50 The Weeknd Hair Ideas

Abel Tesfaye, kendt som The Weeknd, er sikkert en af ​​de største alternative R & B-kunstnere i sin generation. Den Grammy-vindende Starboy er kendt for sin oprørske stil, især når det kommer til hans frisørvalg. Uanset om du vil have sin store dreadlocks frisure eller en af ​​hans seneste korte afroer, kan du nyde alle The Weeknd hair inspiration du kunne drømme om nedenfor!

Tidligere The Weeknd Haircut Style

Lige inden han slap sit hitalbum Starboy, var The Weeknd berømt for sin ukonventionelle frisure. Han var yderst kendt for sine lange rotte dreadlocks, som ofte anses for at danne en "palme" -form, som man aldrig kunne savne.

Mini Afro

Hurtig fremad til disse dage, og du kan måske se Abel med en lille, velholdte afro. Vi ved ikke, om han planlægger at vokse håret ud igen, men vi må indrømme, at den pænt trimmede frisure passer godt til ham.

The Weeknd Haircut Starboy Cover

Ikke kun gjorde Starboy-albumet toppene i uger i slutningen, men det markerede også et legendarisk øjeblik i The Weeknds stiludvikling. Ved frigivelse af singelen med samme navn lancerede Tesfaye en musikvideo, hvor han først viste sin nye frisør.

To-niveau ansigtshår stil

Vi vil dække alle The Weeknd Hair ideer du kan forestille dig, men vi vil stoppe og skinne lys på en af ​​hans flotte ansigtshår stilarter. Under koncerten afbildet ovenfor sportede han et to-niveau skæg med en accentueret goatee, som du måske synes at være interessant.

The Weeknd New Haircut

Den Abel, vi kender i dag, har valgt en kort, vedligeholdende frisør, som enhver fyr kan kopiere. Vi anbefaler især udkig efter mænd med afro-tekstureret hår, der ønsker en forlængende silhuet til deres naturlige krøller.

Deep Waves The Weeknd Hair

Hårdt som det måske ser ud til at tro, var der tidspunkter, hvor Abel hugget håret tæt på en buzz cut. Men den store detalje, som vi ønsker at påpege, er den dybe bølger design. Arbejd med din lokale barber for at få lignende resultater.

Matted Dreads

Der er flere typer dreadlocks du kan bære, som er klassificeret efter deres installationsmetode. Du har vrid og rip, backcombing, hækling og forsømmelse for at nævne nogle få. Hvis du vil have et mattet aspekt for din, skal du gå til forsømmelse (også kendt som økologiske eller naturlige dreadlocks).

High School Haircut

Da han var en gymnasieelever, ville Abel holde sit hår super kort og jævnt trimmet rundt omkring. Hvis du i øjeblikket er en gymnasieelever eller teenager generelt, kan du regne med dette frisør til et passende skoleudseende.

The Weeknd New Hair Style med Box Fade

Der er ingen tvivl om, at The Weeknd ser fantastisk ud med kortere hårklipp. Når han vælger at klippe håret på denne måde, spiller han ofte rundt med sin hårlinje. Den rektangulære omrids her tjener som et glimrende eksempel på en professionel boks fade cut.

Low Fade Haircut

Derudover bør du altid være opmærksom på de nederste dele af Abels hår. Du vil hurtigt lægge mærke til de kølige fade teknikker han bruger i hans hårklipp. Her kan du beundre hans lave tilgang, en af ​​de bedste falske frisurer til mænd, du kan prøve.

The Weeknd Hair med Sectioned Styling

En af fordelene ved Abels tidligere ikoniske haircut var alsidigheden. Takket være hans dreadlocks generøse længde kunne han vælge at style dem på den måde, han var tilfreds med. I nogle tilfælde betød dette at adskille bunker i forskellige sektioner øverst.

Frizzy Bangs and Cap

Vi er næsten sikre på, at du ikke finder The Weeknd iført en snapback til siden i disse dage. Vær det som muligt, vi kan godt lide ideen om at forlade teksturerede bangs og resten af ​​håret under hætten. Det er et nyt udseende for dem der elsker rap musik.

Dramatiske Bangs

På den anden side kan vi godt lide, hvordan han straks bragte ham på en dramatisk måde. Under sin koncert på 201Victoria's Secret mode show, flaunted han dristige panser, der næsten syntes at være spiked i fronten.

Vinkel Den Weeknd Hair Style

På samme måde ved han sikkert hvordan man inspirerer mænd når det kommer til frisurer med vinkler. En af de mest tiltalende The Weeknd Hair Ideas har et smukt og praktisk struktureret hårklipp. Krøllerne skæres i en lille vinkel for at øge definitionen.

Nøjagtigt arrangeret det ugentlige hår

Ikke alle The Weeknds lange frygtede frisurer var ekscentriske. Faktisk ville han lejlighedsvis arrangere sine låse pænt til særlige arrangementer. For eksempel valgte han på denne røde tæppefest at elegant stilke sine fræk.

Mid Fade Haircut

En anden af ​​Abels fade-hårklipp, som vi elsker, er hans midtfade. I stedet for at forlade en lille fadet strimmel tæt på hans ører besluttede han at fade højere op mod de øverste dele af hans hoved. Vi mener, at overgangen er god til kortere sider og en længere top.

The Weeknd Hair med Large, Long Bangs

Vi ved alle ved nu, at The Weeknd ikke er bange for at eksperimentere med hans hår, selvom det kan gå imod samfundets generelle standarder. Selv når han ikke bærer sin signatur lange dreads, elsker han stadig at rocke store, rodet, strukturerede frisurer.

Fejet tilbage dreadlocks

Hvis du aldrig har haft dreadlocks før, bør du vide, at de er ret høj vedligeholdelse. Derudover kan de blive ubehagelige eller irriterende, især hvis de er lange. For det kan du tage Abels indirekte råd ved at feje dem tilbage og binde dem med et tilbehør til håret.

The Weeknd Hair med Untamed Afro

For Tesfaye er det normalt enten dreadlocks eller afros, for så vidt som frisurer er i diskussion. Hvis du søger efter et af hans bedste afro-teksturerede udseende, skal du tjekke denne lille, men vilde afro, som du kan få uden stor indsats.

Dreadlocks med kasket baglæns

Endnu et godt trick til at styre lange dreadlocks er at få mest muligt ud af tilbehør. For eksempel kan et emne så simpelt som en hue eller en hue hjælpe dig med at holde dem ude af dine øjne. Du kan prøve Abels udseende ved at dreje en kappe rundt og skjule dine dreads nedenunder.

Taper Fade Haircut

Den koniske fade haircut er en af ​​de mest tilpasningsfulde, stilfulde og stressfri frisurer til fyre, uanset deres hårtype. Som du kan se på Tesfayes foto ovenfor, fremhæver hans koniske fade hårklipp den højere del af hans overordnede frisyre.

Rystet det ugentlige hår

Weeknden var berømt for den uchalance, som han viste sine dreadlocks på. Hvis du vil have en dårlig dreng vibe som Abel, er alt du skal gøre, roligt stil dit hår. Hvis du har dreadlocks, vil resultatet blive endnu bedre.

Rens skære det ugentlige hår

På bagsiden må vi indrømme, at The Weeknd ser udroligt ud med en ren skåret frisure. Vi anbefaler stærkt hårklippet til enhver professionel situation, som at arbejde på et kontor med en streng kjole og stilkode.

Pre-dreadlocks Frisure

For at få naturlige dreadlocks skal du først vokse dit hår ud. Selv om du kan begynde at danne dine dreads som dit hår vokser, kan du måske få det til din ønskede længde på forhånd. Vi elsker hvordan overgangsstilen ser ud.

Burst Fade Haircut

Udbruddet er en almindelig frisør blandt afroamerikanske mænd. Ikke alene er det smigrende for dit hårs tekstur, men det vil også hjælpe med at skitsere dine bedste ansigtsegenskaber. Vi foreslår også, at du går til en barbermand for at få en professionel burstfade haircut.

The Weeknd Hair med Choppy Dreads

x

Omkring den tid, han arbejdede på hans debutalbum Kiss Land, kom The Weeknd med hakkete dreadlocks. De ville bane vejen for hans lange rotte dreads bagefter, men vi støtter dem også som en frittstående frisure.

Casual The Weeknd Hair til Black Men

Hvis du søger balance, men stadig ønsker The Weeknd hair inspiration, skal du gå til det afslappede hårklipp vist ovenfor. Det er ikke for kort, det er heller ikke for lang eller svært at vedligeholde. Vi mener, at det er den ideelle frisure for et velafrundet look.

Tre Sektion Dreadlocks

Vi talte tidligere om The Weeknds teknik til styling af hans store dreads i sektioner. Nå, her er et eksempel, der viser tre forskellige tricks dreadlocks. Du kan også overveje at efterlade en sektion løs bag på halsen.

Shape Up Frisure

Som du sikkert kan gætte fra navnet, handler form op hårklipp kun om at få den rigtige form. Hvis du er i ren silhuetter, er Abels form up frisure lige det, du har brug for som reference. Fokus på at få de rette vinkler til et billede-perfekt haircut.

The Weeknd Hair med Frizzy Flattop

En hel del korte The Weeknd Hair Ideas involverer et flattop fundament. Selv om du ikke vil se ham med en klassisk 90-tommers fladderhårning, spiller Abel rundt med sine frizzy låse for at sætte sit eget twist på udseendet.

Textured Quiff

Faktisk vil det være sværere at få en quiff frisure, hvis du har tekstureret hår. Ikke desto mindre er det ikke umuligt, og resultaterne er fantastiske. Prøv at bruge noget hår produkt til at dreje dine låse på plads. Du kan også trimme spidserne på dit hår for at få den samme vinkel.

The Weeknd Hair med korte, voluminøse Dreadlocks

Korte dreadlocks bliver mere og mere populære i disse dage, endda overgår hype af lange, klassiske dreads. Hvis du ønsker at holde trit med trends, anbefaler vi at bruge denne The Weeknd Hair Idee, med korte, men alligevel store dreadlocks.

Kort frisyre med afrundet hår

Disse dage er du nødt til at se Abel med en æskefade eller på anden måde rettere hårlinje. Men da han var yngre, havde The Weeknd en afrundet. Du bør vælge denne fremgangsmåde, hvis du vil forsigtigt skjule en aftagende hårlinie.

The Weeknd Hair med Medium Afro

I dette skud kan vi se The Weeknd med en frisure, der falder et sted mellem en medium afro og dreadlocks i deres første faser af dannelsen. Som et resultat foreslår vi at teste udseendet, hvis du ønsker at gå fra en afro til naturlige dreads systematisk.

Sculpted Neglect Dreads

Taler om naturlige dreads, her er hvordan du kan forme dem som de vokser. Nøglen til at få den silhuet, du vil have, er at langsomt forme dreadlocksne, når dit hår bliver længere. På denne måde arbejder du mod den endelige formular du ønsker.

Subtile Shaved Lines Haircut

Vi er alle for at inkorporere barberede linjer i din frisure. Stadig ved vi, at ikke alle fyre vil have dristige og prangende linjer barberet i deres hår. Som et alternativ kan du få dem subtilt trimmet på siden af ​​dit hoved.

The Weeknd Hair med Tall Flattop

Billedet ovenfor har en af ​​The Weeknd frisurer, der kommer tættest på en flattop. Han klarer stadig at føje sit personlige strejf til den klassiske frisure ved at lade toppen være synlig høj og kanterne irriterende og eventyrlystne.

Dreadlocks Mohawk The Weeknd Hair

Vi er helt sikre på, at de fleste mennesker ikke har tænkt på at kombinere dreadlocks med mohawk frisurer til mænd, eller i det mindste den måde Abel gjorde. Du kan tilføje en punk vibe til dit udseende ved at arrangere dine lange, naturlige dreads i en forrykket mohawk mode.

Rengør Flattop

Trods det faktum, at den øverste del af Abels flattop her er karakteristisk uberørt, bliver resten klippet så rent som muligt. For at få frisure, skal du sørge for, at du jævnt trimmer dit hår ud fra kronen på dit hoved og ned til din nakke.

The Weeknd Hair med Brown Dreads

I modsætning til mange andre kunstnere har The Weeknd aldrig virkelig prøvet forskellige hårfarver. Den eneste undtagelse, vi kender til, er hans brune dreadlocks fase. Alligevel forlod han håret mod hovedbunden sin naturlige sort og valgte en brun ombrelignende farvekombination til resten.

Bedhead Frisure

Når du har en så stærk personlighed som The Weeknd, er det ikke engang noget, hvad dit hår ser ud. Af denne grund, i stedet for at kæmpe for at style dit hår perfekt, bør du forsøge at forlade det som det er. Du kan bogstaveligt talt vågne op og tillade dit hår at blive, men det glæder sig; det vil komme ud som cool og edgy.

The Weeknd Hair med Faux Hawk

Abels stil har helt sikkert modnet gennem årene. I dag vil du ikke se ham med en oprørsk dreadlocked mohawk, men snarere med en fin tekstureret fauxhøg. Prøv det selv selv, hvis du vil opbygge dit stil spil.

Business Haircut

Her er endnu en forretningsorienteret frisør, som mænd med afro-tekstureret hår kan bære på deres arbejdsplads. Den holdes på den korte side - et aspekt, der både er æstetisk tiltalende og nemt at håndtere. Bemærk at du bliver nødt til at omjustere det ofte for at bevare formen.

The Weeknd Hair med Spiky Dreads

Naturlige dreadlocks ser super cool ud i alle stadier af deres dannelse. For en simpel og fashionabel frisure skal du klippe ryggen og siderne og forlade toppen med korte og spikefulde dreads. Udseendet fungerer også for mænd med dreadlocks i mellemlængde.

Velbeskåret Ansigtshår og Dad Cap

En anden Weekend-ideen, der fokuserer på ansigtshår, er hans pænt prydede skæg i skuddet ovenfor. Tilbehør til pigehætten er fantastisk, hvis du vil fremhæve dette område af dit ansigt, især hvis dit skæg er i den perfekte form, at Abels er i.

Diskret Underskæring

Når de fleste mænd hører om underbud, tænker de automatisk på den nederste del, hvor hovedet er helt barberet. Ikke desto mindre er nogle af de bedste understregninger subtile, der er ideelle til at supplere en beundringsværdig top.

Disheveled The Weeknd Hair med Scruffy Beard

Selvom rene skæg er yderst smigrende for de fleste mænd, ser nogle ærligt bedre ud med scruffy dem. Hvis du spiller en disheveled frisure som The Weeknd, kan du overveje at gå på et lige så robust skæg.

The Weeknd Hair med Side-swept Dreads

Når dine dreadlocks er lange nok, kan du forme dem i stort set enhver form, du vil have. For eksempel kan du have det sjovt med en side-fejet dreads frisure som The Weeknd i denne oprigtige. Du er sikker på at få hovederne til at vende, når du passerer.

High Center Top

På samme note er her et eksempel på hvordan du kan gå helt vild med dine lange dreadlocks. Du kan bruge sektionen i midten til en strålende høj top. Sørg for at du fylder hårbåndene for at få det lange og lange aspekt.

Ren Undercut, Crazy Top

Vi slutter med nogle The Weeknd hair inspiration, der har en smule af begge verdener. Udseendet ovenfor har den rodet top, som vi alle kender ham til, samtidig med at vi opretholder en slank underkrog. Du kan bruge begge aspekter til din frisure eller bare den, du foretrækker mest.

Konklusion

Sammenfattende kan du nu få en af ​​The Weeknd frisurer, du altid har ønsket, takket være de mange referencer, du har til rådighed. Vi ønsker at advare dig om, at hans berømte palme dreadlocks er betydeligt udfordrende at vedligeholde. Starboy selv indrømmede selv, at han skar dem, fordi han havde svært ved at sove. Uanset hvilket valg du laver, vil vi høre alt om det i kommentarerne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *