50 Stately Short Haircut til mænd

Det er nemt at forstå, hvorfor korte hårklipp til mænd er uden tvivl den mest eftertragtede i branchen. Lad os være ærlige - de er lette at vedligeholde, de ser bemærkelsesværdige ud og de supplerer maskulin egenskaber godt. Men med så mange korte haircuts at vælge imellem, hvordan ved du, hvilken man ville se bedst ud på dig? Få inspiration fra vores valg af afgrøden nedenfor!

Korte frisyrer til mænd med underbenk

Korte frisyrer til mænd med underbenk

En underskæring kan gøre underværker for enhver frisure, uanset om den øverste del er kort eller lang. I det væsentlige gør det et fantastisk arbejde med at skitsere hele hårklippet og forme det til at smigre dine funktioner. Vær dog opmærksom på, at du ofte skal barbere ned siderne og tilbage for at bevare udseendet.

Besætninger

Besætninger

Ikke grave ideen om vedligeholdelse overhovedet? Så skal du vælge en af ​​de korte hårklipp til mænd, som du ikke behøver at style overhovedet. Militære haircuts er din go-to kategori, med besætningen nedskåret som en af ​​de bedste lave vedligeholdelses muligheder du har ved hånden.

Herre korte frisurer til tykt hår

Herre korte frisurer til tykt hår

Tykt hår kan være en smerte, hvis du drømmer om at rocke en længere frisure, men det er bare det, du har brug for til at lave en kortslutning. Det faktum at dine låse er naturligt tykke, vil resultere i langt mindre stylingskrav. Derudover vil du nyde en cool og ubesværet frisure.

Flattops

Flattops

Et andet militært stykke, der har været trending i årtier, er fladden. Fra hvor vi står, er det det bedste valg for mænd, der ønsker at lege med silhuetten af ​​deres udseende. Du kan skræddersy designen af ​​de øverste sider, indtil du får de vinkler, du ønsker.

Herre korte hårklipp for tyndt hår

Herre korte hårklipp for tyndt hår

Enhver form for kam-over frisyre vil være egnet til mænd, der kæmper tyndt hår. Denne skære- og stylingsteknik hjælper dig med at trække opmærksomheden væk fra tynderne på dine tråde og til den smukke frisyre du præsenterer dig med.

Meget korte frisurer til mænd

Meget korte frisurer til mænd

Jo kortere du går med dit hårklipp, jo lettere vil det være at opretholde i det lange løb. Bortset fra periodiske udflugter til barbermaskinen til trimning, behøver du ikke at style det overhovedet hjemme. Vi anbefaler dette alternativ til mænd med hektiske tidsplaner.

Induktionskutt

Induktionskutt

Med tradition er induktionsskæringen det allerførste hårklipp, som en soldat får, når de kommer ind i væbnede styrker. Per definition er det den korteste frisør du kan få uden at barbere dit hoved helt. Denne militære frisure er stadig stærk for mænd med attitude.

Ivy League Haircutter

Ivy League Haircutter

Vi har for nylig talt alt om Ivy League haircuts i en særskilt artikel, men vi vil gerne fremhæve, at det er en af ​​de mest klassiske korte frisurer til mænd. Bortset fra klassen er det et praktisk klippe, der også gør bæreren tilpas og god.

Korte frisurer til indiske mænd

Korte frisurer til indiske mænd

Hvis du søger et meget specifikt hårklipp, er det ofte bedst at finde lige specifikke referencer for at vise din stylist. Hvad angår korte hårklipp til indiske mænd, kan du blive inspireret af Salman Khans udseende. Den respekterede indiske skuespiller spænder godt med en kort fejet tilbage frisyre.

Buzz Cuts

Buzz Cuts

Vi må indrømme, at Zayn Malik trækker en buzz skåret ganske ligesom få andre. Hvis du overvejer kort hårklipp til mænd fra denne kategori, bør du absolut se til denne sanger for inspiration. Klokken er også en charmerende detalje.

Afro Short Haircut til mænd

Afro Short Haircut til mænd

Afro frisurer er nogle af de fedeste muligheder, som afroamerikanske mænd har til rådighed for deres nye frisører. Selvom de indebærer en del vedligeholdelse, kan du holde kortere for mindre stress. En drop fade haircut ledsager teksturet beundringsværdigt.

Caesar Cuts

Caesar Cuts

Hvis du vil føle sig så fremtrædende som den sene Julius Caesar selv, bør du tænke på at få et hårklipp inspireret af hans ikoniske udseende. Der er mange måder, du kan dyrke en Caesar cut, men det er nemmest at passe på en med kortere låse.

Butch Cuts

Butch Cuts

Som de fleste buzz nedskæringer, er slagreduktioner utrolig lette fra grooming synspunkt. Denne ubesværede haircut følger den naturlige kontur i dit hoved, hvilket resulterer i en mandlig og statelig frisyre. Ingen hårprodukter eller kæmning er nødvendige med en slagteknip.

Asymmetriske korte hårklippninger til mænd

Asymmetriske korte hårklippninger til mænd

Vil du give din frisyre et twist? Spice den op med et asymmetrisk hårklipp. Selv om navnet kan få dig til at tænke på Avant-garde haircuts, ville du normalt se på landingsbaner, asymmetri kan også anvendes subtilt. Du kan fokusere detaljerne på dit knald eller en anden bestemt del.

Flettet kort hårklipp til mænd

Flettet kort hårklipp til mænd

Ønsker du nogle dope cornrows for at supplere dit nye look? Du bør vide, at der er flettet alternativer, der ser forbløffende ud med kort hår. For eksempel kan du få kortere cornrows, der slutter ved omkring midten af ​​hovedbunden, med et fint trimmet skæg at gå med dem.

Høje og tætte frisurer

Høje og tætte frisurer

For at fortsætte vores serie af korte hårklipp til mænd, der også fordobles som militær frisure, er her den høje og stramme. Det som gør det skiller sig ud er besætningen skåret eller buzz cut top, der blander sig i en hudfade haircut lige efter at have overskredet øvre sider.

Deep Wave Short Haircut til mænd

Deep Wave Short Haircut til mænd

Deep bølger, også kendt som 360 bølger, udgør en fantastisk frisure, der er populær i det sorte hår samfund. Frisuren genskaber effekten af ​​bølger eller krusninger, der starter fra hårhåret og spredes ud mod din hårlinie.

Mohawk hårklipp

Mohawk hårklipp

Mohawks har altid tjent som en sætning frisyre, takket være deres punk oprindelse. Hvis du er en oprør uden grund, og du vil udtrykke din holdning gennem dit hårklipp, skal du tænke på at få en. Du kan fade sidene ud for at gøre det mere bæredygtigt på en daglig basis.

Pompadour Short Haircuts til mænd

Pompadour Short Haircuts til mænd

Intet siger "dapper" ligesom en pompadour haircut. Vi tror ærligt på, at det er et tidløst hårklipp, der vil rocke diagrammerne selv årtier fra nu. Den moderne version er lige så poleret som enhver vintage pompadour frisure.

Taper hårklipp

Taper hårklipp

En aftagende haircut er lige, hvad du har brug for, hvis du vil bevare en slank kontur til din frisure. Det er en del af en professionel plejeproces, der passer til mænd i alle aldre, fra drenge til seniorer. Du kan også vælge niveauet for aftagende for dit udseende.

Faux Hawk Frisurer

Faux Hawk Frisurer

Den faux hawk (eller fohawk) er en ekstraordinær måde at få en edgy frisyre uden at ty til ekstremiteter. Med andre ord kan du få det oprørske udseende, som en mohawk kommer med, men uden at skulle barbere siderne af dit hoved.

Korte frisør til mænd med Dreadlocks

Korte frisør til mænd med Dreadlocks

Når du hører 'dreadlocks', forbinder du højst sandsynligt med hår, der strækker sig fra skulderlængde til nedre ryglængde. Ikke desto mindre kan du få en meget attraktiv frisyre med korte dreads også. Den koniske haircut hjælper også dig med at opnå den fine silhuet

Quiff Short Haircuts til mænd

Quiff Short Haircuts til mænd

Endnu en anden måde at få den herre vibe til dit hårklipp er med en quiff frisure. Det er nemt en af ​​de øverste trending korte hårklipp til årets mænd, og vi sikrer, at det stadig vil være varmt et par år fra nu. Det smelter smidigt og glat på en strålende måde.

High Fade Haircuts

High Fade Haircuts

I løbet af det sidste årtier bæres fade haircuts af flere mænd end nogensinde. I denne artikel beskriver vi de to mest populære versioner, der begynder med den høje fade. Det er en af ​​de bedste korte hårklipp til mænd, der søger et imponerende udseende.

Low Fade Haircuts

Low Fade Haircuts

I modsætning hertil er den lave fade haircut ideel til dem, der kun accentuerer bestemte dele af deres frisure. Det kommer ikke ud som ekscentrisk eller dårligt-dreng-du-ikke-knusende-med som den høje fade, og det er også lettere at vokse ud naturligt.

Børst op korte hårklipp for mænd

Børst op korte hårklipp for mænd

Som du kan gætte fra navnet, defineres disse korte hårklipp til mænd ved at børste håret op. Det hjælper, hvis du har tykt hår, men du kan også få lignende resultater ved at bruge et kvalitets stylingprodukt. Som altid, jo kortere, jo lettere.

Korte frisør til mænd med barberede sider

Korte frisør til mænd med barberede sider

Vi har præsenteret flere korte haircuts til mænd med barberede sider på vores liste, men vi var nødt til at give denne stil en egen indgang. I de senere år er barberede sider blevet en væsentlig del af ethvert moderne, kantet og skarpt haircut til mænd med alle mulige personligheder.

Korte nedskæringer til krøllet hår

Korte nedskæringer til krøllet hår

Guys med naturlige krøller bør ikke vige væk fra at flaunting deres kølige hår tekstur. Hvis dette er tilfældet for dig, anbefaler vi et hårklipp, der er kortere på siderne og længere på toppen. Det vil være nemt at vedligeholde og stilfuldt på samme tid.

Afro-tekstureret fladder

Afro-tekstureret fladder

Hvad gør fladden sådan en udbredt frisyre er, at den fungerer for mænd af alle oprindelser. Med andre ord kan både kaukasiere og afroamerikanere se udestående ud med denne frisure. Med en afro-tekstureret flattop får du en funky frisk 90'ers vibe til din frisure.

Korte frisør til mænd med Comb Overs

Korte frisør til mænd med Comb Overs

Enhver form for kæmmet over frisurer til mænd gløder blot med forfining. En anden nydelig del om dette hårklipp er, at det virker for elegance og edginess, afhængigt af hvordan du stiler dit outfit. Dybest set kan du aldrig gå galt med en kam over.

Beards med korte hårklipp

Beards med korte hårklipp

Vil du tilføje lidt kontrast til dit udseende? Overvej parring af en kort hårklipp med et mærkbart skæg eller overskæg. Du kan skubbe kontrasten endnu mere ved at tilføje en underskæring mellem de to, men husk bare at holde dit skæg godt forplejet.

Spiky Short Haircut til mænd

Spiky Short Haircut til mænd

Selvom vi heldigvis har holdt sig væk fra de cringy, stærkt gelerede pigge fra 90'erne og 2000'erne, er der måder, du kan rocke spikhår i disse dage og se cool ud. For at få et imponerende resultat, hold hårproduktet tilbage og arbejde med teksturerede lag.

Hårde del hårklipp

Hårde del hårklipp

En vanskelig del er en sikker metode til at være centrum for opmærksomhed (på en positiv måde, selvfølgelig). Du kan få din del skåret på en diskret eller prangende måde, afhængigt af din smag. Derudover er du velkommen til at eksperimentere med vinklen på din hårde del.

Smarte Korte Frisurer til Mænd

Smarte Korte Frisurer til Mænd

En hel del klassiske nedskæringer til mænd kombinerer flere ideer fra vores eksempler. For eksempel har denne dashing frisure en side del, fadede sider, og en kam over kombineret. Historien er moralsk? Kombiner ideer og arbejde med fagfolk for et billed-perfekt udseende.

Frisurer med Bangs

Frisurer med Bangs

Selv om du har valgt korte hårklipp til mænd, betyder det ikke, at du ikke kan indarbejde smør i din frisure. Dette er et smart skridt for mænd, der har tilbagekaldt hairlines og ønsker at dække dem op, eller bare for dem, der ønsker en hipster føler på deres frisure.

Moderne Bowl Cuts

Moderne Bowl Cuts

Vi alle slags fornærmede skålen skåret tilbage i dag, men moderne tilpasninger ser utroligt friske ud. For at øge din kolde faktor, skal du tænke på at få din skål skåret i en vinkel. Det er en kunstnerisk, hipsteresque tilgang, der ikke vil skuffe.

Textured Short Haircuts til mænd

Textured Short Haircuts til mænd

For en dynamisk frisure bør du helt se på tekstureret hårklipp. Bortset fra at arbejde for lige, bølget og krøllet hår, blandes teksturerede korte haircuts til mænd med atletisk succes og henter vibes til en drømmende frisyre.

Kreative korte frisyrer til mænd

Kreative korte frisyrer til mænd

Hvilken bedre måde at skille sig ud fra dine jævnaldrende end med en unik frisør? Raket design, der også betragtes som 'hår tatoveringer', kan hjælpe dig med at få et originalt look, du ikke vil se på hver anden fyr. Tag dig tid til at finde det design, der repræsenterer dig bedst.

Vinkel Fringe Frisurer

Vinkel Fringe Frisurer

Vinkelfronen forventes at være en af ​​de mest trendy korte frisurer til mænd i de kommende år. Det har været stigende i popularitet i nogle år, med en eksplosion fra begyndelsen af ​​dette år indtil nu. Det er slankt, smukt og alt andet du kunne ønske fra et hårklipp.

Korte frisør til mænd med farvet hår

Korte frisør til mænd med farvet hår

Langt væk er de dage, hvor mændene var fuldt presset af samfundet til at bære kun deres naturlige hårfarve. I dag kan du vælge enhver farve fra regnbue og ud for din korte frisyre. Et populært valg er grå, eller forskellige toner af askebrun eller blond.

Slicked Frisurer

Slicked Frisurer

En slicked tilbage frisyre vil altid lade de andre vide, hvem der er chef, så at sige. Selvom din ikke nødvendigvis skal komme med hudfarven vist i dette eksempel, kan du holde denne detalje i tankerne. Hovedidéen er at kamme håret tilbage med noget produkt.

Hakkede korte frisyrer til mænd

Hakkede korte frisyrer til mænd

Leder du efter en skødesløs og rodet frisure for at bringe din kølige indstilling ud? Overvej altid hakket hårklipp. Den bedste måde at opnå udseendet på er at få mange lag, normalt på en struktureret måde. Denne teknik er fremragende til alle hårstruktureringer.

Svamp Twist Frisurer

Svamp Twist Frisurer

Vil du have dine korte krøller at springe? Tøv ikke med at prøve en svamp twist frisyre. Teknikken er bredt omfavnet af afroamerikanere for at få små og slanke krøller. Sørg for, at resten af ​​dit hår er godt trimmet for det rene resultat.

Ukonventionelle korte frisyrer til mænd

Ukonventionelle korte frisyrer til mænd

Uanset hvor meget såkaldte eksperter forsøger at håndhæve 'regler' i mænds stil, i sidste ende handler det om din personlighed. Hvis du kan lide at tænke ud af boksen, skal du vælge en ukonventionel tilgang til dit korte hårklipp. Disse iøjnefaldende brag med et fransk afgrødeudseende er blot et eksempel.

Rock and Roll hårklipp

 

Hvis Fonz eller Fedtens Danny er stilikoner i din bog, skal du tjekke denne frisyre ud. Inspireret af rock og roll mode fra 50'erne, er det en forlængende hårklipp, der er sikker på at få alle damerne til at tænde deres hoveder for dig.

Vintage frisurer

Føles du at have en gammel sjæl? Det kan betyde, at vintage haircuts er til dig. Du kan gå tilbage i tiden med en poleret retro haircut, som denne subtile kam over. For den ønskede virkning anbefaler vi, at du bruger vintageskæringer med et rent skåret ansigt.

Korte frisør til mænd over 50 år

Få mænd kalder trækker en ungdommelig allure som Pierce Brosnan. Den prestigefyldte skuespiller synes aldrig at blive gammel, selvom han i øjeblikket er i respektabel alder. Det viser at din holdning og den måde du tager hånd om dit udseende kan arbejde mirakler.

Korte frisør til mænd med runde ansigter

Der er ikke noget, som et smart hårklipp og skæg ikke kan løse for udfordrende ansigtsformer. For eksempel kan mænd med runde ansigter gå til større skæg for at dække eventuelle uønskede kurver. Hårklippet kan opretholdes kort for dette tiltalende udseende.

Enke's Peak Frisurer

Hvis du har enkehøjde, er det bedst at arbejde rundt om det for din frisure, der skal formes undervejs. Tekstureret lagdeling kan spille en vigtig rolle i at få et smigrende resultat, så glem ikke denne detalje, når du går til din aftale.

Casual frisurer

For at indhente vores favoritter, ønsker vi at ende med en frisure, der kan bæres af stort set nogen. Vi vil gerne kalde det en afslappet haircut, men andre kan referere til det som en regelmæssig. Uanset hvilket navn du vælger, bør du vide, at dette hårklipp fungerer for skole, kontor, formelle arrangementer og meget mere.

Konklusion

Afslutningsvis giver korte hårklipp til mænd en bred vifte af muligheder for dit nye look. Du kan gå til en sporty eller dapper frisure, alle med korte og lave vedligeholdelseslås. Men før du begynder at hugge tænke på alle aspekter vedrørende dit hårklipp, herunder formen på dit ansigt og hårets tekstur. Hvad er din top fra vores liste?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *