50 Populære frisurer til mænd

Ønsker du at se skarpt ud, føl dig selvsikker og hold dig ajour med de nyeste trends i herre frisurer? Vi har den ideelle samling af populære frisurer til mænd, der vil inspirere dig i dagevis. Vores team har håndpicket et stort udvalg af haircuts, der imødekommer alle mænds behov. Nedenfor finder du attraktive ideer til kort, mellemlangt og langt hår samt lige, bølgete, krøllede eller teksturerede låse. God fornøjelse!

Populære Mænds Haircut Short

Besatte mænd vælger ofte kortere hårklipp, takket være manglen på tung vedligeholdelse. Hvis du altid er på farten, bør du overveje et moderne snit, der involverer kortere låse rundt omkring. Du kan også have en lidt længere top, forudsat at sider og ryg er trimmet ned pænt.

Barberede siderne frisurer

Hvis du ikke er typen til at følge de regler, som samfundet pålægger dig, overveje ideen om at få et ukonventionelt hårklipp. Der er utallige muligheder, du kan vælge imellem, som en frisyre med barberede sider. Vi anbefaler især det til den sætningsværdi, den rummer.

Smart frisurer til mellemhår

I dag er vi taknemmelige for, at selv forretningsmiljøer er mere permissive med udseende. Det betyder med andre ord, at du ikke længere skal dyrke en standard frisyre i de fleste tilfælde. Som et eksempel, her er en mellemlang lang frisure, du nemt kan trække på arbejde.

Vinkel Fringe Frisurer

Bangs gør et stort comeback i herrehalper i år, med den kantede frynse som et toptrending valg. Frisuren fungerer som en charme til mænd med bølget hår, eller endda de med krøller. Arbejd med en specialist, og du får klippet af dine drømme.

Slicked Back Populære frisurer til mænd

Der er få populære frisurer til mænd derude, der kan konkurrere med den uimodståelige charme af slicked-back look. Så længe dit hår er relativt lige og i det mindste ned til din næse i længden, bør du ikke have nogen problemer med at få denne Don Juan allure.

Afro Haircut Styles for Black Men

Afroamerikanske mænd er heldige nok til at have et bredt udvalg af smigrende hårklipp specielt til deres generøse tekstur. En, som du aldrig kan gå galt med, er afroen, især den moderne tilpasning. Trim og form den til perfektion, og du vil have en uovertruffen frisyre.

Combover Frisurer

Hvad angår klassen er der ingen tvivl om den stilfuldhed, Justin Timberlake fremviser med ethvert offentligt udseende. Skuespilleren og sangerinde ophører aldrig med at imponere os med sin medfødte forfining, fra garderobe til pleje. Han viser sig igen og igen at comboeren er tidløs.

Frisurer med Side Bangs

Vi må indrømme at bangs altid vil øge en fyrs seje faktor. Uanset om de er lange og kastede til siden eller trimmet lige over øjenbrynene, spiller de en afgørende rolle i mange populære frisurer til mænd. Tag disse side-fejet bangs, for eksempel.

Messy Populære Frisurer til Mænd

En lige så meningsfuld del af din tilstedeværelse er den måde du beslutter dig for at stylere dit hår. Hvis du prøver for meget, vil det helt sikkert vise. Som et resultat, bør du ofte bare style dit hår messigt for et ubesværet udseende, der vil tiltrække beundring overalt, hvor du går.

Undercut Frisurer

For at tage en barberet sider frisure til det næste niveau, skal du tjekke ideer. Fra fadede til afbrydede underbud og mere, er denne frisyre et must for fyre, der ønsker at flaunt deres oprørske side. PS Tilføjelse af skæg giver dig altid bonuspoint.

Asymmetriske Populære Frisurer til Mænd

For eventyrlystne mænd er det altid sjovt at svømme imod tidevandet og lege rundt med kontroversielle udseende. For eksempel vil asymmetriske haircuts helt sikkert henlede opmærksomheden. Det kan ikke altid være positivt, men hej, enhver offentliggørelse er god reklame, ikke?

Quiff Frisurer

I de sidste par år har quiff været overalt. Bogstaveligt talt - mænd i alle aldre i alle moderne lande har gynget denne dashing frisure som det ikke er i morgen. Du har al mulig grund til at huske på, om du er en stilfuld fyr.

Moderne Bowl Cuts

Hvis du havde spurgt nogen for nogle år siden, hvis de troede, at skålen ville komme tilbage, ville svaret højst sandsynligt have været et cringing "nej". Funnily nok, den hårklippning, som vi foragtede som børn, er nu tilbage og blomstrer, men med en edgy makeover.

Smart frisurer til langt hår

Kan du tro, hvordan livreddende den lave hestehale er for mænd med betydeligt langt hår? Selvom vi støtter at forlade din down eller styling det, du ønsker, ved vi, at der stadig er nogle få situationer, der kræver en formel tilgang til pleje. Kam, slips og du er klar til at gå!

Populære frisurer til mænd med krøllet hår

Mænd med krøllet hår står ofte over for et besværligt forhold til deres krøller. De enten elsker dem, hader dem eller ændrer deres sind en gang hvert par år. For dette år anbefaler vi helt at rocke en krøllet top. Den hipster kant du vil have gavn af er uvurderlig.

Mid Fade Haircuts

Vi kunne ikke have taget på de mest populære frisurer til mænd uden at tale om fade haircuts. Ikke alene er de alle raseri i disse dage, men de er også overraskende tilpasningsberettigede. Uanset om du har fint eller tekstureret hår, så tænk på en midtfade til din næste aftale.

Spiky Populære Frisurer til Mænd

Vi vil skære til jagten. Når det kommer til spiky frisurer, er der en ekstremt fin linje mellem sexet og shudder-værdigt. Hvis du er en softy for de stærkt gelerede pigge fra begyndelsen af ​​2000'erne, er damerne sikker på at flinke. Du kan dog holde det glat med en dime størrelse produkt.

High Fade Haircuts

For at fortsætte vores ide om fade haircuts for guys, her er en mere dristig tilgang til frisure. Den høje fade blev populær sammen med militære hårklipp, men nu kan den ses som en detalje i de overordnede populære frisurer til mænd.

Front Curl Populære Frisurer til mænd

Ofte tjener klassiske hårklipp som grundlaget for nogle af de hotteste frisurer. Den forreste krølle var for eksempel et sikkert tegn på sexklager i 40'erne og 50'erne. I dag står den stadig stærk gennem sin moderne transformation med trimmet sider.

Low Fade Haircuts

Hvis du ikke er overbevist om nu, er her endnu et eksempel på en fadet hårklipp, der sikkert vil inspirere dig. Du kan observere et lavt falsk alternativ i dette billede med en slående gradient, der skitserer bundens hoveddel.

Mohawk Frisurer

I modsætning til de radikale punk mohawks, der var populære i 80'erne, er de nuværende versioner langt mere tonet ned. Vi tror, ​​at mohawksne i dag har endnu flere fordele. Frem for alt giver de dig mulighed for at udtrykke dine overbevisninger og samtidig bevare et udseende, der er acceptabelt for alle.

Populære frisurer til mænd med lag

Det er ligegyldigt hvor lang eller kort dit hår er - et lagdelt haircut vil se fantastisk ud på dig. Uanset din tekstur, tykkelse eller farve, kan du stole på layering som en del af dit hårklipp for at få et nemt resultat.

Crew Cut Populære frisurer til mænd

Langt væk er de dage, hvor militære nedskæringer kun var reserveret til træning til kamp. I de sidste par årtier er frisurer som besætningen blevet en favorit for mænd, der er tiltrukket af kortere frisurer.

Faux Hawk Frisurer

Fra hvor vi står, er faux hawk et perfekt alternativ til enhver fyr, der mener, at en mohawk kan være lidt for meget til dagligt brug. Som du kan gætte, har denne frisyre sigte på at genoprette Mohawks grunge herlighed, men på en langt mere bærbar måde.

Mand Bun Frisurer

Efter at have oplevet sin retfærdige andel af kontrovers og kritik, er mandens bun her nu for at blive. Ikke desto mindre anbefaler vi, at du tillader dit hår at vokse i mindst skulderlængde, hvis du vil have en fuld og rig mand bun.

Professionelle Populære Frisurer til Mænd

Hvad hvis du har brug for en regelmæssig frisør, der opfylder alle dine daglige behov med lidt eller intet problem? Trods alt har vi ikke alle tid og tålmodighed til at investere i hyppig styling. Her er en kort frisyre, der også er professionel og henter. Hvad mere kan du have?

Populære frisurer til mænd med fulde bjørn

Hvis du ikke har bemærket den massive overtagelse af skæg i de seneste år, har du måske levet under en sten hele tiden. Ikke desto mindre, hvis du har gode gener og kan klare den pleje, der kommer med et fuldt skæg, tøv ikke med at vokse en.

Pompadour Frisurer

Som den forreste krølle er pompadouren en anden klassisk frisure, der briljant modstår tidstesten. For et moderne twist tilføj et tempelfade og underskyd for at fuldføre udseendet. Bemærk, at du vil have en længere top for de resultater, du søger.

Buzz Cut Haircut til mænd med tykt hår

Uanset om du kalder det en buzz cut, burr cut eller noget andet, der ikke benægter de praktiske kvaliteter af denne militære frisure. Vi opfordrer dig til at overveje det endnu mere, hvis dit hår er rigtigt tykt, og du har svært ved at håndtere det.

Choppy Populære Frisurer til mænd

Chop din vej til den fantastiske frisyre, som du altid har ønsket. Nøglen til en vellykket rodet frisure er at få så mange taggede lag som muligt. Fra det tidspunkt er den faktiske længde af dit hår ikke engang noget så meget.

Populære Flattop Frisurer

Fladder er meget populære blandt militære mænd, old school hip-hop hoveder og generelt fyre, der bare kan lide imponerende frisurer. Så vidt moderne fladder er i diskussion, bør du tænke på at holde dit hår højst tommer højt.

Top Knot Populære Frisurer til mænd

Selvom den kommer tæt på manden bolle, er den øverste knude lidt anderledes. Først og fremmest er mænd med kortere hår mere tilbøjelige til at få en knude end en fuld bolle. Derefter fører stylingen til forskellige udfald. Uanset hvad du kan prøve det ud.

Deep Wave Frisurer

En elsket frisør frisyre i det afroamerikanske samfund er den dybe bølge. Sommetider betragtes som 360 bølger, kan denne frisure let rockes af mænd med struktureret hår, der ønsker en dristig tilgang til deres udseende.

Caesar Cut Populære Frisurer til mænd

Gennem årene har Caesar cut haft sine op og ned som en frisure for mænd. Nu er det dog tilbage og omfavnet af fyre, der søger edgy frisurer. Du bør overveje at blande dine med et fadet hårklipp for nøjagtige resultater.

To Tone Frisurer

Mens kvinder altid går videre og videre om de nyeste farveteknikker i branchen, bliver mænd som regel desværre forsømt fra dette synspunkt. Vi er her for at minde om, at du kan (og bør) eksperimentere med farve, når du vælger din drømmefrisure.

Highlights frisurer

Hvis du føler at en slående farveovergang er for meget for dig, er højdepunkter her for at redde dagen. Du kan også studere alternativer som frostede tips, hvis det er op i din smug. Under alle omstændigheder støtter vi at blande hårfarver for at udtrykke din kreativitet.

Fringe Up Populære Frisurer til mænd

Husk hvad vi sagde om bangs at være fantastisk? Nå, her er en anden grund til at du vælger dem som en del af din frisure. Ikke kun kan du børste dem til siden, men du kan også få en frynse op frisure for endnu mere attitude.

Populære frisurer til mænd med Dreadlocks

Dreadlocks har altid været en enestående måde at udtrykke kultur på. Vi er enige om, at de faktisk er en af ​​de bedste populære frisurer for mænd at gøre det. Du kan få dreads, der er tykke eller tynde, lange eller korte eller i forskellige stilarter.

Blændende frisurer

Hvis du har en excentrisk personlighed, hvorfor ikke lade det vise sig gennem din stil? Himlen er grænsen, når det kommer til hvad du kan gøre med dit hår. Uanset om det betyder farvning af det blå og lilla eller at få et haircut, der er værdigt til et fashion show, lad dine sande farver skinne lyse.

Populære frisurer til mænd med fletninger

Fra cornrows til kasseflader involverer mange populære frisurer til mænd indviklede fletningsteknikker. Hvis du vil forstærke fantasien du sætter ind i dit udseende, spørg efter en lokal stylist, der er kendt for fletning. Derefter tale om de designs, du kan få med din.

Fransk Crop Hairstyles

Ønsker du et europæisk drag? Den franske afgrøde er lige hvad du har brug for. Vi vil sige, at det er et sted mellem en skålskåret og en Caesar cut, der kombinerer det bedste fra begge verdener. Vær sikker på at det ser ud som enestående på lige og krøllet hår.

Hård Del Populære Frisurer til Mænd

I bund og grund er en hård del en barberet linje, der sigter mod at fremhæve den naturlige del i dit hår. Det er en fantastisk måde at få en mere dramatisk frisyre på. På samme tid er det godt for at beskrive en combover eller lignende frisure.

Boyish Frisurer

Uanset om du er teenager, eller hvis du bare vil komme i kontakt med din indre, er en drengagtig frisure den rigtige vej. Du behøver ikke bekymre dig om, at dit hår stikker ud i tilfældige steder, fordi det hele er en del af charmen med dette udseende.

Populære frisurer til mænd med overskæg

For gutter, der er i skæg, vil vi genindføre dig til overskæget. På denne dag og alder har en lang krøllet overskæg lige så meget (hvis ikke mere) æstetisk værdi som ethvert velplejet tyk skæg. Bare sørg for at du har tid og penge til at investere i vedligeholdelse.

Business Casual Frisurer

Leder du efter en frisure, der ikke er for fancy, men alligevel ikke for almindelig? Jake Gyllenhaal er her for at redde dig fra spor af usikkerhed. På dette billede kan du beundre sit eksempel på et forretningsmæssigt afslappet hårklipp og gemme det som inspiration.

Fejet tilbage frisurer

Vi anbefaler ofte fejet frisurer til gutter, der ønsker at lægge lavt på gelen. I modsætning til slicked tilbage ser, en, der involverer børstning eller feje tilbage dit hår vil altid komme ud som mere naturlige. Det hjælper også, hvis du har lige eller bølget hår.

Ducktail Populære Frisurer til mænd

Vi er glade for at sige, at denne retro frisyre er her for at blive. Selv om ducktailen var super populær årtier siden, er det en anden af ​​de frisurer, der nu er skræddersyet til populær perfektion. Den koniske fade haircut hjælper meget.

Ivy League populære frisurer til mænd

Hvordan kan du ikke beundre den elegante enkelhed af en Ivy League haircut? Den gode del i dag er, at du ikke behøver at være en Ivy League-studerende eller i hæren for at trække en gang. Bare sørg for at du bærer dine med tillid.

Strukturerede frisurer

Hvis du er en fyr med tykt og lige hår, vil en struktureret frisure komplimentere dig som ingen anden. Jo kortere dit hår er, jo mere understreget bliver din tekstureret frisure. Derudover vil du bruge langt mindre tid kæmper for at stil den.

Kreative frisurer

Sidst men ikke mindst, bør du aldrig være bange for at udvikle din kreativitet med din frisure. Der er mange designs, du kan indarbejde i dit look gennem "hår tatoveringer". Nogle er så indviklede, at du endda kan lege med skygge og optiske illusioner.

Konklusion

Til sidst er der mere end nok populære frisurer til mænd derude, som du kan stole på for at holde trit med trends. Du kan lade din personlighed og stil skinne gennem dit hårklipp, så længe du sætter tid til side for forskning. Vi er sikre på, at vores udvalg giver dig den perfekte start. Når du har lavet dit valg, skal du sørge for at droppe en kommentar med din yndlingsstil nedenfor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *