50 Trendy Bald Fade med Beard Ideas

Den skaldede fade har domineret mænds frisurer for nogle årstider. Det er utvivlsomt en af ​​de mest populære frisurer i verden lige nu. Desuden parrer mændene det med en overraskende, men lige så stilfuld touch af robusthed - skæget. Vil du vide, hvordan denne fantastiske trend kan se ud og hvordan man skal bære den? Her er 50 skaldede fade med skæg ideer til at inspirere dig.

Mid Bald Fade with Beard

Mid-Bald-Fade-with-Beard

Denne mid-skaldede fade har en smuk sidedel, der er tæt på perfektion og et dejligt trimmet skæg. Håret er blevet behandlet til noget glansmiddel eller simpel hårgel for at gøre det skinnende og lettere at kamme over til den ene side.

Textured Bald Fade with Beard

Textured-Bald-Fade-with-Beard

Her er en meget cool høj skaldet fade med en medium top. Hårklippet er struktureret og lidt lagret, hvilket giver illusionen af ​​lydstyrken. Du kan også se nogle asymmetriske bangs på den ene side og en stubbe.

Simple Bald Fade with Beard

Simple-Bald-Fade-with-Beard

Dette er, hvad vi ville kalde en lav hudfarvning forbundet med skæget gennem nogle koniske sideburns. Skæget selv er blevet trimmet for at få det til at se pænt ud og fjerne de uønskede hår på nakken.

Den snoet top

Den-snoet-top

Vi elsker absolut hvordan toppen af ​​denne hårklipp er blevet stylet. Strængerne er blevet snoet en efter en og skubbet tilbage over hovedets krone for at afsløre panden og underskæringen på siderne.

V-formet Bald Fade med Beard

V-formet-Bald-Fade-med-Beard

Denne fremragende skaldede fade har en V-form designet til bagsiden af ​​hårklippet. Normalt ville denne del være en lige hårlinie. Du kan dog få enhver form, du ønsker at blive designet tilbage der.

Den Textured Quiff

Den-Textured-Quiff

I dette eksempel ledsages den skaldede fade af et tekstureret quiff med pigge overalt og en lille pompadour på forsiden. Skæget er velplejet, og du kan også se et par sideburns, der løber op i fade.

Bald Fade med skæg og en lang top

Bald-Fade-med-skæg-og-en-lang-top

Skønheden i den skaldede fade er, at den er utroligt alsidig. Da det er så minimalistisk i sig selv, kan du parre det med noget, herunder længere toppe, som denne brune med blonde bamse.

Bald Fade med Beard og Skull Tatoveringer

Bald-Fade-med-Beard-og-Skull-Tatoveringer

Kranium tatoveringer er helt sikkert et dristigt og edgy valg. De er ikke for svage af hjertet, men ser fantastiske og kunstneriske ud. Den skaldede fade er det enkle og korrekte hårstyling valg, hvis du har brug for at vise dine kranium tatoveringer.

Bald Fade med en Bushy Beard

Bald-Fade-med-en-Bushy-Beard

Da du har sport med en skaldet fade og en super kort hårklipp på toppen, har du råd til at lade dit skæg løbe vildt lidt. Brug det som busk som du vil, og vær ikke bange for at få en kraniet eller hals tatovering.

Bald Fade med Goatee

Bald-Fade-med-Goatee

En slags skæg, der har fået en masse kærlighed i det sidste er goatee. Det er selvfølgelig ikke en ny trend. Goatees har eksisteret for bogstaveligt talt hundreder af år, men vi ved alle, at mode er cyklisk.

Bald Fade med Beard og Comb Over

Bald-Fade-med-Beard-og-Comb-Over

Denne fade har en meget geometrisk konus, der kommer ned ved templerne, som kun kan opnås med en barbermaskine. Det har også en kam over med en lang top, der falder uforsigtigt i lag på siderne. Har du også set den rosa tatovering?

Hipster Bald Fade with Beard

Hipster-Bald-Fade-with-Beard

Bevilget, hipsters er ikke helt den store stilfulde gruppe, de plejede at være for nogle år siden. Det betyder imidlertid ikke, at de ikke stadig er store influencer, eller at de er helt forsvundet. Håndbjælke mustaches eksisterer stadig.

Bald Fade med en mand Bun

Bald-Fade-med-en-mand-Bun

Det samme gælder for den berygtede mand bun. Det kan ikke skabe de samme bølger eller gnister de samme opvarmede debatter som det gjorde for nogle år siden, men manden bolle er stadig i live og godt. Du kan bære det, hvis du har langt hår.

Bald Fade med Beard og Pompadour

Bald-Fade-med-Beard-og-Pompadour

Pompadour blev opfundet i det 17. århundrede i Frankrig for en kvinde, Madame de Pompadour. Det så sin første stigning i 50'erne og 60'erne takket være fedtstoffer og berømtheder som Elvis og James Dean og dens anden stigning i 2010'erne.

Pompadour Quiff

Pompadour-Quiff

Som tidligere nævnt begyndte pompadouren at komme tilbage i begyndelsen af ​​2010'erne, langsomt først og derefter i fuld kraft. Nu i slutningen af ​​2010'erne ser det ud til, at overalt du ser, har alle mænd en.

Textured Bald Fade with Beard

Textured-Bald-Fade-with-Beard-1

Dette er endnu en type pompadour, en meget høj og struktureret. Hvis du vil kopiere dette udseende, bliver du nødt til at bruge så meget hårgel som muligt og en stor kam for at få det til at holde op som sådan hele dagen.

The Jelly Roll med en skaldet fade

The-Jelly-Roll-med-en-skaldet-fade

Ligesom pompadouren er gelérullen et andet hårklipp, der kommer til os fra dage længe glemt. Det plejede at være en rockbar frisyre tilbage i 40'erne og 50'erne, da det var berygtet om at holde mænd lange timer før spejlet.

Bald Fade med Platinum Highlights

Bald-Fade-med-Platinum-Highlights

Denne høje og gelerede pompadour er blevet behandlet til nogle alvorlige platin højdepunkter. Takket være den måde, de er arrangeret på, er hårklippet nu så tæt på perfektion som en frisure muligvis kan være.

Razor Fade med lille skæg

Razor-Fade-med-lille-skæg

Her er et godt eksempel på en barbermandsfade med en meget lang og fjærende topformet ind i en lagdelt pompadour. Du kan se det har meget volumen til det. Skæget er bare en ramme rundt om kæben, hvilket giver illusionen af ​​den meget eftertragtede kvadratkæbe.

The Messy Bald Fade with Beard

The-Messy-Bald-Fade-with-Beard

Vi ved ikke præcis, hvornår det skete, men vi er meget glade for at det gjorde det. Rystet hår er nu en trend alene, og det ser fantastisk ut. For ikke at nævne, at det sparer dig besværet med at forklare alle de irriterende dårlige hårdage.

The Lumberjack Bald Fade with Beard

The-Lumberjack-Bald-Fade-with-Beard

Endnu en tendens, der synes at være faldet over tid, er lumberjack look. Det plejede at være en super cool tendens, der blev vedtaget af mange for nogle år siden, bestående af plaid skjorter, korte hårklipp og meget buskede skæg.

Bowl Haircut med skaldet fade

Bowl-Haircut-med-skaldet-fade

Skålen haircut er for nylig begyndt at gøre et comeback. Vi har set flere og flere af det på landingsbaner og Instagram. Dette er den nye version af det med en skaldet blæse og et scruffy skæg.

Militær skaldet Fade med Beard

Militær-skaldet-Fade-med-Beard

Dette er den klassiske militære høj og tæt hårklipp komplet med et meget langt skæg, som vi lånte fra tjenesten. Selv om det startede med militære mænd, gik det over til popkultur.

Slick Back Bald Fade

Slick-Back-Bald-Fade

Her er et perfekt eksempel på en glat ryg med en lille pompadour i fronten samt en skaldet fade på siderne og i ryggen. Skæg og overskæg combo er vilde og ikke trimmet, men de går godt med ensemblet.

Bald Fade med Beard og Fauxhawk

Bald-Fade-med-Beard-og-Fauxhawk

Fauxhawk har nu erstattet den gamle mohawk, som ikke er set i stor skala siden 70'erne og 80'erne. Det ser meget blødere og tilgængeligere ud, men det sender stadig den samme meddelelse om oprør mod systemet.

Den hårde del og skaldet fade

Den-hårde-del-og-skaldet-fade

En hård del er en linje, der følger den naturlige afsked af dit hår, men er meget mere udtalt, da din barberer skal bruge en barbermaskine til at oprette den. Hold frisure til et minimum for denne, så du kan vokse et busk skæg.

Retro Bald Fade med Beard

Retro-Bald-Fade-medium-Beard

Sådan opdaterer du en retro haircut og bringer den til slutningen af ​​2010'erne. Denne frisure ville også have været perfekt i 1920'erne. Men da det er fjendtligt og kombineret med awesome tatoveringer, er det meget mere moderne.

Bald Fade med Chin Strap Beard

Bald-Fade-med-Chin-Strap-Beard

Mænd er uendeligt kreative når det kommer til ansigtshår. Det er et faktum. Dette er for eksempel et hageslip skæg. Det er bemærkelsesværdigt, fordi det ikke har overskæg eller påfyldning omkring kinderne. Bare rammen krammer din kæbe.

Bald Fade for tilbagekaldt Hairline

Bald-Fade-for-tilbagekaldt-Hairline

Du kan også bære denne slags hårklipp, hvis du har en aftagende hårlinie. Det vil se lige så godt ud og få dig til at ligne en komplet badass. Plus, det buskede skæg vil gøre op for noget hår, du har lyst til at mangle på toppen.

Bald Fade med bølger

Bald-Fade-med-bølger

Her er en super kort afrikansk-amerikansk haircut med krøllet hår, der er blevet stylet i klassiske bølger oven på hovedet. Du kan se den skaldede fade på siderne og i ryggen, samt et smukt skæg.

Glossy Slick Back Fade

Glossy-Slick-Back-Fade

Du kan få dette niveau af glans i dit hår, hvis du fugtiger dine låse meget godt hver gang du er i brusebadet og brug derefter hårolie eller en creme med en olieagtig base. Derefter nå for efterladt hår olie og hår gel.

Layered Curls og Bald Fade

Layered-Curls-og-Bald-Fade

Disse lagede krøller er blevet opnået ved anvendelse af et krøllejern. Selvfølgelig er det fantastiske nyheder for alle derude, der har lige hår, men har altid drømt om at dyrke nogle få krøller for at krydre tingene op stilfuldt.

Bald Fade med Beard og Long Top

Bald-Fade-med-Beard-og-Long-Top

Her er et meget dristigt hårklipp, der bestemt ikke er for svagt af hjertet. Det kræver, at du vokser både dit hår og dit skæg til en mellemlang længde og parrer dem med en skaldet fade. Tilføj et par tilbehør som pinde og øreringe, og du er god at gå.

Maluma

Maluma

Sangeren Maluma er en anden berømthed, der ikke kunne modstå at deltage i denne trend, så han voksede ud af sit skæg og fik en skaldet fade. Han tilføjede også et lille design på den ene side bestående af to parallelle linjer.

Zayn Malik

Zayn-Malik

Fra en sanger til en anden. Zayn Malik parrede hans skaldede fade og skæg med en simpel, men effektiv buzz cut. Nogle gange er mindre virkelig mere, især når du har så smukke og fint udskårne funktioner som denne Brit.

The High Bald Fade med Spiky Fringe

The-High-Bald-Fade-med-Spiky-Fringe

Denne moderne haircut har et retro element - pigge. Kan du huske tilbage i 2000'erne, da vi alle plejede at købe tons hårgel og bære pigge hver dag? Spikes er stadig i stil, men ikke på samme måde som dengang.

Short Spikes og Bald Fade

Short-Spikes-og-Bald-Fade

Dette er et andet eksempel på hvordan du kan bære pigge i den moderne tidsalder. Den nederste halvdel af dette hårklipp er selvfølgelig en skaldet fade, mens den øverste halvdel er kort og spidsagtig, hvilket giver dig et unge, næsten drengagtigt udseende.

Curly Bald Fade with Beard

Curly-Bald-Fade-with-Beard

Mange mænd der har naturligt krøllet hår udvej til denne type frisyre, fordi det giver dem begge mulighed for at holde deres krøller, men det er kort nok til ikke at skulle pleje dem hele tiden. Men du bliver nødt til at pleje dit skæg for at få det til dette niveau af perfektion.

High Bald Fade

High-Bald-Fade

Dette er en ekstrem høj skaldet fade med en meget lille sliver af hår slicket tilbage på toppen af ​​hovedet. Årsagen til dette valg var, at modellen kunne vise sine tatoveringer. Kopier denne ide, hvis du også har tatoveringer.

Mid Zero Fade with Beard

Mid-Zero-Fade-with-Beard

Fra en ekstrem høj fade til en mid-zero en med bølget børstet hår og skæg. Håret har meget volumen på toppen, og sideburnerne mangler fra denne. Men dette er et valg, du bør diskutere med din stylist.

Bald Fade og en Lang Goatee

Bald-Fade-og-en-Lang-Goatee

 

Hvis du vil holde dit ansigt fri for rod såvel som siderne på dit hoved, foreslår vi at du går til en goatee i stedet for et fuldt skæg. På denne måde kan du vise din nakkeblæk og endda få nye ting.

Bald Fade og Hair Designs

Bald-Fade-og-Hair-Designs

Dette er en mohawk med en meget tung tekstur på toppen plus blå peekaboo højdepunkter, en høj fade, som et køligt hår design er blevet tilføjet, og et trimmet skæg. Hårdesignen følger hovedets linjer meget glat.

Krøllet hår med en V-form

Krøllet-hår-med-en-V-form

Her er en enkel og kreativ ting, du kan gøre på bagsiden af ​​dit hoved, når du har en skaldet fade. I stedet for at afslutte hårklippet i en simpel, ret linje, spørg din barberer for at give dig en V. Det er meget mere interessant og kunstnerisk.

Blonde Spikes og en Bald Fade

Blonde-Spikes-og-en-Bald-Fade

Dette er en meget ligetil frisyre, som du nemt kan trække hjemmefra. Tag noget hår voks på dine fingerspidser og kør dine hænder gennem dit hår, indtil du får den ønskede tekstur og pigge, du har brug for.

The Mullet Bald Fade with Beard

The-Mullet-Bald-Fade-with-Beard

Har du nogensinde hørt om en muldet med en fade? Sikkert ikke. Men her er hvordan det ser ud. Denne haircut er alle moderne pompadour foran, fest i ryggen. Det er måske ikke det klassiske valg, men det er sikkert sjovt.

Den gelerede Mohawk med en skaldet fade

Den-gelerede-Mohawk-med-en-skaldet-fade

Her er en ny genopfindelse af en klassiker kombineret med den skaldede fade. Dette er en stærkt geleret Mohawk med et glat hårdesign. Plus har du bemærket skæget formet som en diamant? Vi elsker dette!

Bald Fade med en Platinum Top

Bald-Fade-med-en-Platinum-Top

Da platin er uden tvivl årets hårfarve, kunne vi ikke have gået glip af muligheden for at vise dig en smuk nulfade med en kæmmet platintop. Men husk, du bliver nødt til at blegge dit hår til dette.

Box Top med en Bald Fade

Box-Top-med-en-Bald-Fade

Her er et hårklipp, der kommer til os lige fra 80'erne. Det er stadig et hit i dag for folk, der ønsker at genopleve de gode, gamle dage, da boks toppe og lige afros mente du var den sejeste fyr rundt.

Iceberg Blonde med farverige Peekaboos

Iceberg-Blonde-med-farverige-Peekaboos

Dette er en kombination af farver, der fungerer rigtig godt både om sommeren og vinteren. Monotonien af ​​isbjerget blonde er brudt op af de få hot pink og blå peekaboo højdepunkter på forsiden.

Bald Fade med en fransk afgrøde

Bald-Fade-med-en-fransk-afgrøde

Den franske afgrøde er en stil, der ligner meget på kejseren. Det er kort overalt og lidt fjertet, med en del af det kommer ned på panden som smør. Faktisk forveksler mange mennesker det med Caesar haircut.

Konklusion

Den skaldede fade med skæg kombination eller skæg fade som det ellers kendt er et af de mest elskede styling valg af tiåret for mænd. Årsagen er, at den er alsidig, lav vedligeholdelse og giver dig en luft af smuk robusthed. Lad os vide i kommentarfeltet nedenfor, hvilken af ​​disse ideer var din favorit og hvorfor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *