50 Popstar Justin Bieber Haircut Ideer

Justin Bieber har nået et så højt berømmelse, at hans hår alene nu har hele Instagram og Twitter konti, Pinterest boards, og hele tiden gør det til nyhederne. Når Biebs får et nyt hårklipp, finder alle medierne sin hellige pligt til at sende det til verden. Og verden lytter. Fordi hvad kunne muligvis være køligere end en Justin Bieber haircut? Her er et blik tilbage på 50 af hans mest interessante frisurer.

Den-korte-Justin-Bieber-Haircut

 

Lad os begynde med Biebs iført et simpelt og traditionelt hårklipp. Det er en meget kort og drengagtig afgrøde i sin naturlige lysebrune hårfarve. Han ses sjældent iført denne farve i dag, så nyd denne blast fra fortiden.

The Justin Bieber Pompadour

The-Justin-Bieber-Pompadour

Justin var en stor fan af denne korte pompadour for en stor del af hans teenage og unge voksne liv. Og med god grund. Det fik ham til at se frisk, cool og meget flot. Pompadour forlængede sine træk.

Justin Bieber Haircut med Long Fringe

Justin-Bieber-Haircut-med-Long-Fringe

Da han voksede op, flyttede Justin videre til mere modne hårklipp, der tilføjede en dybde og dimension til hans persona. Første ting først, han blegede sit hår ned til en platinblondine og aldrig kigget tilbage.

Justin Bieber's Bed Head

Justin-Biebers-Bed-Head

Hvordan er det, at de mest smukke berømtheder derude ser godt ud, selv når de er i seng eller for nylig vågnet? Heldigvis for os alle, Justin bruser os med Insta pics og historier om hans mest intime øjeblikke.

Den Spiky Justin Bieber Haircut

Den-Spiky-Justin-Bieber-Haircut

Det ville ikke være en opfyldt teenage fase, hvis du ikke eksperimentere med nogle dårlige hårklipp også. Justin har haft sin andel af uheldige hårvalg, selv om han har et af de smukkeste sæt lås i virksomheden.

Den elegante Justin Bieber Haircut

Den-elegante-Justin-Bieber-Haircut

Når han vil, kan Biebs blive til en fashionabel og elegant ung mand. Alt hvad han behøver, er en strømdragt og en glat frisyre, der vil udstille sine smukt udskårne funktioner. De blonde låse hjælper med at fremhæve hans øjne.

Medium Comb Over

Medium-Comb-Over

Sådan har Justin valgt at klæde sig og stilte sig til sin Roast på Comedy Central i 20 Det var en fødselsdagsgave og sandsynligvis en, som han ikke glemmer for tidligt. Comedians samlet samlet ind for at gøre et punkt af hans fejl.

The Preteen Justin Bieber Haircut

The-Preteen-Justin-Bieber-Haircut

Hvis du spekulerede på, hvordan Justin lignede før han blev internationalt berømt, har vi svaret. Her er et skolefoto, og vi kan sige, at han var lige så sød og sød som han lige nu er.

Rebel Justin Bieber Haircut

Rebel-Justin-Bieber-Haircut

Her er Justin rockende lidt af James Dean i Rebel Without A Cause vibe. Han har en rodet og afslappet pompadour, aviator solbriller og en sort T-shirt til at matche. Alt i alt, ikke et dårligt kig på modningen af ​​Biebs overhovedet.

The Justin Bieber Top Knot

The-Justin-Bieber-Top-Knot

En fashionabel ung mand som Justin kunne ikke have gået glip af den største hårtendens hele tiden. Selvfølgelig spillede han en lille mand bun for nogle år siden, ligesom alle andre gjorde på det tidspunkt, fordi det var den fornuftige ting at gøre.

Justin Bieber Haircut med en Flower Crown

Justin-Bieber-Haircut-med-en-Flower-Crown

Er der noget, at denne smukke fyr ikke kan trække sig af? Her er han med en lyserød blomsterkrone, og han ser fantastisk ud. Faktisk ser han ud til at han er klar til at rocke scenen på Coachella og få tiden af ​​sit liv.

Den afkoblede Justin Bieber Haircut

Den-afkoblede-Justin-Bieber-Haircut

Eventuelt afbrudt hårklipp er en, hvor den nedre halvdel er kortere end den øvre halvdel. Den nederste del skal være den samme størrelse rundt uden fading. Ellers er det ikke en afbrydelse længere.

Platinum Justin Bieber Haircut

Platinum-Justin-Bieber-Haircut

Matcher hans T-shirt med hans hår, Justin går helt hvid til at vise sin kærlighed til blondt hår. Den fantastiske ting er, at han helt kan trække den ud på en måde, som de fleste mænd derude ikke engang ville drømme om.

The Gelled Justin Bieber Haircut

The-Gelled-Justin-Bieber-Haircut

Hvis du vokser dit hår og ønsker at få dit smil ud af dine øjne, kan du altid bruge noget hårgel til at kæme det hele tilbage. Det er et meget flot og smukt udseende, der vil tiltrække damerne, uden tvivl om det.

Met Gala Look

Met-Gala-Look

Ligesom de fleste berømtheder på trend derude, blev Justin inviteret til Met Gala også. Han havde en suveræn sort kostume med fantasifulde og luksuriøse guldbroderier, der gjorde ham til en ægte ikonisk popstjerne.

Den frække Justin Bieber Haircut

Den-frække-Justin-Bieber-Haircut

Selv med rodet hår ser Justin stadig bedre ud end de fleste mænd derude. Det skyldes hans naturlige godt udseende og mejslede ansigt såvel som hans fløjlsomme bløde brune øjne. For ikke at nævne den måde han klæder sig på og accessorizes sig selv.

Barndom Justin Bieber Haircut

Barndom-Justin-Bieber-Haircut

Cuteness overbelastning, da vi tager en tur ned hukommelse for dette billede af baby Justin krammer en bamse. Du kan bare lave det bourgeoning ovale ansigt og smukke brune øjne såvel som hans gyldne brune hår.

Wet Justin Bieber Look

Wet-Justin-Bieber-Look

Justin ser også godt ud med vådt hår, når han lige er væk for en svømmetur. Lad os igen takke Insta-historierne. Ellers, hvordan ville vi vide alle disse intime detaljer om en berømthed's daglige liv?

Medium Justin Bieber Haircut

Medium-Justin-Bieber-Haircut

Vi elsker dette udseende, fordi det minder om 90'erne. Ligesom alle andre rundt omkring i verden tog Justin til 90'ernes opstandelse og gjorde det til sin egen på en meget personlig og cool måde. Vi kan ikke vente med at kopiere dette udseende!

Sidedelen

Sidedelen

Det er værd at bemærke, at selv når han dyrker en klassisk sidedel, har Justin stadig håret meget rodet fordi han er en ung mand, der også er meget cool og frisk. Guys, sådan gør du en side del i slutningen af ​​2010'erne.

Den Curly Justin Bieber Haircut

Den-Curly-Justin-Bieber-Haircut

Selvom hans hår naturligvis er meget lige, har fans bemærket, at det har tendens til at krølle lidt, når det vokser, især omkring templerne og i ryggen. Dette tjener kun til at gøre Justin endnu bedre og mere sød.

Skulderlængde Justin Bieber Haircut

Skulderlængde-Justin-Bieber-Haircut

Tale om at vokse ud hans hår, Justin har gennemgået en hel fase af det sidst. Og vi må sige, han ser helt fantastisk ud med skulderlængdehår. Det passer ham perfekt og får ham til at ligne en total frat dreng.

Den Shaggy Justin Bieber Haircut

Den-Shaggy-Justin-Bieber-Haircut

Vidste du, at Justin blev opdaget på YouTube tilbage i 200 hvor han plejede at sende videoer af sig selv, der dækker covers af berømte sange? Han blev straks underskrevet til RBMG, og hans liv og vores var aldrig det samme igen.

The Justin Bieber Haircut med Dreads

The-Justin-Bieber-Haircut-med-Dreads

Justin havde endda sportet dreads på et tidspunkt. De var platin, fordi han ikke ønskede at opgive sin nu signaturfarve. Hans dreads var også mellemlang og kortere i ryggen for at rumme hans tidligere hårklipp.

Den bløde Justin Bieber Haircut

Den-bløde-Justin-Bieber-Haircut

Det er dejligt at se Justin tage en lille pause fra tid til anden fra sin dårlige dreng persona og vise et afslappet og blødt udseende. Det gør ham mere relatable, ligesom drengen ved siden af, som virkelig kunne være din kæreste.

Frizzy Justin Bieber Haircut

Frizzy-Justin-Bieber-Haircut

Nogle gange er det yderst forfriskende, når du opdager, at selv de største berømtheder i verden har dårlige hårdage, ligesom resten af ​​os. De kan have stylister til deres rådighed 24-7, men det stopper ikke deres hår fra at have eget liv.

Den Boyish Justin Bieber Haircut

Den-Boyish-Justin-Bieber-Haircut

Vidste du, at Justin slog Mariah Careys rekord og har nu flest nummer to debuter på Billboard Hot 100 Chart? Det er ret en succes, og han er ikke blevet fældet endnu.

The Justin Bieber Haircut med Bangs

The-Justin-Bieber-Haircut-med-Bangs

Der er ikke en enkelt haircut, at en fyr denne flotte kan ikke trække af. Her er Justin med et sæt gelled up bangs, der replikerer det bløde udseende, vi alle elsker så meget lige nu. Vi elsker også at se ham flaunt hans naturlige hårfarve fra tid til anden.

90'erne Heartthrob Justin Bieber Haircut

90erne-Heartthrob-Justin-Bieber-Haircut

Biebs er blevet kaldt en heartthrob mange gange før, men ingen af ​​disse tiders har han virkelig legemliggjort den sande ånd i en heartthrob som han gjorde, end da han bar denne storslåede 90'ers romantiske frisure.

Pretty Justin Bieber Haircut

Pretty-Justin-Bieber-Haircut

Her er en anden sjov kendsgerning for dig. Hans video til Baby er samtidig en af ​​de mest sete samt en af ​​de mest disliked musik uploads på YouTube hele tiden. Få kunstnere har formået en sådan oplevelse.

The Justin Bieber Haircut med en Quiff

The-Justin-Bieber-Haircut-med-en-Quiff

Justin har sit eget museumsudstilling på Stratford Perth Museum, der hedder Steps to Stardom, som udforsker sin fantastiske rejse fra en lille dreng i en lille by til en af ​​verdens største berømtheder.

Efteråret Justin Bieber Look

Efteråret-Justin-Bieber-Look

Biebs er en meget vellykket musiker, som har lært sig selv at spille klaver, trommer, trompet og selvfølgelig gitaren. Plus, han kan løse en Rubiks kube på under to minutter. Hvad med det?

The Feathery Justin Bieber Haircut

The-Feathery-Justin-Bieber-Haircut

Dette udseende er en anden tur ned hukommelse for alle os, da det minder om en tid, hvor Biebz var en uskyldig ungdomspige med en hær af fans over hele verden. Tiderne var enklere, og hans musik var alt, hvad der var vigtigt.

Blunt Bangs Haircut

Blunt-Bangs-Haircut

Taler om sine teenageår, da han var yngre, skød Justin aldrig væk fra at bære smør. Faktisk var de et hæfteklammer af hans udseende. Han holdt op med at bære dem efter et stykke tid, men vi kan stadig huske, hvordan søde han så ud.

The Layered Justin Bieber Haircut

The-Layered-Justin-Bieber-Haircut

Fra 2018 er han til skændsel af mange af sine fans, Justin gift med tv-personlighed og model Hailey Baldwin. De fik et hemmeligt ægteskabstilladelse og blev gift med tillid til en meget lille og intim ceremoni.

Smukke Justin Bieber Haircut

Smukke-Justin-Bieber-Haircut

Justin har ikke mindre end tre voksfigurer af sig selv, alle spredt over hele verden. På denne måde kan fans røre den voksagtige Bieber og tage sig selv med ham i London, New York og Amsterdam på Madame Tussauds museer.

Den knusende topknude

Den-knusende-topknude

Vidste du, at Justin udlagde et julealbum i 2011? Det hedder Under mistelten og har ham sang ferieklassikere som Silent Night, Drummer Boy, Santa Claus kommer til byen, og alt hvad jeg vil have til jul, er du.

Den-klassiske-Justin-Bieber-Haircut

 

Selvom han ikke ligner mere her, er dette hans mest ikoniske frisure hele tiden. Det er en meget teenagerly haircut, lagdelt og fjærende med lange pung og i sin naturlige gyldenbrune hårfarve.

High School Justin Bieber Haircut

High-School-Justin-Bieber-Haircut

Og her har vi den frisure, der gjorde ham berømt. Det er en version af teenagefuglen, som Justin lavede sin egen, og hvilke millioner af drenge rundt om i verden kopierede i et forsøg på at være så cool som Biebs.

Gelled Spikes

Gelled-Spikes

Dette udseende er et af de nemmeste at kopiere, hvis du vil se ud som Biebs selv. Alt du behøver er en håndfuld hårgel eller noget hår voks, og du er færdig. Denne afbrydte haircut er også meget nem at vedligeholde.

Den Blonde Buzz Cut

Den Blonde Buzz Cut

Justin er også blevet forfærdet med buzz cut for et stykke tid. Han elskede at skære hele hans hår meget kort, men han gav aldrig op sin underskrift platin skygge af blondine, hvilket gør det til at se ham så specielt ud for os.

Platinhestehale

Platinhestehale

Sangeren fortsatte med at spille den samme ekstreme blonde skygge, da han voksede håret ud. Derfor kan du se ham her stolt udvise en platinhestehale, der får ham til at se lige så smuk ud som nogensinde.

The Off Duty Justin Bieber Haircut

The-Off-Duty-Justin-Bieber-Haircut

Denne våde og stærkt gelerede stil parrer perfekt med hans dårlige dreng persona, der afspejles i hans mange tatoveringer. Justin har nu dækket hans torso og hænder forreste og tilbage næsten udelukkende i meningsfulde og dybt religiøse tatoveringer.

Light Justin Bieber Haircut

Light-Justin-Bieber-Haircut

Denne smukke medium længde frisure har en blød side del, der gør det muligt for de længere tråde i fronten at blive et længere sæt af bangs. De vil curtain dit ansigt og fremhæve dine øjne, især hvis du får nogle blonde babylights.

Den Bleached Justin Bieber Haircut

Den-Bleached-Justin-Bieber-Haircut

Selv om det kan være fristende, anbefaler vi altid at blegge dit hår derhjemme. Det er bedst at forlade denne farlige procedure i hænderne på en professionel. Der er ingen risiko for at skade dit hår.

Den Spiky Quiff

Den-Spiky-Quiff

Lad os nu se på nogle faktiske statistikker om Justins hår. Hans hårklipp er køligt, og de fleste drenge vil få dem til at ligne ham. Men de kan også være dyre. En Justin Bieber-type frisør på en professionel salon koster mellem $ 150 og $ 200.

Justin Bieber Haircut med en Bandana

Justin-Bieber-Haircut-med-en-Bandana

Fans byder på lås af hans hår online, det er hvor meget de elsker ham. For få år siden blev det rapporteret, at en fan betalte så meget som $ 12.000 i en budkrig på eBay bare for en lås af Justins prisede hår.

Den naturlige Justin Bieber Haircut

Den-naturlige-Justin-Bieber-Haircut

Kan du huske denne ikoniske haircut Justin fik for nogle år siden? Det er rapporteret, at hans fans elskede det så meget, at det enkeltvis opnåede ham 120.000 tilhængere på Twitter alene, efter at han fik det.

Den Brown Pompadour

Den-Brown-Pompadour

Drenge siger typisk, at de ikke er fans af Justin eller hans musik, og at han utvivlsomt er en kunstner, der skaber sange og album til piger. Men rapporter fra stylingindustrien viser, at flere drenge end nogensinde går ind i saloner og barberbutikker, der beder om Bieber-hårklippet.

Den dybe side del

Her er en sidste sjov kendsgerning. For få år siden blev det afsløret, at Justin rangerede nummer syv på listen over mest søgte kvinder på google. Dette skyldes sandsynligvis hans androgynske udseende og stil.

Konklusion

Uanset om du er fan eller ej, kan man ikke benægte, at Justin Bieber er en meget flot mand, der helt sikkert ved, hvordan man stiler sig selv for at tiltrække så meget opmærksomhed som muligt. Han kan trække næsten enhver frisyre fra en buzz cut til dreads, hvilket tjener ham mange kreditpoint fra de fleste stylister. Lad os vide i kommentarfeltet nedenfor, hvor meget du elsker Justin Bieber!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *