50 Polerede Ivy League Haircut til mænd

Söker efter en frisyre, der blander aristokratisk med forlængende og atletisk med attraktive? Mød Ivy League haircut. En tidløs frisure, der har været i mode i årtier, er Ivy League-snittet slået af dapper og militære mænd ens. Inspireret af den kollegiale konference med samme navn, er denne frisure også undertiden betragtet som Princeton cut eller Harvard klip. Lær mere nedenfor!

Moderne Ivy League Haircut

Når du beskæftiger dig med en moderne variation af Ivy League haircut, vil du opdage, at den fælles grund er ubesværet stil. Det er klart, at det er en frisyre fyldt med attitude, men også med en følelse af slankhed for gentlemanlignende resultater.

Kort og Sideløbt Frisure

I de fleste tilfælde vil du finde Ivy League haircuts med temmelig korte lus slicked til siden. For at forstå hovedideen, der drejer sig om denne særlige stil, skal du kigge på dette repræsentative billede. Side fejet, 1-tommers langt hår; det er så nemt som det.

Long Ivy League Frisure

Derimod er her et eksempel på, hvordan du kan få tætte resultater med længere hår. Selvom den lidt glider ud af Ivy League-hårklippet, giver sidestylinget en uforlignelig indvirkning. Uanset hvilken version du vælger, glem ikke at holde det klassisk.

Krøllet Ivy League Frisure

På trods af at Ivy League har hårdt hår med hårdt eller bølget hår, kan du være sikker på, at krøllede tråde fungerer fint. Du kan enten holde dem kortere, så krøllerne ikke kommer i vejen, eller lad dem være en tomme eller to længere for ekstra form.

Ivy League Haircut Fade

Når du sætter en aftale for at få en Ivy League haircut, hjælper det også, hvis du diskuterer detaljer med din barber. Du kommer på tværs af termer som "konisk", "hård del" eller "fade", ​​og sidstnævnte er den mest almindelige. Tænk på at tilføje en fadet gradient til din frisure.

Textured Ivy League Haircut

Hvis du har naturligt tykt hår, kan du overveje en struktureret tilgang til din Ivy League haircut. For at sige det ellers, prøv at få korte lag rundt for at fremhæve hårets dynamik. Du kan style dem enten fremad eller bagud, afhængigt af din smag.

Undercut Frisure

Et andet træk, som moderne Ivy League frisurer deler, er underbuddet. Selvom vi ikke nødvendigvis anbefaler en dramatisk underskæring, hvis du vil have et poleret look, kan du barbere dine sider og ned til kontrast med en længere top.

Shape Up Frisure

Her er en anden Ivy League-inspireret frisure for mænd med tykt hår. Ofte omtales hårindustrien som "form up", denne hårklipp defineres ved opadgående styling let til siden. Det er en perfekt pasform, hvis du har en firkantet eller ellers vinklet ansigtsform.

Ivy League Haircut Receding Hairline Style

Ryan Reynolds beviser at du kan bekæmpe en tilbagegående hårlinie upåklageligt med den rigtige frisyre. Vi er glade for at fortælle dig, at Ivy League haircut er en af ​​dem på grund af den strategiske styling. Din tilbagevendende hårlinie vil ikke være så synlig, mens du nyder en smart frisyre.

Preppy Shag Haircut

Ikke alle Ivy League frisurer har den samme silhuet, især blandt de moderne versioner. I dag kan du få det samme friske college, selv med længere lås. Tag dette længere og shaggier hårklipp, for eksempel.

Hård del Ivy League Haircut

Hvad angår moderne tilpasninger af Ivy League haircut er den hårde del en vigtig detalje. Selv om det faktisk er valgfrit, kan en barberet linje i stedet for en del øge den samlede virkning af din frisure.

Ældre Ivy League Frisurer

Du behøver ikke at være en elev eller endog i aldersgruppen for at klippe en Ivy League haircut. Faktisk kan denne frisure forbedre din ungdommelige side, uanset hvor gammel du er. Lad aldrig alderen komme i vejen for din seje stil.

Crew Cut

Per definition er en Ivy League haircut en slags crew cut frisyre, bare med længere hår. At kende dette, kan du nemt leve med ideen om en klassisk besætning, der kun har et strejf af Ivy League styling til det. Jake Gyllenhaal viser os hvordan i dette skud.

Super Short Ivy League Haircut

Hvis du ikke er oppe med omhyggelig langvarig vedligeholdelse, kan du altid rocke en kort Ivy League haircut. Med dette alternativ bliver du ikke nødt til at foretage yderligere investeringer i hårprodukter til styling, alt sammen med et rent udseende.

Ivy League Haircut med Clean Cut Beard

Du vil ikke finde mange Ivy League frisurer forbundet med ansigtshår, men dem der omfatter skæg er meget velplejede. Hvis du foretrækker at dyrke lidt stub, anbefaler vi en femogers skygge tilgang med en ren kontur.

Pompadour Frisure

En succesfuld Ivy League haircut handler om klasse. I denne henseende er der få frisurer, der lever op til pompadourens dapper standarder. Derfor, i stedet for at feje dit hår til siden, kan du også style det som en pomp.

Spiked Ivy League Haircut

På trods af at hovedparten af ​​frisurer i denne kategori fokuserer på slickede tråde, ser nogle udroligt ud med spikhår. Vi anbefaler denne form for styling, hvis du hellere vil opretholde betydeligt kortere hår. Templet fade tjener også som en opmærksomhedsfuld detaljer.

Glat kam over

Styling er en grundlæggende del af at få de resultater, du ønsker ud af en Ivy League haircut. Teknikker er talrige, men du kan aldrig gå galt med den klassiske comb-over. Sørg for, at du bruger et kvalitetsprodukt og forsigtigt del dit hår og kam det til siden.

Taper Fade Ivy League Haircut

Udover simple svinder arbejder Ivy League frisurer også perfekt sammen med koniske fade haircuts. Du vil drage fordel af en gradvis overgang fra toppen til den barberede del. Det er den ideelle tilgang til et moderne twist på en klassisk haircut.

Combed Back Frisure

I stedet for at kæbe dit hår til siden, kan du også feje det til bagsiden. Hvis du får denne slags Ivy League frisure, anbefaler vi, at du parrer den med en suave fade på siderne og i nakken. Takket være dine lange låse vil du også kunne eksperimentere med andre former for styling.

Gelled Frisure

Ønsker du at få en rock og roll vibe ud af dit udseende? Gå efter en geleret frisure. Når du bruger hårprodukt i overflod, får du et vådt udseende, der har 'cool' skrevet over det hele. Sørg for, at dit hår er langt nok til de resultater, du søger.

Ivy League Haircut med Skin Fade

Ligesom mange andre haircutting teknikker kan fade udføres på flere måder. Mens høje og lave fadede er normen, kan du også vove sig ind i hudfader. Som du ville forvente, falder disse slags hårklipp ud indtil du når din hovedbund.

Knusende Ivy League Haircut

Når du tænker på en Ivy League haircut, har du sandsynligvis adjektiver som 'classy' eller 'preppy' i tankerne. Men vi elsker alle at bøje reglerne for at passe til vores personligheder. Det betyder, at din version af frisure kan være rodet og stilfuldt.

Silkeagtig Frisure

Har du fint hår? Så skal du være opmærksom på, at en Ivy League frisure er lige hvad du har søgt at smigre den. Den naturlige silke af fint hår virker fantastisk med dette hårklipp og bringer det bedste ud af begge sider.

V-formet Frisure

Hvis du planlægger at inkorporere en underskæring i din Ivy League haircut, har du en bred vifte af stilarter at vælge imellem. For at skubbe din frisørs edginess, skal du tænke på at designe underskæringen i en bestemt form. 'V' nape er en populær og stilfuld mulighed.

Multi-Color Ivy League Haircut

Selvom pædagogerne kan rynke på denne farverige frisure, kan du prøve det, hvis du har en ubekymret ånd. Hvis du ikke er sikker på, hvilke farver du skal bruge til din to-tone Ivy League haircut, skal du bruge et ikke permanent hårfarve, der vasker ud.

Tousled Ivy League Haircut

Ikke i en helt slanket frisyre? Men ikke en, der er for rodet heller? Du kan style din Ivy League cut et eller andet sted i midten, med en let tåget teknik. Det er ofte bedst at overveje denne fremgangsmåde, hvis du vil undgå ekstremiteter.

Casual Crop

Længende efter et smukt hårklipp, som du kan sport i enhver situation? Du bør vælge en kortere Ivy League cut med en afslappet stil, der passer til daglige slid i ethvert miljø. Det samme er det helt passende til formelle arrangementer.

Quiff Frisure

I de sidste par år har quiffen fået udbredt popularitet blandt smagfulde mænd. Det har en charmerende charme for mænd, der sigter mod et all-around gentleman look. Den har den ideelle balance for en daglig frisure - ikke for fancy eller for nonchalant.

Ivy League Haircut med Goatee

Subtile skæg passer til Ivy League-frisurer, men det er også godt beskårte goatees. Hvis du hellere vil tage denne tilgang til dit ansigtshår, kan du gøre det uden at bekymre dig. En goatee kan supplere denne slags haircut på en fin måde.

Raked Back Wavy Frisure

Har du naturligt bølget hår? Perfekt; det er den optimale tekstur til Ivy League frisurer. Alt du skal gøre er at rake fingrene gennem dine låse for at få en vidunderlig frisure. Endnu mere, det har Orlando Blooms godkendelsesstempel.

Tidløs Ivy League Haircut

Ikke alle mænd vil hele tiden ændre deres frisyre. Hvis du kan relatere til denne beskrivelse, så er dette den Ivy League haircut du har været på udkig efter. Den har en klassisk silhuet, der vil forblive fin, uanset nuværende eller fremtidige tendenser.

Highlights eller Lowlights Frisure

Leder du efter en måde at krydre din frisure uden overdrivelse? Highlights eller lowlights er en fantastisk løsning. For et diskret resultat anbefaler vi at overveje lavlys til din Ivy League haircut i en naturlig tone.

Forward Brush Ivy League Haircut

Når det kommer til styling en Ivy League cut, er der forskellige metoder, du kan bruge. En, der er særligt smigrende for et struktureret udseende, er fremadborsten. Så længe dit hår er skåret i korte lag, bør du ikke have nogen vedligeholdelsesproblemer.

Fuldt Side Combed Frisure

Ønsker du at øge din frisørs kølige faktor? Tænk på at kæmme det helt til siden. Du ville være overrasket over at finde ud af, hvor meget stil der kan komme fra din frisure lige gennem denne mindre detaljer. For den bedste indvirkning skal du kombinere din del så meget til den ene side som muligt.

Henter Faux Hawk

Mens en fuld mohawk ikke er i nærheden af ​​dandy, kan en statlig fauxhøg komme dig tættere på et prep-udseende. Ikke desto mindre skal du sørge for, at dit hår stadig er pænt trimmet, ellers kan det komme mere skødesløst ud end du gerne vil have det.

Atletisk Ivy League Haircut

Uanset om du er en college sportsmand eller du bare resonere med atletiske frisurer mere, bør du tjekke dette hårklipp. Inspireret af egentlige Ivy League sport er det et klassisk og praktisk valg for mænd, der følger denne slags livsstil.

Ivy League Haircut med High Fade

Der er mange måder, du kan få en fade haircut med en Ivy League appel. Bortset fra dem, vi allerede har præsenteret, har du også den høje fade som en mulighed. Den barberede del understreges og dækker en større del end den længere top.

Faded Caesar Haircut

Vi har for nylig talt alt om Caesar haircuts, men de fortjener deres plads blandt de øverste valg for Ivy League frisurer også. Selvom vi ikke anbefaler en klassisk, skål-aspekt Caesar haircut, er denne renere og nyere version fremragende.

Ivy League Haircut med lavt fade

På bagsiden kan en lavt fade være den mest smigrende Ivy League haircut til dig. Det er det diskrete alternativ til en fade haircut, i modsætning til sin prangende højfade modstykke. Du kan også holde denne teknik i tankerne som en detalje til din overordnede frisyre.

Blowout Haircut

Hvis du ønsker at introducere mere volumen i din frisure, skal du gå til et blowout haircut. Det kan være lidt prangende for en Ivy League cut, men det fungerer godt for mænd med større pander. Hold siderne tilspidsede og fadede for et rent udseende.

Ivy League Haircut med Mid Fade

Hvis hverken den høje eller den lave fade overbevist dig, betyder det, at midtfaden er lige, hvad du har brug for til dit nye look. En af de bedste frisurer til at supplere en midtertoning er en kam over, så husk, hvis du er ude af stil inspiration.

Angular Fringe Frisure

En anden iøjnefaldende tilpasning af Ivy League cut er den kantede kant. Hvis du har mere af en oprørsk personlighed, er det den edgy frisure du har drømt om. Start hugget og nyd det kolde udfald.

Øverste vinklet Ivy League Haircut

På den anden side kan du indarbejde andre vinkler i din frisure. Hvis du ikke vil have et "bangs" -aspekt, kan du stylere dit hår mod en topvinkel. Det vil bevare et struktureret udseende, mens du holder dig udenfor dine øjne.

Hipster Frisure

For en bemærkelsesværdig hipster haircut, bør du først have den tillid, nonchalance og edgy attitude, der følger med stilen. Derefter skal dit hår vokse lidt ud, skære det kortere på siderne og lade det om midnatlængden og kaste det til siden.

Høj og Tight Haircut

Vil du have en militær tilgang til din Ivy League cut? Den høje og stramme vil gøre et ekstraordinært arbejde. Det er et velkendt hårklipp blandt mænd i hæren, og en af ​​de frisurer, der kræver den mindste mængde vedligeholdelse på vores liste.

Retro Ivy League Haircut

Du er altid velkommen (og opfordret) til at søge inspiration i vintage mode. For eksempel er denne retro Ivy League skåret fra 1950'erne stadig fashionabel til denne dag. Vælg det, hvis du vil have en respektabel og rent skåret frisure.

Peaked Ivy League Haircut

Som du kan gætte fra sit navn skiller denne frisør sig gennem toppunktet styling. Det er en topvalgt blandt mænd, der hellere vil holde deres hår kort og pænt i stedet for lang og rodet. Den respekterede skuespiller Gabriel Macht er kendt for dette udseende.

Clipper Cut

En anden berømthed, vi ofte ser op til for stil inspiration er Maroon 5 'forreste mand Adam Levine. På dette billede kan du se, hvordan han klipper en klippeknip ubesværet. Denne form for Ivy League-frisure er lige rigtig for mænd, der ønsker at opretholde en smule stubbe.

Short Pomp

Vi vil pakke op vores liste med en frisyre, der kombinerer et par af de ideer, vi gik igennem. I det væsentlige er det en kort kam over med en lille pompadour og slicked ned sider. Hvis du ikke kan tænke dig om dit hårklipp, er det helt sikkert den rigtige vej.

Konklusion

Afslutningsvis er Ivy League haircut den perfekte perfekte frisyre til den polerede mand. Mens det fremstår som en erklæring om prestige, er denne frisør også for den sporty og edgy. Vi anbefaler varmt det til gutter, der ved, hvad de vil have ud af deres frisure, og som også ønsker at udtrykke deres gode smag gennem deres udseende. Hvilken Ivy League cut har du planer om at få?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *