50 Smarte Frisurer til mænd med tilbagegangs Hairlines

Vi ved, at leve med gradvis skaldethed aldrig er en nem proces at klare. Frisurer til mænd med aftagende hårfibre er svært at finde, og endda mere egnet til din personlighed. Vi har dog håndplukket et parti af nogle af de bedste, du kan håbe på, om du vil acceptere og omfavne din nedadgående hårlinie eller dække den. Tjek dem ud nedenfor!

Korte frisurer til mænd med tilbagegående hårlinier

Sting beviser, at en tilbagegående hårlinie aldrig bør stoppe dig fra at skabe et sikkert udseende hvor som helst du måtte være. De prisbelønnede musikere sporter komfortabelt en kort og spidsagtig frisure, som supplerer hans funktioner.

Buzz Cuts

Jason Statham er endnu en mand, som vi ofte ser op til for hans holdning. Desuden er hans stil fejlfri, og han klipper en buzz skåret ganske ligesom ingen anden. Du kan tydeligt bemærke, at en super kort hårklipp som denne vil dække din faldende hårlinie godt.

Haircuts til tilbagekaldelse af hårfamiliepiger

Hvis du har enke højdepunkt og du ikke er bange for at fremvise din oprørske personlighed, er dette frisør uden tvivl for dig. Selvom det hjælper, hvis resten af ​​dit hår er langt og tykt, kan du trække det af med næsten alt hår, efter at det er vokset et par inches.

Taper Fade Haircuts

En smart måde at henvende sig til frisurer til mænd med tilbagegående hårlinier er at henlede opmærksomheden på andre områder. For at sætte det ellers fokusere på et iøjnefaldende hårklipp, der ikke giver folk mulighed for at lægge mærke til eventuelle mulige fejl, som f.eks. En konisk fade hårklippning.

Undersøg tilbagekaldt hårlinie

En af de bedste måder at afbalancere en tilbagegående hårlinie på er med en skarp underskæring. Selv om det måske ikke passer til alle mænd, kan de med en udadvendt personlighed nemt gøre de to arbejde fejlfrit, især med længere hår på toppen.

Haircut for tilbagekaldt hårfedt sort mand

I betragtning af at sorte mænd har en hårdere naturlige hårtekstur end kaukasiere, vælger de ofte at holde håret meget kort, hvis de har en aftagende hårlinie. Alt i alt er det lettere at vedligeholde, og det er et af de mest smigrende valg.

Pompadour hårklipp

Tag en tur tilbage i tiden med en dapper pompadour haircut. Dette er et tidløst valg blandt frisurer til mænd med tilbagegående hårfibre og tilføjer et strejf af klasse, der kan have stor indflydelse på dit udseende. Lav et uforglemmeligt indtryk!

Quiff Frisurer

Ligesom pompadouren er quiffen en klassisk frisure, der passer til fyre med tilbagegående hårfibre. Selvom det ser bemærkelsesværdigt ud på hårtekstur, får du det bedste resultat, hvis du har et naturligt lige hår. Skæget tilføjer også punkter til det overordnede udseende.

Forordningen Cut

Hvis du er en militær mand eller har en i familien, vil du allerede vide alt om reguleringskuttet. For dem, der ikke gør det, er reguleringsafskæringen det mest populære militære hårklipp, der indebærer længere hår. Det er et glimrende valg for en mand med en tilbagegående hårlinie.

Frisurer med Bangs

Maskering af en tilbagegående hårlinie er ofte lettere end du tror. I nogle tilfælde er det lige så nemt at dyrke dit hår lidt længere og kæmme det til fronten for nogle smør. Selvom det måske ikke løser problemet helt, vil det hjælpe med at dække eventuelle uønskede funktioner i dette område.

Medium frisurer til mænd med tilbagegangsfrister

Hvis du vil have en uimodståelig kærlighed til din frisure, søg ikke yderligere. Ikke alene er dette en af ​​de mest smigrende frisurer til mænd med tilbagegående hårlinier og mellemlangt hår, men det er et yderst klassisk valg for alle med ægte stil.

Top knude frisurer

I de seneste år har den øverste knude taget mænds frisurer scene med storm. Det er et ungdommeligt valg, der også er en del af de effektive frisurer til mænd med tilbagegående hårlinier, vi anbefaler. Ligesom andre eksempler er det opmærksom på en anden del af din frisure.

Dynamiske frisurer

Hvem siger du skal gå med mængden, når det kommer til din frisure? Hvis du har en fed personlighed, tøv aldrig med at vise det gennem dine grooming valg. Denne lange, kantede haircut er fantastisk til at koncentrere sig om dine aktiver.

Lang frisurer til mænd med tilbagegående hårlinier

Hvorfor ikke eksperimentere med en kunstnerisk og stilfuld frisure for at få mest muligt ud af dine funktioner? Sporting skulderlængde hår er en fantastisk måde at flaunting din smagfulde side, især hvis du er i en alder af Glem ikke lagene til toppen af ​​udseendet.

Krøllede frisurer til mænd med tilbagegangshår

Du kan aldrig gå galt med en hipster tilgang til at få en glat frisure. Hvis du har krøllet hår, kan du stole på denne smukke frisyre for at få den visuelle effekt, du leder efter. Enkelt stil dine tråde til siden i en afslappet måde.

Dreadlocks Frisurer

Generelt er dreadlocks en cool frisyre, som du også kan bruge til at hylde din kulturelle baggrund. For så vidt angår frisurer til mænd med tilbagegangsstreger er det en stilfuld måde at få det bedste ud i dit udseende.

Bølgete frisurer til mænd med tilbagegangshår

Med en slank frisyre som denne, vil det virke som om du har frisk raked dine hænder gennem dit hår til enhver tid. Mænd med bølget hår bør helt sikkert holde denne mulighed i tankerne, når de tænker på at ændre deres udseende.

Slicked Back Frisurer

Mens denne særlige frisure ikke gør et fremragende arbejde med at dække din tilbagevendende hårlinie, er det en enestående måde at omfavne det stilfuldt på. Enhver form for kæmmet tilbage eller slicked tilbage frisure vil give et poleret look for enhver mand.

Spiky Frisurer til mænd med tilbagegangs Hairlines

Her er endnu en spiky frisure, der tjener som et smart valg for en mand med en aftagende hårlinie. Det har et ungt og nyt aspekt, der vil understrege dine stærke punkter. Glem ikke at bruge noget hårprodukt til at få det våde udseende.

Comb over frisurer

Kammeret er gået til frisure for enhver mand med en stærk stilstilstand. Uanset om du har en tilbagegående hårlinie, vil denne specifikke stil sandsynligvis aldrig gå ud af mode, når som helst snart af indlysende årsager.

Klassiske frisurer

Hvis du ikke er en til at rocke prangende frisurer, kan du altid have en klassisk tilgang til dit udseende. Selvom du vælger en traditionel frisure, betyder det ikke, at du ikke kan se dashing. For eksempel er denne korte haircut ideel til enhver gentleman med en tilbagegående hårlinie.

Sportlige frisurer til mænd med tilbagegangs frisyrer

Hvem er bedre at kigge på efter hårinspiration end en af ​​de mest tiltalte sportsfolk verden over? Vi ved alle, at David Beckham har en tilbagegående hårlinie, men han arbejder intelligent med det ved at dyrke en atletisk og tousled frisyre.

Sommer frisurer til mænd med tilbagegangshår

Uanset om du ønsker at ændre dit udseende til sommeren, er dette en lys frisyre, der kan holde dig fejlfri hele året rundt. Få en underskæring, og hvis din hår er lang nok, skal du kaste den øverste del uforsigtigt til siden.

Strukturerede lag

En strategisk måde at maskere en tilbagegående hårlinje på er at gå til et struktureret udseende. Du kan opnå dette ved at få et lagdelt haircut, der læner sig mod forsiden. Som med mange andre frisurer til mænd med tilbagegående hårlinier, kan en underskæring også føje til de flotte resultater.

Fejet op frisurer

Tilføj lyd og form samtidig til dit udseende med en fejet frisyre. Ikke alene er det en teknik til at få et poleret mand udseende, men det er også en imponerende måde at klare enhver form for tilbagegående hår.

Rens klippe frisurer til mænd med tilbagekaldt hårlinier

En hård del kan have en massiv indflydelse på enhver frisør til mænd, ikke bare frisurer til mænd med tilbagegående hårfibre. Hvis du vil have en Ivy League slags kig efter dit hår, så tænk på at få en af ​​disse preppy, clean-cut stilarter.

Bald frisurer til mænd med tilbagegangsfrister

Hvorfor kæmper med at konstant dække en faldende hårlinie, når du kan fjerne det helt? Der er ingen skam i at dyrke en skaldet stil, især hvis du har en generelt robust bygning. Du kan lege med ansigtshår ideer til at fuldføre udseendet.

Rock og Roll Frisurer

For at fortsætte ideen om at bangs kan virke underværker for faldende hårlinier, her er en attitude-fyldt frisyre, der beviser vores punkt. Det lange hår er smukt stylet fremad, med en vellykket lukning af panden. Desuden gør de barberede sider håret mere tiltrækkende.

Undertræk med V-formede toppe

Du kan erobre skaldethed som en rockstjerne med denne slags frisør. Undersøgelsen er en fantastisk sætning, og den øverste del er klogt indrettet til at reducere virkningen af ​​den tilbagegående hårlinie. Hold den V-formede styling i tankerne, uanset hvad hårklipp du vælger.

Line-up Frisurer til mænd med tilbagegangslinjer

Hvis du ofte følger os, vil du bemærke, at vi altid taler om kraften i line-up. Det er en barbershop grooming teknik, der fokuserer på at forme sin hårlinie på smigrende måde. Du kan parre det med ansigtshår eller dybe bølger, som i eksemplet ovenfor.

Kreative frisurer

Du behøver ikke at maske en tilbagegående hårlinie, når du har din fantasi på din side. Du kan blive ekstremt kreativ med din frisure og bruge din hårlinje til din fordel. Dette billede viser kun et alternativ til at acceptere din hårlinje og tage det til næste niveau.

Casual Frisurer til mænd med tilbagegående Hairlines

Leder du efter en afslappet frisure, der stadig arbejder i en professionel indstilling? Dette er den mellemlange haircut, du har drømt om. Det er utroligt tilpasningsdyktigt, alt sammen samtidig med at konturere dit ansigt på en positiv måde.

Mohawk

Skub din edginess til grænsen med en mohawk. Selvom ikke alle mænd kan have denne slags frisyre på grund af skole- eller arbejdsbegrænsninger, er det fantastisk for dem, der har mulighed for at få det. Frisyret er mandligt og skarpt på samme tid.

90'erne Frisurer til mænd med tilbagegangslinjer

Er du for evigt en 90'ers baby eller bære dette årti i dit hjerte? Du kan lade verden vide om din lidenskab gennem din frisure. På trods af at denne shaggy lagede haircut ikke er i øjeblikket blandt trendige frisurer, skal du holde disse ord af visdom i tankerne - modefader, stil er evig.

Faux Hawk Frisurer

Faux Hawk er det bedste alternativ til mænd, der ikke er villige til at barbere hovedet for at få en mohawk. Derudover er det en af ​​de bedste frisurer til mænd med tilbagegående hårfibre, der har naturligt tykt hår.

Flad toppe

Den flade top er en frisure til mænd i det afrikanske amerikanske samfund. Det er en top frisyre til accentuering af afro-tekstureret hår, især hvis du kæmper en tilbagegående hårlinie. Selvom vores eksempel viser en afrundet version af den flade top, kan du vælge enhver tilgang.

Subtile Cover Up Frisurer til mænd med tilbagegangs Hairlines

Nogle mænd forsøger at pakke op nedadgående hårfjerning for at skjule dem. Andre gør det modsatte. Men der er også en tredje kategori - dem, der ønsker at subtly dække deres pande. Vi anbefaler det helt, med nogle velbeskårne lag, der ikke vil skille sig ud som en omslagsstrategi.

Robuste frisurer til mænd med tilbagegangshår

Alt ved dette blik udtrykker bare coolness. Den tilbagegående hårgrænse er ikke engang et problem længere, takket være den underbudte og lange kombination. Lad os ikke engang begynde at tale om det fulde, tykke og velplejede skæg.

Besætninger

Bortset fra buzz cut er besætningsbeslag nogle af de mest effektive militære frisurer til mænd med tilbagevendende frisurer. Selvom du ikke er i militæret, kan du prydde dette hårdstyr med lav vedligeholdelse og høste alle fordelene.

Slanke frisurer til mænd med tilbagegående hårlinier

Vil du få det raffinerede udseende af en slicked tilbage frisyre uden at terrorisere dit hår med produkter? Alt du skal gøre er at få dette hårklipp og kam det tilbage. Vær opmærksom på, at lige og blødt hår virker bedst for denne frisure.

Mid Fade og Long Bangs

Disse lange og bølgede sideband viser, at dækker dine skaldede områder kan være en leg. Selv om det generelt anbefales til unge voksne, kan ældre mænd lige så godt bære denne mellemtonede stil.

Hakkete frisurer til mænd med tilbagegangsfrister

Vi er tilbage til bangs for dette eksempel, men denne gang med en hakket tilgang. Basen har en moderne Caesar haircut føler, og den er krydret med de spredte højdepunkter. Den underskyggende fading er også yderst velindrettet.

Mand boller

Hvis du rocker en spektakulær mand bun, vil det ikke engang gøre noget ved, om du takler en tilbagevendende hårlinje eller ej. I de sidste par år har dette været en toptrendende frisyre til alle mænd, der foretrækker længere frisurer.

Flettet frisurer til mænd med tilbagekaldt hårlinier

Træd din stil spil op med en fantastisk flettet frisyre. Der er masser af muligheder, du kan udforske, fra kortere som i dette eksempel til lange cornrows. Uanset hvilken fletningstilstand du vælger, skal du sørge for at få dem gjort af en professionel.

Rens barbering hele vejen rundt

Bruce Willis beviser, at du med succes kan udføre et skaldet hoved og et skægløst ansigt til et poleret og rent barberingsudseende. Den eneste lille udfordring, du bliver udsat for fra nu af, er hyppig barbering, men det er meget nemmere end den langsigtede vedligeholdelse, at de fleste andre frisurer kommer med.

Skulderlange frisurer

Husk hvad vi sagde om at flytte opmærksomheden fra en fejl til et stærkt punkt? Den samme regel gælder for denne stil, med bølget, rodet, skulderlængde hår, der sikkert vil stjæle hele spotlighten.

Høje og stramme frisurer til mænd med tilbagegående hårlinier

Hvis du er i militære stilarter, men du finder besætningen klippet for kedeligt, kan du overveje at få en høj og tæt frisyre. Det ligner den ovennævnte haircut, men det skiller sig ud gennem underskæringen, der ledsager den.

Frisurer til mænd med tilbagegangsfrister

Asymmetri er vejen at gå, hvis du vil læne mere til den kunstige side af frisurer til mænd med tilbagegående hårfibre. Det er også en nemmere løsning, end du måske oprindeligt tænker, da det ikke indebærer komplicerede understregninger eller barberede designs.

Flatterende frisurer til ældre mænd

Vi tror fast, at alder kun er et tal, og at du kan føle og se ungdommelig på et hvilket som helst stadium af dit liv. Hvis du i øjeblikket er senior, bør du ikke tøve med at opfriske dit udseende med en snoet frisyre.

Strategisk Styling

Sidst men ikke mindst, slutter vores liste med en simpel, men strålende måde at henvende sig til frisurer til mænd med tilbagegående hairlines. Som du kan se på billedet ovenfor, er nogle få lagdelt tråde stylet til forsiden for at dække de vigtigste områder, hvor skaldethed opstår.

Konklusion

For at sætte det hele i en nøddeskal, kan disse frisurer til mænd med tilbagegående hairlines lette dit livslange kamp med progressivt hårtab. Vi garanterer at et af disse valg vil hjælpe med at øge din holdning til dit udseende, uanset om du vælger at dække eller vise din hårlinie. Uanset hvad, rock din frisure med tillid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *