50 Memorable Dreadlock Styles for Men

Dreadlocks dateres tilbage til oldtiden, langt før de blev populeret af alternativ kultur. Selv om de er almindeligt forbundet med Jamaica og Rastafarian-bevægelsen, er rødderne af dreadlock-stilarter for mænd og kvinder i oldtiden. Nogle af de tidligste konti peger på Indien eller Egypten som oprindelsessteder på grund af deres tilknytning til guder eller faraoer. I dag er de stadig så værdsatte og fashionable som nogensinde, så find dit udseende blandt nedenstående ideer.

Klassiske Dreadlock Styles til mænd

Klassiske-Dreadlock-Styles-til-mænd

Det ville være umuligt at tale om dreadlock-stiler til mænd uden at bringe en af ​​de mest ikoniske figurer, der havde dem i diskussion. Bob Marley sportede frie form dreadlocks i hele hans berømte karriere, indtil hans utrolige død.

To Strand Twist Dreads

To-Strand-Twist-Dreads

En anden måde at rocke dreadlocks på er ved hjælp af tostrenget twist-teknikken. Disse typer af låse kan have nogen længde, alt efter dine præferencer. I dette eksempel kan du se, hvordan de er parret med en høj fade underskæring.

Gratis form Dreadlocks Styles for Men

Gratis-form-Dreadlocks-Styles-for-Men

Her kan du sætte pris på, hvordan frie form dreadlocks ser på kortere hår. Efter definition involverer frie form locs den naturlige dannelse af denne frisure. Denne stil er også omtalt som forsømmelse dreadlocks.

High Top Dreads

High-Top-Dreads

Hvis du planlægger at få meget lange dreadlocks, skal du være opmærksom på, at de måske kommer i vejen fra tid til anden. Du kan dog løse dette problem ved at indpakke dem i høje dreadlock-stilarter til mænd, som i billedet ovenfor.

Undercut Dreadlock Styles for Black Men

Undercut-Dreadlock-Styles-for-Black-Men

På denne måde kan du kombinere lange dreadlocks med en slank underskæring. Du kan også fjerne dine locs, hvis du ønsker at dække underbuddet. Det harmonerer harmonisk manligt og rent skåret udseende.

Dreadlock Braid Styles for Men

Dreadlock-Braid-Styles-for-Men

Hvis du ønsker en out-of-the-box tilgang til dine dreadlock stilarter til mænd, kan du kombinere dine dreads med fletninger. For eksempel har den første halvdel af denne frisyre tæt snoet fletninger, mens den anden strømmer ind i dreadlocks.

Midterste længde dråber

Midterste-længde-dråber

En fremragende måde at opretholde lange dreadlocks uden besværet er ved at stylere dem mod bagsiden fra begyndelsen. Dette kan opnås enten ved at flette toppen eller være opmærksom på dreads retning.

Lange steder

Lange-steder

Disse intrikatdesignede locs er endnu en mulighed du kan se nærmere på. De er behagelige at bære, da de ikke falder i dit ansigt. Du kan få locs så tykke eller tynde som du vil.

Flad Top Dreadlocks Styles for Men

Flad-Top-Dreadlocks-Styles-for-Men

Du kan ofte finde dreadlock stilarter til mænd kombineret med andre klassiske frisurer. For eksempel er disse korte frie form dreads stylet i en flad toplignende mode for en let at vedligeholde frisure.

Ekstremt lange tråde

Ekstremt-lange-tråde

Selv om deres vedligeholdelse kan vise sig at være udfordrende, kan du altid vove sig ind i verden af ​​super lange dreadlocks. Du vil have masser af styling muligheder, men husk at de vil kræve ekstra omhu.

Professionelle Dreadlock Styles til mænd

Professionelle-Dreadlock-Styles-til-mænd

Hvis du har et kontorjob, men du stadig vil omfavne dine rødder, skal du se på professionelle dreadlock-stilarter til mænd. Overvej at have den øverste del flettet tæt og indpakning resten i en skarp bolle på bagsiden.

Mellemlængde Dreadlocks

Mellemlængde-Dreadlocks

Foretrækker en mere afbalanceret stil? Så kan du gå halvvejs med mellemlange dreadlocks. Selvom de ikke er lange nok til at forårsage besvær, er de ikke for korte, at de kommer ud som blide heller.

Intrikate Locs Style

Intrikate-Locs-Style

Hvis du virkelig vil lade fantasien gå vildt, skal du tale med en professionel om indviklede dreadlock-stilarter til mænd. Der er ingen grænse for den kreativitet, som du kan sætte ind i dine dreadlocks, der kombinerer dem med flettet og snoet stilarter.

Taper Fade Short Dreadlock Styles til mænd

Taper-Fade-Short-Dreadlock-Styles-til-mænd

En anden nem at bære frisure med dreadlocks er denne koniske fade med korte locs. Det er generelt egnet til skole- eller arbejdsmiljøer, med en klassisk underskæring, der topper ud af hele udseendet.

Dobbelt Flettet Dreadlock Styles For Men

Dobbelt-Flettet-Dreadlock-Styles-For-Men

Dreadlocks kan også flettes efter at de er udformet som en indledende frisure. For eksempel kan du style meget lange dreadlocks som feed-in fletninger, der hviler komfortabelt på din ryg.

Dreads med barberede sider

Dreads-med-barberede-sider

Hvis du ikke er op for en fuld underskæring, men du stadig vil forme dine dreadlocks, kan du se på denne frisyre. Mens manden i fotosporten er et fuldt dreadlocks hoved, er de forsigtigt dannet mod forsiden, med ryg og sider lidt barbert ned.

Dreadlock Styles for White Men

Dreadlock-Styles-for-White-Men

Selvom dreadlock-stilarter til mænd ofte findes blandt dem i farvede samfund, kan kaukasiere, der støtter den kultur, de er forbundet med, også dyrke dem. Dette er et eksempel på, hvordan du gør det.

Weaved skulderlængde locs

Weaved-skulderlængde-locs

Disse skulderlængde dreads er usædvanligt stylede øverst. Strengene omhygges forsigtigt, så resten af ​​dreadlocks falder naturligt til sider og ryg. Den ekstra farve gør udseendet endnu mere iøjnefaldende.

To Tone Short Dreadlocks Styles til mænd

To-Tone-Short-Dreadlocks-Styles-til-mænd

Tale om at tilføje et stænk af farve til dine dreads, sådan kan du gøre dette subtilt. Forskellen i farve er faktisk mærkbar, men det er ikke alt for prangende. Denne farveidee virker for dreadlocks af alle længder.

90s Style Short Dreads

90s-Style-Short-Dreads

Dette er en af ​​de korte dreadlock-stilarter til mænd, der bringer os tilbage til 90'erne. Det er et fejlfrit udseende for dem, der skatter hiphopens gyldne tidsalder og ønsker at opretholde en helt frisk gammeldags stil.

Dreadlock Afros til mænd

Dreadlock-Afros-til-mænd

Hvis du elsker ideen om at have en afro, kan du blande det med dreadlocks. Ved at lade dine dreadlocks danne sig naturligt, vil dit teksturerede hår også få hovedformen af ​​en afro. Det er endnu en praktisk og stilfuld måde at rocke dreads på.

Flettet Dreadlocks Styles for Men

Flettet-Dreadlocks-Styles-for-Men

Du kan tage fletningen af ​​dine dreadlocks til et helt nyt niveau. Mens dette udseende højst sandsynligt vil kræve professionel styling, viser det sig, at locs ikke behøver at blive båret i deres traditionelle form for at se fint ud.

Gratis form Dreadlocks Styles for White Men

Gratis-form-Dreadlocks-Styles-for-White-Men

Kaukasiske mænd kan også dyrke frie form dreadlocks. Ligesom i tilfælde af enhver anden mand, der ønsker at rocke forsømmelsen dreadlocks look, er alt hvad du skal gøre, tillade dit hår naturligt at danne de enkelte dreads.

Mohawk Style Dreadlocks

Mohawk-Style-Dreadlocks

Selv om dette ikke er en mohawk i sig selv, minder formen af ​​dreadlocks os om den oprørske frisure. Den skarpe underkant øger dynamikken i udseendet, mens dreads er glimrende stil.

Halv Flettet Dreadlocks

Halv-Flettet-Dreadlocks-1

Hvis du kan lide ideen om at kombinere dine dreadlocks med fletninger, men du ikke vil have hele dit blik på den måde, skal du gå halvdelen. Du kan stramme håret hårdt med den teknik, du har valgt, indtil du når din nakke og efterlader resten fri fra det tidspunkt.

Tynd Dreadlocks Style til mænd

Tynd-Dreadlocks-Style-til-men

I mange tilfælde vil du opdage, at frie form dreadlocks er ret tykke eller brede. Ikke desto mindre kan du også have tyndere tråde til et smukt resultat. Ligeledes vil enhver længde gøre.

Easy Dreadlock Styles for Men

Easy-Dreadlock-Styles-for-Men-1

Dette er en af ​​de nemmeste måder at bære dreadlock stil på til mænd. Du kan enten bruge en eller to af dine locs eller et hår slips til casually wrap dem til siden. Mindre stress, mere stil.

Dreadlocks Pompadours

Dreadlocks-Pompadours-1

Hvis du virkelig vil have en frisure, der vil skille sig ud fra mængden, er dette ideen for dig. Disse farvede dreadlocks er spektakulært indrettet i en bemærkelsesværdig pompadour, en elegant frisyre, der blev populæriseret i 50'erne.

Half Up Half Down Dreadlocks Frisurer

Half-Up-Half-Down-Dreadlocks-Frisurer-1

Både mellemlange og super lange dreadlocks kan styles som dette. Ved hjælp af et grundlæggende hår slips er alt hvad du skal gøre, at pakke den første halvdel tilbage, så strengene ikke dækker dit ansigt. Det er en god ide til professionelle situationer.

Korte Dreadlock Styles til Black Men med Design

Korte-Dreadlock-Styles-til-Black-Men-med-Design-1

Vi har allerede talt om flad toppe med korte dreads, men hvordan laver du din tilpasnings original? Det er enkelt - du kan have det sjovt med forskellige barberede designs i den fadede del.

Del Dreads Frisure

Del-Dreads-Frisure-1

Mens dette udseende er stort set nummer 2 på vores liste, skiller det sig ud gennem de tre separate halvfletter. I sidste ende gør det udseendet mere spændende og originalt i forhold til almindelige sorter.

Twisted Back Flettet Dreadlocks Styles For Men

Twisted-Back-Flettet-Dreadlocks-Styles-For-Men-1

Disse slags dreadlock-stilarter til mænd er velegnede til en gentleman. Den øverste del er flettet og tæt snoet i cornrow mode, mens resten er klassisk indpakket i en smart updo.

Store Fishtail Braid Locs

Store-Fishtail-Braid-Locs-1

En populær fletningsteknik til dreadlocks er fishtail fletningen. Det tilføjer volumen til frisurer med dreadlocks, og også en glat form, der ikke går ubemærket. Det er perfekt til mænd med meget lange dreadlocks.

Trækkede Dreadlock Styles til mænd

Trækkede-Dreadlock-Styles-til-mænd-1

Du behøver ikke engang at kæmpe for at style dine dreadlocks, hvis du har en veldefineret form nedenunder. For at vise hele dit hårklipp, skal du bare afslappet binde dine dreads til toppen i en løs mand bun.

Long Locs Faux Hawks

Long-Locs-Faux-Hawks-1

Dette er en fængslende måde at stylere dine dreadlocks på i en faux hawk. Frisuren refererer til genskabelse af en mohawk uden faktisk at barbere dele af dit hår, en handling fuldført høre ved tæt fletning på hver side.

Små underskæringer, lange tråde

Små-underskæringer-lange-tråde-1

Du ville være overrasket over at se, hvor stor en forskel, selv den mindste underskæring kan gøre for dreadlocks. Du kan få dine dreads så længe du gerne vil have dem på nogen måde. Men hvis du barberer omkring en tomme rundt under, vil du se en fantastisk effekt.

Low Dreadlock Styles for Men

Low-Dreadlock-Styles-for-Men-1

For et charmerende eller atletisk udseende, afhængigt af situationen, kan du altid gå på en lav frisyre med dreadlocks. Alt det indebærer, er at binde locs på bagsiden af ​​din hals i en lav hestehale.

Crown Dreadlock Styles for Men

Crown-Dreadlock-Styles-for-Men-1

Hvis du ikke er bange for at dykke ind i udførlige dreadlock-stilarter til mænd, overvej denne forbløffende kronestil. Det indebærer helt sikkert et godt par timer til styling, men de ekstraordinære resultater er værd at investere i tiden.

Find opdateringer

Find-opdateringer

Hvis du vil have en permanent opdatering til dine locs, kan du tænke på denne elskede frisure. Det kan bæres i virksomhedernes miljøer, samt eventuelle uformelle begivenheder, du planlægger at deltage i i den nærmeste fremtid.

Tight Flettet Dreadlock Styles For Men

Tight-Flettet-Dreadlock-Styles-For-Men

Hvad gør denne dreadlocks frisure unik er, hvordan det tager fire forskellige fletninger og forbinder dem. De starter som to på hver side og er forenet på bagsiden af ​​din hals og skaber en tiltalende effekt.

Lange låse med hatte

Lange-låse-med-hatte

Hvis du ikke vil binde dine lange dreadlocks, kan du altid få adgang til dem på passende måde. En ide er at bære en flot hat og et lige så godt tøj. Ikke desto mindre kan du bære den hat, som bedst passer til din stil.

Dreadlock Styles til mænd med Head Wraps

Dreadlock-Styles-til-mænd-med-Head-Wraps

Head wraps er også en fantastisk mulighed for at få adgang til dine dreads. Du sikrer, at dit ansigt vil være gratis, alt sammen samtidig med at du forbedrer basiskrippen. Du er helt velkommen til at dække dine dreads helt, hvis du er færdig med en fuld wrap.

Store underskæringer og snoet placeringer

Store-underskæringer-og-snoet-placeringer

En stejl underskæring gør altid et beundringsværdigt arbejde med at definere dreadlock-stilarter til mænd. I dette eksempel er dreads mere sandsynligt forvrængede locs, der er bundet til forsiden. Dette er en af ​​de nye skoler, der tager fat på dreads, at du skal holde øje med.

Casual Dreadlock Styles for Men

Casual-Dreadlock-Styles-for-Men

Hvis du ikke er i sofistikerede frisurer, kan du altid sporte et hoved fuld af casual, free-form dreads. Desuden kan du løst knude dem i ryggen for at holde dem ude af vejen.

The Weeknd Dreadlocks

The-Weeknd-Dreadlocks

Frem til i år var den internationalt anerkendte R & B kunstner The Weeknd også berømt for sin udgående frisyre. Hans asymmetriske dreadlocks kan tjene som inspiration til din, hvis du vil have en dristig tilgang.

Drenge med Dreadlocks

Drenge-med-Dreadlocks

Unge mænd fortjener også et sæt hente dreadlocks. Denne drengs frisure viser, hvordan man blander fletninger og dreads for et ubehageligt halvt halvt nede resultat, der virker til skole.

Blandede Dreadlock Styles til mænd

Blandede-Dreadlock-Styles-til-mænd

Hvis dit hår er naturligt lige, vil du opdage, at voksende forsømmelse dreadlocks måske kommer ud halv og halv. På grund af den naturlige dannelse af dreads får du et blandet udseende, du måske er i.

High Wrapped Dreadlock Styles for Men

High-Wrapped-Dreadlock-Styles-for-Men

Denne dreadlocks frisure giver udtrykket 'mand bun' en helt ny betydning. Frisuren er lavet med lange dreadlocks, indpakket højt i en stor bolle øverst.

Ombre Locs

Ombre-Locs

Du finder ofte dreadlocks med lidt farve i dem, men du kan altid tilføje mere, hvis det passer til din personlighed. Disse ombre locs viser for eksempel hvordan du kan rocke din naturlige hårfarve med kobber.

Flettet og Fishbone Locs

Flettet-og-Fishbone-Locs

Vores sidste eksempel på dreadlock stilarter til mænd er denne komplekse flettet og fishbone locs frisure. Ligesom ganske mange andre indviklede stilarter på vores liste, kan du få brug for hjælp fra en dreadlocks styling specialist, men resultaterne vil være det værd.

Konklusion

Afslutningsvis er dreadlock-stilerne til mænd derude forskellige, praktiske, forlængende og egnede til alle personlighedstyper. Gå ikke til konklusioner vedrørende denne oprørske frisure. Som du har lært, kan du oprette en tiltalende frisure med dreadlocks, der vil være fint på din arbejdsplads eller andre formelle lejligheder. Hav det sjovt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *