50 Shaggy Frisurer til mænd

Er du den slags fyr, der ser ud til at fjerne noget hårklipp som om det ikke var noget? Derefter er shaggy frisurer til mænd utvivlsomt for dig. Defineret af en følelse af stilfuld ligegyldighed, er disse haircuts ideelle til mænd, der ikke ønsker at tilbringe aldre, der gør sig klar til arbejde eller skole. De er nemme at vedligeholde, og de ser fantastisk ud, så fortsæt og vælg din favorit version nedenfor!

Shaggy Frisurer til mænd med barberede sider

Vi starter vores valg med en shaggy frisure, der kan bæres i enhver social situation. Som du kan se på billedet ovenfor, er siderne barberet og efterlader den ragede del kun på toppen. Det er en nem måde at undgå et medium hårklipp på.

Layered Haircut

Det er næsten umuligt at finde en shaggy frisure, der ikke har en lagdelt haircut. Lagene er faktisk det, der giver dine låse shag-aspektet i første omgang. Ligegyldigt hvilken hårtekstur du har, hold dig ikke tilbage på lag, hvis du er i shaggy frisurer til mænd.

Smarte Shaggy Frisurer til mænd

Ikke alle shaggy frisurer skal komme på tværs som rodet og oprør. Faktisk kan nogle af dem være flotte klassiske, afhængigt af hvordan du styler dit hår. Alt du skal gøre er at få en lagdelt haircut og kam det pænt på plads.

Messy frisurer til drenge

Alligevel betyder det ikke, at rodet ikke er sejt. Vi vil være ærlige - det er faktisk den fedeste måde for de fleste mænd at bære deres hår. Dette bringer os til den største fordel ved at have en shaggy haircut - du behøver ikke at kæmpe med styling eller vedligeholdelse.

Shaggy frisurer til mænd med lige hår

Du vil ofte se shaggy frisurer til mænd med bølget eller krøllet hår. Men de ser lige så smukke ud på fyre, der har naturligt lige låse. Du får faktisk en nemmere tid, der trækker en elegant tilpasning på denne måde.

Mænds Short Shaggy Frisurer

Konceptet med shaggy frisurer fører os normalt til at tro at du har brug for mindst mellemlangt hår til at have en. Ikke desto mindre kan du rocke en af ​​disse stilarter, selvom dit hår kun er en tomme eller to lang. Bangs kan hjælpe dig med at nå det resultat, du leder efter.

Surfer Frisurer

Surfers og skatere er normalt de første typer af fyre, der kommer til at tænke på, når man tænker på shaggy frisurer til mænd. Vi dækker begge, men lad os starte med den typiske surfer frisure. Casual og ubekymret hele vejen, er denne frisyre helt sikkert til tilbagelænet dudes.

Side-fejet Bangs Frisurer

Som du snart kommer til at vide, har bangs en stor rolle i at spikere den shaggy stil. Du kan style dem som du vil, uanset om de fejede til siden eller direkte ned på din pande. Bare deres blotte eksistens vil hjælpe dig med dette ungdommelige udseende.

Shaggy Frisurer til mænd med tyndt hår

Eventuelle ekstremer er svært at håndtere, uanset om du taler om tyndt eller tykt hår. Vær det som muligt, kan en shaggy frisyre rent faktisk hjælpe med at bringe kedeligt, tyndt hår tilbage til livet. Hvis du er en af ​​gutterne, der kæmper med tyndt hår, skal du gå til en shag haircut med wispy bangs.

Beatles Frisurer

Hvem kan glemme de originale trendsættere af shag haircut? For din frisure kan du gå tilbage i tiden og samle inspiration fra retro frisurer. Og hvilket bedre sted at starte end med The Beatles selv?

Skater Shaggy Frisurer til mænd

Som lovet er her et almindeligt eksempel på en skøjter haircut med en shaggy frisyre. Det følger grundlæggende de samme regler som surferen, bare at det normalt kæmmes lidt mere. Få en sådan her, hvis du resonerer med den tilknyttede livsstil.

Shaggy skulderlange frisurer

Hvis du ikke er bange for at dyrke længere låse, kan du tænke på at få en skulderlange frisure. Faktisk kan det tage et stykke tid for dit hår at vokse, men resultaterne vil være meget attraktive. Vi anbefaler det til en mandlig og sammensat frisure.

Medium, Curly, Shaggy Frisurer

Krøllet hår giver en af ​​de mest nyttige teksturer til shaggy frisurer til mænd. Takket være den måde, hvorpå dine strenge snor og spoler, vil den "shaggy" -del af hårklippet udføres uden yderligere indsats. Prøv medie som din længde af valg.

Mænds Shaggy Frisurer Tykt hår

Som vi sagde, kan tykt hår være lige så besværligt som tyndt hår. Det hele afhænger af, hvor tyk dine låse er. Hvis de er tykkere end du vil have dem til måske, kan du holde fast i en kortere frisør. Tilføj lag til den shaggy effekt.

Shaggy Frisurer til mænd med Stubbe

Selvom mænd måske mangler nogle frisurer, som kvinder har, er der en fordel, der er eksklusiv for dem: ansigtshår. Når det er sagt, bør du holde dit ansigtshår i tankerne, når du tænker på spicing op din shaggy haircut.

Curly Bangs Frisurer

Krøllet hår resulterer også i et sæt af chill og ubehagelige bangs på et øjeblik. Sikker på, de kan komme i dine øjne, hvis de er lidt lange, men i det mindste vil du se fantastisk ud. Sørg for at du får lag rundt om for frisøren til at arbejde som du vil have det til.

Shaggy Frisurer til mænd med lange Bangs

Du kan få et lignende udseende, hvis du også har lige hår. Men hvis du beslutter dig for at rocke længere brag, anbefaler vi at feje dem til siden i dette tilfælde af indlysende årsager. Alternativt kan du få asymmetriske bangs, der er kortere over din pande og længere til siden.

Long Shaggy Frisurer

Så længe det er stylet på en afslappet og skødesløs måde, kan næsten enhver rodet frisyre klassificeres som shaggy. Det samme gælder for længden af ​​dit hår. Dine låse kan være så længe du gerne vil; forudsat at du sætter dem sammen på den rigtige måde, vil du have en cool frisyre faktisk.

Shaggy frisurer til mænd med korte lag

Så vidt shaggy frisurer til mænd er i diskussion, er der en generel retningslinje, der gælder for alle: kortere lag giver dig mere tekstur. Når du siger det, kan du have silkeblødt fint hår og pumpe det med hjælp af nogle korte og hakkete lag.

80'erne Frisurer

Vi tvivler på, at 80'erne frisurer som Bon Jovis frizzy 'gør i dette billede vil komme tilbage når som helst snart, men vi synes ideen er sjov og urokkelig. Hvis du ikke kan håndtere det dagligt, kan du måske få denne frisyre til et tema parti, før du skærer dit hår kort.

Voluminous Shaggy Frisurer

Volumen kan have en massiv indvirkning på enhver mands frisure. Nu, mens nogle nyder masser af volumen fra deres naturlige hårtekstur, har andre en sværere tid at få det. Hvad du kan gøre for at komme tættere på en voluminøs frisure er at hugge dit hår i lange lag og backcomb det.

Teen Shaggy Frisurer til mænd

Hvis du er en teenager, kan du fjerne glatte frisurer til mænd uden omsorg i verden. Hårklippningen selv er meget aldersmæssigt egnet til en fyr i deres teenagere, så du behøver ikke bekymre dig om at komme i problemer i skolen for det.

Shaggy Frisurer til mænd over 40

På den anden side kan du bruge en shaggy frisyre til at bringe din ungdommelige side ud af enhver alder. Selvom du er over 40 eller 50, har denne frisyre en evne til at skære i mindst et par år ud af din virkelige alder. Bare se på den tilsyneladende ældende Owen Wilson.

Bølgete skulderlange frisurer

Det er nok den bedste måde at dyrke en shaggy frisyre på med skulderlængdehår. Top det hele med en naturligt bølget hårtekstur, og du har bogstaveligt talt 0 grunde til at bekymre dig. Glem alt om styling; dit hår vil se perfekt ud fra det øjeblik du vågner op.

Frisurer med højdepunkter

Keith Urban er endnu en berømthed, der har set godt ud med en shaggy frisyre i godt et årti. New Zealand indfødte har tendens til at krydre sin lagdelte skulderlange haircut med et nyt sæt honningblonde højdepunkter.

Shaggy Frisurer til mænd med skæg

Ethvert skæg synes ubesværet at gå hånd i hånd med en shaggy frisyre. På trods af det synes en af ​​de bedste shaggy haircut og skægkombinationer at være med et kort, godt beskåret skæg. Du vil afbalancere kanten af ​​den slurvede frisure.

Korte shaggy frisurer til mænd med krøllet hår

Her er en anden god ide for vores krøllede fyre. Hvis du ikke kan holde op med at holde dine krøller lang, kan du få en kort, sjov, shaggy haircut til at smigre dem. Du vil stadig vise din interessante hårtekstur, mens du rocker en afslappet frisure.

90s frisurer

Hvordan kan vi glemme 90'ernes rase frisurer? Det var et årti, hvor næsten enhver fyr syntes at have en Leonardo Dicaprio-inspireret frisure (i hans titaniske dage), herunder skuespillere som Matt LeBlanc. Vi synes, de er stadig fashionable til denne dag.

Shaggy Flow Hairstyles

Vi har for nylig skrevet en artikel om flow frisyren, og hvordan det stort set har taget over 20Well, for at fortsætte vores krav, se på hvordan tiltalende en flow frisyre ser ud, når den kombineres med en shaggy. Du kan altid regne med Bradley Cooper til inspiration på denne.

Afro Shaggy Frisurer til mænd

Afro-tekstureret hår ser intet mindre end udestående, når det er stiligt på en shaggy måde. Tekstur i sig selv hjælper dig med at mestre frisuren mere end noget, da dine krøller glat falder på plads uden at du behøver at style dem på den måde.

Hipster Frisurer

Hvis du har en bohemisk sjæl, er der store chancer for, at en shaggy frisyre passer dig fint. For alt det, anbefaler vi en lidt anden tilgang. I stedet for at forlade håret lang eller mellemlangt, overvej at skære det kortere i ryggen og efterlade den ragede del til dit smør.

Gelled Shaggy Frisurer til mænd

På din gennemsnitlige dag er du ikke nødt til at understrege om styling en shaggy haircut. Stadig kan der komme morgen om, at dit hår ikke ser rigtigt ud, uanset hvordan du vælger det. For disse nødsituationer skal du bryde glasset og trække hårgelen ud.

Slicked Back Shaggy Frisurer

Du kan også bruge dit produkt til en slank twist på din shaggy frisure. Hvis du bliver træt af at være overalt, skal du lægge lidt gel på fingerspidserne og glatte den tilbage. Det er også en god ide for eventuelle formelle arrangementer, du måtte være til stede.

Shaggy frisurer til mænd med børstet op bangs

Endnu en anden måde at skifte rundt på din shaggy frisure er at holde panden ud af dit ansigt, for en forandring. Vi garanterer at du bliver syge af at komme i dine øjne på et tidspunkt, så du kan lige så godt prøve denne ide ud for ekstra komfort.

Scene frisurer

Både scene og emo frisurer er grundlæggende baseret på ideen om en shaggy haircut. Det mest betydningsfulde aspekt ved begge udseende er panden. De skal være lange, generøst lagdelt og fuldt fejet til den ene side af dit ansigt.

Naturlige rødhårede frisurer

Hvis du er en af ​​de 2% af verdens rødhudspopulation, bør du være stolt af at vise det. Den gode nyhed for dig er, at en shaggy frisure er lige, hvad du har brug for at føje en robust berøring til dine ginger låse. Skæget er heller ikke en dårlig ide.

Shaggy Frisurer til mænd med korte Bangs

På trods af det faktum, at flertallet af shaggy frisurer til mænd kommer komplet med lange smør, kan andre se lige så fint ud med korte smæk. Vi anbefaler især denne ide til fyre, der ikke er begejstrede for at have hår i deres øjne hele dagen.

Combed Back Shaggy Frisurer til mænd

Hvis du ikke ønsker at glatte tilbage dine shaggy låse, kan du altid bare kæme dem tilbage fra tid til anden. Det er endnu en smart idé, hvis du er nødt til at handle med din normalt oprørske udseende til en fancy lejlighed.

Shaggy Faux Hawks

Faux hawks har taget mænds frisør scene med storm i de sidste par år. De er nemme at stilere og de får dig til at ligne en dårlig dreng på ingen tid. For at opretholde en nonchalant vibe for din, skal du sørge for at have en lagdelt haircut som fundamentet.

Casual Shaggy Frisurer til mænd

Hvad hvis du har brug for en shaggy frisure, der vil fungere på det daglige? Overvej at holde dine låse lidt kortere, end du normalt ville. Som du kan se med Ashton Kutchers frisure i billedet ovenfor, får du et alsidigt haircut til at opfylde alle dine daglige behov.

Mullet Frisurer

Åh, hvordan kunne vi glemme mullet? Ligesom Bon Jovis hår metal look, som vi præsenterede før, Billy Ray Cyrus 'mullet vil sandsynligvis ikke være blandt trends straks. Stadig kan du få en, hvis du er nostalgisk, og den passer til din personlighed.

Spiky Shaggy Frisurer til mænd

Det er tid til den ultimative rebel-frisør: den spiky og shaggy frisure. Basen haircut kommer med det rodet udseende, mens piggerne helt sikkert gør frisure'en mere edgier. Du kan huske på, om du vil style dit shaggy hår anderledes en dag.

Shaggy Beard Styles

Vi har talt alt om shaggy frisurer til mænd, men hvad med shaggy skæg? Hvis du ønsker at henlede opmærksomheden på dit ansigtshår, lad dit skæg vokse naturligt og utæmmet. Din frisure vil ikke engang sætte spørgsmålstegn ved sådan et iøjnefaldende skæg.

Shaggy Frisurer til mænd med Bowl Cut

Ja, skålen er tilbage, delvis på grund af asiatiske hårtendenser. Ikke desto mindre er det vendt tilbage med det perfekte twist for at give det et moderne touch: shaggy lag. Du bør overveje en, hvis du vil have et drengeligt aspekt til din frisure.

K-pop frisurer

På samme note tør du være excentrisk med en K-pop-inspireret frisure. I det væsentlige tager det den hakkete skålskåret frisure, vi snakkede tidligere, og bringer den til et helt nyt farveniveau. Pink er kun en ide, men du er velkommen til at udforske alle regnbuens toner.

Combover Shaggy Frisurer

Det meste af tiden indebærer en klassisk combover frisure en pænt skåret hår, der er delikat børstet og slicket til den ene side. Men når du har en længere, shaggy haircut, kan du tilpasse den traditionelle stil til din silhuet ved at kæbe dit hår over.

70s Shaggy Frisurer til mænd

I betragtning af at shaggy frisurer først blev populære for årtier siden, er det naturligt, at vi ville holde op med retro frisurer. En til top dem alle er den fjerede frisure, der var populær tilbage på 70'erne blandt berømtheder som John Travolta.

Shaggy Frisurer til mænd med tykke, fuldbjørn

Kan du ikke vælge mellem at gøre din frisure eller dit skæg shaggy? Gå til dem begge! Vi støtter denne fulde bøhmiske tilgang til dit udseende, især hvis du har en kunstnerisk personlighed. Hold skæget fyldt og tykt.

Beskåret Shaggy Frisurer

Skuespiller Connor Paolo er det perfekte eksempel på hvordan du kan temme en shaggy frisure og stadig se flyve. Det er alt i vejen, hvor du får dit hår skåret, med alle de rigtige lag og vinkler. Vi garanterer at din familie og kollegaer vil godkende denne.

Shaggy Quiff Frisurer

Endelig kan du blande dit shaggy haircut med en populær frisure, som quiffen. Ved at kombinere de to frisurer får du en vellykket blanding af edgy og stilfuld. For at opnå det skal du sørge for at dit hår ikke er længere end 3 inches.

Konklusion

Alt i alt er shaggy frisurer til mænd en af ​​de mest sympatiske trends på dagens scene. Du kan finde dem overalt, fra berømtheder til atleter, til skaterbarnet, der bor ved siden af. Det er ligegyldigt hvor ung eller gammel du er en shaggy frisure vil bringe det bedste ud i din charmerende personlighed. Hvilken vil du få?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *