50 Usædvanlige Flat Top Haircut til mænd

Den flade øverste haircut refererer til at skære håret på toppen af ​​hovedet for at danne et vandret plan, når håret er stylet. Håret på de nedre dele af hovedet er klipper skåret i en længde på ca. 1 / til 1 / tomme. Perimeteren følger de traditionelle mænds hårklipp. Med hensyn til valg af din stil har du 50 af disse ekstraordinære haircuts for at blive inspireret af.

Flat Prime With Fade

Den flade prime med fade kan let genkendes og er inspireret af groovy musikvideoer. På samme måde som en hat følger denne haircut formen af ​​dit hoved og giver volumen til kronen.

Loose Flat Top med buzzed sides

Som en hvid fyr kan du opnå denne stil, der hovedsagelig er rettet til Afro-håret ved at få et kvadratisk haircut med buzzed sider. Påfør stylingsprodukter til toppen for at placere det i form.

Flat bedste med hudfade

En meget tilgængelig version fra de flade top frisurer til mænd er den flade bedste med hudfade. Hvis du har naturligt krøllet hår, er dette hårklipp nemt at erhverve og vedligeholde.

Sideparteret flad Pompadour

Med bløde kanter, en pæn sidedel og kam over med volumen gør denne flade top en fremtrædende. Bær det på en naturlig måde for at holde dit udseende fejlfrit.

Hårdt afskedning Flat Top Haircut

Et simpelt element i dit hårklipp kan give dig det personlige touch, der giver et stærkt indtryk. Bløde krøllede kanter og en hård side er hovedattraktionerne i dette hårklipp.

Naturlig krøllet fladtop med lavt fade

Dette hårklipp er det levende bevis på, at krøllet hår er beregnet til denne stil. De høje vildkrøller på den øverste del bliver centrum for opmærksomhed.

Naturlig fladtop med design

Tilføj nogle edgy barberede designs, og du vil tage det til næste niveau. I billedet ovenfor passer designet på bagsiden af ​​hovedet med passende cirkulære linjer, mens fladtoppen er delt i to for at skabe et unikt udseende på bagsiden.

Bølget fladtop med fadede sider

Bølgerne på toppen og de kontrasterende sider gør dette hårklipp specielt. Hvis du ønsker at opnå et køligt dude billede, så er dette haircut bare perfekt til dig.

Lys Orange Messy Flat Top

En mere ide for farvet hår. Hvad der skiller dette hårklipp ud fra andre flade toppe er den lyse oransje farve på topsektionen og den let afrundede form.

Hurtige naturlige krøller med fade

Dit krøllede hår vil se udestående, hvis du kun barberer siderne på dit hoved og lad toppen være vild og fri.

Sharp Line med Purple Flat Top Peaks

Det gode ved en fladhår klippe er, at den er kantet og trendy nok til at give dig mulighed for at have meget sjovt at eksperimentere på forskellige måder. Denne har lilla toppe på den øverste sektion.

Høj fladtop med vinklet front

Vinklet over panden og accentueret med et pænt fade cut, viser denne flade top haircut dig bare hvor fantastisk det ser ud, når du blander to typer hårklipp i en stil.

Classic Flat Top Haircut

En flad top kan nemt laves med fint og tæt hår. Selv om det måske ikke ser så stivt ud som det ser ud på tykt hår, vil den korte længde give dig en personlig stil.

Wild Afro Flat Top

Dette hårklipp er ukonventionelt og arrangeret i et mønster, der passer godt med denne type hår. De høje vildkrøller i midtpartiet med de kantede brag bliver centrum for tiltrækning.

Hard Parting Flat Prime

En anden trendy tilgang til den flade top er det usædvanlige arrangement. Hvis du kigger på billedet, kan du se, at den flade top er afgrænset af lige linjer på siderne.

Afro med tilspidsede sider

Håret er indrettet til en underskæring ved at skære siderne på samme længde, mens toppen er lang og kan arrangeres på den flade top.

Flat Top med tilbagekaldt hård linje

En pæn midtfade og kort flad top er det bedste for krøllet hår. Hvis du ejer en aftagende hårlinje, med en fladtop, kan du bruge den til din fordel.

Kort bagside og sider

De fadede sider og den perfekt trimmede top vil få dig til at ligne en macho. Den buzzed trimmede top haircut er blevet et valg af mange mænd.

Higher Shine Flat Best

Kammens over er brugt til indtryk af en flad overflade, men nogle buede elementer er til stede, og alt er opretholdt af stærke hårprodukter.

Precision Flat Top

En mellemlange fladtop er sjældent denne ren, men denne Sassoon er en fejlfri snit. Udover de præcist buzzede sider og ryg har denne flade top også den perfekte retvinkel over panden med lilla rødder for at gøre det skiller sig ud.

Sort fadet Flat Top

Sorte mænd ser fantastisk ud med fladt top hårklipp, fordi de fungerer godt med deres naturlige hår. Denne høje flad top har en mellemhud, der fader langs siderne og ryggen med en rodet blond farvet top.

Textured Prime med Tapered Fade

Denne flade top opnås ved at lave den rigtige styling. Korte fladtoppe inspireret af underbenk er gode til mænd, der er i job, der kræver korte frisurer.

Flat Prime med Fade og Design

Hold designtrenden gå og tilføj til de flade top frisurer til mænd et eget design. De midte fadede sider divideret med en linje og den tykke top sektion med afrundede kanter afslutter udseendet.

Scissor Crop Flat Top Haircut

Denne flade top haircut er let at lave og vedligeholde. Sidene er lidt kortere end toppen. Toppen er spiked for at skabe et udseende af en flad overflade.

Volume Flat Top med High Fade

En høj konisk fade gør en vidunderlig flad top til mænd med alle typer hår. Mænd med tyndt hår vil sætte pris på denne mulighed, da frisure ser ud til at være voluminøse.

Kunstnerisk Asymmetrisk Flat Top

Hvis du er en sort mand, så skal din flade top haircut være så edgy, funky og cool som det kan være. Den ovenstående er noget at afprøve med sin præcise asymmetriske afrundede snit, der giver et skråt udseende på den ene side.

Højere leder med fade

Den nøjagtigt skårne top og de glat fadede sider får dig til at ligne en stjerne. En fade er en populær teknik til at gøre toppen skiller sig ud.

Dramatiske krøller med fade

De fadede sider og den kontrasterede krøllede top gør dette hårklipp unikt og attraktivt. Hvis du ønsker at opretholde et fantastisk billede af dig selv, så er denne haircut bare perfekt til dig.

Hurtig tilbage og sider

Den pæne mellemtonen og den korte flade top er den bedste til bølget hår. Hvis du har en aftagende hårlinje, med en flad top, kan du få det til at blende ind.

Super Sharp Flat Top

Denne super skarpe flade er bredere på toppen end den er på bunden. Mens formen er præcis, er toppen flad, og denne frisure fortjener din opmærksomhed for at være en trendsætter.

Fladt ledende

Her er et andet eksempel på den klassiske flad top frisyre til sorte mænd. Jo længere håret på toppen er, desto sværere er det at style og jo mere forbløffende det ser ud.

Blå Slicked Back Flat Top

Denne frisure skaber et indtryk af lydstyrken, mens du tager det oprindelige flade toplook ud. Håret på toppen er stylet til at ligne en firkant, mens det blå farvestof tilføjer et moderne touch til det.

Salt og Peber Flat Top

Denne flade topvariation er sort og grå i hele håret i en perfekt balance. En sådan blanding gør et fladt tophårt look mindre traditionelt og mere fritt i stedet.

Flat Top Crew Reduce

Denne fladt øverste besætning reducerer haircut for mænd er fantastisk til taming krøllet hår. Denne frisure er skabt med en medium konisk fade på siderne.

Blunt Blonde Flat Top

Den blonde blonde fladtop er en meget almindelig kombination til fyre af enhver art. Toppen er knapskåret for at give det et stiv udseende, voks præcist, afstiv med korte sider.

Flat Top med delvis fade

Ved at udvide bagsektionen skaber fladhårede haircuts som den ovenstående noget noget, der ligner et faux hawk look. Du kan sige, at du har to hårklipp i en og det er altid godt.

Pompadour Flat Top

Pompadouren kan bringe stilen i den moderne æra ved at kombinere den med en flad top med mellemlange sider og en rodet bølget top.

Side del Flat Top

Denne flad top har en pæn sidedel, bløde kanter, hudberet på siderne og et præcist skåret skæg. Til styling har du brug for hårgel og en kam for at få det til at se perfekt ud.

Pæne Casual Flat Top

Hvis dit hår ikke er tykt eller tæt nok, kan du få det til at stå lige med hårvoks. Siderne er gradvist barberet og passer perfekt sammen med skæget.

Natural Spikes Flat Top

Denne Afro-flad top stil ser godt ud på sorte mænd. Det er pænt og skaber et fashionabelt indtryk, samtidig med at vedligeholdelsen er meget lav.

Hurtig Turkis Top med Fade

Gør bølgerne tilbage i 90'erne, blev denne frisure stærkt nomineret og er stadig et af de bedste valg når det kommer til den flade top frisyre.

Flad Top til fint hår

Med fint blondt og dog tæt hår kan du stadig lave en flad top. Med de rigtige produkter kan du føje dit personlige strejf til udseendet.

Økologisk struktur med hurtige sider

Hvis du har krøllet hår, kan det være svært at lave en kort flad top. Du kan komme så tæt på det som muligt ved at holde låse kort og stil med lav vedligeholdelse.

High Fade Pompadour

Hvis du er besat med at have den perfekte frisør, så er det den flade top, du ledte efter. Det vil helt sikkert understrege dine flotte funktioner.

Lilla Flat Top med Gradvis Fade

Denne lilla flade top haircut går godt med alle, der har lyst på den smarte afslappede kjolekode. Det er også perfekt til særlige lejligheder, når du skal bære en dragt.

Let fadet Flat Top

En af de mest moderne teknikker i populære mænds hårklipp er den let fadede fladtop. Med blødt fadede templer og en præcis skåret top er dette udseende egnet til dig.

Vanskelig deling Flat Top

Hvis du vil være funky og frisk, skal du glemme den klassiske flad top frisyre og vælge et præcist asymmetrisk snit, der vil give dig et glimrende udseende.

Bølget Alle Naturligt Struktureret Hår

Du kan trække den flade top uden at skære ud på dit hår og resultatet vil se lige så storslået ud.

Vanskelig del med fade og design

En vanskelig del med fade er allerede en stil, der kræver stor opmærksomhed, men når du tilføjer nogle edgy barberede designs, flytter du til næste niveau.

Meget svagt fladt top

Denne stærkt fadede top er formet så perfekt på grund af den store naturlige hårtekstur. I dette hårklipp er siderne og bagsiden fadede, mens toppen er flad og høj med en rund form.

Konklusion

Baseret på ovenstående billeder kan vi opsummere, at den flade top haircut har forskellige eksempler at vælge imellem. Det hele afhænger af din personlige stil og det udseende, du vil opnå. Uanset om det er konservativt, kantet, klassisk eller bare fantastisk, synes flat-top altid at have et særligt sted blandt de hårklipp, som mænd bare ikke kan holde sig væk fra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *