50 naturlige krøllede frisurer til mænd

Find de bedste krøllede frisurer til mænd ved at undersøge den nuværende artikel, det kan give dig lidt inspiration og kunne få dig til at vedtage en af ​​haircutsne nedenunder. Det er ikke en nem opgave at style krøllet hår, og mange mænd kan blive frustrerede med deres krøller, for det meste fordi de ikke har fundet det rigtige hårklipp endnu. Når den rigtige frisyre vil fange dit øje, vil alt andet skifte til det bedre.

Lige Top med skårede toppe

Lige Top med skårede toppe

Dette udseende er lige så naturligt som det kan få, de skårede toppe øger volumen og fremhæver din kæbe linje. Du kan nemt arrangere det ved at sætte det bag dine ører.

Flad top

Flad top

De fleste sportsfolk og atleter bærer dette hårklipp, fordi det har sine egne fordele, og det kræver ikke vedligeholdelse. Du kan prøve forskellige kontraster ved at lade din fantasi løbe fri.

Pæne Krøller

Pæne Krøller

Hvis du har en tilbagegående hårlinie, bringer krøllede frisurer til mænd dig de pæne krøller. Fokus på at arrangere håret på toppen, hvilket skaber en lang bob, der skifter opmærksomheden fra panden.

Slick Back Curly Frisurer til mænd

Slick Back Curly Frisurer til mænd

Curly hairstyles til mænd omfatter at få et underkrog eller mellemlangt hår med bølgete til at løsne krøller. Brug dine fingre, anvend pomade jævnt i hele dit hår og fastgør håret på plads.

Krøllet Afro Frisure

Krøllet Afro Frisure

Afro er tilbage i stil, hvilket giver dig en grund til at lade dine krøllede låse gå haywire og sport Afro se et stykke tid. Hvis du bliver generet af dem, kan du altid hugge det helt ud.

Curly Quiff

Curly Quiff

Den krøllede quiff består af kort hår på ryggen og siderne med mellemlangt langt hår på toppen. For en glat overflade skal du fortsætte med at definere krøllerne ved at skrue dem på plads.

Bløde og løse krøller

Bløde og løse krøller

Så mange unge mænd foretrækker at bære denne frisure, det kan være vanskeligt til tider, og det kræver din opmærksomhed i styling det korrekt. Bløde og løse krøller er ting!

Parted Curls

Parted Curls

At give dig en slags 80-vibe, dette vil også holde frisuren frisk. Du kan dele den på den ene side og bruge hårspray til det færdige tryk for at holde alt på plads.

Stramt Curly Shag

Stramt Curly Shag

Fantastisk på folk i alle aldre med anmodningen om, at de vil tage sig af deres hår. Hvis du har stramme krøller, vil din shag kun se fantastisk, hvis du er parat til at temme spiralerne.

Curly Fringe

Curly Fringe

 

Krøllet hår kan se det bedst, når det er slidt rodet. Denne snit forlader længden øverst, der kan slickes til den ene side eller slidt løs som ovenfor.

Barberet Side og Lavt Fade Haircut til Black Men

Barberet Side og Lavt Fade Haircut til Black Men

Fades giver dig altid et rent og stilfuldt udseende. Gå længere hår på toppen og spil med sine teksturer i forskellige frisurer. Kombi- og stylingprodukter er uden for spørgsmålet.

Windswept Waves

Windswept Waves

Til denne stil skære og vedligeholde den ved kun at bruge saks. Hvis dit hår er naturligt tykt, brug lag til at holde tekstur, mens du reducerer vægten. Brug et teksturforbedrende produkt til at afslutte.

Medium krøllet hår

Medium krøllet hår

Lad dit hår vokse lidt over dine ører og pande. Udseendet ligner en Afro, hvilket betyder, at vedligeholdelse ikke kommer til at være et problem.

Tykke Krøller

Tykke Krøller

Denne teksturerede og lagdelte frisure gør det meste ud af tykt krøllet hår ved at reducere vægt og masse og efterlader lige nok længde til krøller på hårlinjen.

Layered Shag

Layered Shag

Hold et hårklipp for mænd med krøllet hår på plads ved at lave lag. Krøller skaber et volumen, der til tider kan være svært at håndtere. Lag tæmmer spiralerne og skaber et stilfuldt udseende.

Mohawk Curly Frisurer til mænd

Mohawk Curly Frisurer til mænd

Mohawk står altid ud af mængden. Hvis du har modet til at sporte en Mohawk, kan du glemme at styling toppen. Et rodet udseende er prikken på kagen.

Bølget frynse

Bølget frynse

Gå for lav kvalitet på bagsiden og siderne og hold det meste af længden øverst. Bland håret på toppen ved hjælp af en saks med den længste længde på forsiden og kortere mod toppen.

Elegant Medium Length Curls

Elegant Medium Length Curls

Elegante mellemlange krøller er perfekte til formelle lejligheder såvel som afslappet. Brug hårskum, hvis du ønsker at skifte fra løse krøller og knæk til et slankt bagudseende om et sekund.

Krøllede frisurer til sorte mænd

Krøllede frisurer til sorte mænd

Sorte mænd med krøllet hår er en meget almindelig ting at støde på. Du kan altid parre dit hår med skæg for at gøre det endnu køligere, hvilket giver dig et eksotisk udseende.

Buzz Cut til sorte mænd

Buzz Cut til sorte mænd

Denne haircut er enkel og kort og kræver minimal indsats. Det ser bedst ud med overskæg og skæg trimmet i overensstemmelse hermed, fordi det bringer ud funktioner af mandens ansigt.

Shag med Bangs

Shag med Bangs

Hvis du er en morgen person og nyd at tage sig af dit hår, er dette vidunderlige shag med bangs et godt valg. Det giver dig mulighed for at hente dine krøller og lave din egen stil.

Fade Haircut og bølget hår til sorte mænd

Fade Haircut og bølget hår til sorte mænd

Hvis du ønsker at skille sig ud i mængden, skal du vælge dette imponerende udseende. Prøv den allerførste hvide fade haircut med små bølger, og du vil ikke blive skuffet.

Kort krøllet hår

Kort krøllet hår

Intet behov for en masse hårprodukt for at holde dit korte hår elegant. Sørg for, at din barberer ved at holde det kortere på siderne for at give det et afbalanceret udseende.

Bearded og Tapered Short Afro

Bearded og Tapered Short Afro

Vokset skæg med halv kort konisk Afro betegner lidenskab, elegance og tillid. Denne kombination kan bringe mere end øjnene på dig, det vil øge din selvtillid.

Creative Curly Frisurer til mænd

Creative Curly Frisurer til mænd

Denne kreative tilgang til krøllet farvet hår kan være en god ide for en stærk personlighed. Dette kan laves af fyre, der også har lige hår. Det kræver tid og tålmodighed.

Naturlige krøller til sorte mænd

Naturlige krøller til sorte mænd

Fugtgivende gel efter vask af dit hår vil hjælpe med at bekæmpe frizz og dine andre hårprodukter bliver ikke nødvendige. Enhver mand på udkig efter en nem måde at arrangere deres hår på, må prøve dette hårklipp.

Curly Comb Over

Curly Comb Over

Den krøllede kam over fungerer perfekt på bølget, tykkere hår som det ville med lige hår. Brug dine fingre til at style håret til den ene side. Tilsæt voks til hold og en naturlig glans.

Hjørner fade håret

Hjørner fade håret

Drej dit udseende til 360 grader og prøv denne fantastiske snit til sorte mænd. Kun hjørnerne fader, mens alt hår er farvet, hvilket gør dette til et godt udseende.

Tykk krøllet frisure

Tykk krøllet frisure

Hvis du har tykke hårlåse, har du held og lykke. Du har masser af hår til at arbejde med, og du kan arrangere det, men du vil. Med lidt færdighed og hår produkt er du klar.

Beskåret bølget hår

Beskåret bølget hår

Kort beskåret hår er i og kan ikke rigtig komme ud af stil. Smukt, krøllet og fint hakket ensartet rundt om siderne af hovedet.

The Jim Morrison Frisure

The Jim Morrison Frisure

Jim Morrison frisure er opnået med bølget hår, der er mellemlang til lang længde, selvom frisure også kan opnås med spolt hår.

Sort Afro Haircut

Sort Afro Haircut

Den stilfulde og naturlige sort Afro Frisyre til mænd har gennem historien været en trend setter, og det ser ikke ud til at gå ud når som helst snart.

Rystet kort krøllet hårsnit

Rystet kort krøllet hårsnit

Jo kortere krøllen låser, jo lettere bliver det at håndtere. Forlad mindst tommer på toppen for at lege med. Hvis du ikke vil have for meget styling, skal du gå til en kortere version.

Low Fade og Long Twists Frisure

Low Fade og Long Twists Frisure

Haircutter til sorte mænd kommer i de mest forskelligartede stilarter. Prøv trimmer med længere hår, det vil helt sikkert tage din frisure til et helt nyt niveau med fade og lange vendinger.

Curly Undercut

Curly Undercut

Bagsiden og siderne er kortere og lad lydstyrken gøre resten. Perfekt til at tilføje højde og slankende ned i dit ansigt, dette er en af ​​de bedste i kataloget med krøllede frisurer til mænd.

Smugness i Nappy Frisure

Smugness i Nappy Frisure

Klippet hedder stolthet af en bestemt grund. Årsagen er, at det giver dig et meget sexet, naturligt udseende med et spark af opmærksomhedsfangst øverst.

Tapered Shape Up

Tapered Shape Up

En konisk form op er et modigt valg af en frisure. Mange mænd vælger at efterlade mere hår på siderne for at gøre dette udseende egnet til formelle lejligheder.

Jungle Boy Curls

Jungle Boy Curls

Som du kan se på billedet ovenfor, ser dette ud stort set ud som Tarzan-looket, med naturlige blonde krøller og et skæg skæg, der supplerer hele udseendet.

Hængelås

Hængelås

Den hængende låse frisure er perfekt til langt bølget hår. Bare vær opmærksom på, at coiled krøllet hår tager hensyn til mere længde at hænge ned end bølget hår.

Voluminous Curly Hair

Voluminous Curly Hair

Hvis hårbørsten ikke skræmmer dig, vokse dine krøller lang og bære dem som du ønsker. Hvis du bliver for varm, kan du altid vælge en hestehale.

The Loose Afro

The Loose Afro

Perfekt til tilbagestående mænd, nøglen til at få dette udseende er ved at holde de ubesværede, bed-head inspirerede krøller på plads, hvilket betyder minimal styling om morgenen.

Lang krøllede frisurer til mænd

Lang krøllede frisurer til mænd

Lang krøllede frisurer til mænd har de bedste muligheder, især hvis du kan lide hårdt hår. Lad dit hår vokse ud naturligt og kun trimme det, når det bliver for lang.

Lange Bangs med krøllet hår

Lange Bangs med krøllet hår

Sammen med krøllet hår kan lange bragte være en udfordring. Konstant at blive krøllet op på den forkerte måde og i den forkerte retning. Men ikke noget hårprodukter kan ikke løse.

Krøllet Taper Fade

Krøllet Taper Fade

En konisk fade på krøllet hår kræver talent. Overgangen af ​​lagene er synlig, hvilket gør stylingen nem og nem at opnå.

Ivy League Curls

Ivy League Curls

Hvis du er i ivy league frisurer, vil du elske denne ene. Sidene er pænt trimmet for at slippe af med krøller, mens toppen er efterladt lang og indrettet til at skabe et vildt udseende.

Krøllet Bob

Krøllet Bob

Lad dine naturlige krøller skille sig ud og spørg din barberer om at forme dit hår på en måde, som bedst passer til tykkelsen. Til styling skal du anvende hele mousse og slutte med hårspray.

Formet Op Underskæring

Formet Op Underskæring

Denne formede underskæring ser meget bemærkelsesværdigt ud og holder låsene rene. Alt du skal overveje er den øverste del, men det kan nemt vedligeholdes med hårprodukter.

Tousled Curly Hair

Tousled Curly Hair

Dette er et godt valg for ældre mænd med bølget hår. Hold sidene korte ligner en underskæring og lad toppen være mindst 10 inches lang. Påfør hårgel og lav et tøset look på toppen.

Curly Fohawk

En Fohawk er en af ​​de mest efterspurgte i kategorien krøllede frisurer til mænd, fordi krøllede tresser ser fantastisk ud som en kontrast til barberede sider.

Wild Curls

Hvis du er på udkig efter en nem styling, vil du nyde dette vildt og krøllede udseende. Denne frisure består af tilstrækkelig længde til at skabe vildt og rodet.

Konklusion

Mens du kigger gennem disse krøllede frisurer til mænd, skal du have fundet noget, du kan lide eller noget, som du har tænkt dig at prøve. Med alle mulighederne ovenfor vil det være meget nemt for dig at relatere og håndtere dit krøllede hår med omhu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *