50 Spiky Frisurer til mænd

Fra edgy til stilfulde og alt imellem har spiky frisurer til mænd det hele. Afhængigt af måden du beslutter dig for at style dine pigge på, kan din frisyre påtage sig en helt ny personlighed. Derfor er dette en af ​​grundene til, at spikke frisurer har fastholdt en top spot blandt tendenser gennem alle disse år. Find ud af, hvilken du skal komme til under!

Spiky Frisurer til mellemlangt hår

Er du en fyr med mellemlangt hår? Du er blandt de heldige, når det kommer til stylingsmuligheder. Du kan spike dit hår på en række måder, begyndende med denne dristige og iøjnefaldende stil. Den koniske fade hjælper med at forme resten af ​​frisure.

Frisurer med Spiky Bangs

David Beckham er helt sikkert en berømthed, der holder øje med inspiration fra frisure. På dette billede kan du se, hvordan han klipper en spiky bangs frisyre, med håret langs sit tempel børstet op og lidt til den ene side.

Spiky Frisurer til mænd med undercuts

En underskæring kan virkelig arbejde mirakler for enhver spiky frisurer til mænd. Ligesom med en konisk fade, giver en underskæring dig mulighed for at fremhæve den øverste del af din frisure. I dette tilfælde taler vi om de spiky tråde, du vil henlede opmærksomheden på.

Super Spiky Frisurer

Den nøjagtige struktur af din spiky frisure afhænger virkelig af mængden af ​​hårprodukt. For eksempel, hvis du vil have et skarpere look, anbefaler vi at bruge lidt mere gel, end du normalt ville. Det ser godt ud med korte hårklipp.

Spiky Frisurer til Teenage Guys

Frem for alt er spiky frisurer til mænd mest populære blandt teenage guys. I årevis er unge mandlige berømtheder som Justin Bieber blevet indstillet hårtendenser. Som følge heraf kan enhver teenagere rocke en spiky frisure og se fantastisk ud.

Lang Spiky Frisurer til Guys

Hvis du har betydeligt langt hår, kan det være lidt udfordrende at spike det. Du kan dog tage den vigtigste teknik og tilpasse den til din hårlængde. I denne henseende bør du smutte på en hel del produkt og stil dit hår op og til siden.

Swirled Spikes hairstyles

På samme måde kan du oprette din spiky frisure med en "swirled" effekt. Med andre ord kan du vride individuelle tråde i pigge i en vinkel. Du vil få en mere dynamisk frisyre, der passer godt med en oprørsk personlighed.

Hard Part Spiky Frisurer

Nogle fyre ser meget bedre ud, når de har deres hår skilt til siden. Selv når man taler om spiky frisurer til mænd, kan en hård del hjælpe med at få hele udseendet til livet. Efter at få din hårde del, spike dit hår sidelæns.

Faux Hawk Spiky Frisurer til mænd

Der er mange måder, du kan dyrke en faux hawk. For vores første eksempel viser vi en god ide til mænd med tykt hår i midten. Ved at stylere denne type hår i en faux hawk får du masser af lyd og definition.

Grove Spiky Frisurer

Mens nogle fyre vil have deres hår til at have en silkeagtig tekstur, vil andre holde sig til en grov berøring. For at få de resultater, du leder efter, skal du bruge et lille stykke hårprodukt og gnide det mellem fingerspidserne, før du kun anbringer det på dine tråde.

Wide Mohawk Spiky Frisurer til mænd

Ligesom fauxhugger kommer mohawks også i alle forskellige former og størrelser. Hvis du søger en mohawk, der passer til daglige situationer, bør du prøve denne brede og lette side-barberede version. Du kommer ikke i problemer for det i skole eller arbejde.

Rolled Up Spiky Frisurer

I dag er de mest fashionable spiky frisurer til mænd ikke lige så skræmmende og spidsfulde som de var for ti eller tyve år siden. Tværtimod - de fokuserer på rodet styling mere end noget andet. Med denne detalje i tankerne skal du tænke på at rulle dine låse op, mens du spiser dem.

Curly Hair med Spiky Frisurer

Det samme gælder for mænd med krøllet hår. På grund af din hårtekstur har du svært ved at spike dit hår i traditionel forstand. I stedet kan du vride dine krøller for at få en harmonisk stil til at supplere din tekstur.

Spiky Comb over frisurer

Det er velkendt, at combover frisurer er ret klassiske. Ikke desto mindre kan du ikke se ud som om du gør dig klar til en banket dagligt. Alternativt kan du kæbe dit hår til siden og spike kanterne til en afslappet frisure.

High Spiky Frisurer til mænd

Stadig, hvis du virkelig er interesseret i den edgy del af spiky frisurer til mænd, kan du gå alt sammen med din version. Der er virkelig ingen regler med denne hårkategori, så længe det er en præcis repræsentation af din personlighed. Når du siger det, er du velkommen til at klippe høje spidser, hvis det er dine ting.

Quiff Frisurer med Spiky Hair

Enhver mand kan blive enige om, at quiffen har et ubestrideligt sted blandt årets bedste trends for mænds frisurer. Vær det som det måtte være, kan du måske tilføje et twist til din. I modsætning til den fejende stil, der følger med den klassiske quiff, kan du spike dit smil.

Spiky Frisurer til mænd med tykt hår

Heldigvis for nogle, men desværre for andre, går pigge og tykke lås kun sammen, når håret er kort. Vi siger, at kombinationen er tiltalende og bør overvejes af alle fyre med naturligt tykt hår.

Layered Spiky Frisurer

Ligegyldigt hvilke spiky frisurer til mænd er i diskussion, lag vil altid spille en afgørende rolle i dem. Spikesne selv dannes faktisk ved hjælp af et godt lagdelt hårklipp, så sørg for at du får en, før du forsøger at opnå denne stil.

Spiky Frisurer til Round Faces

En anden kølig del om spiky frisurer til mænd er, at de arbejder med alle ansigtsformer. For eksempel viser Twilight's Taylor Lautner, hvordan en fyr med et rundt ansigt skal bære sine pigge - rynket og pænt beskåret.

All-around Spiky Frisurer

Ud over lagdelte haircuts, er rodet styling metoder også uundværlige for spiky frisurer. Hvis du ikke har en konisk fade eller underskydning, kan du spike dit hår rundt omkring. Det er en sikker ild måde at få en funky og personlighedfyldte frisure.

Barbershop Spiky Frisurer

Hvis du er ivrig efter at opretholde passende grooming vaner, vil du højst sandsynligt være lidenskabelig om at besøge din yndlings frisør. Når du kommer derhen, kan du bede ham om at spike dit hår på den måde, der bedst smiler dine funktioner.

Pyramid Spiky Frisurer til mænd

En anden ide for en spiky faux hawk er at følge en pyramidesilhouette. For at sige det ellers, skal du bringe håret fra begge sider sammen for at danne en trekantet fauxhøg. Det er dybest set som at spiking dit knus og den del af håret direkte bag dem.

Spiky Frisurer til mænd med firkantede ansigter

Den spiky frisure, der mest effektivt supplerer mænd med firkantede ansigter, er meget ligner den for mænd med omvendt facon. I begge situationer anbefaler vi at holde en kort spiky frisure med lige nok produkt til at sikre piggerne på plads.

Frisurer med højdepunkter

Højdepunkter er en ekstraordinær måde at krydre nogle kedelige, spiky frisurer til mænd. Hvis du vælger en anden farve, der skal føjes til dit hår, fremhæves den spiky tekstur, du leder efter endnu mere. Vi opfordrer dig til at udforske modsatte toner til dit ønskede resultat.

Lange og frække frisurer

Hvis du er en af ​​vores læsere med længere hår, ved du allerede, at "normale" pigge ikke er så meget af en mulighed. Stadig kan de bane vejen for rodet dårlige drengse frisurer inspireret af spiky låse. Træk fingrene gennem dine låse og tøj dem uden omhu.

Temp Fade Spiky Frisurer til mænd

En templet fade hårklipp tendens til at tilføje klasse og holdning til en mands udseende. Når du tilføjer en spiky frisure til blandingen, får du en strålende kontrast til din overordnede frisure. Mens din hårlinie er formet i skarpe og rene vinkler, bliver toppen afkølet.

Spiky Frisurer til Mænd med High Fade

Disse dage er en hel del spiky frisurer til mænd ledsaget af en falsk, konisk eller konisk fade hårklippning. For korrekt at introducere dig til alle de muligheder, du kan prøve, begynder vi med en højfade frisyre med en spiky top.

Angular Fringe Spiky Frisurer

Hvis du vil have en kort frisyre, der ikke er et militært hårklipp, bør den kantede kant være helt på din liste. I år har den hipsterlignende frisure taget diagrammerne med storm for sin lokkende, forsigtigt spikede stil.

Spiky Emo Frisurer

Selvom de fleste emo eller scene frisurer er defineret af super lange side-swept bangs, nogle af dem også involverer pigge. Hovedparten af ​​tiden vil bragdelen blive opretholdt, mens spiking er tilbage til bagsiden af ​​håret.

Mid Fade Spiky Frisurer til mænd

Ønsker du ikke at gå helt overbord med din frisure? Du kan stole på en midtfading spiky frisure for ubesværet swag, der ikke vil tiltrække akavede stirre. Din version kan omfatte en hudfade, som i eksemplet ovenfor, eller en subtil overgang, der starter halvvejs ned.

Beards og Spiky Frisurer

For et robust og manligt look, kan du overveje at kombinere din spiky frisure med et skæg. Selv om vi ikke helt anbefaler at gynge et skævt skæg, vil en af ​​dem, der er rent trimmet, afslutte dit udseende på en fin måde.

Modne Spiky Frisurer til mænd

Spiky frisurer er ikke kun for teenagere og unge mænd. Faktisk kan de bringe ud den ungdommelige side i enhver mand, der har nået hans seniorår. For eksempel synes Sting altid at forblive evigt ung med en tilfældigt spiket frisure.

Pompadour med Spiky Frisurer

Er du interesseret i at finde den perfekte balance mellem klassisk og moderne? Der er få måder at gøre det bedre end med en spiky pompadour frisure. Pomp silhuetten vil sikre retro-stilen på frisure, mens piggerne kommer ind med det perfekte moderne touch.

Spiky Frisurer til Mænd med Hår Tattoo

Hvis det ikke er oprørsk nok til dig, skal du prøve nogle barberede designs for at gøre din frisyre til centrum for opmærksomheden. Også kendt som hår tatoveringer, komplekse barberede designs har magt til at gøre dit udseende virkelig unik.

Fanned Mohawk Frisurer

Punk frisurer virker måske ikke for alle, men de ser awesome ud på fyre, der følger denne subkultur. Med en fnat mohawk kan du for eksempel tage din spiky frisure til et helt nyt niveau af kreativitet.

Rockabilly Frisurer

Ligesom moderne pompadours er rockabilly frisurer raffinerede og edgy på samme tid. En rockabilly frisure omfatter ikke klassisk spiking, men snarere en styling teknik inspireret af, der bruges til at skabe spiky tråde.

Høj og Tæt Spiky Frisurer til mænd

Spiky frisurer til mænd går også godt med militære frisurer, der involverer en tomme eller to hår. For eksempel kan du tage en høj og tæt frisyre med noget længere end en buzz cut top og stil det på en spiky måde.

Spiky Frisurer til mænd med lavt fade

Den mest subtile af alle falske frisurer er den lave fade. Som navnet antyder, defineres en lav fade ved en gradvis overgang til den nederste del af hovedet. Vi siger, det er en vidunderlig mulighed for en diskret og tiltalende frisyre.

Bangs med Spiky Frisurer

Hvis din haircut er noget tæt på en skålafskæring, ser du måske ikke godt ud, at du spiker dit hår rundt omkring. Men hvad du kan gøre er at få dit hår til at virke ubeklædt på toppen. I denne situation anbefaler vi, at du styler dit knæk normalt.

Spiky Frisurer til mænd med kirurgisk linje

I det væsentlige fungerer en kirurgisk linje som en hård del, idet de siger, at de begge ser ud som barberede linjer i hovedet. Det samme er, at en kirurgisk linje normalt er skåret på den ene side af hovedet og er let buet, da den fader i slutningen.

Vintage Spiky Frisurer

Her er en anden retro spiky frisure for at inspirere dig. Du kan bemærke, at masser af hår gel blev brugt til at få udseendet, men til forskellige formål end almindelige spiky frisurer. I stedet for at bruge produktet til at skabe flere pigge, fokuserer udseendet på at bringe hele håret op og holde det glat.

Spiky Frisurer til mænd med tilbagegangs Hairlines

Med det rigtige hårklipp kan du næsten sige farvel til synligt tilbagegående hårnet for godt. En spiky frisure kan hjælpe dig med at nå dette mål ved at styre opmærksomheden væk fra den tilbagegående hårlinie og mod den teksturerede top.

Franske afgrøder med spiky hår

Den franske afgrøde haircut er nemt en af ​​de cooleste frisurer af året for mænd. Heldigvis for dig er der utallige måder, du kan style din. Du kan spike toppen og få den franske del gjort kun for et lag af dit hår nedenunder, som i billedet ovenfor.

Bleached Spiky Frisurer til mænd

Vi ved, at det måske ikke er den sundeste løsning til at tilpasse dit udseende, men vi må indrømme, at blegede spikke frisurer til mænd ser fantastisk ud. Vi opfordrer især dig til at nærme ideen, hvis det er sommertid eller hvis du generelt er et åbent individ.

Shaggy Spiky Frisurer

Hvis du ved noget om Jack Black, ved du, at han aldrig var den for konventionelle udseende. Vi elsker hans outlook og vil anbefale hans tage på en spiky frisure - med shaggy låse overalt.

Farverige frisurer til mænd

Vil du fuldt ud udnytte dit udseende for at udtrykke din personlighed? En lille smule farve er alt, hvad du har brug for. Efter farvning dit hår med din yndlings tone, simpelthen spike toppen for at gøre det hele se endnu køligere.

African American Spiky Frisurer til mænd

Hvis du har afro-tekstureret hår, betyder det ikke, at du ikke kan finde spikke frisurer, der virker for dig. Faktisk ser korte dreads fantastiske ud med en spiky, blød frisyre. Vær ikke bange for at omfavne din naturlige tekstur helhjertet.

Spiky Frisurer til mænd med to barberede linjer

Ønsker du at være ekstra original med din frisure? Du kan bruge ikke kun en, men to barberede linjer til din spiky frisure. Det er bare en anden måde, du kan finjustere dit udseende, så det virkelig afspejler din personlighed, især hvis du er en kreativ person.

Liberty Spikes Frisurer

En anden autentisk punk haircut, der involverer en spiky frisure er de dramatiske frihed spikes look. Det er naturligvis forbeholdt de sande punks, der ikke er bange for at vise deres sande farver, så gå til det, hvis du er en af ​​dem!

Spiky Frisurer med V-formede Bangs

Endelig bør du aldrig forsømme dit smil, når du søger unikke frisurer. For eksempel kan du supplere din spiky top med et sæt V-formede bangs. Vi siger, at de vil fuldføre udseendet harmonisk.

Konklusion

Afslutningsvis kan drenge, teenagere, voksne og endda seniorer alle drage fordel af spiky frisurer til mænd. Stilkategorien er langt bredere end du måske oprindeligt havde tænkt på, med en lang række smukke stilarter til alle slags fyre. Vi giver dig lidt mad til tanker: Hvis du skulle vælge kun en spiky frisure, hvilken ville du tilpasse dig til din stil?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *