50 Temp Fade Haircut Ideer

Kort for "tempelfade", er temp fade hårklipp rocking trend diagrammerne til mænds frisurer i år. Også kaldet "box fade", "line up", "blow out" eller "Brooklyn fade" indebærer temp fade at udskære en manns hårlinie i en rektangulær form. Resultaterne? En yderst veldefineret frisure, der vil fange opmærksomheden hos alle, du kommer i kontakt med. Find den bedste inspiration til din nedenfor!

Temple Fade Low Haircut

Med temp fades er den mest populære måde at gå på lav. Ved at bruge et lavt fade hårklipp, kan du skitsere bare den nederste del af din frisure. Det vil ikke være for prangende, og det vil blot tilføje den rigtige mængde definition til dit udseende.

Kort blæsehår

En kølig del om temp-fade hårklipp er, at det virker for enhver hårlængde. Selvom du har super kort hår, kan din barberer konturere din hårlinie i den rektangulære form, der er forbundet med templets fade. Resultaterne bliver awesome.

Temp Fade med Afro

Mænd med afros er nogle af de heldigste mænd, når det kommer til tempelfade hårklipp. De kan få en fuld fro gå og tilføje denne effektive detalje uden at ødelægge resten af ​​deres frisure. Med andre ord, hvis dette er tilfældet, kan du være sikker på, at din afro ikke vil blive påvirket.

Skin Fade Haircut

Ønsker du en mere dramatisk indvirkning på din frisure? Kombiner din temp fade haircut med en hudfade. Også kendt som en skaldet fade eller razor fade, den hudfade hårklipp indebærer fuldstændig barbering nederste del af dit hoved. Imidlertid vil fadegradienten stadig være til stede øverst.

Mid Temp Fade Haircut

Hvis du ikke er en for ekstremer, er den midtertonede frisør altid et godt alternativ. Med denne frisure vil overgangen fra længere til kortere hår være omkring i midten af ​​dit hoved. På denne måde vil fade ikke være for diskret eller for prangende.

Temp Fade Haircut med lige hår

Det meste af tiden vil du se tempelfade haircuts forbundet med afro-tekstureret eller krøllet hår. Ikke desto mindre bør du være opmærksom på, at det ser lige så godt ud på mænd med lige hår. Endnu mere, vil din tekstur tillade en renere linje op foran.

Slicked Back Box Fade

For at understøtte vores tidligere krav, her er et billede med en temp fade haircut på en fyr med lige og slicked tilbage hår. Selvom håret i modellen er kortere her, kan du også nemt se ud med længere hår.

Høj Temp Fade

Hvis du vil have din haircut til virkelig pop, så tænk på at få en høj temp fade. Som du sikkert har gættet, indebærer denne frisyre at begynde at fade på et højere punkt på dit hoved. Som følge heraf vil den samlede underbud blive mere udtalt.

To Farve Temp Fade Haircut

En af de hotteste tendenser i de sidste par år med temp fades eksperimenterer med farve. For at sige det ellers kan du få en ekstra hårfarve til at gå med din naturlige. Den mest populære er blondine, men du er velkommen til at gå med dine instinkter om den skygge du tilføjer.

Deep Waves Haircut

360 bølger er en glimrende måde at opnå en dynamisk frisyre på. Dybe bølger, som de ofte kaldes, tilføjer i høj grad grooves til dit hår for at gøre det mere struktureret. Par dem med en line up og du får en super frisk frisyre.

Temple Fade with Curls

Du kan stadig rocke en temp fade haircut perfekt, selvom du ikke har en fuld afro. Faktisk ser nogle mænd endnu mere tiltalende ud med en mindre og velskåret afro, så sørg for at du vælger det, der bedst smiler dine funktioner.

Bølgete Temple Fade

Hvis du kan lide ideen om bølger i dit hår, men du ikke ønsker fuld definition, kan du tone ned dine dybe bølger til en bølgete frisyre. Som du kan se i dette billede er sporene mærkbare, men ikke som i dit ansigt som i vores tidligere eksempel.

Box Fade med Braids

Fletninger har altid været en vidunderlig del af afrikansk kultur for både mænd og kvinder. Den gode nyhed er, at de ser fantastiske ud med en tempoflade, især hvis din fletning er flettet mod bagsiden af ​​dit hoved. Skæget er også et godt finish.

Combover Temp Fade Haircut

Vi er glade for at tempfade ikke er en restriktiv frisyre. Det er faktisk en af ​​de få frisør frisurer virkelig defineret af alsidighed, hvilket giver kombinationer med forskellige andre frisurer. Tag denne combover frisure, for eksempel. Boksen fader er lige, hvad det har brug for.

Temp Fade Haircut med hård del

Ikke bange for at få en edgy haircut? En hård del er et must-have. Uanset hvordan du beslutter dig for at få din, vil en hård del krydre enhver almindelig frisør. I denne situation skitserer den den mohawklignende topdel af temp fade hårklippningen.

Svamp Twist Frisure

Vil du få de perfekte krøller i din korte afro? Svampeknap er et uerstatteligt værktøj i det afrikanske hårfællesskab. Din barberer vil vide alt om dem; alt hvad du skal gøre er at spørge ham og finde ud af om det er den bedste løsning for dig.

Temp Fade Haircut med mellemhår

Du kan se udestående med et tempelfadehårklipp, selvom du har lige mellemlangt hår. Så længe du sørger for toppen er godt stylet, vil du nyde alle de fordele, en boks fader tilbyder. Sørg for at du rører håret ofte for at holde det friskt.

Buzz Cut Temple Fade

Du har sikkert det nemmeste tidspunkt at opretholde din temp fade haircut, hvis det kombineres med en kort hårklipp. Buzz cut er et af de mest populære militærinspirerede haircuts til mænd, der ikke er i tung styling, for ikke at nævne, at det ser godt ud med en line up.

Spiky Temp Fade Haircut

Spiking dit hår vil ikke være et problem, hvis du får et tempel fade. Hvis det er noget, vil det hjælpe dig med at fremhæve den spiky top af din frisure. Ligesom med alt tempo fader, skal du sørge for at besøge din barbermaskine regelmæssigt for at barbere håret hårdt.

Crew Cut Line Up

En anden hærfavorit, der går med tempen, falder som en kamp i himlen, er besætningen skåret. Dybest set vil du få mest muligt ud af en letstigende frisyre uden at løbe tør for styling ideer. Vælg placeringen af ​​din fade (høj, mellem eller lav) og gå!

Box Fade med Beard Design

Nu er det det, vi kalder et unikt temp fade. Det var specielt designet til at bringe det bedste ud i bærerens træk, fra sit skæg til hans kæbe. Derudover skal du bare se på, hvor rent barberet linjerne er. Kudos til barberen!

Barberet linie Temp Fade Hårklippning

Vil en hård del ikke øge dit udseende, som du vil have det til? Der er altid den barberede linje som et alternativ. Du kan gøre din kort eller lang, afhængigt af dine præferencer. Du skal blot vælge den side, du ønsker at få det til og gøre det skiller sig ud.

Quiff Temp Fade Haircut

Quiffen er kendt for at være en yderst elegant frisør til mænd i alle aldre. Men hvad nu hvis du ikke vil have din til at resultere i en smuk drengseffekt? En temp fade er bare hvad du har brug for at gøre det edgier. Du behøver ikke engang at få en synlig underkastet fade; linjen op vil være mere end nok.

Cornrows Temp Fade

Du ved allerede, at fletninger ser fantastiske ud med temp fades. Men hvad hvis du ikke er sikker på, hvilke specifikke fletninger du skal gå til? Hvis du er ude af ideer, bør du vide, at du aldrig kan gå galt med cornrows. Vælg dit yndlingsdesign og rock det!

Pompadour Temple Fade

I mere end et halvt århundrede er pompadours blevet betragtet som en af ​​de mest smukke frisurer til mænd med smag. Selvom det er en klassisk frisure, ser det strålende ud i moderne tilpasninger, som f.eks. En ren temp fade hårklippning.

Subtile Temp Fade Haircut

Ofte er en diskret haircut en vindende. Hvis du vil have den stejle vinkel, der er forbundet med en tempfade, men uden tunge sideskærninger, er dette tilgangen til dig. Fokuser på boksformen og barber kun inderside indersiden af ​​dine sider.

Tilbagevendende Hairline Temp Fade Haircut

Tro på os, at tilbagegangslinjer er ikke sjovt for nogen at håndtere. Ikke desto mindre er der masser af smarte frisurer til mænd med aftagende hårfjerninger, som du kan eksperimentere med. I dette tilfælde er temp fade ideel til at dække eventuelle fejl.

Mand Bun med Line Up

For at bevise et punkt om langt hår og temp fades, er her et eksempel, der får dig til at forstå helt, hvorfor de virker utroligt godt sammen. Ikke alene ser en fyr med langt hår og et tempelfade sig tiltalende med sit hår ned, men det gør han også, når man bærer en mandbunke.

Wavy Line Temple Fade

En bølget barberet linje er et funky alternativ til den lige anbefaling, vi talte om tidligere. Det er den perfekte detalje for en fyr, der har en lys personlighed og ønsker at formidle det gennem hans frisure. Du kan barbere bølgede linjer på begge sider af dit hoved, eller du kan vælge en til venstre eller højre.

Curly Mohawk Temp Fade Haircut

Mohawk temp fades er en cool måde at vise, at du er en oprørsk fyr med en smag for ukonventionelle frisurer. Hvis dit hår er afro-tekstureret, bliver din mohawk endnu mere original. Vi anbefaler, at du holder mohawkdelen af ​​frisyren bredere for en bedre visuel indvirkning.

Tykt hår tempel fade

Hvad hvis du er en kaukasisk mand, der kæmper med tykt hår? I stedet for at hugge det hele, kan du prøve denne praktiske og behagelige frisyre ud. Takket være længden vil det ikke begrænse dine styling muligheder. På samme tid vil det ikke få dit hår til at stikke ud i alle de forkerte retninger.

Double Shaved Line Temp Fade Haircut

For at fortsætte vores serie af barberede linjemængder, vil vi vise dig denne funky idé. Det fordobler frisyrets kølighed ved at bruge to barberede linjer i stedet for en. Plus, de er barberet diagonalt for at skabe en interessant visuel effekt.

Caesar Cut Box Fade

Det er næsten umuligt at få en Caesar-snit uden at have en temp fade, i det mindste hvis du vil have det godt udseende. Derfor bør du altid tale med din stylist om at rydde op på din hårlinie, især når du får en Caesar cut.

Flattop Temp Fade Haircut

Super frisk ville være en underdrivelse, når man beskriver fladden, især når det er gjort den rigtige måde. Som du kan se på den lille fyr i dette billede ser en fladder med en temp fade hårklipp ud på at flyve. Vi kan også lide, hvordan den barberede linje fuldender frisuren.

Messy Temp Fade

At få en ren line up involverer ikke nødvendigvis rent skæring af resten af ​​dit hår. Hvis du er en fyr, opfordrer vi dig faktisk til at overveje at lade det være helt naturligt. Vi anbefaler især denne ide for mænd med tykkere og større krøller i deres afros.

Fringe Up Box Fade

Hvis du er nostalgisk for den spiked bangs trend, vil du være glad for at vide, at frynserne nu er i stil. Det er stort set ligesom den tidlige 2000'ers frisure, bare at det bruger en blødere tilgang til styling. En temp fade haircut vil hjælpe dig med at spore det beundringsværdigt.

Faux Hawk Temp Fade Haircut

Uanset om du ender med at få temp tempoet eller ej, bør du vide om faux hawk, hvis du ikke allerede er bekendt med det. I det væsentlige er det den mere tilgængelige version af en mohawk, hvilket betyder, at det er lettere at bære i alle mulige sociale miljøer.

Høj og Tight Temp Fade Haircut

Du kan fortælle nu, at militære nedskæringer tjener som kontinuerlig inspiration til moderne frisurer. For eksempel er den høje og stramme frisør temp fadeens bedste ven. De to skærestile supplerer hinanden upåklageligt.

Long Quiff Temple Fade

Hvis du har besluttet dig for at få en quiff frisure, her er et andet eksempel på hvordan du kan få det til din temp fade. På dette billede kan du se, hvordan en quiff tempelfade ville se med længere hår. Sørg for at holde den pænt fejet til siden.

Fransk Crop Temp Fade Haircut

Den franske afgrøde er en af ​​de mest trendy frisurer i året for mænd. Vi har tidligere forklaret, hvordan den ligner Caesar haircutet, bare med længere slag. Nu kan du se, hvordan det virker med et tempelfadehår.

Creative Shaved Design

Er en barberet linje ikke nok til dig? To er heller ikke? Nå er det tid til at begynde at tænke på et tempofade med et ægte originalt design. Tænk på din barber som kunstner og dit hår som dit lærred. Hvad vil du oprette?

V-formet Temp Fade Haircut

Hvis du får en mohawk med en temp fade, vil vi introducere dig til en detaljer, vi elsker. Den V-formede næse har været trending så længe vi kan huske som en funktion til alle slags frisurer, herunder den der er vist på billedet ovenfor.

Angular Fringe Temple Fade

Ud over den franske afgrøde eller quiff er vinkelen frynserne alle raseri blandt fyre i disse dage, især teenagere. Hvis du vil holde øje med de nyeste trends, mens du definerer din hårlinie, få en temp fade med en kantet frynse frisyre.

Temp Fade Haircut med farvede tips

Du skal ikke altid tilføje farve til en stor del af dit hår, når du farver det. Nogle gange vil bare farve specifikke sektioner bringe frisure til liv. For eksempel har farvede tip magt til at tegne lige den rigtige mængde opmærksomhed på krøllet hår.

Line up med snoet hår

Vil du give din afro en frisk makeover? Start twisting! Oprettelse af små, snoet fletninger beskytter dit naturlige hår, mens du fornyer din stil. Alligevel anbefaler vi at få dem udført af en professionel, så resultaterne vil være op til hinanden.

To sektioner Line Up Haircut

Kirurgiske linjer er bestemt et syn for ømme øjne. Denne særlige stil med barberede linjer er forbundet med en ren, buet linje, der starter højere i fronten og bliver lavere i ryggen. Hvis dynamikken er din ting, er en todelt kirurgisk linje haircut til dig.

Ivy League Temp Fade Haircut

En temp fade er ikke altid synonymt med edginess. I nogle tilfælde kan det være kirsebær på toppen for en dapper frisyre. Ivy League haircut er det ideelle eksempel. Tempfade er den detaljer, der bidrager til det polerede udfald.

High Contrast Temp Fade Haircut

Vi er blæst væk af, hvor ren denne temp fade hårklipp er. Selvom tykkelsen af ​​klientens hår helt sikkert spillede en stor rolle i kæbeklipende resultater, går vores hatte ud til den dygtige frisør. Hvis du har tykt hår, tænk på at bringe dette billede med dig som reference.

Burst Fade Haircut

En nylig tendens, der har været topping charts, er den burst temp fade haircut. Også kendt som Sydfrankrig, den har en bred krøllet mohawk med en halvcirkel fade på hver side. Formen af ​​fade er afgørende, dermed navnet på hårklippet.

Temple Fade med langt hår

Vores sidste tempelfadeeksempel kombinerer tre forskellige elementer, som vi kan lide. For det første har den en super ren hård del. For det andet overgår det smukt fra en hud, der fader til et skæg. For det tredje omfatter det virkelig langt hår. Hvad er dine tanker om det?

Konklusion

Sammenfattende er temp fade hårklipp et godt valg for mænd med alle slags hår teksturer. Det er en alsidig frisyre, der supplerer næsten alle ansigtstyper og personligheder, der spænder fra edgy til klassiske. Når du får din, anbefaler vi at du spørger dine venner om den bedste frisør i din by. Du vil ikke fortryde resultaterne. Sørg for at fortælle os om din oplevelse i en kommentar nedenfor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *