50 Smagfulde Quiff Haircut Ideer

The quiff haircut og begrebet en stilfuld frisure er synonymt. Denne haircut gløder praktisk talt med god smag, ud over at være et universelt valg for mænd af alle slags. Desuden er det en dejlig alsidig frisyre, som kan tilpasses til enhver form for hår. Hvis du vil opbygge dit stil spil, find ud af, hvordan du kan negle et quiff nedenfor.

Short Quiff Haircut

Short Quiff Haircut

Vil du have en militær tilgang til din nye frisør? Du kan gå til en kort quiff. Selvom du ikke vil se mange quiff frisurer med betydeligt langt hår, vil du heller ikke finde mange super korte nedskæringer. Ikke desto mindre resulterer en kort quiff i et pænt hårklipp, der er let at vedligeholde.

Side Tossed Quiff

Side Tossed Quiff

Hvis dit mål er at få et ubesværet udseende dagligt, har vi nogle få quiff-tips til dig. For det første, lad dit hår vokse lidt længere, så du kan stilte det med lethed. Efter det skal du blot smide dine låse til siden, eventuelt med noget produkt for at bevare formen.

Quiff Undercut

Quiff Undercut

Undercuts er en velprøvet metode til edgy frisurer til mænd. Fra hvor vi står, ligegyldigt hvilken hoved frisyre du har, gør et underbud øjeblikkeligt det køligere. Det samme gælder for quiffs, som går utroligt godt med slanke underlag.

Long Quiff

Long Quiff

For at præsentere den anden ende af spektret, her er hvordan din quiff haircut ville se med længere hår. Vi støtter fuldt ud denne frisure fra et æstetisk synspunkt, men vi ved godt, at det kræver mere tid end flertallet af quiffs.

Disheveled Quiff

Disheveled Quiff

Hvis du nogensinde er i tvivl om dit nye look eller stil valg af dagen, skal du altid gå for rodet. Den disheveled quiff frisure er en af ​​de bedste trender i øjeblikket for den holdning og tillid det naturligvis kommer med.

Layered Quiff Haircut

Layered Quiff Haircut

Du kan skære ned på den store stylingstid, hvis du indarbejder en bestemt detalje i dit nye hårklipp. Hvis du er stor på frisurer, gør du dit mantralag. Ved at få en lagdelt haircut, vil du drage fordel af en frisure, der i bund og grund opgør sig i sig selv.

Brushed Up Frisure

Brushed Up Frisure

Vi må desværre indrømme at spikey frisurer sandsynligvis vil forblive en trend i fortiden, men vi har et nutidigt alternativ. I stedet for helt at spiking dit hår med en svimlende mængde produkt, skal du vælge en børstet stil.

Temple Fade Quiff

Brushed Up Frisure

Stolmer du på din yndlings frisør for at give dig en frisk frisør? Så vil du elske denne quiff haircut. Ud over den umiskendelige quiff styling, har dette look et tempelfade cut. Takket være denne frisørsalong er din frisyre pænt udformet.

Bølgete Quiff Haircut

Bølgete Quiff Haircut

Hvis du har bølget hår, vil du nyde en smuk quiff haircut uden den kamp, ​​som tung vedligeholdelse kommer med. Takket være din lethedige tekstur behøver du bare at få det rigtige hårklipp til alt for at falde naturligt på plads.

Høj og stram quiff

Bølgete Quiff Haircut

Det er ikke overraskende, at høje og tætte hårklipp bliver stadig mere populære blandt mænd. Du må indrømme, at det er en smagfuld haircut, der smigrer næsten alle ansigtsformer. Par det med en quiff frisure og du vil faktisk have et tiltalende udseende.

Casual Quiff Haircut

Casual Quiff Haircut

Hvis du handler om en glat stil, skal du få et quiff-hårklipp, der afspejler din smag. Så længe dit hår er ret tykt og lige, bør du ikke have nogen problemer med at sporte denne uformelle quiff haircut. Det virker for alle mænd, fra studerende til kontorarbejdere og mere.

Brushed Angles Frisure

Brushed Angles Frisure

Tag din quiff styling til et helt nyt niveau ved at børste dit hår i forskellige vinkler. En af de mest populære måder at gøre det på er at børste toppen opad og derefter forsigtigt til siden. Derefter skal du tage siderne og børste dem mod forsiden, som i billedet ovenfor.

Rockabilly Frisure

Rockabilly Frisure

Det er ingen hemmelighed, at tendenser kommer, går og kommer tilbage, og det er heller ikke den ægte stil, der er evig. Sæt disse to fakta side om side, og du vil nemt forstå, hvorfor stilarter som 60'erne rockabilly altid vil være en klassisk mulighed for mænd, fra tøj til pleje og mere.

Farvet Quiff Haircut

Farvet Quiff Haircut

Hvem sagde, at du skal bære din naturlige hårfarve? Exploring farve muligheder er ikke kun for damerne; Vi opfordrer gutter til at eksperimentere på dette område. Derfor bør du tage lidt tid på at tænke på nogen toner, der bedre passer til din personlighed, som trending sølv.

Front Curled Quiff Haircut

Front Curled Quiff Haircut

På samme måde som pompadouren har quiff haircut også en tilpasning med en forreste krølle. Men i modsætning til den uber-cool pomp har en front krøllet quiff tendens til at læne mere til siden i stedet for ud og foran din pande.

Retro Haircut

Retro Haircut

For et gentleman look, har du ofte brug for at søge inspiration langt tilbage i fortiden. Spol tilbage et par årtier, og du vil bemærke fingerbølgerne, der var overalt i 20'erne og 30'erne. Du kan vedtage denne stil, endnu lettere, hvis dit hår allerede er bølget.

Teenage Quiff Haircut

Teenage Quiff Haircut

Selvom denne quiff-tilpasning ikke udelukkende er til teenagere, er den den version der passer bedst til denne aldersgruppe. Det er koldt, vildt, hensynsløst og alt andet en ung fyr kunne ønske sig. Tænk på det som et spejl til en teenagers typiske personlighed.

Greaser Frisure

Greaser Frisure

Vi er tilbage med inspiration fra fortiden med den ikoniske greaser frisure. Dette var det ultimative bad boy look af 1950'erne, der stadig står som en erklæring haircut til denne dag. Sammen med pompadours er quiffs de bedste frisører til denne tidløse stil.

Curly Quiff Haircut

Curly Quiff Haircut

Naturligvis krøllet hår vil være langt lettere at style, hvis du har en quiff haircut. Du bør holde dine tråde lidt længere og feje dem forsigtigt. Tilføj et par lag i hårklippet, og du burde ikke have nogen problemer overhovedet.

Comb over Frisure

Comb over Frisure

Mænd med kort eller mellemlangt hår bør helt sikkert holde en kam over frisure i tankerne for deres quiff haircut. Det er så dapper som du kan få, for ikke at nævne, at det er en nem stil, som enhver fyr kan trække sig af. Kom nu, se bare på Ryan Gosling.

Faux Hawk Quiff

Faux Hawk Quiff

En anden cool kendsgerning om quiff haircut er, at det kan være grundlaget for en betydelig mængde frisurer fusioner. Bare et eksempel er faux hawk, en top trending frisure, der passer perfekt sammen med en quiff base.

Quiff Haircut med hård del

Quiff Haircut med hård del

Hvis du er ved at rocke den kam over stil, vi talte om tidligere, kan du krydre det med en hård del. I det væsentlige involverer dette en sidedel, der er barberet ind for at tilføje dybde og præcision til frisure. For kam overs er det en af ​​de bedste detaljer, du kan bidrage til frisuren med.

Classic Quiff Haircut

Classic Quiff Haircut

Vi er begejstrede for at gå tilbage til det grundlæggende for denne quiff haircuts. I en nøddeskal er det den silhuet, der startede den berømte frisure i første omgang. Den har en større form, der fokuserer på at gå op og kastet til siden for styling. Du kan ikke gå galt med det.

Hipster Frisure

Hipster Frisure

Uanset om du hader dem eller elsker dem, skal du give hipsters kredit for at kende deres stil. Med hensyn til quiff haircut, kan du tydeligt se hvorfor dette er den perfekte pasform til en hipster frisure. Børst dine tråde op, tag dine Wayfarers og gå.

Side Bangs Haircut

Side Bangs Haircut

Føle, at du er trukket på en eller anden måde til sideband, selvom du ikke graver hele emo-tilgangen? Du kan gå halvvejs med et quiff haircut, der tillader noget hår at dække en del af din pande. Undersøg dette udseende, at Louis Tomlinson fejlagtigt tog afsted for at blive inspireret.

Quiff Haircut til tykt hår

Quiff Haircut til tykt hår

Vi hader at bryde den, men ekstremt tykt hår er ekstremt svært at style, når det holdes lang. På den note anbefaler vi, at mænd, der har betydeligt tykt hår og ønsker at få en quiff haircut at holde det kort. Du vil takke os senere.

Manly Quiff Haircut

Manly Quiff Haircut

Der er ingen tvivl om, at quiff haircut selv er virkelig mandligt, men der er nogle måder, du kan gøre det endnu mere. Ansigtshår er et must, uanset om du vælger et overskæg, skæg eller combo med begge. Lav låg på hårproduktet og fokus mere på børstning end at få et vådt udseende.

Bleached Tips Frisure

Bleached Tips Frisure

Frostede tips var blandt de fedeste trends i 90'erne, men de er nu tilbage og blomstrende som aldrig før. Sportsblegede tips er helt en frisure for det ukonventionelle, og for dem der ikke er bange for at komme ud af deres komfortzone.

Flattop Quiff

Flattop Quiff

Bortset fra faux hawk quiffs, kan du også undersøge andre frisure med denne fælles base. For eksempel er en vinklet flattop quiff en anden mulighed, især hvis du vil tilføje en pompadour kant til din frisure. Huden fader også hjælper meget.

Textured Quiff Haircut

Textured Quiff Haircut

Nogle kalder det en smuk dreng frisure, andre siger, at det er en preppy haircut. Så vidt vi er bekymrede, er den strukturerede quiff haircut med længere hår køligt, ubesværet og sjovt at bære. Det er også et alsidigt udseende, da du kan style dit hår til siden eller bagud.

Voluminous Frisure for Mænd

Voluminous Frisure for Mænd

Du kan ikke nægte den virkning, som volumenet har på nogen frisure, uanset alder, køn, tekstur eller længde. Ved at få et smart-trimmet hårklipp, kan du få den store fordel ved naturlig volumen. I dette tilfælde taler vi om en quiff haircut med kortere sider og en længere top.

Sculpted Quiff Haircut

Sculpted Quiff Haircut

Vi er helt enige i konceptet, der klassificerer skønhed og pleje som en kunstform. For at bevise vores punkt, her er hvordan du kan tage en grundlæggende quiff haircut og virkelig bringe det til liv. Den anvendte sculpted stylingsteknik garanterer at hovedet bliver drejet.

Artsy Quiff Frisure

Artsy Quiff Frisure

Hvis du har et boheme perspektiv på livet, vil du højst sandsynligt ikke bryde så meget om, hvad folk tænker på dig. For at sige det ellers har du en original stil, og du er ikke genert væk fra at fremvise det. Hvis dette beskriver din personlighed, så prøv en artsy quiff haircut som den ovenstående.

Quiff Haircut med Beard

Quiff Haircut med Beard

Der er ingen bedre måde at man op, end ved at dyrke et skæg. Uanset om du vil holde det kort og pænt trimmet eller fuld og tyk, er et skæg en vidunderlig ide til at supplere din quiff haircut. Vælg længden, der smigrer dine funktioner mest og rock den!

Atletisk Frisure

Atletisk Frisure

Hvis du ikke kan bogstavelig talt bøje det som Beckham, kan du i det mindste bruge sin upåklagelige stil til pleje inspiration. En af de mest værdsatte sportskendisser verden over, roses ikke kun for hans færdigheder, men også for hans smagfuldt stil. Vi giver hans atletiske haircut en A +.

Low Fade Quiff

Low Fade Quiff

Som med de fleste af de frisurer, vi dækker, er quiffen også kompatibel med fade haircuts. En lav hudfarvning kan for eksempel hjælpe dig med at skitsere den længere øverste af frisyren. Vi kan også lide den måde, den stærkt strukturerede top overgår til den lave fade del.

Swirling Quiff Haircut

Swirling Quiff Haircut

Quiff haircuts er generøse, når det kommer til styling ideer. Hvis du vil blande smart og statelig, kan du prøve en hvirvellignende frisure til din quiff. Styl dit hår i en spiral bevægelse til siden, uden at det virker for stylet.

Quiff Haircut med Undercut Design

Quiff Haircut med Undercut Design

Vi ved allerede, at quiff frisurer og undercuts er perfekte sammen, men hvad nu hvis du vil træde dit spil op? Der er en nem måde at tilpasse enhver populær frisyre på og gøre det helt til din. Barberet design, også kendt som hårtatoveringer, er en glimrende ide.

High Fade Quiff

High Fade Quiff

Ønsker du at få en høj og tæt effekt på din frisure uden at bruge en frakoblet underskæring som et medium? High fade-metoden får dig til de resultater, du leder efter. Det overgår gradvist fra top til hud, uden at tabe den høje og stramme form.

Quiff Haircut for seniorer

Quiff Haircut for seniorer

Vi er passionerede fortalere for filosofien om, at stilen ikke har nogen alder. Selvom du har nået dine seniorår, kan du stadig være så fashionabel som nogensinde. Faktisk ser klasse og alder ud til at udvikle sig samtidigt, så gå til en glat quiff frisure selv efter pensionering.

Mid Fade Quiff

Mid Fade Quiff

Ofte kan du blive revet mellem forskellige hårklippsteknikker, ikke sikker på hvilken retning du skal gå i. Hvis du er på dette korsvej med en fade haircut, skal du vælge en mellemtoning at gå med din quiff frisyre. Det er afbalanceret, effektivt og poleret.

Quiff Haircut med overskæg

Quiff Haircut med overskæg

Så, vi har vist, hvad en quiff haircut ville ligne med et skæg, med et overskæg og skæg, men hvad med en overskæg på egen hånd? Resultatet er en spændende, hipsterlignende frisure, der viser, at du har smag.

Langsider Frisurer

Langsider Frisurer

På trods af at de fleste trendende frisurer til mænd har kortere sider og en lang top, kan rockende længere sider se fantastisk ud. Hvis du har en quiff haircut, er alt du skal gøre, glatt tilbage på siderne for at komplementere din frisørs dynamik.

Quiff Haircut med højdepunkter

Quiff Haircut med højdepunkter

Svenske model johnny edlind beviser at højdepunkter ser udestående på en quiff haircut. Så længe de er strategisk placeret for at fremhæve den øverste frontdel, får du en endnu bedre form ud af din frisure.

Curled Tips Frisure

Curled Tips Frisure

Endnu en anden måde at få et godt boost på dynamikken i din frisure er ved at krølle tipsene. Vi taler ikke om at låne et krøllejern, men snarere ved klogt at bruge produkter til en lignende effekt. Sæt nogle på fingerspidserne og vrid dine tråde individuelt.

Quiff med V-formet underskæring

Quiff med V-formet underskæring

En V-formet underskæring er altid en interessant måde at få det bedste ud af en edgy frisyre. Hvis du grænser den V-formede del med en dybt barberet linje, vil effekten blive endnu mere kraftfuld. Din quiff haircut vil sikkert ligne en mohawk.

Punk Quiff Haircut

Punk Quiff Haircut

Alternativt kan du gå til en autentisk mohawk som din nye frisure. For at få den vibe, en quiff tilbyder, skal du holde hovedformen som inspiration. Børst resten af ​​toppen som du ville med en regelmæssig mohawk. Hvis du bor og trækker vejret punk, er det her frisure.

Quiff Haircut

Quiff Haircut

At farve dit hår uden for meget indsats, du kan vælge bare at blegge det. Hvis du har en kortere quiff frisure med en underskæring, tænk på at blegne toppen og dyrke et skæg i din naturlige farve. Kontrasten vil gnistre mange interesser.

Fanned Quiff

Fanned Quiff

Ikke i siden eller opad styling, der typisk kommer med en quiff haircut? Gør det på din egen måde med en flettet fransk frisure. Alt du skal gøre er at følge den tilsvarende børstningsteknik, bare fortsæt med at sprede den ud fra den ene side til den anden.

Angular Fringe Quiff

Angular Fringe Quiff

Den sidste friske fusion ide, vi vil anbefale, er quiff haircut med en vinkel kant. De to stilarter har en hel del til fælles, hvilket skaber den ideelle grund til at blande dem i en frisyre. Sørg for, at dit hår er omkring 3 inches lang for at få dette resultat.

Konklusion

Konklusion

Afslutningsvis har du al mulig grund til at vælge quiff haircut som din nye frisyre. Det er utvivlsomt en smuk haircut, der vil bringe det bedste ud i dine funktioner. Uanset om du har krøllet eller lige hår, kan du style din quiff for at matche din personlighed. Hvilket foto vil du vise din barberer? Lad os vide i en kommentar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *