50-Kooleste lange frisurer til mænd

Langt hår er noget, der skal være værd. Det ses ikke ofte, mænd omfavner deres lange hår, men det skal være. Op eller ned, flettet eller løst, bølget, krøllet eller lige, langt hår er der for at blive fejret. Her finder du en liste med titusinder af de fedeste lang frisurer til mænd, der vil inspirere dig til at få mest muligt ud af dine lange låse.

Lang frisurer til mænd med farvede tip

Langt hår er godt, men der er sikkert meget af det. Hold dig ikke i en flad farve, når du kan tilføje i farver til enderne for en pop af det nødvendige liv i disse farvede lange frisurer til mænd. Hold det sikkert ved at tilføje noget blond til dit mørke hår eller mørkere farver for at lyse håret eller gå modig med en ukonventionel farve i stedet med disse typer af lange frisurer til mænd.

Lang Dreadlocks Frisurer

Hvis du har brugt tiden til at dyrke dit naturlige hår i sin fulde længde, gør det håndterbart og stilfuldt ved at smide det i nogle lange locs. Som tidløse lange frisurer til mænd taler dine locs volumen om din kultur og personlighed og får dig til at se dapper alt på én gang.

Natural Unbrushed Frisurer

Dit lange hår besidder smuk tekstur, uanset om den er lige, bølget eller krøllet. Få det samme som en kort sengestue, når du vælger at holde håret i sin naturlige tilstand og lade det være ubørstet. Kør en hånd gennem dit hår og ryste det lidt op for at få det forsætligt uberørte look med lange frisurer til mænd.

Lang Frisurer til mænd med Ringlets

Hvis du er heldig nok til at have perfekte små ringlets, skal du ikke gemme dem væk i en bolle eller rette dem. Lad dem falde rundt om skuldrene og langs ryggen i denne krøllede version af lange frisurer til mænd. Brug lidt olie til at give dem noget skinne, men ellers skal de smukke krøller forblive, hvordan de allerede er.

Løse Ringlets Frisurer

Ligesom de lange, stramme små ringletter, er løse ringlets lige så behagelige og bør værdsættes. Udrøg ikke krøllerne eller tag dem i en hestehale; del dem i midten eller til siden og lad dem kaskade omkring dig. Dette vil uddrage funktionerne i dit ansigt udmærket.

Braids eller Dreads med højdepunkter

Hvis du har brug for en måde at holde dit lange hår i skak eller bare ønsker at ændre tingene op, gå til lange fletninger eller dreads med højdepunkter. Disse højdepunkter er en fantastisk måde at bringe nyt hår til dig med forskellige farver, der gør deres vej gennem de lange og flettede tråde.

Beach frisurer

Alle kan have anke af strandhår, uanset hårets stil, du har. Det samme gælder for langt hår. Giv dine låse et rystet udseende med en smule mousse eller en smule gel og forlad vest til elementerne som vind for at kaste dit hår om for det naturlige udseende.

Skubbet tilbage lange frisurer til mænd

Hvis dit længere hår er alle en længde, kan du låne det lidt mere dimension ved at skubbe den tilbage over kronen af ​​dit hoved. Dette tilføjer ikke kun volumen til det, der normalt er et fladt kronerum, men det gør det mere stykke at give det dybde og udseende af lag.

Center del frisurer

Noget, som du ikke kan gå galt med, når det kommer til langt hår, er at lade det give en naturlig ramme for dit ansigt. Tegn dine foretrukne ansigtsgenstande, når du beslutter dig for at dele dit lange lige hår lige ned i midten, så det falder rundt om skuldrene og ned på ryggen.

Natural Wave frisurer

Hvis dit primært lige hår har en lille smule af en bølge til det, lad det ikke gå i spilde. Med en midterdel eller sidedel kan du udsætte den naturlige tekstur. En central del som et aspekt af lange frisurer til mænd viser det øverste lag af hår, mens en side del viser noget tekstur, der ikke ses ofte.

Half Up Half Braid Hairstyles

Halvt op, halv stil er et godt valg til langt hår. Det giver det mangfoldighed, og du kan bære den halvdel på en række måder. Sæt den i en fletning til siden, en høj fletning som en hestehale eller endda flette den i en bolle og lad resten af ​​dit hår falde som det vil.

Høje hestehale frisurer

Hvis dit hår er ultra langt, er en af ​​de bedste måder at klare det ved at smide det i en høj pony. Dette vil trække øjet opad fra dit ansigt samt give dit hår nogle helt nye, moderne appel. Dette udseende fungerer bedst med meget lige hår.

Bølgete en længde frisurer

Hvis du bærer dit hår i en fast længde, er det godt, især når du har naturligt bølget hår, der leverer tekstur uden at skulle style det. Udsæt en del af bølgen under overfladen med blot en hurtig tryk på det øverste lag af dit hår eller del det til siden for større effekt.

Bølget sidelange lange frisurer til mænd

En bølget sidedel leverer endnu mere krop til dit hår end wavinessen allerede giver. Når du deler dit bølgede hår til siden, viser du det, der typisk har tendens til at være mere tekstureret hår end det, der findes i det øverste lag, som let kan blive rettet ud af vinden. Fungerer godt med lag eller en længde.

Messy Braids Long Hairstyles For Men

For et virkelig unikt udseende, spil med dit naturlige hår og læg det i nogle stramme fletninger langs hovedbunden. Men i stedet for at følge disse fletninger hele vejen ned, skal du åbne dem på bagsiden og lade dit hår gå vildt. Denne stil ser godt ud i ponytails eller pigtail stilarter af lange frisurer til mænd.

60s Freedom Hairstyles

I tidligere årtier omfavnede folk deres lange naturligt krøllede hår og gjorde intet til det, undtagen at lade det vandre frit. Omfavn friheden og lad dit lange naturlige hår gøre hvad det glæder. Du kan dele det enten ned i midten for en udbredt virkning eller siden for ekstra krop.

Unkempt Side Part Long Hairstyles For Men

En anden stor ting at gøre med bølget hår er at holde det uberørt. Intet produkt, ingen kam - tilpas en hurtig del til siden for lidt stil, mens du lader resten af ​​dit hår opføre sig naturligt. Dette giver dig en blanding af senghoved og strandhår på en måde, der viser de bølger.

Retro Stramme Ringlets

Embrace stilarterne på 70'erne, når du lader dine stramme krøller tage et centralt skridt. Komb dem ud i alle retninger for at opnå et retro afro look, et som vil blive moderniseret af din nuværende kjoleform. Denne stil taler om tillid og kultur og vil ramme dit ansigt udmærket.

90s Surfer Frisurer

Set i mange 90'ers film minder denne stil af hår på dage brugt på stranden. Det er uordenligt, rodet og med vilje. Del det i midten eller vælg en side og vend det over, bare gør ikke alt for meget andet til det uden for det tousle.

Bølgete Afro lange frisurer til mænd

Du behøver ikke at have ringetoner til at lave et afro-arbejde. Dit bølgede naturlige hår vil gøre det fint, og alt hvad du skal gøre for det, er at kaste det ud. Gør det i alle retninger for et voluminøst udseende, der helt sikkert vil vende hovedet og gøre en erklæring.

Dramatiske side del frisurer

Tilføj noget drama til din 'gøre, når du vælger at grøfte midtdelen for en mere ekstrem en. Del dit hår til siden så langt som muligt, og vend det derefter til en stor løft og upåklagelig stil, der tilføjer en fed påstand til ethvert ensemble.

Stramme Locs Frisurer

Implementering af locs i dit naturlige hår er en surefire måde at tilføje nogle klasser og stil på, samtidig med at dit naturlige hår bliver mere håndterbart dagligt. Permanente locs eller stramme fletninger - det er ligegyldigt. Du kan vælge, hvordan du vil danne dit hår og derefter vælge igen, om du vil have dem op eller ned.

Bølgete Locs lange frisurer til mænd

Ikke alle dreadlocks er de samme. Mens nogle er tykke og klumpede, er andre tynde og har form. Brug sidstnævnte, når du implementerer bølgete locs i dit hår. Disse locs er slanke og har udseendet af kaskende vand, da de løber ned på ryggen og langs dine sider.

Mand Bun Frisurer

Mennesket bun frisure er gjort mere populært i de sidste par år, og er en ultra trendy måde at style dit lange hår på. Træk det på toppen af ​​dit hoved i en rodet bun eller til bagsiden af ​​dit hoved for et mere styret og ryddet udseende; begge er store og vil give dig et moderne udseende.

Citron Juice Frisurer

Kaldt citronsaft blond eller blekemiddel blond, en levende, platinblond er en fantastisk måde at ændre din dårlige hårfarve. Hvis du ikke har lag skåret i dit hår og det hele er en længde, er dette et glimrende valg, når du beslutter dig for at tilføje mere liv til dit 'gør.

Én Længde Røde Frisurer

Hvis blond ikke er din farve, kan du stadig ændre den måde du har på dit hår ved at dø det rødt. Alle en længde er et godt valg til langt hår, men det kan lade det føle sig som om det mangler noget. Udfyld det tomrum med smukt rødt hår.

Halv op, halv ned lang frisurer til mænd

Uanset tekstur af dit hår, halvt op, halvt nedad, er din nøgle til volumen og vitalitet. Bær den øverste halvdel i en mand bun for et mere klassisk udseende, som en spirende høj hestehale i højden, eller endda fletning det til en ekstra strejf af struktureret stil.

Long Straight Center Part Frisurer

Langt utroligt lige hår uden bølger har sit sted. Hvis du er så heldig at have denne slags hår, skal du bruge den. Hold det en længde og vokse det så længe som muligt. Du kan dele det i midten for et mere subtilt udseende eller flip det til siden for højde.

Voluminous Side Part Frisurer

Når du har tykt hår, er det bedst at bruge det til din fordel. Hvis det er bølget eller krøllet, er det endnu bedre. Undlad at forsømme ideen om en side del det langt over og vip det for at afsløre alle dine vellykkede bølger eller krøller til verden.

Natural Side Part Frisurer

Som om dit naturlige hår ikke havde nok lydstyrke før, kan du nu tilføje endnu mere til det med bare en enkel del. Når du deler dit naturlige hår til siden, vil krøllerne fra den ene ende hvile på toppen af ​​den anden ende og tilføje form og højde.

Side fejede lange frisurer til mænd

På samme måde som en sidedel er antallet af side-fejet hår numre for dets form og tekstur. Du behøver ikke nødvendigvis at dele den for at få dette udseende. Simpel tage hånden og bare børste den til siden og lad vinden tage det til et naturligt forekommende udseende.

Løse bølger lange frisurer til mænd

Selvom dine bølger ikke er stærkt definerede, kan du stadig spille dem op til din fordel. Det anbefales, at du bærer de smukke, løse bølger, som du har i en central del, en som gør det muligt for dem at falde og blande smukt sammen i en bevidst rodet måde.

Uberørt Baglængde Frisurer

Rigtigt hår behøver ikke være helt pin lige til at være smukt og unikt. En måde at hjælpe dit svagt bølgede hår til at gøre erklæring er at vokse det ud på ryggen. Vægten vil tegne mere af kinks for at lette den subtile bølgeffekt og lade den opføre sig naturligt.

Lange og stykke frisurer

Hvis du bærer dit lange hår i en længde, kan du give det mere dybde ved at sætte en lille tekstur ind i den. Brug en blød gel, fortsæt og rul håret meget let og hjælp det til at danne tynde tråde her og der, der giver det et stykke udseende.

Løse curl lange frisurer til mænd

Krøller behøver ikke at være tykke små korkskruer for at være fantastisk. Omsmykke hårets løse krølle ved at bære den lang og naturlig. Du kan dele det til siden eller ned i midten; begge har den samme virkning og rammer dit ansigt smukt.

Side Braid lange frisurer til mænd

En stil, der er både praktisk og utroligt smuk, er sideflettet. Denne fletning har en sidedel af dit lige hår. Den er børstet til den ene side og derfra dannes en fletning efter eget valg. Dette gør det ikke kun klart, hvor længe dit hår er for andre, det gør det lettere for dig at klare dig også i løbet af dagen.

Bedhead Curls Frisurer

Senghoved er til alle. Du kan opnå dette udseende og få det til at se hensigtsmæssigt ud med et lille produkt, der hjælper med at udjævne nogle af frizzerne og hjælpe dine krøller med at bevare deres naturlige form. Derefter bare tousle og gå til et søvnigt udseende, der stadig er smuk og frisk.

Viking frisurer til mænd

Selv om dette ser bedst ud med den nordiske appel af blondt hår, kan enhver trække denne stil. Viking frisurer indebærer et rodet udseende af håret udseende, der er kendetegnet ved langt hår på bunden flyder frit og en naturlig krølle eller stick lige længde afslutter udseendet.

Naturligt udseende lange frisurer til mænd

Det bedste, du kan gøre for dit hår, er at lade det opføre sig naturligt. Hvis du har langt bølget eller tykt hår, betyder det at lade det falde frit og gøre som det ønsker. Uanset om det betyder håret går ud til siderne eller hænger tungt ned på ryggen, kan du drage fordel af at bære dit hår naturligt.

Fjærede lange frisurer til mænd

Det fjerede udseende er noget, Farrah Fawcett blev populært, og i dag er der en stil der ligner det, men er mere egnet til mænd. I stedet for at det ser for fjervildt, ser dit hår blot blæst ud, og dine naturlige krøller og bølger får plads til at skinne. Fling sidene lidt tilbage med lidt gel og se, hvad det omgivende volumen gør for dit ansigt.

Halv bolle Halv ned lang frisurer til mænd

En af de mere klassiske og tidyere måder at bære dit hår på i en halv, halvt ned stil er gennem inkorporeringen af ​​en mand bolle. Manden bun hviler på bagsiden af ​​den øverste del af hovedet, mens det resterende hår under bunen strømmer liberalt ned på ryggen.

Dramatisk Side Sweep Frisurer

Langt hår giver plads til mange en dramatisk erklæring, og du kan også opnå det, uanset om du har alle en længde af hår eller lag. Grib det på den ene side i nærheden af ​​øret og flip det op i noget af en del. Fedt volumen og tekstur vil blive leveret gennem dette sidefeje.

Menneskeboller med fletninger

En mand bun er en trendy måde at style dit hår på, men det er ofte kun opmærksom på toppen, hvor bun ligger. Spice op sidene af denne stil med en fletning efter eget valg - Fransk fletning, fishtail eller typisk 3-streng - til en frisk ny tage på mandens bolle.

Lang fletning, barberet siderne frisurer

Dit lange hår fortjener spotlyset, så giv det ind og lad det skinne. Kontrast mod længden af ​​dit hår ved at barbere ned ad siderne. Derfra kan du flette dit baglængdehår i et tykt og smukt reb, der nemt kan skille sig ud i enhver skare du er i.

Long Flettet Faux Hawks

Hvis du kan lide ideen om en fauxhøg, men ikke er klar til at forpligte sig til at forkorte dit hår hele vejen, skal du ikke frygte. Hold dit hår længe, ​​mens du skaber illusionen af ​​en fauxhøg med en fletning. Denne fletning starter ved hårlinjen i midten og går hele vejen bag dit hoved ned til længden af ​​resten af ​​håret for at levere illusionen.

Lang frisurer til mænd med højdepunkter

At hjælpe dit lange hår få lidt tekstur og dybde er let at gøre med tilføjelsen af ​​højdepunkter og nogle lag. Lagene arbejder for at skabe en voluminøs effekt, der løfter håret, mens højdepunkterne fremhæver disse lag samt accentuerer de naturlige bølger eller krøller i dit hår.

Franske Braid Frisurer til mænd

Giv dit tykke hår et sted at gå, når du anvender tætte fletninger. Cornrows eller stramme franske fletninger begynder langs hovedbunden og udvides til et konglomerat af fletninger, der er slående og dristigt og helt sikkert iøjnefaldende. Administrer dit hår lettere med den franske fletning for tykt hår.

Multi Pony frisurer

Multi pony er fantastisk til herre med lige hår, der ønsker at gøre noget lidt anderledes, når man forsøger at styre deres tykke låse på en stilfuld måde. Uanset om siderne er skåret eller lange, kan multi ponyen kun laves ved at trække det øverste hår i en høj ponyhale og stikke hårbånd i hele den.

Undersøg lange frisurer til mænd

Underbuddet er et af de trendy afbrudte udseende, der er i stil lige nu. Med en underskæring kan du bære dit hår op i en ponyhale for at vise de barberede sider eller bære det op ad midten for at dække dem. Gå med begge i stedet og del det ned på den ene side!

Beskidte Mand Bun Frisurer

I modsætning til det neatere alternativ, er den rodet mand bun ikke omhyggeligt kæmmet igen på plads. I stedet er det trukket op hurtigt for et bevidst uklædt udseende. Sidene er efterladt til at være rodet og frizzy samt bun for en frisk ud af sengen udseende på ingen tid.

The Weeknd Long Hairstyles for Men

Vi har talt alt om The Weeknd Hair Ideas, så det er naturligt, at vi vil inkludere hans mest berømte look på vores liste over lange frisurer til mænd. Hvis du har modet, så prøv kunstnerens ikoniske dreadlocks frisure med barberede sider.

Rebellious Frisurer

Du behøver ikke at følge tendenser eller gå med mængden, især hvis du vil rocke langt hår. Du kan gå alt sammen med en to-tone frisyre. Endnu mere kan du barbere siderne og skabe dreadlocks for den længere del af dit hår.

To-fletnings lange frisurer til mænd

Hvis du vil lege med dit lange hår, er der nogle andre flettet frisurer, du kan prøve. For eksempel kan du dele dine låse i to og skabe en fletning på hver side. Du kan endda smide en zig zag del i mix for et virkelig mindeværdigt udseende.

Moderne Mullet Frisurer

Er du den slags mand, der kan lide at blende retro med moderne? Nå, du kan tage en klassisk frisure som mullet haircut og give det et moderne twist. Den resulterende moderne muldet er en fantastisk, flydende frisure, der vil fange opmærksomheden hos alle damerne.

Ekstremt lange frisurer til mænd

Endelig har vi det ideelle udseende for mænd, der gerne vil have håret langt lang. Hvis du har naturligt lige hår, har du ingen problemer med at udøve denne frisure. Sørg for at du bærer det med tillid, og at du nyder beundringen.

Konklusion

Langt hår, med sine mange muligheder for varierende længder, farver, teksturer og lag, er utroligt alsidigt. Længden kan hjælpe dig med at trække en form for udseende, og det fortjener derfor at blive eksperimenteret med. Denne liste over de fedeste lange frisurer til mænd burde inspirere dig til at spille lidt rundt med dine egne lange låse. Hvad er din foretrukne måde at bære dit lange hår på? Fortæl os i kommentarerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *