50 Smarte Pompadour Haircut Ideer

Fra fedterne af 50'erne til A-list berømtheder i dag har pompadour haircut vist sig at være intet mindre end et stilikon i sig selv. Rocket som en erklæring siden så langt tilbage, som vi kan huske, er pompadouren en del af personlighedsbetegnelsen fra James Dean eller Elvis Presley til Bruno Mars eller Justin Timberlake. Hvis du vælter over den tidløse pomp, skal du kigge på nogle af vores favoritter til inspiration.

Klassisk Pompadour Haircut

Klassisk Pompadour Haircut

Det er kun naturligt, at vi vil besøge rødderne, når vi taler om et æra-specifikt hårklipp. For så vidt angår pompadour-hårklippet fortjener den en nøjagtig gengivelse af de retro-tider, den repræsenterer. Brug dette eksempel, hvis du søger inspiration i denne retning.

Krøllet Pompadour

Krøllet Pompadour

Det meste af tiden vil du se pompadours med lige hår eller låse, der er stylet for at afspejle denne tekstur. Ikke desto mindre kan du nemt tilpasse din stil til din hårtype med en krøllet pompadour. Hold det rodet for at få den kolde effekt.

Moderne Pompadour Haircut

Moderne Pompadour Haircut

Selv om pompadour generelt opretholder den samme silhuet som den havde tilbage på dagen, er der stadig nogle få betydelige forskelle. Til at begynde med omfatter moderne versioner af pompen rodet eller skødesløs styling.

Beard og Pompadour

Beard og Pompadour

En del om pompadours, der inspirerer os gang på gang, er, hvor godt de arbejder med ansigtshår. I modsætning til andre retro frisurer til mænd, der kun ser fint ud med et skarpt ansigt, en pompadour perfekt par med skæg.

Pompadour Undercut

Pompadour Undercut

Taler om moderne pompadours, en anden fælles træk, du ofte finder er underbuddet. Talrige mænd foretrækker at holde en pomp-inspireret top med længere hår og barberer resten ned. Vi vil tale om flere måder at gøre det på hele vores liste.

Medium Pompadour Haircut Fade

Medium Pompadour Haircut Fade

Som lovet er her en af ​​de mest populære måder at rocke en pompadour med en underbud. Barbers klassificere denne haircut som en medium konisk fade, på grund af den gradvise teknik at barbere håret på sider og ryg.

Vinklet Pompadour

Vinklet Pompadour

Vil du negle den dapper vibe, der naturligvis kommer med en pompadour haircut? Du skal fokusere på styling. Invester i et højkvalitets hårprodukt og arbejd dig i den form, der bedst definerer din personlighed, som denne vinklede tilgang.

Kort Pompadour

Kort Pompadour

Typisk pompadour haircuts bæres af mænd, der har mindst et par inches hår på toppen. Det betyder dog ikke, at du ikke kan få dette hårklipp, hvis du har kortere låse. Faktisk resulterer det i et forfriskende og ungdommeligt udseende.

High Pompadour Fade

High Pompadour Fade

Efter at have dækket det afbalancerede medium fader, tager vi en tur på den vilde side med en høj fade. Som du kan forvente af navnet, betyder dette pompadour haircut mere drastisk barbering, normalt næsten til oversiden af ​​hovedet.

Messy Pompadour

Messy Pompadour

Husk hvad vi sagde om rodet styling til pompadours? Glem aldrig denne ide, når du rocker en super cool moderne pompadour. Ikke alene vil du få en ubesværet stilfuld frisyre, men du vil også nyde den rock og roll bad boy vibe.

Low Pompadour Haircut Fade

Low Pompadour Haircut Fade

Hvis du handler om subtilitet og klasse, bør du overveje en lav fade at gå med din pompadour haircut. Selv om det rent faktisk indebærer at barbere den nederste del af dit hår i en underskæring, er det en langt mindre drastisk tilgang med glatte resultater.

Swirled Pompadour

Swirled Pompadour

Vi får mere ind i ideen om en klassisk curl pompadour nedenfor, men lad os lette ind i emnet med denne frisure. For at få dette udseende, bør din pompadour haircut omfatte masser af smart-trimmet lag. Derefter handler det om børstning og styling indad.

Pompadour med langt hår

Pompadour med langt hår

Vi nævnte, at størstedelen af ​​pompadour haircuts involverer et par tommer hår, men du kan føle sig fri til at lade din vokse endnu længere. Faktisk anbefaler vi faktisk denne detaljer, hvis du vil røre på oprøreren uden grundårsag.

Shaved Down Pompadour Haircut

Shaved Down Pompadour Haircut

Er fulde underbud ikke dine ting? Nå, den bedste løsning til dig er en aftagende pompadour haircut med barbering ned ad sider og ryg. I modsætning til traditionelle underskæringer involverer det ikke helt barbering af hovedet, men snarere at forme frisuren.

Pompadour Haircut med Side Del Undercut

Pompadour Haircut med Side Del Undercut

Hvis du beslutter dig for at vælge en underskæring med din pomp, er det her en detaljer, der kan øge virkningen af ​​dit udseende. Vi henter altid hårde dele, når vi taler om moderne frisurer, for den skarpe definition, de sørger for enhver hårklippning.

Textured Pompadour

Textured Pompadour

Er du alt om dynamik, når det kommer til din frisure? Du bør altid holde en tekstureret tilgang i tankerne. Kort sagt er teksturerede frisurer til mænd baseret på omfattende layering, hvilket gør hele hårklipp virkelig kommet til liv.

Raked Tilbage Pompadour Haircut

Raked Tilbage Pompadour Haircut

Vi er tilbage med det ubesværede cool look med denne pompadour haircut. Dette eksempel er ikke accentueret med overdreven styling eller produkt i overflod. Tværtimod; det vælger naturligt at tage på denne slanke frisyre, som om du bare rakede fingrene gennem dit hår.

Pomp Mohawk

Pomp Mohawk

Har du en dårlig holdning til den knogleindstilling, som du vil frembringe gennem din stil? Overvej at skabe en fusion af frisurer, der vil hjælpe dig med at nå det edgy udfald, du leder efter. Bare et eksempel er at blande en pompadour haircut med en mohawk.

Brushed Up Pompadour Haircut

Brushed Up Pompadour Haircut

Det kan virke overflødigt at knytte en pompadour haircut med børstet styling, men det store udvalg af moderne alternativer, der nu er tilgængelige, fører os her. Med denne post ønsker vi at fremhæve det børstede aspekt af frisyren og hæve vores briller til den klassiske pomp.

Faux Hawk Pompadour

Faux Hawk Pompadour

For mænd, der ikke vil have den fuldt oprørlige mohawk, er fauxhøgene altid i orden. Du kan få et ret lignende resultat, hvis du stiler det ordentligt, især hvis du tillader dig selv at blive inspireret af pompadours. Blending frisurer er og vil altid være nøglen.

Front Curl Pomp

Front Curl Pomp

Hvordan kan man ikke sætte pris på den klassiske, decade-defying front curl pompadour haircut? Først populært i 50'erne og 60'erne og med et massivt comeback i 80'erne, vil den forreste krølpomp altid forblive en ikonisk frisure for mænd.

Pompadour Haircut med Wave Styling

Pompadour Haircut med Wave Styling

Hvis den forreste krølle ikke er rigtig din stil, kan du tilpasse den til en frisure som den på billedet ovenfor. Tænk på, hvordan en bølge ser ud og tilpasser din styling for at matche en lignende form. Du vil nyde en virkelig iøjnefaldende pompadour.

Tidløs Pompadour Haircut

Tidløs Pompadour Haircut

Vi kunne ikke have talt om pompadour haircut uden at opdrage King of Rock og Roll selv. Elvis Presley var ubestrideligt blandt dem, der lavede pompadour haircutet så ikonisk i første omgang, så hans tage på frisure fortjener absolut en plet på vores liste.

Straight Up Pomp

Straight Up Pomp

En anden frisure du kan kombinere med pompadouren er den flade top. Traditionelt en militær frisure, den flade top kan tjene som et stilfuldt fundament for din fusion frisyre. Bland flad top og pompadour styling til et unikt udseende.

Meget stilfuld Pompadour

Meget stilfuld Pompadour

Så vidt pompadouren er i diskussion, er stil alt. Selvom du kan leve med enhver tilgang, skal du overveje aspekter som længde og tekstur. Hvis du har lige, længere hår, lager op på hårsprayet og test dette ser ud.

Pompadour Haircut med Comb Over

Pompadour Haircut med Comb Over

Til dette eksempel vil vi vise, hvordan du kan blande en quiff frisure med et pompadour haircut. De to elegante frisurer går hånd i hånd, så du kan nemt tage elementer fra hinanden. Alt du skal gøre er at kamme din pompadour over.

Combed Back Pompadour Haircut

Combed Back Pompadour Haircut

På den anden side kan du beslutte at kæbe dit hår tilbage til din pompadour haircut. Hvis du beslutter dig for denne metode, anbefaler vi at opretholde den lille børste op i fronten, der gør frisuren til at skille sig ud. Rock det med tillid.

Pompadour med lange Bangs

Pompadour med lange Bangs

Vi har tidligere talt om at bære en pompadour med længere hår. Selvom denne version strays væk fra den pompadour-kontur, vi er vant til, er det et moderne alternativ til dem, der ønsker at føje et personligt præg til deres hårklipp.

Flad og Brushed Out Pompadour

Flad og Brushed Out Pompadour

Med moderne frisurer går der noget. Det betyder, at du kan tage pompadouren og virkelig gøre den til din egen gennem original styling. Skub dine grænser med denne børste og flade mode, som også øger din frisørs volumen.

Rockabilly Pompadour Haircut

Rockabilly Pompadour Haircut

Vi er tilbage til det grundlæggende med denne pompadour haircut, som absolut lyser med rockabilly stil. I en nøddeskal er det den korte hæle, der følger med rockabilly-bevægelsen. Det viser, hvordan musik og mode altid vil være tæt forbundet.

Temple Fade Pompadour

Temple Fade Pompadour

Intet kan sammenlignes med den ekspertise, som en professionel barber kan tilbyde mænds pleje. En populær frisørhalvning er templet fade, som faktisk virker pragtfuldt for at forme en pompadour frisure.

Bølget Pompadour Haircut

Bølget Pompadour Haircut

Vi har dækket pompadours til mænd med lige og krøllet hår, men hvad med dem med naturligt bølgete tråde? Du vil nyde mere dynamik end nogensinde, hvis dette er din hårtekstur, med en bølget pompadour, der får hovedene til at vende sig efter dig.

Layered Pompadour

Layered Pompadour

Der er ingen tvivl om, at layering kan føre vejen til et udgående og ukonventionelt hårklipp for mænd. Ligegyldigt hvilken type hår du har, trimning det i lag tilføjer til personligheden af ​​frisyren. Det samme gælder for lagdelt pompadour hårklipp.

Pompadour Haircut med overskæg

Pompadour Haircut med overskæg

Vi ved nu, at en pompadour haircut med et skæg resulterer i et drømmende udseende, men hvad nu hvis du vælger en spændende overskæg? Vær sikker på, da denne stil af ansigtshår er lige så kompatibel med den tidløse pomp.

Fejet tilbage frisure

Fejet tilbage frisure

Ønsker du at få det laid back look uden at tilføje et ton produkt til dit hår? Du kan springe glidende tilbage og handle ind for at feje tilbage. For at sige det ellers, brug bare en lille smule produkt og fokusere på styling trådene på plads fejlfrit.

Spiky Pompadour

Spiky Pompadour

Vi ved alle, at spiky hår har været trending i de sidste par årtier nu. Alligevel anbefaler vi ikke den cringe-triggering tilgang af den fuldt spiked 90s frisure. Hvad du kan gøre, er forsigtigt pigg op din pompadour.

Afro Pompadour Haircut

Afro Pompadour Haircut

Du vil ikke altid se pompadours med afro-tekstureret hår, men vi garanterer at de vil tage vejret væk, når du gør det. En af grundene til, at afroamerikanske mænd måske undgår denne frisure er den tunge stil, det kræver, men vi er sikre på, at alle vil være begejstrede med resultaterne.

Fanned Pompadour Haircut

Fanned Pompadour Haircut

Endnu en anden måde at stylere en pompadour haircut på er med den spændte teknik. For at hjælpe dig med at få en bedre ide om hvordan det er gjort, skal du tænke på stylingen lavet til en punk mohawk. Anvend nu det med en subtil touch til dit udseende.

Side Tossed Pomp

Side Tossed Pomp

I denne dag og alder vil du nok have mindre tid på dine hænder end nogensinde før. Det er specielt, hvorfor vi opfordrer dig til at overveje en sidekastet pompadour, både til praktiske og æstetiske formål.

Pompadour Haircut til mænd med tilbagekaldt Hairlines

Pompadour Haircut til mænd med tilbagekaldt Hairlines

Vi ved, hvor svært det er at håndtere aftagende hårfaser, især når du når en vis alder. Det samme skal aldrig stoppe dig fra at udforske tilbagevendende hårlinier frisurer ideer til at smigre dine funktioner. Pompadour er vejen at gå.

Skin Fade Pompadour

Skin Fade Pompadour

Ikke bange for at gå den ekstra mile med din frisure? Gå ud over en høj, medium eller lav fade med en hudfade pompadour haircut. Som du kan gætte fra navnet, indebærer denne metode barbering ned til din hud i underskåret del af din frisure.

Pompadour Haircut med barbering kontraster

Pompadour Haircut med barbering kontraster

Hvis du vil overskride forventningerne endnu mere, læg lidt tænkning og kreativitet ind i din frisure. Du kan starte fra en pomp-inspireret top og derefter lege med det koniske fadeområde, endda tilføje en barberet linje for at fremhæve forskellene.

Fuld børste Frisure

Fuld børste Frisure

Mens de fleste mænd fokuserer på den øverste del af deres pompadour til styling, opfordrer vi dig til også at holde resten af ​​dit hår i tankerne. Dette er tilfældet for mænd, der ikke har en konisk fade hårklippning at gå med deres pompadour og forlod deres hår længere rundt.

Glimrende Pompadour Haircut

Glimrende Pompadour Haircut

En pompadour haircut som denne er garanteret at gøre dig til centrum for opmærksomhed. Ud over det glatte tempelfade udviser frisyren gennem fantasien, der sættes i underskæringsdesignet, med de buede linjer og skygge.

Afrundet Pomp

Afrundet Pomp

En anden pompadour haircut, der bør holdes i tankerne hos mænd med tilbagegående hårlinier, er denne afrundede version. Det følger din naturlige hårlinie, der er børstet op og tilbage og trækker opmærksomheden væk fra eventuelle potentielle fejl.

Pompadour med højdepunkter

Pompadour med højdepunkter

Højdepunkter er en ekstraordinær måde at tilføje nogle smag til din frisure. Hvis du har en større pompadour, kan et par højdepunkter stænkede på de rigtige steder lægge vægt på det indbyggede volumen i din frisure.

Pompadour Haircut med V-formet underskæring

Pompadour Haircut med V-formet underskæring

Som du ved nu, fortjener den underskæring, der går med din pompadour haircut, lige så meget som resten af ​​frisuren. Bortset fra enhver konisk eller fade teknik, kan du forme din underskæring i en populær V-form.

Ung mand Pompadour Haircut

Ung mand Pompadour Haircut

Hvis du undersøger frisurer til din søn, så kig ikke længere. Denne søde lille pompadour vil gøre enhver dreng til at føle sig og ligne en sand ung mand. Uanset om du forbereder dig til en særlig begivenhed eller nogle familiebilleder, kan du regne med pompadouren for et uforglemmeligt udseende.

Artsy Pompadour

Artsy Pompadour

Taler om billeder, hvad hvis du vil træde ind i mode verden i den nærmeste fremtid? Du kan ærefrygt ved enhver fotografering med en spektakulær pompadour som den i dette eksempel. Vi anbefaler at arbejde med en professionel frisør til dine ønskede resultater.

Fejlfri Pomp

Fejlfri Pomp

Hvilken bedre måde at afslutte vores liste over pompadour inspiration end den tilgang, der gjorde frisøren berømt i første omgang? Slank, glat og slank er alle vigtige kvaliteter til en pompadour, der har modstået tidstesten.

Konklusion

Konklusion

Afslutningsvis vil pompadour haircut ikke gå ud af stil når som helst snart. Selvom det er et symbol på en tidligere generation, forbliver det en stærk redegørelse for den oprørske mand, der stadig har fantastiske smag. Uanset om du går til en klassisk pomp eller en rodet og moderne, så sørg for at du spice den op med din egen holdning. Så hvordan vil du rocke din? Lad os vide i kommentar sektionen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *