50 Mullet Haircuts til mænd

Uanset om du elsker det eller fornærmer det, kan du ikke nægte den ikoniske status af mullet haircut i løbet af de sidste årtier. Mullet var en stilklammer i 80'ernes glamrock-æra, og det kom tilbage med et atletisk twist på 90'erne. Nu kan du vælge en moderne muldet med lag, eller endda gå i old school med en rattail haircut. Uanset din tilgang er du sikker på at finde inspiration i eksemplerne nedenfor.

Moderne Mullet Haircut

Med mullet handler det kun om nuancer. Hvis du vil have din frisyre til at få et synligt moderne præg på det, skal du fokusere på at tilpasse det klassiske hårklipp til en moderne silhuet. Når du får den form, du ønsker, stil det rodet.

Mullet med Beard

Vil du hellere have en kant til din muldet? Du kan altid øge manliness af en mullet haircut ved hjælp af et skæg. Bemærk dog, at skæg kræver tid, produkter og pleje for at holde dig skarp.

Slick Mullet Haircut

Hvis Nikolaj Coster-Waldau kan trække af en muldet i denne dag og alder, så kan du også! Den elskede skuespiller, der skildrer Jaime Lannister i serien Game of Thrones, ved, hvordan man kan klippe en slick mullet med et par tråde, der uheldigvis draperede over panden.

Rattail Haircut

Vi kunne ikke have talt om mullet uden at bringe rattail op. Rottehalen er et hårklipp fra samme familie som muldet, som fokuserer på en længere del af håret på din næse (dermed navnet). Du kan overveje en, hvis du vil have en kortere top og længere tilbage.

Layered Mullet Haircut

Hvis vi har fortalt dig en gang, har vi fortalt dig tusind gange: et lagdelt haircut er perfekt til enhver mand. Ligegyldigt hvilken hårtype du har, hvor gammel du er eller hvad din personlige stil er, lag vil altid øge køligheden af ​​dit udseende med en kilometer.

Long Mullet Haircut

Mens nogle fyre foretrækker kortere låse i ryggen som en del af deres mullet haircut, vil andre gerne gå længere. Hvis du virkelig ønsker at understrege "mullet" -aspektet af dit overordnede udseende, kan du overveje at efterlade dit hår på bagsiden af ​​din hals, så længe du gerne vil.

Short Mullet Frisure

Jared Leto er endnu en af ​​de moderne berømtheder, der har lykkedes at gøre mullet køligt igen. På samme måde som Nikolaj gløder Jared med awesomeness takket være den måde, han besluttede at skære og stilte sin korte version.

Artsy Mullet Frisure

Hvis din stil er meget modeorienteret, vil du elske denne mullet-tilpasning. Det har ikke kun en kunstnerisk vridning, men det er også let at vedligeholde på grund af den kortere længde. De hakkete brag er også et godt strejf for dette iøjnefaldende udseende.

Faux Hawk Mullet Haircut

Du kan altid regne med en mohawk for at udhale dit udseende. Vær det som det kan, du vil måske eksperimentere med lignende former, som en faux hawk mullet. Bare barber ned siderne og lad toppen og ryggen være længere og du er god at gå.

Goth Mullet Frisure

Det er altid godt at kunne udtrykke din personlighed gennem din frisure. Dette kunne være tilfældet, hvis du vil fremvise din smag i musik eller kultur. Hvis du er goth for livet, skal du gå til en mullet som den på billedet ovenfor.

Subtile Mullet Haircut

Nogle mænd vil måske ikke have deres mullet haircut at være på forhånd. Hvis dette er situationen for dig, anbefaler vi at tillade kun en lille smule hår at falde ned i din nakke. Du kan style den øverste del, men du vil.

Asiatisk stil Mullet

Uanset om du er asiatisk selv eller du elsker kontinentets kultur, kan du få en mullet hårklipp inspireret af det. Japanske og koreanske mullets har en specifik, hakket stil, der helt sikkert supplerer mænd, der ønsker en ungdommelig stemning til deres frisure.

Fjedret Mullet

Så vi har talt om lagdelte haircuts og deres indvirkning, men hvad med de forskellige layering-stilarter kan du prøve? Udover de skurvede lag, vi har vist i tidligere billeder, kan du også teste en fjedret muldet for at se om det er for dig.

Quiff Mullet Haircut

Der er mange grunde til at elske mullet. En af dem er, at du kan blande hårklippet med alle slags frisurer, som det toptrendende quiff. Vis din frisør billedet ovenfor, hvis du vil have en cool moderne og klassisk kombination.

Soccer Mullet Haircut

David Beckham frisurer er utvivlsomt nogle af de mest elskede s af inspiration blandt fyre i alle aldre. Desuden er Becks en af ​​de sportsfolk, der forstærkede fodbold / europæisk fodboldmoldet-trend. Få din på denne måde, hvis du er en diehard atlet eller tilhænger.

Mullet Frisure for krøllet hår

Taler om sport er fodbold ikke den eneste der har været forbundet med mullets. Ishockey har for eksempel mange spillere med denne tidløse frisyre. Hvis du har krøllet hår, og du er også en ishockey fan, prøv denne mullet haircut ud.

Bohemian Mullet Haircut

Ikke alle mullet haircuts skal være slanke. Tværtimod - nogle unge, vilde og frie tilpasninger ser endnu bedre ud end de formelle orienterede versioner. Til dette ønsker vi at anbefale styling ideen ovenfor for boheme gutter.

Diskret Mullet med Fuld Beard

Alligevel kan du altid vælge en subtil mullet, hvis det er din præference. Faktisk kan du færdiggøre en diskret muldet frisure med et fuldt og tykt skæg for et godt præg. Husk - omsorg for dit skæg er at passe på dit all-round udseende.

Hakket Mullet Haircut

Vi er altid op for edgy frisurer, især hvis den fyr har en lignende personlighed. Du kan tilføje en rockstjerneffekt til din muldet ved at arbejde i hakket lag rundt omkring. For at få det hakket udfald, skal dine lag være korte og mange.

Meget Lang Mullet Frisure

Nogle mænd ser bare fantastisk ud med langt hår. Hvis dette er tilfældet, tøv ikke med at vælge en mullet haircut med en længere hale. Du kan beskære den øverste del så meget som du vil; alt hvad du skal gøre er at lade den nederste del vokse så meget som muligt.

Easygoing Mullet Frisure

Hvis du er balancebalanceret, vil du måske overveje denne mullet haircut version. Det er ikke for fancy, og det er heller ikke i dit ansigt. Vi kalder det den lethedige muldet, og den har kun en tomme eller to af længere hår på bagsiden af ​​nakken.

80s Mullet Haircut

Mens mullet i 80'erne er langt ude af mode, mener vi, at det er et originalt valg for mænd, der genlyder med glamrock-æraen. I sidste ende behøver du ikke at følge tendenser, hvis de ikke er tilpasset din personlighed. Vi tror også, at fyre, der står bag deres præferencer, er endnu køligere.

Mullet Haircut med hård del

Generelt, med frisurer, handler det om de detaljer, du lægger i dem. Et lille element som en hård del kan gå langt for virkningen af ​​dit udseende. I denne sammenhæng bidrager en hård del til en moderne udnyttelse af mullet hårklippet.

Gelled Mullet Frisure

Hårprodukter er en mands bedste ven, så længe han ved, hvordan man bruger dem ordentligt. For endnu en atletisk frisyre kan du kopiere Cristiano Ronaldo's korte gelled mullet. Sørg for, at du ikke går overbord på hårgelen selv.

Spiky Fade Haircut

For så vidt tilbage som vi kan huske, har spiky frisurer til mænd altid været ind og ud af tendenser. I dag handler det om den specifikke måde, du stiler dine pigge på for at få en vellykket frisure. Prøv denne burst fade mullet mohawk at se flyve.

Edgy Mullet Haircut

Vi har snakket om edgy versioner af mullet, men denne særlige står helt klart blandt de øvrige. Det har en meget grunge følelse af det, med lange, skæve lag og barberede ulemper. Resultaterne er så kantede som de kan være.

Old School Mullet Haircut

Efter at vi talte om den ikoniske 80'ers muldet, er det kun rimeligt, at vi også berører 90'erne. Derefter var mullets alle raseri, når de blev rocket med hovedbånd. Vores råd er det samme for stilarterne i begge årtier - brug dem med stolthed, hvis du virkelig kan lide dem.

Emo Mullet Frisure

Mens emo mullets måske ikke er for voksne mænd, der arbejder i virksomheder, er de et interessant valg for teenage emo guys. Emo mullet har stilens underskrift fulde, sidebevægte bragter, med lige lås, der spredes ud over ryggen og siderne af nakken.

Vinklet Fringe Mullet

Hvis du leder efter moderne, trendy mullets, er der ikke noget bedre eksempel end den ovenstående. Den klassiske muldet er blandet med en kantformet frisure til den øverste sektion. Efter at få basen haircut, stil dit bang over din pande og jaggedly til den ene side.

Flettet Mullet Haircut

Har du besluttet dig for at få en rattail mullet haircut? Nå, vi har bare styling ideen til at hjælpe dig med at personliggøre din frisyre yderligere. I stedet for at forlade haledelen helt ned, kan du give din frisyre et twist (bogstaveligt talt) ved at flette det.

V-formet Rattail Haircut

På den anden side vil du måske få et rattail-hårklipp, der ikke er så stort på haledelen, i hvert fald med hensyn til længden. Som et alternativ kan du pumpe op i din frisørs edginess med en V-form i ryggen, omhyggeligt skulptureret ved at barbere siderne for at danne V.

Long Mullet Haircut med Faux Hawk

Vi har en fantastisk ide for mænd, der foretrækker mullets med længere haler. Når du har fået klippet, kan du indstille sektionen ovenpå i en fin fauxhøg. Vi opfordrer dig til at følge den teknik, der vises på billedet ovenfor, for at få det spændte mohawk-aspekt.

Mullet med kortere sider

Nogle mænd får mullet haircuts uden at skære ned siderne meget. Andre vælger helt at barbere deres sider. Hvis hverken stil passer til din smag, kan du gå et sted imellem ved at rocke kortere sider med din muldet.

Mullet Haircut til tykt hår

Mens tykt hår kan være en forbandelse for fyre, der ikke er i overdreven styling, kan det være en ren velsignelse for dem der kan lide længere, rystet hår. Hvis du falder under den anden kategori, lad dit tykke hår vokse lang og skære det i lag for din rodet muldet.

Moderne Pompadour Mullet

Gennem tiden har pompadouren været anerkendt som en meget klassisk frisure for både mænd og kvinder. Ikke desto mindre har den moderne pomp næsten altid en kantet side. Tænk på at dyrke din muldet med en rodet pompadour top.

Spiky Top med Flowing Back Frisure

En af de fineste dele af mullet haircut er, at du kan lege med længderne af top og bund individuelt. For eksempel kan du opretholde en ren beskåret top med spidset hår og lade delen på nakken længere og flyde.

Fransk Crop Mullet Haircut

Endnu en anden moderne mullet, der helt sikkert vil få øje, hvis du følger tendenser, er den franske afgrødeversion. Den franske afskårne frisyre har været på toppen af ​​diagrammerne i over et år nu, og blanding med en muldet bliver super cool.

Long Tail Mullet Haircut

Ikke sikker på, om man skal gå til en mullet eller en rattail som separate hårklipp? Den gode del er, at du ikke engang skal beslutte! Hold elementer fra begge frisurer med tilgangen fra billedet ovenfor. Resultaterne vil se godt ud på fyre med naturligt lige hår.

Casual Mullet Frisure

Med sin smarte flow frisyre har skuespilleren Bradley Cooper fået fansens opmærksomhed både på og uden for skærmen. Han lykkes i at trække en muldet uden stor indsats, takket være den afslappede og nonchalant tilgang, han altid tager, når han styler sit hår.

Knusende Mullet Haircut

Guys, du kan aldrig gå galt med et rodet hårklipp, især hvis du har en dårlig dreng personlighed. Du kan fjerne enhver potentiel cheesiness, der kommer med en old school mullet ved at smide i en overflod af lag og messing op din frisure.

Business Mullet Frisure

Vi ved det samme, at ikke alle mænd har råd til at opretholde en uformel og skødesløs muldet i alle situationer. Mænd, der arbejder i erhvervslivet opmuntres til at sporten nyligt trimmet frisurer, hvilket ville gå godt, når de mødtes med kunderne. Løsningen for dig er i billedeksemplet ovenfor.

Slicked Back Mullet Haircut

Vi er tilbage med et andet Beckham eksempel, men denne gang med længere hår. Hvis du har besluttet at holde din top næsten lige så lang som bunden af ​​din mullet, kan du let glatte det hele sort. Som et resultat vil du være klar til rødt tæppe til enhver tid.

Punk Mullet Frisure

Der er ingen tvivl om, at Sid Vicious permanent efterlod et mærke på punks historie gennem sin musik, excentriske personlighed og chokerende udseende. Selv i dag er mange punk frisurer stadig baseret på hans ikoniske stil. Tegn inspiration fra hans spiky frisure til din mullet.

Combed Back Mullet Haircut med volumen

Slicked tilbage frisurer har deres rimelige andel af fordele og ulemper. Selv om den slanke effekt er fantastisk, kan det være et volumenmord for nogle fyre. Hvis du stadig vil have en synlig form til din frisure, skal du bruge et godt produkt og kæmme delen under det første glatte lag.

Mullet Frisure for Afro-Textured Hair

Hårdt som det måske ser ud til at tro i dag, var der en tid, da Kanye West faktisk rockede en muldet. Det er måske ikke den mest smigrende frisyre til ham, men vi tror, ​​at silhuetten er en interessant ide for mænd med afro-tekstureret hår.

Textured Mullet Frisure

Orlando Bloom er en anden af ​​de berømtheder på vores liste, der ikke er bange for at prøve en moderne muldet. Hvad gør hans version endnu mere imponerende er, hvordan han opnår tekstur gennem masser af hakket lag gennem hele sit hår.

Side Bangs Mullet Haircut

Uanset om du vil skjule en større pande eller en ufleksiv hårlinie, er sideband løsningen for dig. Naturligvis kan du også bære din muldet med sideband, hvis du nyder de visuelle fordele. Den lidt spiky top øger også effekten.

Mullet Haircut med Barberet Design

Barberet design har altid været en fantastisk måde at sætte din fantasi i dit udseende. Men din chef er måske ikke glad, hvis du kommer op med denne kreative muldet på arbejde. På trods af det er en fantastisk frisure for fyre med job, der tillader det.

Farverig Mullet

Det samme gælder med levende farver. Bright mullet hairstyles er måske ikke passende for virksomhedens miljøer, men de er så seje at bære ud i byen. Du kan også få en, hvis dit erhverv ikke indebærer en frisure / kjolekode.

Mullet med højdepunkter

Endelig vil vi konkludere med en mullet haircut, der har lidt af alt. Udseendet har en kort top, synlig muldet i ryggen og korte sider. Derudover har frisure lysebrune højdepunkter i nøgleområder.

Konklusion

Sammenfattende er mullet haircut sikker på at strømme ind og ud af tendenser i årtier fremover. Som med alle frisurer til mænd, opfordrer vi altid vores læsere til at bære deres yndlings ideer med deres hoveder holdt højt. I sidste ende vil trends som mullets altid svinge, men din personlighed vil forblive stærk i hele processen. Skal du vælge en klassisk eller moderne muldet? Fortæl os alt om det i kommentarerne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *