50 Uimodståelige David Beckham Frisurer

David Beckham er fortsat et af de mest fremtrædende figurer i sporten, selv om han trak sig tilbage fra fodbold i 20-årige i hans liv til spillet og fortsætter med at fremme det selv år efter at han har trukket sig tilbage og opnår titlen på et britisk kulturikon. Han er også bredt betragtet som en af ​​de mest stilfulde mænd i sportsverdenen, fra sin smagfuld måde til hans beundringsværdige hårklipp. Bliv inspireret af disse David Beckham frisurer nedenfor!

David Beckham Frisurer Underbud

En af Beckhams mest populære frisurer til dato er hans underbud. Han inkorporerer ofte denne detaljer i alle sine haircuts, uanset om det er en subtil underskæring eller synligt barbert ned. I de fleste tilfælde parrer han underskæringen med en lidt længere top.

Korte sider lange top frisurer

Det er klart, hvorfor frisurer, der har korte sider og en længere top, har haft stor tendens i de seneste par år. I det væsentlige danner de en frisure, der smigrer stort set ethvert ansigtsform eller -træk. Tag Davids eksempel og prøv det selv.

David Beckham Hair Short

Vi er vant til at se Beckham med et par tommer hår, men nogle gange beslutter han at gå rigtig kort med sin frisure. Fra hvor vi står, er denne tilgang A-okay. Når han gør sit hår på denne måde, fuldender han normalt udseendet med kortere sider og en spiky frisure.

Mand boller

Der har været en masse kontroverser rundt omkring begrebet en mand bun. Mens nogle mener, at det er en cringe-værdig frisure, andre omfavner det som et praktisk og stilfuldt udseende. Hvis du var i tvivl, kan du være sikker på at vide, at det er Becks-godkendt.

Side-kastede David Beckham Frisurer

Hvad kan være mere tiltalende end en nonchalant frisure? David er en proff på dette look, altid prale af en ubesværet frisure. Det virker bedst, hvis dit hår er let bølget og mindst tre inches langt, med siderne af dit hoved godt trimmet.

David Beckham Hair Slicked Back

Sportlig slicket tilbage hår er bestemt en af ​​Beckhams stil hæfteklammer. Men han har det godt at gøre det på en raffineret måde. I stedet for at hælde på produkt og glatte det tilbage, foretrækker han let at rake sine låse tilbage.

Comb over frisurer

Er dapper, henter og herre alle de vigtigste træk, du søger i din stil? Hvis dette er din personlighed, kan du aldrig gå galt med en kam over frisure. Tillad dit hår at vokse et par tommer og graciøst kam det til den ene side.

Buzz Cuts

Pompadour David Beckham Frisurer

David er en af ​​de fyre, der ser fænomenal ud med næsten enhver frisure. Derfor kan han rocke en kort og sportslig frisure lige så godt som en smuk pompadour. Vær opmærksom på, at han tilføjer et personligt præg til alle hans hårklipp, ligesom de pænt skårne sider i dette billede.

Besætninger

Kan du ikke lide komplicerede ting? Du bør holde fast i en simpel frisure, som f.eks. Besætningen. Det er ideelt, hvis du vil holde dig væk fra en høj vedligeholdelse haircut, eller hvis du bare kan lide korte korte hår. Vi anbefaler også det til sportsfolk.

Taper Fade David Beckham Frisurer

Dette skud fra den globale fodboldambassadør viser, at han kan trække af en konisk fadehårning uden fejl. For at få et lignende udseende, skal du sørge for at gradienten fra toppen til nakken er gradvis, med en subtil fade, indtil du når din hud.

Hud fader med barberede bander

At dømme efter billedet havde Beckham sandsynligvis dette udseende for ganske få år siden, for det mindste. Der er dog en værdifuld lektion, vi kan tage fra stilen. Tør at eksperimentere med et ukonventionelt udseende; en der fuldt ud repræsenterer din personlighed, uanset aktuelle tendenser.

Shaggy Haircuts

Vi kan alle være enige om, at David ser ekstraordinært ud med enhver frisure, uanset om den er ren eller skåret. I sidste ende er det alt i den måde, du bærer dig selv. For eksempel var denne tilsyneladende skødesløse shag haircut, han havde, rocket med attitude.

Messy David Beckham Frisurer

Det er svært at finde en frisure mere tiltalende end en rodet. Selv om du vil vise ud af din oprørske side, vil det hele resultere i et charmerende og fængslende udseende. Følg Beckhams stil ved at knuse dine tråde nu og da.

Quiff David Beckham Frisurer

David sportede en quiff længe før det blev en pleje hæfteklæde til mænd. Det er en ubehagelig frisure, som mænd kan på passende måde bære i enhver situation. Uanset om du deltager i en sport, ud til kontoret til et møde eller forberedelse til en særlig begivenhed, skal du altid overveje en quiff frisure.

Barberede hoveder med Beards

Blandt David Beckham frisurer, indrømmer vi at dette er helt sikkert en af ​​de mest imponerende. På et tidspunkt valgte Becks at helt barbere hovedet. For at øge virkningen af ​​udseendet voksede han et udvidet skæg. Top det hele med den gennemtrængende stirre, og du har den perfekte dårlige drengshistorie.

Angular Fringe David Beckham Frisurer

Selvom mange kantede frisure hairstyler har smæk på tværs af den ene side af panden, kan vi også lide den måde Beckham personliggjorde sin version på. Han foretrækker at style sin vinkelkant opad. Som følge heraf forhindrer han hans hår i at komme i øjnene.

Induktionskutt

Ud af alle militære hårklipp er induktionsskæringen absolut den mest drastiske. Det er opkaldt efter de allerførste frisørsoldater, når de kommer ind i militæret og gør det korteste. David beviser, at du stadig kan være meget attraktiv, selv med en 4-clipper-længde hårklipp.

Fohawk David Beckham Frisurer

Guys med tykt hår bør altid holde en fohawk (eller faux hawk) i tankerne, hvis de er ude af frisyre ideer. Selvom dit hår skal være 3 inches langt for at få stylingen rigtigt, er resultaterne det værd. Som en side notat skal du have naturligt lige hår for nem vedligeholdelse.

Side Bangs

På trods af at Becks typisk børster sine pande væk fra hans ansigt, er der nogle lejligheder, hvor han tillader dem at drapere panden. Mere specifikt vælger han at feje dem til siden. En lagdelt haircut hjælper med dette udseende.

Grown Out Frisurer

Uanset om du nyder at vise en rodet og shaggy frisure eller du er bare træt af haircut aftaler en gang hver anden uge, er dette udkig efter dig. Det ser ud til at være vokset ud nonchalantly, men også smart lagdelt hele vejen igennem.

Skulderlængde David Beckham Frisurer

Når du ser dette billede, vil du højst sandsynligt gøre en dobbelt tage for at se, om du kigger på David Beckham eller Kurt Cobain. Det er ikke andet end Becks selv, ganske få år tilbage, da han foretrak skulderlængder. Vi graver stadig ideen.

Børstet Bag David Beckham Frisurer

For at understøtte vores krav om, at du helt glider dit hår tilbage, er måske ikke den bedste løsning, her er et foto med Beckham, der viser børstet hår. Det er endnu mere ubesværet end vores første eksempel, med håret nogensinde så lidt kæmmet tilbage.

Barberede linjer

Det er altid sjovt at lege med din frisure fra tid til anden. Det var præcis hvad David gjorde i den periode, han blev fanget på dette billede. For at krydre hans standard buzz cut, besluttede han at barbere to linjer på den ene side af hovedet. Rekvisitter til originalitet!

Sideskiftet Skål Cut

I sin ungdom prøvede Beckham masser af frisurer, der var trending på det tidspunkt. Blandt dem er den blonde skål skåret idé, som var meget populær i 90'erne og 2000'erne. De sidebevægte bragter supplerede hans skarpe træk pænt.

Hård Del David Beckham Frisurer

Mens vi ikke rigtig ser David med stærkt synlige hårde dele, accentuerer han ofte sin side, når han har håret kæmmet over. Det er en vigtig detalje for at fremhæve denne type frisyre og definere kontrasten mellem de længere øverste og kortere sider.

Flattop David Beckham Frisurer

Vi er virkelig imponerede over den måde Beckham kan flaunt en flattop på sin egen måde. Han styrer af grove børster, men går i stedet for det børstede udseende, vi er vokset til at elske gennem årene. Ligesom med de fleste af hans udseende forbliver siderne rent skåret.

Long Bangs

En moderne måde, som du kan bære sideband uden at have skålafskæring, er afbildet i dette skud. Underbenet formerer sin frisure smukt, mens de lange smirkler smides til siden uden omhu. Denne hårlængde giver dig mulighed for at bære forskellige stilarter, herunder slicked back.

Høje og stramme hårklipp

Beckham går ofte tilbage til ekstremt korte hårklipp, mindst en gang hvert andet år. Da han var yngre, gik han så langt som at barbere hovedet af hovedet, med undtagelse af toppen. Resultatet er et højt og tæt hårklipp med en storslået indvirkning.

Mohawk David Beckham Frisurer

Ud over hans fohawk frisurer, fancied David også traditionelle mohawks. Selvom han aldrig gik fuld punk med sine mohawks, raabte han hovedets sider og forlod en stor del fra hans hårlinie til nakkebaggen med længere tråde.

cornrows

En af de indlysende fordele ved at have langt hår er, at du har flere muligheder for styling. Omkring den tid, hvor Becks havde skulderlængde, havde han også cornrows. Dette er et særligt behageligt blik om sommeren, da dit hår ikke vil føje til den varme, du oplever.

Spiky David Beckham Frisurer

Det ser ud til, at Beckham altid havde en slags spiky haircut, hvad enten det er accentueret eller diskret. Takket være hans mange lag opnår hans spikke frisurer et struktureret udseende. Sammen med barberede sider har du et skarpt udseende.

Gardin Bangs

Kan du tro, at David kun var 2, da dette billede blev taget? Hvis du føler dig nostalgisk og vil have en retro vibe til dit udseende, bliv inspireret af hans gardin bangs tilgang. Dette virker specielt godt, hvis du har fint hår og ønsker at tilføje noget dynamik til det.

Børste op David Beckham Frisurer

Bortset fra at børste sine låse tilbage eller til siden, har Beckham også tendens til at skifte til et børstet udseende fra tid til anden. Denne velformede frisure kombinerer elementer fra pompadours og quiffs, hvilket resulterer i et iøjnefaldende hårklipp.

Midterste frisurer

Uanset om du tænker på at vokse dit hår ud, eller hvis du allerede har lange låse, kan du tænke på at skille håret i midten. Denne mulighed er perfekt til mænd med mindre pander og en lagdelt haircut.

Strip Mohawk Frisure

En anden af ​​Davids uforglemmelige mohawks var denne dristige frisure. I år besluttede Beckham næsten at barbere ned hovedet med undtagelse af en 2-tommers strimmel i midten. Det resterende hår er stylet mod midten, på en synligt mohawk-inspireret måde.

Fanned Up David Beckham Frisurer

Der er ingen benægtelse af Becks 'stilikonstatus. Han står over for mange kampagner fra store mærker, fra Adidas og Calvin Klein eller Gillette og H & M. Når han promoverer en af ​​dem, vil hans hår altid være på punkt med et af disse sprængte udseende.

David Beckham Frisurer med overskæg

Vi er vant til at se David med i det mindste en form for ansigtshår, normalt som et godt beskåret skæg eller en skygge. Alligevel kan vi observere variationer fra tid til anden, som denne tykke overskæg. Hvis du vil vokse en, tænk på at parre det med den frisure, han havde i dette billede.

Headband Frisure

Hvis du er en ivrig sports spiller, ved du, hvor irriterende langt hår du kan få, når du er i spillet. Hvis mand boller ikke er dine ting og heller ikke er flettet frisurer, kan du slå sig ned for et hovedbånd for at afdække dit ansigt.

Klassiske David Beckham Frisurer

Der er ingen tvivl i verden, at Beckham er en flot mand. Han lykkes i at blande atletisk med poleret på en yderst smigrende måde, inspirerende for alle mænd. En stor del er spillet af hans tilfældigt men opmærksomt stilfulde bølget hår.

Ansigtshår Styles

For at gå tilbage til vores ansigtshår ideer inspireret af DBhere er en af ​​de gange, hvor vi foretrak et længere skæg i stedet for en tæt trimmet. Vi er enige om, at den supplerer hans underskrift frisyre godt og tjener som inspiration til mænd, der kan lide en god mængde ansigtshår.

David Beckham Frisurer med Lang Quiff

Hvad vi måske elsker mest om quiff frisure er, at det virker, selvom du har længere hår. For eksempel er vi sikre på, at Beckham havde mindst 6-7 tommer lange låse i dette billede. Alligevel opnåede han det perfekte skødesløse quiff.

Blegede frisurer

Her er en anden ide til nostalgik. Du kan tage en tur tilbage i tiden til Slim Shady glory dage og blegge dit hår helt. Selv om vi ikke fuldt ud anbefaler det på grund af den skade, det medfører hår, tror vi på, at du kan komme væk med det en gang i dit liv.

Top Knot David Beckham Frisurer

Vi har talt om Davids ikoniske mand bun, men hvad med hans mindre top knot periode? Selvom dit hår ikke er langt nok til at skabe en fuld mand, kan du knytte dine korte tips til en lille topknude for en lignende effekt.

Funky Frisurer

Livet er for kort til at tage dig selv alvorligt hele tiden. Dette er en værdifuld lektion, vi ofte lærer fra 'Golden Balls', fra hans fortsatte smil til sine funky frisurer. Tag det nemt med en ukonventionel frisure fra tid til anden og have det sjovt med det.

Kobber Farve Frisurer

Vil du ændre farve på dit hår, men uden at gå Eminem-blonde? Du kan prøve den lette kobber-karamelfarve, som David brugte til en af ​​hans mohawks på et tidspunkt. Det vil se fantastisk ud, hvis du vælger at vælge dette hårklipp også.

Half Up David Beckham Frisurer

Styling hår halvt op halvt ned er ikke kun for kvinder. Det er en fantastisk ide for mænd med langt hår, der er trætte af at konstant børste det ud af deres øjne. I det væsentlige er det en cool måde at du kan binde dit hår uden at bruge en mand bun tilgang.

Afbrudt Undercut David Beckham Frisurer

Ligesom hans Real Madrid-efterfølger Cristiano Ronaldo, foretrækker Beckham også generelt frakoblede underbud. Selvom han eksperimenterer med fadede haircuts mere end den portugisiske fodboldspiller, går han ofte for en abrupt overgang med sine underbud.

Shadow Roots Frisurer

Efter mere end et årti siden de er gået ud af mode, er skygge rødder tilbage som en tendens til både kvinder og mænd. Du kan enten farve dit hår med et par centimeter fra din hovedbund eller helt farve det og vente på, at det vokser, så dine rødder vil vise.

Casual Ponytails

Vi slutter med en lyshjerte note, med en frisure, der vil bringe den ungdommelige side ud i nogen. Forudsat at dit hår er mindst skulderlængde, kan du tilfældigt binde det i en hestehale. En ekstra fordel er den slicked back aspekt, du vil nyde.

Konklusion

At pakke alt sammen, det er nemt at se, hvorfor David Beckham frisurer er så populære blandt mænd. Ikke alene er de alle utrolig godt sammensat, men de tilbyder også en bred vifte af alle personligheder og smag. Uanset om du genskaber en af ​​hans korte og sporty hårklipp eller et længere og shaggier alternativ, bære det med tillid! Så hvad vil du vælge?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *