50 nutidige koreanske mænds hårsnit ideer

I de senere år har fremkomsten af ​​K-Pop fremmet en meget interessant og spændende figur i verden af ​​styling og mode. Vi taler naturligvis om koreanske mænd. Langsomt, men sikkert, har de lavet et navn for sig selv, der bliver Backstreet Boys og One Direction of the East. Nysgerrig at vide mere? Her er 50 koreanske mænds hårklipp ideer.

The Simple Korean Men Haircut

 

Lad os starte med en meget simpel, men moderne hårklipp, som koreanske mænd har vedtaget sidst. Det er en kam-over med en sidedel, der har en meget flad finish på den, næsten uden lag overhovedet. Du kan tilføje et glossemiddel, hvis du vil.

The Classic Korean Men Haircut

Dette er en frisure du måske har set omkring vestlige college campusser meget, og hvilke unge koreanske mænd har også vedtaget, uanset om de er studerende eller ej. Du kan udfylde udseendet med en sweater og nogle faux briller.

The Medium Korean Men Haircut

Denne mellemstore haircut giver dig mulighed for at flaunt dit naturligt lige hår. Derfor er det bedste, der skal gøres, at vokse ud et par killer bangs, der går med det, og at alle vil misundes. Der er ikke behov for yderligere udsmykninger med denne.

Epochal Korean Men Haircut

Denne sæson har koreanske mænd været vanvittige efter epokale hårklipp. Hvad betyder det? Hver frisure du kan tænke på kommer fra en anden alder, fra pompadours til skål haircuts passer til denne beskrivelse.

90'erne Heartthrob Haircut

Fortsat ovenstående er der ingen måde koreanske mænd, der er så stilfulde og udadvendte som de er, kunne have gået glip af chancen for at bære en af ​​de største frisurer hele tiden. Dette er den berømte heartthrob haircut af 90'erne.

Den afkoblede koreanske mænds hårsnit

Enhver afbrydende hårklipp er en, hvor den nederste del, hvilket betyder håret på dine sider og ryg er væsentligt kortere end håret på toppen af ​​dit hoved. Der må ikke fade. Ellers er det ikke en afbrydelse længere.

Mørkegrå koreanske mænds frisyre

Det er et kendt faktum, at koreanske mænd kan lide at eksperimentere med deres udseende nok mere end nogen andre og hårfarve er blot en måde at gøre det på. Dette er en mørkegrå skygge, der kan komplementere dine øjne.

Blond Koreansk Mænds Haircut

Da blondine, især ekstreme blonde nuancer, har været årets farve, kan du ikke gå glip af chancen for at prøve det selv. Hvis du ikke kan lide det, kan du altid dække det nemt nok.

Pink Koreanske Frisurer

Intet siger sjovt og kreativt som rosa hår. Og koreanske mænd er jo begge disse ting. Dette er den klassiske 90'ers 'Hugh Grant' haircut, men i orkidérosa. Vi er også forelsket i Tinkerbell sweater!

Brændte Orange Koreanske Frisurer

En anden hårfarve du kan prøve er denne brændte orange skygge. Hvis du ikke tror at du kan klare det herhjemme, skal du overlade det til din stylist, fordi det er en vanskelig farve at få. Du skal også først blegge dit hår.

Den Friszy Korean Korean Haircut

Hvis du ikke var overbevist om, at vi lever i en fuldstændig vækkelse af 90'erne, kan det måske være lige her. Det er en flaskeblond, medium, blowout haircut, der bevidst er frizzed ud og krøllet lidt.

Den lagede koreanske mænds hårsnit

Men hvis du foretrækker noget lidt mere demure, prøv dette lagdelt og drengagtigt hårklipp, der helt sikkert vil tiltrække al opmærksomhed. Dens firkantede panser og lange sider giver det et teenage spark, der er svært at slå.

Korean Men Haircut med lav bolle

Manden bolle har heller ikke undslippe koreanske cirkler. Det var lige så stærkt der som det var på den vestlige halvkugle. Her er et eksempel på det. Dette er en rodet mand bun lavet lavt på bagsiden af ​​nakken.

Platinum Korean Men Haircut

Her er koreansk stil på sit bedste. Håret er farvet platinblondine, som vi alle ved, er årets farve, men hvad der virkelig bringer øjet, er tilbehør og smykker. 80'erne nerdy briller er nu pimped med guld.

The Rain Bi Haircut

Rain Bi er en koreansk popsanger, og hans rigtige navn er Jung Ji Hoon. Han bærer en 80'erne mod 90'ers inspireret hårklipp, meget fjertet og lagdelt, der gør ham til at appellere til både østlige og vestlige markeder.

Den Won Jong Jin

Vandt Jong Jin er en meget berømt koreansk model, der også går under navnet 'The J.' Han har mange fans i Korea, som bare elsker ham og hans signatur Emo-inspirerede hårklipp, som du også kan få, hvis du kan lide The J.

Turkis Hårfarve

Hold dig ikke tilbage, når det kommer til hårfarve, fordi de sidste par årstider har handlet om at eksperimentere med ikke-traditionelle farver i vores hår. Turkis er blot et eksempel på hvor fantastisk det hele kan vise sig.

Den koreanske mohawk

Denne platin Mohawk har fået os til at svømme. Det er selvfølgelig ikke en traditionel Mohawk med gelerede pigge, men en passer mere til slutningen af ​​2010'erne. Vi er også forelskede i accessorizing job her.

G-Dragon Haircut

G-Dragon er medlem af hip hop boy-bandet Big Bang. En kold kendsgerning er, at hans rigtige navn, Ji-Yong, faktisk betyder Dragon på koreansk - Yong betyder drage. I 2016 forkyndte Forbes ham den mest indflydelsesrige person i sport og underholdning under 30 i Asien.

The Seungri Haircut

En af G-Dragens bandkammerater i Big Bang er rapper Seungri. Hans rigtige navn er Lee Seung-Hyun, og han er også en skuespiller og en forretningsmand, åbner en restaurant franchise og flytter væk fra underholdningsverdenen lidt.

Unicorn Korean Men Haircut

Unicorn-trenden har nået Korea også, og vi er så glade for det, fordi skønheden hos koreanske mænd virker lavet til denne frisure. Der er ingen rigtig måde at gøre enhjørningshår. Vælg bare de farver, du bedst kan lide.

Gong Yoo Haircut

Dette er den koreanske skuespiller Gong Yoo, der stolt viser en buzz cut her. Vi kan godt lide hans hårde og tørre look med en smule skyggefuld overskæg, lange sideburns og en så god solbrunning. Dette er et bevis på, at nogle gange mindre er mere.

Lee Byung-hun Haircut

Lee Byung-hun er en model, sanger og skuespiller. Du kan måske genkende ham for at skildre T-1000 i Terminator Genisys eller for hans rolle som Storm Shadow i GI Joe: Cobras og dets efterfølgeres opkomst samt fra hans koreanske film.

The Angular Fringe Korean Men Haircut

Dette er en kort haircut med en fade på siderne og i ryggen. Det har også en lang top med et vinklet sæt pande, der er blevet børstet til den ene side på en glamourøs måde. Den øverste har en fjær finish.

The Messy Korean Men Haircut

En rodet hårklipp er enhver drøms drøm. Den simple grund er, at det kræver meget lidt vedligeholdelse og endnu mindre styling. Alt du skal gøre er at tage noget hår voks mellem dine fingre og anvende det løst.

Teenage Korean Haircut

En anden slags rodet hårklipp er den ene, der bæres af koreanske schoolboys. Den ekstra lange top har blæst ud med en pensel eller en kam, indtil du tydeligt kan se alle lagene i hårklippet, der stolt vises.

Kastanje Koreansk Mænds Haircut

Nogle gange, når det kommer til hår, er det ikke så meget om hårklippet i sig selv som det handler om hårfarven. Hvis du ikke er en fan af ekstravagante haircuts, men stadig ønsker at wow dem omkring dig med upåklagelig smag, kan du gøre det med elegant hårfarve.

Half Up Half Down

Når du har medium, lagdelt hår, bliver det lettere ikke lettere end dette at style dit hår. Alt du behøver er et lille hår elastik, helst den samme farve som dit hår og et par bobby pins, hvis du vil have frisøren til at være mere elegant.

The Long Korean Men Haircut

Tro det eller ej, det er en moderne version af en mullet. Det er meget fjervært og har masser af lag til det, men den lange hale der hænger bag gør denne frisyre et barnebarn af den gamle mullet, som vi alle kender og elsker.

Den lille pompadour

Pompadours behøver ikke at være en mile høj til at tælle som sådan. Denne gelerede lille version med en kam-over, en mellemdel og en afbrydelse er stadig stolt nok til at kalde sig en pompadour-pasform i det årti vi lever i.

Den Spiked Korean Men Haircut

Taler om frisurer fra fortiden, lad os tage et kig nu på den moderne version af en fra 80'erne. Dette er en meget høj blowout med pigge, som mænd bar igen da, men det er blevet genoplivet lidt nu.

Kang Ha Neul

Kang Ha Neul er en koreansk skuespiller, og du kan se ham stille her for en fotoskydning til InStyle magazine. Han viste et helt nyt hårklipp på den lejlighed. Det var medium, højt geleret og minder om 90'erne selvfølgelig.

The Jaejoong Haircut

Jaejoong er en meget berømt sanger, skuespiller, instruktør og designer fra Sydkorea. Han er medlem af popbandet JYJ, og har spillet i film- og tv-serier, samt forsøgt at lykkes med at lede.

Den øverste hårsnit

Vi er tilbage til Big Bang, ordspillet, fordi vi har endnu et bandmedlem, hvis upåklagelige stil vi skal diskutere. Denne gang er det rapper TOP og hans smukke smarte sorte hår!

Trendy Korean Men Haircut

Denne fantastiske muskatblød farve ville være perfekt til efteråret. Som det ville være hele det her outfit i toner af trækul med lag, der vil varme dig op. Så skynd dig og kopier dette udseende før høsten kommer her!

Platin og Ginger Haircut

Det tager meget mod at farve dine øjenbryn og endnu mere mod at matche dem en på en til din hårfarve. Især når den hårfarve ikke nødvendigvis er en naturlig. Vi foreslår dog, at du forsøger det på god vis.

Rød og Sort Koreansk Mænds Haircut

Modstående farver på spektret giver et rigtigt skuespil, når de sættes sammen på hovedet. Sørg for at du blander dem rigtigt godt, og at du skaber den perfekte overgang fra den ene til den anden.

The Relaxed Korean Men Haircut

En afslappet haircut er en, som du ikke behøver at bruge hele dagen til at pleje eller genbruge hårproduktet, så det forbliver på plads. Denne mellemstore frisure synes at gøre tricket nemt nok med bare en lille hårgel.

Den Curly Korean Men Haircut

Uanset om du har krøllet eller lige hår, kan du rocke krøller på denne rodet og smukke måde, når du vil. Sørg for at bruge masser af hårspray for at holde dem alle på plads og for at stoppe dit hår fra frizzing ud.

Kim Won Joong Haircut

Kim Won Joong er en meget berømt ishockeyspiller, der lige nu spiller for Anyang Halla-holdet i Asien League Ishockey. Dette er ham i et fotoskridt til Harper's Bazaar i 201s med en utrolig geometrisk frisyre.

The Feathery Korean Men Haircut

Hvis du har valgt en feathery haircut, kan du holde dine lag i tjek eller sørge for at de skiller sig ud ved at bruge rigelige mængder hårgelé eller nogle hårolier. Prøv Argan Oil eller olivenolie hår creme, der vil gøre dine låse luksuriøse og skinnende.

Den Edgy Korean Men Haircut

I det væsentlige er dette en klassisk buzz cut. Men i denne version bliver den enkle haircut et lærred til de tatoveringer og tilbehør, du kan lægge på, og som du ikke ønsker at dække med dit hår.

Den Spiky Korean Men Haircut

Dette hårklipp er en kombination af den klassiske mohawk af 70'erne punkerne og de meget blødere blonde spidser fra 90'erne. Resultatet er et hårklipp, som du endda kan bære på din prom, hvis du kan finde den rigtige tux.

Den koreanske frisør med en lang top

Her er en sexet frisure, der har sprøjtet og lavet bølger på Instagram på det seneste. Den omfatter en undershave på den ene side og en meget lang kam-over på den anden side. Du kan også gå til det våde udseende.

Blå koreanske frisurer

Her er 90-årige heartthrob-frisure, der opskæres igen, kun denne gang i en tidløs blå. Det er en perfekt måde at genopbygge dette hårklipp på og bringe det ind i det årti vi lever i øjeblikket. Match det med fantastiske smykker!

Koreansk Frisure med lange Bangs

Et sæt velplacerede og meget godt beskårne pandehår kan opdatere enhver haircut. Men her er et tip - prøv ikke at skære dit smil hjemme alene. Det er meget sværere end det ser ud, og du vil ende som en fejl på YouTube.

Shoulder Length Haircut

Denne fantastiske frisure er til mænd med flydende, tykt hår. Hvis du har tykt hår, så er en løsning i forbindelse med det at vokse den ud og bare lad det løbe fri. Du kan gå til hakkete ender for nogle tilføjede pizzazz.

The Urban Korean Men Haircut

Den urbane haircut skal være både stilfuld og brugbar. Det skyldes, at den moderne urbane mand ikke har tid til at spildt styling sit hår igen og igen foran spejlet. Han er altid på farten.

The Bowl Haircut

Skålskæringen er en del af den epokale tendens, som vi har set fejende Sydkorea, og at vi snakkede lidt om tidligere. Det er selvfølgelig en opdateret skålhårning, ikke den almindelige slags, du plejede at få, da du var barn.

The Handsome Korean Men Haircut

Sidst men ikke mindst, her er et hårklipp, der overgår på en vidunderlig måde fra dagtid til kontoret til natten på klubben. Det hele afhænger af, hvordan du stiler denne smukke frisure og det tilbehør du bruger.

Konklusion

Koreanske mænds hårklipp ideer er altid nyttige at have i din portefølje fordi asiatisk hår er så unikt. Den har en anden struktur end de fleste og skal håndteres med omhu. For ikke at nævne den kølefaktor, du skal tage højde for nu, da K-Pop er på vej til at regere til verden. Lad os vide i kommentarfeltet nedenfor, hvilken af ​​disse haircuts er din favorit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *