure fra tid til anden. Langsidens låse, fletninger og det overordnede lange hår i stilen over straks får dig til at tænke på vikinger. Prøv dette udseende, hvis dit hår er langt nok, og især hvis det er naturligt lige.

Viking frisurer med hår ned

Det er ret klart nu, at størstedelen af ​​Viking frisurer er baseret på langt hår og tykke skæg. I dette tilfælde, hvis du allerede har begge, kan du være velkommen til at forlade dem som de er, herunder dit hår direkte ned.

Rengør Undercuts med mandboller

Undercut frisurer til mænd spiller også en betydelig rolle blandt viking frisurer. Generelt vil du finde en masse frisurer forbundet med vikinger til at omfatte store, hudfade, frakoblede underbårne. Du kan rocke din med en mand bun for at vise den barberede del.

Fuld Viking Mohawks

Hvis du vil have din Viking-frisyre for at have endnu mere en dårlig drengekant til det, skal du gå til en mohawk. Selvom vi ikke specielt anbefaler fuglede punk mohawks til vikingestetikken, opfordrer vi dig til at vælge bredere mohawks og fuldt barberede sider.

Viking frisurer med to tynde fletninger

Forskellen i ens udseende vil altid være i detaljerne, om vi snakker om Viking frisurer eller andre udseende. Derfor foreslår vi at finde de bedste subtile elementer for at få din besked på tværs, som de to tynde fletninger afbildet ovenfor.

Undergraver med ponytails

Er du i øjeblikket rockende en viking-inspireret frisure med et underskåret og langt hår? Du kan yderligere eksperimentere med styling ved at indpakke dine lange låse i en hestehale i ryggen. Den tilbageslagede halo er også en fin touch for de endelige resultater.

Vikings Haircut Bjorn Styles

Vi må alle være ærlige - tv-seriens vikinger er hovedårsagen til, at Viking-frisurer i øjeblikket er på toppen af ​​trenddiagrammerne i mænds frisurer. Bjørn er bare en af ​​figurerne på showet, der er en klar reference til en kølig norsk frisure.

Pompadour Mohawks

Vil du have din frisure for at udstråle ekstreme edginess? Prøv en Viking Mohawk med langt hårdt hårdt hår. Du kan nemt opnå udseendet ved at genopbygge den øverste del af dit hår og bruge noget produkt for at sikre, at det forbliver på plads.

Crew Cut Hairstyles

Hvad hvis du elsker vikinger, men er ikke klar til at håndtere vedligeholdelsen, der kommer med langt hår? Du kan kombinere dit grove skæg med en nemmere haircut, som f.eks. Besætningen. Du kan tilføje en underskæring til blandingen for mere stil.

Vikings Haircut Ragnar Styles

En anden mindeværdig karakter fra vikingsserien er Ragnar, især når det kommer ned til frisurer. Han viser at barberede sider hairstyles til mænd er lige så hårde som de lyder, og endnu mere, når du kombinerer dem med en længere top.

Komplekse Viking frisurer

Nogle gutter foretrækker enkelhed, mens andre nyder at bruge deres fantasi til deres Viking frisurer. I eksemplet ovenfor kan du se en kreativ og kompleks mohawk updo, med to store knuder. Sidefletningerne hjælper med at få mohawk effekten.

Kort og langt hårkombinationer

Hvad hvis du ikke kan vælge mellem kort og langt hår? Du kan vælge en Viking Frisure, der både indeholder. For den øverste del skal du klippe dit hår kortere, så det bliver lettere at håndtere. Hvad angår ryggen, skal du enten lade dit hår ned eller få dreadlocks.

Slanke Viking Frisurer

Ikke alle Viking frisurer er lige så urolige som du ville forvente at de skulle være. Selv om mange involverer scraggy skæg og langt hår, indsnævres det hele til den måde du vælger at style dem på. Prøv den slanke frisyre og skægstil ovenfor for et slankt udseende.

Multi-fletninger frisurer

Fletninger vises i en lang række frisurer forbundet med vikinger. Uanset om det lange hår er vævet i en enkelt fletning eller bare sektioner af det er flettet, vil resultaterne se fantastisk ut. Du kan endda tilføje mange fletter i hele dit hår.

Viking frisurer til kort hår

Ikke alle dem, der udforsker Viking frisurer, har super langt hår. Faktisk har ganske få temmelig korte lås til at begynde med. Hvis dit hår ligner det, der vises på billedet ovenfor, kan du vælge en let kort hestehale med en underskæring.

Side-fejet frisurer

Der er få frisurer, der har så stor visuel indvirkning som underskæringen med den lange top vist her. Nøglen til at mestre frisuren er at lade dit hår vokse ned til din hage og derefter barbere siderne og ryggen.

Business Casual Frisurer

Lad os sige, at du elsker at have Viking frisurer på fritiden, men at du har et erhvervsliv til at håndtere i løbet af dagen. I denne situation kan du gå til en business casual frisyre med en pæn mand bun og trimmet ned skæg.

Half Up Viking Frisurer

Takket være længden af ​​dit vikingagtige hår har du masser af kreative frisurer, du kan teste. Bortset fra alle mandens boller og ponytails vi talte om, kan du også have det sjovt med halvt halvt nede på frisurer.

Viking Frisurer med Faux Hawks

Her er en anden stor viking frisyre til mænd med kort hår, der ikke ønsker at blive for prangende med deres udseende. Alt du skal gøre er at style den øverste del af dit hår til at ligne en mohawk, som du kan opnå med noget stærkt hold hårcreme, gel eller voks.

Beard Styles Inspireret af vikinger

Ansigtshår er lige så vigtigt for at få Viking til at se ud som resten af ​​dit hår. Hvis du har den nødvendige tålmodighed til at dyrke et langt skæg, kan du begynde at stylere det med vikingelementer. Det lange twist på billedet ovenfor er et godt eksempel.

Upbraided frisurer

Du vil måske ikke have dit hår til at være overalt hele tiden. Til dette anbefaler vi et Viking-look med en genopfrisket frisure. Når du har flettet toppen, kan du sprænge spidserne under hoveddelen med et par hårnåle.

Twisted Viking Hairstyles

Vi er tilbage til Vikings showet med denne ide, denne gang med en af ​​Ivar the Boneless 'frisurer. Alex Høgh Andersen, skuespilleren, der skildrer Ivar, viser, at du kan bruge en snoet frisyre i stedet for et fuldt flettet udseende.

Messy Viking frisurer

Med de fleste Viking frisurer handler det om at opretholde et ragged og manligt udseende. Ofte betyder det at styling dit hår klogt uden at give det for meget opmærksomhed. En disheveled mand bun er lige hvad du har brug for, især hvis dit hår er skåret i lag.

Flettet og hestehale frisurer

Den sjove del om Viking frisurer er, at du kan blande alle slags elementer, såsom fletninger og ponytails. Når du har mere tid på dine hænder, kan du flette den øverste del af dit hår og pakke resten i en hestehale med flere bånd.

Half Up Flettet Frisurer

Som et alternativ kan du vælge en halv frisyre med fletninger. Den kølige del om denne frisure er, at du får en mohawk-effekt, hvis du flæser dine toplåse korrekt. Desuden kan udseendet tilpasses både til formelle og daglige situationer.

Casual Viking Frisurer

Du må ikke være i humør for ekstravagante frisurer hver dag. Du kan dog stadig tilføje en viking touch til dit udseende uden at spilde meget tid. Du skal bare binde en del af dit hår og lave en tynd fletning på den ene side.

Twisted Office Frisurer

Hvis du ikke resonerer med de andre kontorvenlige Viking frisurer, vi præsenterede, er her en, som du måske kan lide. Vi anbefaler det som en let frisure til mænd med langt hår, med lidt vridning for at trække låsen tilbage.

Viking Frisurer med Cornrows

Cornrows er utvivlsomt en af ​​de mest populære fletninger til mænd derude. De ser fantastiske ud på alle mulige fyre, uanset om de har vikinglignende skæg. Hvis du vil rive rundt med dit udseende, er cornrows helt sikkert den rigtige vej.

Double Flettet Beard Styles

Glem aldrig om skæget, fellas! Hvis din er særligt lang, kan du lige så meget have det sjovt styling det som du gør med dit hovedhår. For at få en vikingevibe skal du overveje at dele dit lange skæg i to og flette hver del separat.

Viking frisurer til ældre mænd

Du behøver ikke at være en 30-årig for at få en fantastisk vikingeskole. Faktisk vil udseendet fladdere mænd i alle aldre. Hvis du er senior, opfordrer vi dig til at lade dit hår og skæg vokse til et fantastisk robust udseende.

Half Up Man Buns

Vi har allerede gjort det klart, at mandboller er ekstremt populære hos Viking frisurer. Ikke desto mindre, hvis du ønsker at øge den franske kropsfrisure, skal du tænke på at forlade halvdelen af ​​dit hår ned med din mandbunke.

Løst flettet frisurer

Ikke alle Viking-udseende skal omfatte stramme fletninger eller dramatisk skarvede sider. Tværtimod - mange af dem er faktisk løst stilede. Hvis du vil se sej mens du er ved at være komfortabel, skal du vælge en løst flettet Viking frisure.

Fejet tilbage viking frisurer

Alt du behøver er den rigtige tilgang til styling for at få en viking-inspireret frisure. Den fejede tilbage se ovenfor, for eksempel, er perfekt til mænd med nogen hårlængde. Kammerat dem tilbage og tilføj et strejf af produktet.

Easygoing Viking Frisurer

Vikingens frisure her kan rockes i stort set enhver indstilling. Det er ikke kun nemmere og blødere end de fleste, men det er også nemt at opnå. Din frisure vil helt sikkert tiltrække beundring af dem omkring dig.

Mohawks med flettet sider

Ikke alle er helt op for ideen om at barbere siderne af deres hoved til en rigtig mohawk. Alligevel kan du få et lignende udseende med endnu mere en Viking-vibe ved at flette siderne. Du er velkommen til at style toppen i et rodet mohawk.

Viking frisurer med hovedtattoer

Uanset om du allerede har en hovedtatovering som Ragnar eller du er interesseret i at få en, ved du, at det vil se fantastisk ud med en fuld underskæring og lang top. Du kan også genskabe udseendet med midlertidige tatoveringer til en særlig lejlighed.

Skulderlange frisurer

Når dit hår er mindst skulderlængde, vil du have en nemmere tid at finde vikinge frisurer. Hvis din er medium, kan du få fat i en stor del af den øverste del og hurtigt binde det i en hestehale. Det er praktisk lige så meget som det er visuelt behageligt.

Viking frisurer med hår tatoveringer

Et alternativ til mænd, der ikke ønsker ægte hovedtatoveringer, er hårtatoveringer. En barbermand kan skabe barberede designs i din underskæring for at få det til at virke som om du ville have ægte tatoveringer i dette område. Den lange mohawk er et fantastisk touch.

Lav hestehale frisurer

Ønsker du en Viking frisure, der er enkel og effektiv? Du kan aldrig gå galt med en lav hestehale. Det vil ikke få dig til at stikke ud som en øm tommelfinger i fancy situationer, og du vil også være behagelig, mens du bærer den.

Sideflettet Viking Frisurer

Du kan øjeblikkeligt få et køligt viking-look, hvis du bruger fletningsteknikker. Ofte, hvis du har langt hår, skal du bare flette siderne og lade et par fletninger ned for at få det perfekte udseende. Tør toppen for en mohawk effekt.

Underbøjninger med sidefletning

Hvis du leder efter et autentisk Viking-look, kan du overveje at bruge underskæringen med lang håridee. Du kan bruge din længde til din fordel og skabe en lang fletning til siden. Frisyret virker for mænd med nogen hårtekstur.

Smarte Fletninger

En traditionel vikingekunst er måske ikke passende for visse sociale situationer. En vidunderlig måde at style langt hår på i disse tilfælde er med en flot, trukket tilbage fletning. Kig ind i hollandske fletningstilbehør for at lære mere om den involverede teknik.

Voluminøse Viking Frisurer

Volumen er fantastisk til at få det robuste aspekt forbundet med Viking frisurer. Selv om du måske ikke har naturligt tykt og voluminøst hår, kan du få de samme resultater med de rigtige styling metoder. Backcombing, retning og tying hjælper dig med at komme derhen.

Viking frisurer med bundet dreadlocks

Dreadlocks er fantastiske til at øge edginessen af ​​din Viking frisyre. Du kan enten style dit naturlige hår i dreadlocks eller få lange forlængelser med din hårfarve. Brug hårbinder ned på dreadlocks hestehale.

Høje og tætte frisurer

Den høje og tætte hårklipp er en af ​​de mest kendte militære frisurer, vi har. Det kan dog bruges til en spændende Viking frisure til kortere hår. Barber alt ned, indtil du kommer til oversiden af ​​dit hoved og lad hakket hår på toppen.

Messy Braids

Vores sidste ide har alle de elementer, som en vikingekunst skal have: langt hår, løse fletninger og rodet styling. Det viser at frisurer fra denne kategori handler om at holde det køligt og ikke bekymre sig for meget om slutresultatet.

Konklusion

Sammenfattende er Viking frisurer en sjov måde at udtrykke din beundring for den skandinaviske kultur og de søfarende, der gik ned i historien. Uanset om du er en stor fan af Vikings TV-serien, eller du elsker den måde, hvorpå robuste frisurer ser ud, er vi sikker på, at du vil finde mindst en reference, der passer til din smag. Vil du gå til en klassisk Viking frisure eller en moderne? Fortæl os alt om det i kommentarerne nedenfor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *