50 smukke mand bun frisurer

Hader det eller elsker det, du må indrømme at mandens bun frisure er bogstaveligt talt overalt i disse dage. Flere og flere mænd omfavner længere hår og beslutter at style det på denne nyttige og stilfulde måde. Vi støtter helhjertet manden bolle, øverste knude, Samurai bun og alle andre sorter, så tag et kig på vores anbefalinger og vælg din stil nedenfor!

Loose Man Bun Frisure

Når du ser en fyr med en mand bun frisure, vil det næsten altid være løs og skødesløs. Ikke alene giver det en uklare vibe, men det er også den mest behagelige måde at bære denne frisure på. Tænk ikke for meget på det og gå med strømmen.

Lav Bun

Selv om hovedparten af ​​mandboller bæres højere op, har du altid muligheden for at rocke dine mod ryggen af ​​din nakke. Det er en anden ubesværet måde at stylere dit lange hår på og samtidig frigøre dit ansigt.

Man Bun Undercut

Hvis du planlægger at sporte en mand bun frisyre ofte, hvorfor ikke tænke på at få et hårklipp til at supplere det? Et populært og ekstremt godt udseende er en afbrudt underskæring. Det lader dig bære dit hår både op og ned, og tilføjer kølige punkter til dit udseende, når det er pakket ind.

Stram bolle

Bange for, at dit hår vil falde ud af bunken, hvis du bærer det for løs? Intet problem; du kan stramme dine for at sikre alle dine tråde på plads. Start med at kæbe dit hår godt tilbage, så sørg for at du ikke glemmer et par låse rundt om din nakke. Tæt dem tæt sammen med et lille hår slips.

Mand Bun Short Hair

I modsætning til folkelig tro er man boller ikke kun for fyre med betydeligt langt hår. Hvis du for nylig har begyndt at vokse dit hår ud, kan du binde tipsene til en lille bolle øverst på bagsiden af ​​dit hoved. Sørg for, at du ikke binder det for højt for at undgå et hanelignende resultat.

Half Up Man Bun Frisure

Vil du tage det nemt og ikke have hele dit hår indpakket? Du kan prøve en halv halvdel ned mand bun frisure. For at få dette udseende, del dit hår halvt vandret og brug kun den øverste del til at skabe bunken. Lad resten strømme naturligt ned på skuldrene og ryggen.

Slick Man Bun

Hvis dit hår har tendens til at forblive perfekt lige mest af tiden, kan du trække en glat mand bun frisure uden omhu i verden. Teksturerne i dine låse giver dig mulighed for at glatte dem let igen. Du kan også spille rundt med et vådt aspekt ved at tilføje noget produkt.

Samurai Bun Frisure

Uanset om du er lidenskabelig for japansk kultur eller du ligesom den måde det ser ud, kan du prøve en samurai bolle til din næste frisyre. Det er stort set ligesom manden bolle, men det har en tydeligt længere og smalere form. Et bredt hår slips vil hjælpe dig med at få dette udseende.

Man Bun Haircut Fade

Har du besluttet dig for en underbud for at vise din mand bun? Nå skal du vide, at der er forskellige måder at få en på. Udover den frakoblede metode, vi udstillede tidligere, kan du også bruge den koniske fade teknik, der er almindelig blandt barbers.

Beskidte Bun

Hvis en løs mand bun frisure ikke er nok for dig, tag din til det næste niveau med rodet styling. Frisyren starter løs, men du kan accentuere uforsigtigheden ved forsigtigt at trække nogle tråde ud af bunken. Alternativt kan du binde dit hår i bunmen fra begyndelsen.

Man Bun Frisure med Fletninger

Hvorfor ikke eksperimentere med dit udseende endnu mere ved at blande frisurer? For eksempel kan du kombinere fletninger og en underskæring med din mand bun. Vælg din favorit fletningstilstand, beslutsomt hvilket design du vil have, og pakk tipsene ind i en lille bolle bagpå.

Kort hestehale Frisure

Hvis du bliver træt af at bære en traditionel mand bun frisure, kan du altid skifte til en hestehale hver gang imellem. Vi anbefaler især denne ide til mænd, der har kortere hår, og også til dem, der rocker underbenet med deres længere toppe.

Top Knot Frisure

Hver fyr, der ønsker at bære en mandbun, ved, at det er tæt på umuligt, hvis du ikke allerede har langt hår. Men et flot udseende er en top knude. Dybest set er det en mand bun, men for kortere hår og med en lille bun på toppen.

Curly Man Bun Frisure

Mand boller ser fantastisk ud på mænd med bølget eller krøllet hår. Frisyret bliver øjeblikkeligt tekstureret og ubehageligt, med en ubesværet kant. Du vil ikke komme ud som forsøger for svært at se cool ud, og du vil være komfortabel med at have udseende hele dagen.

Man Bun Frisure med Temple Fade

Er du interesseret i at fremhæve din overordnede frisyre? Tag et tip fra profferne og overvejer at få et tempel fade til at gå med din mand bun. De skarpe vinkler omkring din hårlinie vil fremhæve den længere del, der følger, og også skabe en iøjnefaldende silhuet.

Business Frisure

I de sidste par år kan vi med glæde sige, at den generelle mentalitet vedrørende forretningsmæssig æstetik er ændret. I dag er du ikke dømt for at have langt hår som du ville have været et årti siden. Alligevel, for at holde optræden klassiske, smidigt kamre dit hår til en business frisyre.

Flettet mand Bun Frisure

Vi synes, det er en dejlig ide at klippe et fuldt hoved af lange fletninger, især hvis du parrer dem med en lav underskæring. Når du ønsker at holde fletningerne ude af vejen, er alt du skal gøre at pakke dem i en mand bun frisure. Du bør bruge en stærkere frisure for at holde de tykkere tråde sammen.

High Fade Bun

Der er forskellige måder, du kan inkorporere en fade i din frisure. Bortset fra den midterfald vi præsenterede tidligere, kan du se på en høj fade. Dit hår bliver gradvist barberet, begyndende med øvre sider af hovedet, med en længere top i en mand bun frisure.

Casual Man Bun Frisure

Hvis du ikke har noget fancy planlagt, tøv ikke med at løsne med en afslappet mand bun frisure. Du behøver ikke at stil dit hår omhyggeligt; bare binde det hele og forlade et par svigtede låse i fronten for at øge indflydelsen af ​​frisure.

Mand Bun With Thick Beard

Det er krystalklart, hvorfor mandboller og tykke skæg går hånd i hånd perfekt, og kan ofte findes slidt sammen. Hvis du lykkes med at vokse et fuldt skæg, skal du overveje at skygge spotlyset på det ved at fjerne resten af ​​dit hår fra omkring dit ansigt. En mand bun er lige hvad du behøver for at gøre det.

Afro-tekstureret mand Bun

Afroamerikanske mænd har en bred vifte af frisurer til rådighed for dem. Ud over de mange fletningstilstande, de kan leve med, kan de også vælge at forlade deres naturlige afrokrøller længere. Gør vedligeholdelse let ved at stylere dine krøller i en mandbunke.

Low Fade Man Bun Frisure

Efter at have været igennem midten og den høje fader har vi nået den mest subtile version af denne hårklipp: den lave fade. Det er en ekstraordinær måde at tilføje nogle kant til din mand bun uden at gå over toppen med barbering dine sider. Desuden er det lettere at dyrke dit hår bagefter.

Formel mand Bun Frisure

Uanset om du deltager i din bedste vens bryllup eller en firmafest, er det mandens bun frisure du kan stole på. Det er en formel tage på den klassiske high man bun, med lavere styling til et glat og poleret udfald.

Cornrows og Bun

En anden braiding metode, du kan bruge til at fremhæve din mand bun (og omvendt) er cornrows stil. Vælg så mange fletninger, som du gerne vil have til toppen, fletninger dit hår lige indtil du når kanten af ​​dit hoved. Derfra binde enderne sammen i en bolle.

Voluminous Bun

Hvis dit hår er især tykt, krøllet eller begge dele, vil du nyde godt af masser af naturlig volumen i din mand bun frisure. For en behagelig og praktisk tilgang, tænk på styling din bolle på toppen af ​​dit hoved. Med denne teknik vil du ikke mærke din bun tung i ryggen.

Headband Man Bun Frisure

One Direction's Harry Styles er en af ​​de ubestridelige konger af mandboller. Han lænker sports skulderlængden det meste af tiden, og er ikke bange for at male dem med en mandbunke. For at krydre sit udseende tilføjer han lejlighedsvis tilbehør som hovedbånd.

Platinum Man Bun Frisure

En anden berømthed, som du kan se på til frisyre inspiration er Justin Bieber. Men hovedfokus her er ikke den måde, han gør sin mand bun, men snarere farven. Vi ønskede at vise dig dette eksempel som opmuntring til at udforske andre farve muligheder for din frisure.

Dreadlocks Bun

Dreadlocks er en fantastisk måde at udtrykke din kultur, livsstil eller generelt fantastiske smag på frisurer. Hvis du har længere dreads, vil en mand bun hjælpe dig med at køle ned om sommeren eller ændre dit udseende nu og da.

Fletning i Bun Frisure

En midlertidig måde, du kan bære fletninger på, er ved at blande en i din mand bun. Så længe dit hår har en anstændig længde, kan du tage et par låse på den ene side og franske fletning dem halvvejs. Sæt resten af ​​dit hår i bolle som du normalt ville.

Omvendt Braid Man Bun Frisure

På den anden side kan du vælge en out-of-the-box tilgang til din mand bun frisure helt og holdent. For at få den omvendte fletning del, bøje dit hoved og begynde fletning fra din nakke opad. Når du kommer til kronen af ​​dit hoved, afslut det i en bolle.

Subtile Man Bun

Nogle indstillinger kræver en diskret frisyre. I disse situationer anbefaler vi, at du omhyggeligt børster dit hår tilbage og stil det i en medium mand bun. Sørg for, at det ikke er for højt eller for lavt, hvis du ikke ønsker at henlede opmærksomheden på din frisure.

Fed mand bun frisure

På den anden side kan du gå til en vild mand bun, hvis du ikke er begrænset af dit miljø. Uanset om du laver en fotografering, optager en musikvideo eller bare ønsker at udtrykke dig kreativt, skal du ikke begrænse dine muligheder til den måde, du styler dit hår på.

Textured Man Bun

Vil du berige din frisure med tekstur? Det er nemmere, hvis du har krøllet eller bølget hår, eller hvis du har en lagdelt haircut. Må ikke fokusere på at fuldføre mandens bun, men lader masser af løslåse rundt omkring. Dit hovedmål bør være at binde op bare en flok af dit hår.

High Man Bun Frisure

I modsætning til mid-eller low man bun frisurer, en høj en vil helt sikkert tiltrække opmærksomheden fra dem omkring dig. Ikke desto mindre betyder det ikke, at det ikke er et stilfuldt valg eller dit lange hår. Hvis du har en underskæring, skal du ikke bekymre dig om at vælge en bolle på toppen af ​​hovedet.

Fletninger, Bun og Pomp

På dette billede kan du uden tvivl se den mest komplekse frisure ud af dem, der præsenteres i vores liste. Det blander ikke mindre end tre stilarter, men alt på en harmonisk måde. Der er to fletninger på siden, en pompadour-top og en kort mand bun i ryggen.

Bandana Man Bun

Ikke i pandebånd, men vil stadig have et interessant tilbehør til din mand bun? Bandanas er en mulighed, der sandsynligvis aldrig går ud af stil. Tag en eller to bandanas og brug dem rundt om dit hoved, enten over dine øjenbryn eller lige langs din hårlinie.

Stor mand Bun Frisure

Naturligvis, jo længere dit hår er, desto større bliver din mand bun ud. Vi ser ikke dette som en ulempe, især hvis du vil have dine tips draperet rundt om dine skuldre. Du bør tænke på denne frisure, hvis du har midterste eller midterlængde dreadlocks.

Man Bun Frisure med Barberet Design

Lad din fantasi gå vildt og vove sig ind i barberede designideer, hvis du har en underskåret frisure. Vi anbefaler at få en høj fade underbud, så du kan få mere plads til dit "lærred", så at sige. Derefter skal du lave brainstorming med din barbermand om de designs, du kan få.

Top knude med sidefletning

Som du kan se nu, er undercuts næsten afgørende for mænd, der ofte vil bære mandboller. De resulterer i et godt kontureret look med frisurer muligheder i vid udstrækning. For eksempel kan du tilføje en fletning til den øverste del af din mand bun, lige rundt linjen i din underskæring.

Braids and Man Bun Frisure

Husk hvad vi sagde om Harry Styles i princippet at eje manden bolle? Her er et andet eksempel for at bevise vores punkt. Sangeren er åbenhørt med sit udseende og tøver aldrig med at undersøge måder at skabe unikke og opmærksomme grabbende frisurer på.

Atletisk mand Bun

Hvis du har langt hår og også er en sportsentusiast, skal du sandsynligvis bruge en mandbun af praktiske årsager. En atletisk tage på denne frisure har toppen renet fejet tilbage, med håret slips indpakket sikkert rundt om bolle i ryggen.

Hipster Man Bun Frisure

Bortset fra frisure er hemmeligheden bag at få et hipster look i dit valg af tøj og tilbehør. Derfor bør du seriøst overveje at få nogle gamle skolebriller, hvis du ikke har dem. Den høje mand bun her er bare en detalje, der sætter udseendet sammen.

Trækkede Braids Frisurer

Rapper ASAP Rocky er velkendt ikke kun for hans musik, men også for hans originale flettet frisyre. Han trækker ofte sine fletninger tilbage i små ponytails eller boller, alt efter hvor lang tid de er. Du kan følge hans stil, hvis du har tendens til at bære fletninger.

Man Bun Frisure med hård del

At definere en mand bun korrekt kan gøre det desto mere mindeværdigt. Der er mange måder du kan lægge vægt på din frisure, men vi er enige om at en hård del er blandt de mest effektive. Barber en diagonal eller lodret linie rundt på toppen af ​​din mand bun for en skarp effekt.

Bicolor Bun

Menneskeboller ser fremragende ud, når bæreren har forskellige farver i hans hår. Som et eksempel har mange fyre med dreadlocks dem farvede halvvejs ned. Når du styler dit hår i en mand bun, vil kontrasten mellem din rodfarve og toppen være tiltrækende.

Fejet tilbage bun

Selv om dette ikke er den mest effektive måde at holde dit hår ude af øjnene, må vi indrømme, at det er smagfuldt. Gutter, der har kortere, bølget hår, kan nemt fjerne denne mand bun frisure, simpelthen ved at binde en håndfuld hår i deres nakke.

Mand Bun Frisure med Løse Strande

Ofte er løse tråde icing på kagen for tiltrækningen af ​​en mand bun. Hvis du har lagdelt hår, vil nogle få låse falde ud af bolle på egen hånd. Du kan dog trække en streng eller to ud, selvom dit hår har samme længde rundt.

Creative Man Bun Frisure

Feast dine øjne på dette fantastiske mand bun frisure eksempel. Styling er indviklet, med tynde fletninger, der starter fra små bokse på toppen af ​​hovedet. Derefter har underskæringen, der følger med udseendet, nogle få barberede linjer her og der. Vi kan også lide de perler, der anvendes til fletningerne.

Dobbeltboller med fletninger

Hvis du har to fletninger som de vigtigste højdepunkter i din frisure, kan du tænke på at bruge dobbeltboller som en måde at afslutte dem på. For at undgå en pigtails effekt skal du sørge for, at fletningerne er skabt lodret og så parallelt som muligt. På den måde slutter de på bagsiden af ​​dit hoved i stedet for på siderne.

Farverig mand Bun

Endelig kan vi alle enige om, at dette er den mest farverige mand bun frisure i hele vores udvalg. Vi beundrer, hvordan toppen skiller sig ud gennem en elektrisk blå nuance, især på små kurvekroge krøller. Den kreative underskæring er den endelige detalje, der gør frisuren uforglemmelig.

Konklusion

Afslutningsvis tjener manden bun frisure som en fantastisk måde at udtrykke din oprørske personlighed på en fashionabel måde. Du kan tilpasse din mand bun netop til din smag, med sorter til rådighed for uformelle eller formelle situationer. Bringe hele din frisyre til livet ved at blande din mand bun med andre frisurer, som fletninger eller underbenk. Når du er færdig, lad os vide, hvordan dit viste sig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *