50 Punk Frisurer til Guys

Punk frisurer til fyre er mere end en fashion statement; de er et symbol på en hel subkultur. I næsten et halvt århundrede har punk tjent som en komplet livsstil for de rastløse og hensynsløse. Hvis du resonerer med de værdier, som subkulturen fremmer, skal du tjekke alle vores favorit ideer til rocking punkhår nedenfor.

Fanned Mohawk Punk Frisurer til Guys

Det ville være respektløst for subkulturen, hvis vi ville have startet med andre punk frisurer til fyre end de klassiske. Siden begyndelsen af ​​70'erne har flankede mohawks været en stift af punk stil, med lange og smalle top og barberede sider.

Tribal Punk Frisurer

Hvis du ikke er i stand til at barbere dit hoved, kan du bruge en tribal punk frisyre som et alternativ. Dybest set betyder det at plage toppen af ​​dit hår til at ligne en mohawk og flette trådene på siderne for at få det til at virke som om de blev barberet.

Punk Frisurer til Guys med krøllet hår

Du finder oftest punk frisurer på fyre med lige hår, men det betyder ikke, at du ikke kan rocke en uanset din tekstur. For eksempel, hvis du har naturlige krøller, kan du bruge dem til din fordel og få en bredere mohawk.

Afslappet Mohawks

Hvis du ender med at få en klassisk mohawk, er du måske ikke op til at stylere det traditionelt hele tiden. Nå skal du ikke bekymre dig, fordi hårklippet ser lige så godt ud, når håret er nede. Spring en styling dag og prøv at bære dit hår som i billedet ovenfor.

Undercut Punk Frisurer til Guys

Nogle fyre vil gerne undgå mohawks, men søger stadig en punk kant. Hvis du befinder dig i denne situation, anbefaler vi, at du vælger en underskåret frisyre. Det betyder, at du også barberer på bagsiden af ​​hovedet.

Punk Frisurer til kort hår

Vi troede aldrig, vi ville bruge ordene Sean Paul og punk i samme sætning, men det sker bare, at hans frisure i dette skud er eksemplarisk. Selvom du ikke har langt hår endnu, kan du gradvist begynde at arbejde på en kort mohawk.

Barbershop Punk Hair

Hvis du har afro-tekstureret hår, vil du helt sikkert have en sværere tid at få en traditionel mohawk. Du kan dog tilpasse stilen til dit hår tekstur med en frisør frisør. Brug svampeknap til toppen og barber siderne.

Faux Hawks

Et populært alternativ i dag til punk frisurer er faux hawk. "Faux" er det franske udtryk for "false", så du kan gætte hvad begrebet står for. I en nøddeskal er det den nemmeste måde at genskabe en mohawk på uden at få en.

Spiky Punk Frisurer til Guys

Der er ingen tvivl om, at Sid Vicious er en af ​​de største punk ikoner i historien. Gennem hans korte, men effektive karriere blev Sex Pistols-bassisten bredt betragtet for hans slående tilstedeværelse. Til denne dag er hans super spiky frisure lige så legendarisk som hans navn.

Liberty Spikes

En anden signatur punk frisure indeholder frihed spikes. Med et navn afledt af Frihedsgudinden skiller frisuren sig gennem lange og tykke pigge rundt omkring. Farven på frihedspiger er baseret på brugerens præferencer.

Punk Frisurer til skole

Hvad hvis du elsker punk, men du skal overholde et stramt regelsæt hjemme eller i skole? Du kan prøve at få en mindre mohawk for at undgå at komme i problemer. Derudover anbefaler vi, at du ikke barberer siderne helt af samme grund.

Langere top og barberede sider

En anden af ​​mohawkens "fætre" er den kantede, længere øverste og barberede sider frisure. Ved at bære en, behøver du ikke at håndtere den tunge vedligeholdelse, der følger med en klassisk mohawk. Derudover har du flere styling muligheder.

Emo Punk Frisurer

Selv om emo og punk er to forskellige genrer, vil vi være om de førstnævnte som en del af pop-punk-kategorien. Som et resultat kan du også overveje at få en emo frisure, med lange knæ fejede til siden og over dine øjne.

Blonde og Pink Punk Frisurer til Guys

Den multi-talentfulde Jared Leto er ingen fremmed for punk frisurer til fyre. På toppen af ​​sin musikkarriere med 30 sekunder til Mars, ville Leto ofte ses med punk mohawk, nogle gange med ekscentriske farvekombinationer som pink og blonde.

Punk Frisurer til mellemlangt hår

Frem for alt handler en punk frisyre om attitude. Det betyder, at du ikke nødvendigvis behøver at få en mohawk til at repræsentere livsstilen, men en edgy frisyre, der udtrykker subkulturens værdier. Et alternativ kunne være den rodet underbukser over.

Liberty Spikes Mohawks

Endnu en anden måde, du kan rocke frihedspiger, er ved at stylere dem som en mohawk. Det hjælper selvfølgelig, hvis du allerede har basen hårklipp til stilen, men du kan også overveje at få det specielt til at bære frihed spikes hairstyles.

Punk frisurer til drenge med tykt hår

Mens nogle fyre måske ubesværet trækker et mohawk med tykt hår, vil andre finde en vanskelig tid på at gøre det. I dette tilfælde anbefaler vi at tænke på et kortere alternativ. Du kan få en buzz cut-lignende underskæring rundt og lade håret en tomme lang på den øverste del.

Tapered Pompadours

Med rock og roll som grundlag for den større genre, som punk er en del af, er det naturligt, at vi vil se pompadouren. Den slanke frisyre er en direkte repræsentation af den førnævnte livsstil, der står ud gennem en omhyggeligt stylet top.

80s Punk Frisurer til Guys

Selv om punk har eksisteret i årtier, må vi alle indrømme, at de britiske punks fra 80'erne har dannet det generelle billede af subkulturen i dag. For at hylde, kan du få en 80'ers mohawk i de farver du ønsker.

Greaser Frisurer

År før punk var en husstandsbetegnelse, fik fedtstoffer 40'erne til liv med ukonventionel stil. I vores tid er frisyren i forbindelse med fedtstofkulturen så stilfuld og elegant som nogensinde for gutter i alle aldre.

Layered Mohawk Frisurer

Hvad hvis du vil tilføje definition og tekstur til din punk frisyre? Du skal forlade midterdelen lidt bredere, end du ville for en normal mohawk. Bagefter få den lange del skåret i lag til en dynamisk frisure.

Slicked Back Punk Frisurer til Guys

Den moderne punk behøver ikke at rocke en mohawk for at blive betragtet som en. Faktisk foretrækker mange fyre nu gelled tilbage frisurer med hudfade underbøjninger som alternativer. Sørg for at håret på toppen er langt nok, så du kan glatte det tilbage.

Punk Frisurer til Guys med Dreadlocks

For så langt tilbage som nogen kan huske, har frisurer altid været et redskab til at udtrykke kulturer, værdier og personligheder. Derfor kan du blande forskellige elementer i dag og få en helt unik frisure, som dreadlocks med en mohawk.

Grunge Frisurer

Hvis du læner mere mod grunge siden af ​​rockmusik, er der ikke noget bedre ikon for at få inspiration fra end den sene Kurt Cobain. Nirvana frontman var kendt for sin punk attitude, og også for hans shaggy og skødesløse skulderlængder låse.

Punk Buzz Cuts

Ironic som det kan synes, kan punk frisurer til fyre undertiden falde sammen med militære frisurer. Nå, i det mindste, hvis du ved, hvordan du tilpasser dem. For eksempel kan du få en buzz cut og give det en punk vibe ved at farve det en nonconformist farve.

Goth Punk Frisurer til Guys

Træd ind i andre undergener med en frisure, der er borderline goth og emo. Vi opfordrer dig til at betragte denne frisure, hvis du har relativt tykt og lige hår, og du har ikke noget imod at bruge en ekstra time at gøre sig klar om morgenen.

Textured Punk Frisurer til Guys

Med det rigtige hårklipp og hårgelé kan du få en awesomely struktureret punk frisure. Desuden vil du bruge kun et par minutter til at sætte det rodet ud sammen. For at få de resultater, du ønsker, hjælper det også med at få dit hår til delvis bleget med mørke rødder.

Teal Mohawks

Ud af farve inspiration til din punk frisure? Du ved, vi har din ryg. Ud af de utallige nuancer, du kan vælge imellem, råder vi dig til at tage hensyn til blågrøn. Det er en frygtelig hårfarve, der passer godt med de fleste punk personligheder.

Hårde del frisurer

Lad os sige, at du valgte en barberet sider frisure i stedet for en typisk mohawk. Hvad kan du gøre for at få det til at se endnu køligere ud? Til at begynde med kan du overveje ideen om at få en hård del. For at sætte det kort, vil du fremhæve din naturlige del ved tyndt barbering det.

Punk Frisurer til Guys med fint hår

Efter at have talt om punk frisurer til fyre med tykt hår, vil vi følge op med et eksempel for det modsatte. Hvis du har fint hår, kan du bare lade det vokse til skulderlængde (eller længere) og lade det falde. Ingen stress, ingen problemer.

Scene Punk Frisurer

En anden pop-punk frisure du kan prøve er scenehår. Selvom det kommer tæt på emo håret, på grund af silhuetten skiller scene frisurer sig gennem levende farver. I det væsentlige kan du vælge en hvilken som helst farve i regnbue til dit scenehår.

Angular Fringe Punk Frisurer til Guys

Det er næsten umuligt for os at snakke om nogen populære frisurer i år uden at bringe vinkeldelen i samtalen. Vær det som muligt, er punk-alternativet for en vinkelkant meget langt mere dristig end den gennemsnitlige version.

Death Hawk Hairstyles

Vi er alle på samme side, når det kommer til mohawks, men hvad med dødshøgler? En frisure, der typisk er forbundet med dødssten, er dødshøen en tilpasning af Mohawk. Den har længere og retede pigge samt lange sideskinner.

Punk Frisurer til Guys med lange Bangs

Long Bangs er en ubehagelig erstatning for prangende punk frisurer til fyre. De vil ikke trække så meget opmærksomhed, men du vil stadig udtrykke din kærlighed til rockmusik. Optionelt indarbejde forskellige farver i din lange pony frisure.

Mohawks for Older Guys

Punk har ingen grænser når det gælder alder, køn og kreativitet. Derfor kan du rocke en mohawk, selvom du har nået dine seniorår. Verden blev overbevist om det faktum under Jean Paul Gaultier Paris Fashion Week show i 201 (billede ovenfor).

Rockabilly Frisurer

Lad os gå tilbage til rødderne et øjeblik og tale om rockabilly stil. Det repræsenterer en af ​​de første former for rockmusik nogensinde, blander elementer af R & B og land med det. Du kan repræsentere bevægelsen med en af ​​de tilhørende frisurer.

Messy Mohawk Punk Frisurer til Guys

Der er ingen tvivl i verden om, at punk kommer hånd i hånd med manglende omsorg for samfundets standarder. Derfor er det normalt, at punk frisurer til fyre ville være rodet og hensynsløst, især mohawks.

Afroamerikanske Punk Frisurer til Guys

Jean-Michel Basquiat er en anden ikonisk figur i historien, der var kendt for at have en oprørsk personlighed. Hans underskrift frisure tjener som inspiration til afroamerikanske mænd, der ønsker at rocke dreads med en punk attitude.

V-formede underskæringer

Den mest effektive måde at få en faux hawk på, er sandsynligvis med en V-formet underskæring. På grund af formen bag halsen kan denne underbudsstil få dig ret tæt på en mohawk. Du kan endda tilpasse dine med et barberet design.

Voluminous Punk Frisurer til Guys

Ubehageligt hår er et endeligt aspekt af punk frisurer. Med andre ord kan du lade dit hår vokse længere, få en underskæring til at forme frisuren og stil den længere top så uhyggeligt som du vil. Du kan endda bringe dit smil frem og tilbage.

Mohawks med svarte tips

Vi har set mange farverige mohawks indtil nu, men ikke så mange synes som den i billedet ovenfor. I stedet for at farve dit hår i vandrette lag, kan du vælge at få en ekstra farve kun på dine tip.

Bowl Cut Punk Frisurer til Guys

Endnu en anden moderne frisure med en punk vibe er den rodet skål skåret. Hvis du beslutter dig for at få denne frisure, opfordrer vi dig til at sætte den ved siden af ​​med en underskæring. Du kan endda vælge forskellige toner til toppen og nedenunder.

Mohawks til mænd med tilbagegangshår

The Clash's Joe Strummer er et bevis på, at du kan trække en punk frisyre, selvom du har en aftagende hårlinie. Faktisk er en mohawk en smart måde at dække op aftagende hårfibre, takket være det barberede sideaspekt.

Hår Tattoo Punk Frisurer til Guys

Hvis du er en teenager, kan du lige så godt få mest ud af din ungdom med en eventyrlig frisyre. Du kan få en mohawk eller faux hawk og brug siderne og / eller tilbage for at få en hårtatovering. Vælg dit yndlingsdesign og kom på arbejde!

Rainbow Mohawks

Punk frisurer vil aldrig begrænse dig til bestemte hårfarver. Du kan farve dit hår nogen tone, fra kirsebærrød til kongeblå eller endda hot pink. Endnu mere, kan du kombinere en lang række farver til en regnbue mohawk.

Devilock Frisurer

Devilock er en frisure, der er blevet næsten synonym med The Misfits. I dette skud kan du kun se Jerry med den modige frisure, der indeholder et par lange og slickede tråde direkte ned på panden. Sørg for, at du også glider sidene tilbage.

Professionelle Punk Frisurer til Guys

Vi vil tone ned anarkiet lidt for en punk frisyre alternativ på arbejdspladsen. Hvis din professionelle indstilling kræver, at du opretholder et "behageligt" udseende, kan du hugge og lagre dit hår til en afbalanceret frisure.

Artsy Punk Frisurer til Guys

Vis kærlighed til kunst gennem din punk frisure. Du kan gøre yderligere forskning på avantgarde frisurer og få inspiration til kreative frisurer, der er fulde af attitude. Som altid er farver ikke begrænset overhovedet.

Viking frisurer

Selv om der ikke er nogen direkte forbindelse mellem vikinger og punk, er frisyren forbundet med norsemen lige så atypiske. Det er et godt valg for mænd med ekstremt langt hår, der ønsker at få en mohawk-lignende frisure gennem fletninger.

Tykke Mohawks

Endelig vil vi vise dig vores sidste ide om, hvordan du kan eksperimentere med mohawks. Du kan enten gøre hårstrimlen utroligt smal til et papirtynt mohawk, eller du kan lade det være op til et par inches langt for en tyk.

Konklusion

Afslutningsvis er punk frisurer til fyre bestemt mere end at opfylde øjet. Selv om de fleste mennesker kun har tænkt på, når de tænker på punk frisurer, ved du nu, at dine muligheder er langt mere generøse. Hvis du skulle se nærmere på et af vores eksempler, hvilken ville du vælge?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *