50 Tilpasbare Hipster Haircut til mænd

En hipster haircut er i sig selv et iøjnefaldende mesterværk, klar til at udtale sig. De fleste af hårklippene her er tilpassede versioner af klassiske vintage frisurer givet et stilfuldt twist ved hjælp af koniske fades, fuld skæg og skøre trimmer. Disse 50 eksempler vil tage dig i hipster verden, hvor dristige hårklipp vil glæde dine øjne.

Tapered Pompadour

Forsiden er stylet i den voluminøse pompadour måde med højde og en spiky konsistens, mens en aftagende razor fade tilføjer stil til denne moderne hipster haircut.

Spikes with Full Beard

Et hårklipp, der involverer et fuldt skæg, mødes mest i hipster look. For en klassisk stil, hold sideburnsene i en midterlængde og dyrk dit hår og dit skæg tykkere og længere.

Slick Tilbage med Fade

Slick og hippie, dette stilfulde udseende er fantastisk med tempelfade på siderne helt til bagsiden. Dette hårklipp giver dig en smule robust maskulinitet.

Tousled Hair med Side Parting

Brug en lille smule styling voks i din hånd. Begynd fra den ene side af dit hår og bare kør fingrene helt over og op for at skabe et smukt snoet udseende.

Glat og groft

Toppen er slicket tilbage og lidt til den ene side, mens templerne skaber en let fade, der hjælper dem med at blande sig med de tykke sideburns. Et skæg fremhæver dette udseende.

Forward Styled Fringe

Kram dit hår fremad, så din fryns overhænger over din pande. Brug en lille blød sæt styling voks til at holde frynserne op ved at lade det se ud touchable.

Mand Bun og Full Beard

Hold dine lange låse i stil og for det er der ingen bedre måde at gøre det end med en mand bun. Et tykt fuldt skæg hjælper med at gøre udseendet mere maskulin.

Tousled Waves

Folk vil være desperate til at køre deres fingre gennem dit hår, og alt hvad du skal gøre er at koge det opad og tilsæt bare en lille smule gel for at holde det på plads et stykke tid.

Krøllet Taper Fade

Den øverste del består af tykke krøllede låse med højde, mens siderne er koniske fadede. Det lille skæg komplimenterer hårets krøllede tekstur.

Topknot og Full Beard

Den slanke stilfulde øverste knude rykkes lidt mod ryggen, og selv om de korte sider ikke går sammen med sideburnsene, skæg og skæg balancerer øverste side perfekt.

Twisted Quiff

Hipster haircuts har altid brug for et twist. Komb håret op i en almindelig quiff med en lille mængde styling gel, men drej kammen, mens du løber den gennem dit hår.

Manicured Slick Back

Denne stil kombinerer oprørskheden hos en Mohawk med den fine stilering af et klassisk snit. Blandestiler giver dig et fantastisk resultat med hensyn til dit hippieudseende.

Suave Hipster Haircut

Denne haircut er en smart måde at holde tingene interessant på. Medium længde hår har en pæn trimme, der ikke er for prangende og går godt med sin lidt bølgete og rodet tekstur.

Square Fringe

Brug din naturlige sideafskærmning til at ramme dit ansigt ved at stylere dit hår i en firkantet frynse. Denne stil virker perfekt, hvis du har bløde funktioner, fordi det giver dig et mystisk udseende.

Medium Pompadour

Pompadouren er velegnet til mænd med firkantede kæber og højt kindben. Sidene er kortere, og udseendet er færdigt med et storslået skæg og et tykt overskæg.

Turkis Tousled Hair

Giv dit lange hår et løft med vanvittige farver og et tøset kig ved at kæmme opad fra rødderne. Brug en lille smule styling gel til dette udseende og farve også skæget.

Laid Back Hipster Cut

Denne tilbagelænet har en pompadour-frisure stylet pænt. Patchy skæg løber tykkere og mørkere under kæbelinjen og hagen, hvilket giver udseendet lidt definition.

Flettet Bun

En hippie brug af langt hår kan ses her, hvor i stedet for bare en almindelig bun flettet håret for at skabe et mere sofistikeret udseende. Der er også ansigtshår for at gøre det mere menneskeligt.

Sharp Hipster Haircut

En defineret linje og glatte fadede sider skaber et blik, der er den perfekte blanding af klassisk og moderne i denne hipster haircut. Toppen er stylet og slicket tilbage.

Hakkede Tousled Peaks

Trim forskellige længder ind i dit hår og i slutbruget styling voks for at gøre det op i pigge. Brug en stor mængde voks for at sikre, at dine toppe holder deres form.

Moderne Amish Hipster Haircut

Hold dit hår relativt naturligt og uberørt. Vok et fuldt skæg og lav en del subtil hygiejne for at holde den pænt formet. Håret er slidt mellemlangt.

Farvet Hipster Style

En anden måde at få dette udseende på er at farve dit hår med funky eller lyse farver. Dette vil give dig den rigtige hipster udseende, men det er ikke for mænd ovenfor

Fuld tykkelse

Hvis dit hår er naturligt tykt og lækkert, kan du holde det i fuld tykkelse over hele dit hoved. Denne type hår vil bare få folk til at køre deres fingre gennem det.

Preppy Short Back og Sides

Luk barber siderne og lad håret i midten være længere og mere luksuriøst. Kog det forsigtigt tilbage med styling gel for at opnå et velplejet og smukt preppy look.

Ultimate Spikes

Høje spidser med kort krøllet hår er en ting, som kun en hipster kunne gøre. Sidene trimmet meget kort, mens toppen er formet i høje spidser ved hjælp af en stærk holdingshår gel.

Wild Hipster Haircut

Hvis du har en vild og fri personlighed, spring over barberingen og lad din naturlige vækst tage kontrol. De lange bølgeslusser og det tykke skæg ligner det ægte hipsterliv.

Fluffy Quiff

Hvis du ikke ønsker at arrangere dit hår i en ren vintage quiff, er en fluffy den bedste mulighed. Med styling gel og en kam, få dit hår til at gå opad for et pænt udseende.

Mand bun

Børst håret, indtil det er blødt og træk det tilbage i en mandbunke. Bind bolle på plads med et hår elastik. Dette er standard hipster frisure for en fyr med længere hår.

Messy Curls

Lang, tyk og bølget, brug dine krøller rodet. Det giver dem tekstur og tilføjer også lidt volumen til toppen. Sidene er barberet for at forme udseende og kontrast med skæget.

Undersøg med Fringe

Stil en lille del af håret, så længe dine sider holdes korte og pæne, er det nemt at håndtere denne udskæring. Denne haircut fungerer godt uden noget ansigtshår.

Top knude til hipsters

Bedst egnet til tatoverede fyre, der ønsker at tone ned det aggressive udseende. Den øverste bundet bun fungerer perfekt og er også glat for fysisk aktive fyre, da håret forbliver på plads.

Beard Style

Nogle gange er en hipster haircut skæget selv. Skaldetheden kompenserer med det skummet skæg og håndskæget.

Big Wave Hipster Haircut

Stilen fokuserer på styling af det øverste hår, venstre relativt lang og kæmmet på en rullende måde for at give illusionen af ​​en virkelig stor bølge. Side design er tilføjet for kreativitet.

Textured Fringe

Sweep frem hovedparten af ​​dit hår ved hjælp af styling produkt og træk derefter et afsnit ud for at skabe en struktureret frynse. Få den bedste styling ved at køre dine fingre gennem den.

Swoop og Fade

Mellemlangt hår på toppen har fået en hakket finish, før den bliver slået over hovedet. Bagefter blander de barberede blanke sider ansigtshår.

Hair Raising

Tilføj en smule styling gel og kør fingrene gennem dit hår, så det er let at arrangere. Karm opad fra rødderne og juster den som du vil.

Parted Pompadour med Full Beard

Slick håret lidt mod den ene side og giv det en unik sidedel. Et fuldt skæg får udseendet til at skille sig ud, da det understreger kvadratkæbekanten og din sømandstil.

Mid Curls

Langere hår kan blive til naturlig krølle, da den vokser. Tilføj et lille styling produkt gennem dine krøller, da det tørrer. Dette kan hjælpe med at definere dine krøller og forhindre dem i at blive frizzy.

Børstet bagblå hår

Giv volumen til dit hår ved at trække forsigtigt op fra rødderne med fingrene. Brug en lille smule styling gel til at børste dit hår, mens du løber fingrene igennem det samtidigt.

Robust Mand Bun

Denne utækkede version af mandens bolle kræver langt rodet hår. Toppen er fyldt med vild tekstur og afskyede hårstrenger, mens siderne gradvist fader.

Curly Top Hawk Haircut

Underkanten reducerer siderne og bagsiden, mens de gradvist fader. Krøllerne øverst er efterladt vildt for dig at arrangere, men du har lyst til eller bare lad dem være.

Korte sider med perfekte pigge

Trim ryggen og siderne tæt på en barbering og længe kronafsnittet. Brug styling gel med en fin tand kam for at skabe perfekt formede pigge.

Pink Caesar Haircut

En anden fra klassikerne, en kort ryg, en fremadkammet top, accentueret med en lyserød farve, og du vil se ud som den største klasse hipster.

Preppy Side Fringe

Kog forsigtigt din frynse til den ene side for at skabe en hipster stil side fejet preppy look. Gennemfør stilen ved at tilføje et par højdepunkter til det for at få ud af dine funktioner.

Tousled Hair med Volume

Mange hipster frisurer er afhængige af volumen. For at opnå volumen i dit hår, tilføj styling voks og kør dine fingre igennem det fra rødderne og træk opad.

Lange og korte tråde

Denne frisure involverer frygtelig voks, en restfri shampoo, en kam og hårbind, men der er også hipster tilgangen ved at lade dit hår krølle sig i frygtede knuder.

Simple Side Sweep

Selvom det ikke er så indlysende, er denne hipster haircut stadig en af ​​de mest tiltalende hipster haircuts blandt mænd. Pair dette look med en goatee for at give den en unik finish.

Stilfuldt Disheveled

Hvis dit hår er tyndt og lige, skal du prøve et asymmetrisk hårklipp med en let voks for at give det en rodet finish. Vælg en stil, du kan komme med og tilpasse det til dine behov.

Textured Top med Beard

Hold skæget i mellemlang længde, men trim håret på toppen af ​​dit hoved i overensstemmelse hermed. Giv håret en smule tekstur ved at køre dine fingre gennem den baglæns.

Hipster med håndtag Mustache

Et håndtag overskæg er den ultimative hipster touch du kan føje til din stil. Forbedre enhver hipster haircut bare ved at plage din overskæg i tynde håndtag krøller.

Konklusion

En hipster haircut repræsenterer et godt liv, hvor alt handler om at skabe din egen stil. En fantastisk metode til at vælge din egen hippie cut søger gennem vintage frisurer fra 50'erne og 60'erne. Derefter moderniseres det med klassiske fades, højdepunkter eller udsøgte nedskæringer. Der er ingen grænser for, hvor meget du kan improvisere, når vi diskuterer hipster mode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *