50 kølige frakoblede underbukser

Den afbrudte underbenede frisyre har været en stor tendens i de seneste år. Mænd over hele verden er begyndt at bære det stærkt efter at have set det på Instagram, Pinterest og det røde løber. Men der kan være en vis forvirring om, hvad en afbrudt underbud virkelig består af. Under hensyntagen til dette har vi lavet en liste med 50 ideer, der kan hjælpe med at kaste lys og inspirere dig på samme tid.

Den klassiske frakoblede underskæring

En klassisk frakoblet underskæring består af to dele. Som navnet antyder, skal det have en afbrydelse og en underskæring for at kvalificere. For at sikre dig, at du er vild med denne trend og fortæl din barbermand præcis, hvad du vil, lad os dekonstruere de to dele og se deres specifikationer.

Bølget frakoblet underskæring

Udtrykket "frakoblet" betyder, at den nederste halvdel og den øverste del af denne frisure skal være af helt forskellige længder. Det er ligegyldigt, hvilke længder du vælger, det er helt op til dig, da der ikke er nogen forudbestemt længde af håret. De skal simpelthen være forskellige for at blive betragtet som afbrudt.

Afbrudt Underskæring med Dreads

En forudsætning for denne hårklipp er, at den nederste halvdel ikke må have en fade. Med andre ord bør den nederste del simpelthen være en kort hårklippning, ikke tilspidset. Du kan vælge en to, en tre eller endda en skaldet barbering, hvis du vil, så længe det er lige på alle sider.

Teenage Disconnected Undercut

Den øverste del skal være betydeligt længere end den nederste. Igen er der ingen fortælling hvor længe. Det er op til dig. Men hvis håret ikke har noget produkt i det, kan det nå ud og dække den korte bundhalvdel, du har en afbrydelse.

Spiky Disconnected Undercut

Alle dele af nederste halvdel, venstre, højre og tilbage skal være af samme størrelse. Det skal starte, hvor dine sideburns ville ende, ved siden af ​​øret og stoppe, hvor det lange hår starter. Alt hår her skal være af samme længde.

Platinum frakoblet underskæring

Du kan vælge, hvilken farve du vil have, længde eller frisørstil du vil have, det være sig naturligt, ikke-traditionelt eller endda flettet. Den enkle regel er, at den lange del overlapper den korte halvdel, når den mangler produkt.

Mohawk frakoblet underskæring

Så vidt øret går, må de fleste mænd, der bærer dette hårklipp, rådgive dig om at spørg din barberer om at barbere dit hår rundt om ørerne, så det ikke vokser og dækker dem. Det er dog ikke en regel. Det ser simpelthen ikke godt ud, når det vokser ud.

Sergio Ramos

Den internationalt berømte fodboldspiller Sergio Ramos er blot en af ​​de mange berømte mænd rundt om i verden, der har taget det frakoblede underbud. Han ser dapper og elegant ud med en glat ryg og en dragt.

Afslappet frakoblet underskæring

Så vidt ryggen går, afhænger det af, hvordan dit hår vokser der og hvordan du vil have det til at se ud. Nogle mænd foretrækker en smule af en aftagning, for at få håret til at se mere naturligt ud. Andre ønsker en simpel lige linje.

Blå frakoblet underskæring

Ikke-naturlige farver er et stort hit, og de virker utroligt godt med en afbrydelse. Det er ingen hemmelighed for nogen nu, at funky farver er en stor trend. Så meget, faktisk, at apoteket kosmetiske mærker er kommet med nye løsninger til at dø dit hår derhjemme.

Topknude frakoblet underskæring

Selv om afbrydelsen nu er den største stjerne af sæsonen, betyder det ikke, at du skal glemme andre store hits fra fortiden, såsom den øverste knude eller mandens bolle. Især da de ser så godt ud, når de sættes sammen.

Layered Disconnected Undercut

Afbrydelsen er utvivlsomt at klippe til at gå til, når du har tykt, bølget hår som dette. Det vil give dig mulighed for at vise det i al sin herlighed, hele tiden gør det mere edgy med en undershave.

Krøllet frakoblet underskæring

Den samme logik gælder, hvis du har krøllet hår, men vil ikke have besværet med at håndtere den lange version af det på daglig basis. Denne type hårklipp gør det muligt for dig at få det bedste af begge verdener.

Viking frakoblet underskæring

Warrior fletninger var et tegn på mod og sejr i en kamp for vikingerne. Jo længere og mere uddybede dine fletninger, desto flere fjender skulle du have besejret. Alternativt, da en viking barberede hovedet, havde han mistet en vigtig krig.

Grøn frakoblet underskæring

Vær ikke bange for at vise din kreative side med brugen af ​​dit hår. Det kan fortælle meget om dig og din historie, samt sende en besked, ligesom dine tøj og tilbehør gør. Vælg en hårfarve der repræsenterer dig bedst.

Forår frakoblet underskæring

Taler om kreative farver, dette er en blanding og kamp, ​​der fejrer foråret. Det er en kombination af påskelilje gul og violet lilla i levende nuancer, der taler om lykke og positive.

Disconnected Undercut for Boys

Hvis din lille dreng ønsker at udøve denne trend, så har du held og lykke, fordi det er meget nemt at gøre denne frisør til en egnet til børn. Brug hans yndlingsfarver samt et sæt stykke pigge til at indstille det barnlige humør.

Disconnected Undercut og Man Braids

En af de mest berygtede hårtendenser der opstod i midten af ​​2010'erne var manden fletninger. De kom lige efter mandens bolle og den øverste knude og sendte hele verden til en anden opvarmet debat om deres stylingsværdi.

Magenta frakoblet underskæring

Levende farver er ikke altid meget nemme at få hjemme alene. Oftere end ikke, er de resultatet af at blande en eller flere nuancer. Derfor er det bedst du forlader dette i dine stylisters hænder, hvis dit hjerte er sat på det.

Icy Blue Disconnected Haircut

Sig hilsen til din sommerfrisure. Denne iskold blå hårfarve minder dig om en Slurpee med ekstra is på toppen, som du har på en varm sommerdag. Kom i enhver skygge eller smag, du vil have, og glem ikke at blive cool!

Komb over Afbryd underskæring

Ligesom navnet antyder, er dette en kam over med en underskæring. Du skal bruge noget produkt til dit hår, såsom hårvoks og ekstra hårspray for at gøre det hele igennem dagen. Glem ikke om kammen.

Hvidblond udkoblet Underskæring

Ekstreme blondiner har været raseri af sæsonen. Det har hele tiden været om nuancer som arktisk, mælk, isbjerge og platinhvide, da verden bølger farvel til de gamle nuancer, vi alle plejede at bære.

Grøn og graffiti frakoblet underskæring

Du kan få noget designet i nederste halvdel af dette hårklipp, hvis du vil give det en smule kant. Dette er for eksempel en blanding af grøn hårfarve på toppen og nogle gammeldags graffiti linjer på bunden.

Tekstureret frakoblet hårsnit

Tilføjelse af noget tekstur til dit hår er ikke svært at gøre overhovedet, især hvis du har tykke låse. Bare husk at spørge din barbermand om at forlade nogle længere tråde i ryggen for en jævn overgang mellem de to dele.

Slick tilbage frakoblet underskæring

Hvis du er i lav vedligeholdelse frisurer, kan du prøve en simpel glat tilbage. Det tager næsten ingen tid overhovedet at style, og det ser fabelagtig ud. For ikke at nævne, at den glatte ryg er en absolut trend lige nu.

Messy Disconnected Undercut

Det samme gælder for rodet toppe. Alt du behøver er lidt hårvoks. Tag det i din håndflade, spred det ved at gnide dine hænder sammen og kør dine fingre gennem dit hår, indtil du får det ønskede resultat.

High Top Disconnected Undercut

Denne version af frakoblingen er på den anden side af spektret vedligeholdelsesmæssigt. Det vil tage lidt tid at skabe den høje hårhår om morgenen, men det vil alle være det værd, når du går ned ad gaden, og alle mærker dig.

Frakoblet underskæring med fingerbølger

Fingerbølger var populære blandt mænds frisurer i 1920'erne, og de har forblevet så i dag. De er slanke og stilfulde, hvilket betyder at du kan bære denne version af frisyret med en elegant kulør.

Afbrudt Underskæring med en Beard

Du hører ikke så meget om det mere, men tømmerstikstilen er levende og godt. Mænd overalt er stadig sportslige deres massive skæg sammen med en underskud og selvfølgelig en plaid skjorte til toppen af ​​det hele.

Brad Pitt

En af de første og mest berømte mænd til at udøve den frisør vi er her for at dissekere er ingen andre end Brad Pitt selv. Han bar det i filmen Fury og helt lavede overskrifter. Scores af mænd over hele verden skyndte sig til at kopiere den.

Frakoblet underskæring med blonde højdepunkter

En af de mest kreative måder, hvorpå du kan opdatere din frisure, er at tilføje nogle blonde højdepunkter til den. Men igen må vi opfordre dig til at forlade dette til hænderne på en professionel og ikke gøre det selv hjemme.

2000s Revival Disconnect

Kan du huske i 2000'erne, da vi alle havde disse skøre spikes? Frygt ikke fordi de er tilbage, og de er vredere end nogensinde. Dette er, hvad en moderne afbrudt underskæring med 2000'erne blonde spikes ser ud.

Kobber Rød Frakoblet Underskæring

Kobber er den farve, der formåede at skubbe rosenguld ud af højstolen for første gang i ganske få årstider. Vi fik at se det skinne i alt, fra tøj til sko til hårfarver og tilbehør.

Børste øverst frakoblet underskæring

En anden genoplivning, men denne gang fra 80'erne kommer i form af børstetoppen. Hvis du farger dit hår i en ikke-konventionel farve og tilføjer et afbrudt hårklipp til det, kan du virkelig overlade det til en moderne frisure.

Hård del afbrudt Underskæring

En hård del er en slags hårfjerning, som din stylist eller barber kan give dig ved hjælp af en barbermaskine. Du kan se det her til højre for den storslåede klump af pigge, der også er en meget interessant tag på den frakoblede underskæring.

Smuk frakoblet underskæring

Hvis du har et klassisk smukt ansigt med en mejlet kæbe og firkantede funktioner, så er det uden tvivl det hårklipp til dig. Det vil balancere dig perfekt, så du ser sød og uskyldig ud.

Disconnected Haircut til tyndt hår

Denne frisure er også perfekt, hvis du tilfældigvis har tyndt hår, fordi det maskerer dette problem, som de fleste mænd i en vis alder synes at stå over for. Barber eller trim så meget hår som muligt på siderne og i ryggen.

Lang og Messy Top

På den anden side, hvis du har tykt hår, være ikke bange for at vise det og gøre så meget brug som du kan af denne fantastiske frisør. Udvæk dit hår og farv det i en smuk pastelfarve som denne pink.

Sort hår frakoblet hårsnit

Afroamerikansk hår er ikke let at klare, men dette hårklipp kan være svaret på dine problemer. Glem ikke at bruge meget fugt for at holde disse krøller på plads, især på dage med meget fugtighed.

Stilfuldt frakoblet hårfjerning

Nogle gange er stylingen alt i detaljerne. Hvis du har kastanjebrun hår med rødt spiket gennem det og blå øjne, skal du sørge for at bære så meget blå som muligt. Det vil fremhæve både dit hår og dine øjne.

Langt hår frakoblet hårsnit

Som tidligere nævnt er der ingen foruddefineret hårlængde, når det drejer sig om dette hårklipp. Du kan vokse det ud så meget som du vil uden at bekymre dig om, at det ikke vil blive betragtet som et afbrudt hårklipp længere.

Disconnected Haircut med fransk Braid

Her er en trend, som vi elsker og er ivrige efter at prøve os selv. Det er en underskæring med en fransk fletning farvet i en fantastisk metallisk platinblondine med nogle krølleindsatser. Dette kan nemt være din sommerfarve.

Afbrudt Underskæring med Mand Bun

Vi har henvist mandens bolle i denne artikel før, så her er det. Den klassiske mand bun har set meget debat i sin tid, hvilket gør det til den mest berygtede frisure i tiåret. Det stoppede dog ikke mænd overalt iført det.

Ananas frakoblet underskæring

Dette er hvad der sker, når mænd bliver virkelig kreative med deres hår. Sådan kan du omdanne din frakoblede underskæring til en ananas. Lad din stylist trække linjer og mønstre over hele din hovedbund og form derefter toppen som en frugt.

Elegant frakoblet underskæring

Her er beviset for, at dette hårklipp kan bæres overalt, herunder kontoret eller forretningsmøderne. For ikke at nævne, at det kan være dit valg, når du er brudgommen eller for en lignende speciel begivenhed.

Hipster frakoblet underskæring

Lad det til hipster subculture at tage en frisure og bringe det allerbedste i det. Det er alt sammen i tilbehør med denne. Bemærk de fantastiske øreringe, læberingen samt solbrillerne, der fuldender udseendet.

Moderne frakoblet underskæring

Taler om tilbehør, kan du også bruge dem til at gøre dig til at se mere moderne og trendy. Undersøg katwalderne samt Instagram-konti og kendte trendsætere for at se, hvad de har på sig og hvordan de styler sig.

Søde frakoblet underskæring

Nogle gange er mindre mere, især hvis det du planlægger at opnå er det søde, dreng-næste dørudseende. Alt du behøver er en afslappet underkastelse med en rodet top, og du er god at gå.

Zayn Malik

Lad os afslutte vores idéliste med to tidligere medlemmer af de mest elskede drengebånd i tiåret. Den første er Zayn Malik, som altid har været fan af den frakoblede underskæring, fordi den modnes lidt af sine utroligt fint udskårne funktioner.

The Harry Styles

Den anden er ingen anden end Harry Styles selv, der sportsede denne frisør, da han stjernede i Dunkerque i 20Her han poserer for en fotoskulptur i Another Man magazine, fejlfri klædt og stylet.

Konklusion

Den afbrudte underskæring er kommet ind og tilbage ud af mode længere end vi kan huske. Men den seneste genopblussen begyndte i begyndelsen af ​​2010'erne, og siden da har flere og flere mænd brugt det med succes og kreativt. Lad os vide i kommentarfeltet nedenfor, hvilken af ​​ideerne på vores liste var din favorit og hvorfor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *