50 Justin Timberlake Frisurer

Vi kigger ofte til berømtheder for frisørinspiration. Hvad angår mænds frisurer, er der få superstjerner, der kan overgå flittige sanger og skuespiller Justin Timberlake. Selv om han er kendt for sin signatur quiff frisure, er der masser af andre Justin Timberlake frisurer, som du kan bruge som referencer til din næste hår aftale. Tag et kig på nogle af hans mest mindeværdige udseende nedenfor.

Fejet tilbage Justin Timberlake frisurer

Hvis vi kunne vælge et ord for at beskrive JTs overordnede stil, ville det helt sikkert være klassisk. Det er ikke underligt, hvorfor Suit and Tie blev et af hans største hits - det er meget repræsentativt for A-listens celeb. En af hans mest elegante frisurer indebærer forsigtigt at svekke sit hår tilbage.

Quiff Frisurer

Brug af udtrykkene "Justin Timberlake" og "quiff" i samme sætning er næsten overflødig. Den moderne Justin Timberlake frisure, som vi kender, elsker og søger ofte efter, er quiffen, hvor han stiler sit hår lidt opad og til siden.

Messy Justin Timberlake Frisurer

Selv om han selvfølgelig er en dapper gentleman, betyder det ikke, at han ikke kan komme ned og beskidt, så at sige. Med andre ord kan du undertiden se Justin med en sexet og rodet frisure, der indeholder sine pænt beskårne låse tilfældigt stylede.

Buzz Cuts

Du kommer snart til at høre, at Timberlake ser udroligt ud med stort set enhver frisure. Selv når han næsten ikke har en millimeter eller to hår, klipper han hårklippet med tillid. Når det er sagt, vær ikke bange for at afprøve en af ​​Buzz Cut Justin Timberlake frisurer.

Justin Timberlake Short Haircuts

Hvis du ikke er klar til at gå fuld militær med dit hårklipp, kan du eksperimentere med en kort og praktisk. Sørg for, at siderne og bagsiden er nøjagtigt trimmet, og tænk på at forlade toppen lidt længere end resten.

Combover Justin Timberlake Frisurer

I ganske få år nu har comboveren været en af ​​Justins gå til frisurer (efter quiffen selvfølgelig). For at beherske udseendet skal du lade dit hår vokse omkring to til tre inches lang. Bagefter koges det forsigtigt til siden ved hjælp af noget produkt.

Beskårne Curls Frisurer

I sine yngre år kunne Justin altid blive spottet af sine naturlige krøller. Vi kommer ind i hans * NSYNC dage lidt senere, men vi begynder med hans beskårne krøller se efter nu. Hvis du vil have en ren frisyre til at smigre din krøllede tekstur, er dette udkig efter dig.

Slicked Back Frisurer

Uanset om han fejer håret tilbage, eller han slår det tilbage, ser Timberlake fantastisk ud. Du kan blive inspireret af en anden af ​​de mest populære Justin Timberlake frisurer ved fuldt kæmning af dit hår tilbage og slicking det ned.

Faux Hawk Justin Timberlake Frisurer

Indtil nu har vi ikke set Justin med en mohawk eller en traditionel fauxhøg. Men vi har set nogle af hans rodete frisurer, der har en faux hawk med et twist. I stedet for at fokusere på at bringe alt dit hår til midten, tør du rive det lidt op.

Ivy League Frisurer

JT er ikke fremmed for Ivy League haircut. Denne klassiske militære frisure er ideel til mænd, der værdsætter elegance og en velholdt frisyre. Sørg for, at alt er rent beskåret rundt for at få de resultater, du tilstræber.

Justin Timberlake Frisurer med undercuts

Ligesom de fleste mandlige celebs har Justin leget rundt med tanken om en underbud nu og da. Vi tror på, at hans fadede underskæring passede ham meget godt, især med den lidt længere top. Du bør arbejde med en professionel stylist for at få den perfekte fade.

Besætninger

Hvis du ikke er en til komplicerede frisurer, er besætningen skåret, lige hvad du har brug for. Det er en af ​​de mest almindelige hårpleje med lav vedligeholdelse, der ikke indebærer barbering af dit hår til burr eller buzz cut. Den eneste ulempe er, at du bliver nødt til at retouchere det ofte, hvis dit hår vokser hurtigt.

Korte Pompadours

Pompadours og klassen går hånd i hånd. Selvfølgelig ville Timberlake have rocket en i det mindste på et tidspunkt under sin karriere. På trods af at han aldrig gik til en fuld rock and roll pompadour, omfavnede han den korte pomp med ægte stil.

Justin Timberlake Hair 90s stilarter

Som lovet er her et skud af Justin fra hans dage som en del af det verdensberømte drengeband * NSYNC. I løbet af denne periode ville han ofte eksperimentere med farve og tilføje blond til sine naturligt lysebrune tråde. Hvis du har krøllet hår, ville du tør at forsøge at bringe trenden tilbage?

Short Tousled Justin Timberlake Frisurer

Vi er tilbage til en anden ubehagelig frisure inspireret af Prinsen af ​​Pop selv. Til den lejlighed, der blev fanget på billedet ovenfor, valgte han et skødesløst snit med snoede låse. Det viser at du stadig kan være flot med en rodet frisyre.

Low Fade Haircuts

Ud over sine fadede underbud har Timberlake også tendens til at spille rundt med høje, midte og lave fades. På dette billede kan du se, hvordan han uden problemer klipper et lavt fade hårklipp med en combover frisure på sin længere top.

Bølgete Justin Timberlake Frisurer

Vi er næsten altid vant til at beundre JT med lige hår i disse dage, i modsætning til de stramme spoler fra hans ungdom. Vær det som muligt, vi kan stadig få et glimt af tekstur fra hans teenår, når han bærer sit hår lidt bølget.

Bløde Frontal Highlights Frisurer

Hvis du tænker på at tilføje noget farve til dit hår uden at farve det helt, kan du blive inspireret af dette udseende. Her kastede Justin et par blonde højdepunkter på sin brune base, men for det meste omkring det forreste område af hans hår.

Høj og Stram Justin Timberlake Frisurer

Endnu en anden militær frisure, som Timberlake trukket af uden fejl, er den høje og tætte hårklipp. Per definition indebærer frisyren at få en besætning skåret stil top og barberer resten af ​​hovedet helt, begyndende med øvre sider.

Mellemlange frisurer

Vi har endnu ikke haft det privilegium at være vidne til Justin med skulderlængde låse, men vi har set ham se forbløffende med mellemlange frisurer. For eksempel springer han lejlighedsvis af koniske og fade aspekter af hans haircut til svejsede midterlange låse.

Regelmæssige hårklipp

Selv om der ikke benægtes JTs stjernefaktor, er han ligesom alle os i slutningen af ​​dagen. Når man siger det, undgår Justin undertiden fancy frisurer helt og fremmest og vælger en god og regelmæssig hårklipp, som enhver fyr kan kopiere.

Hard Part Justin Timberlake Frisurer

Som en mand, der ofte vælger quiff eller combover frisurer, er det normalt, at Timberlake ville overveje at få en hård del. Vi tror, ​​at han vælger denne detalje for den vægt, den giver for resten af ​​den sidekamme frisure.

Barberet Line Justin Timberlake Frisurer

På den anden side kan du komme i kontakt med din eventyrlige side med en anden type hård del. I stedet for at gå til en gentlemanlignende tilgang med barbering en del på din side, kan du medbringe din indre dårlige dreng med en barberet linje på en buzz cut.

Taper hårklipp

Når han ikke laver en fade frisyre, kan Justin findes mest af tiden med en tilspidset. Han kan lide at holde den øverste del af hans hår længere og aftagende ned ad siderne og bakke op, indtil han når ryggen af ​​halsen.

Afbrydede underbud

Et andet uimodståeligt JT-look, som du kan genskabe, er den afbrudte underskæring. I løbet af dette show kan du se, at han valgte en hudfade (også kendt som en skaldet fade) til den underliggende del af hans frisure. Ikke desto mindre kan du vælge at forlade lidt mere hår til din version.

Side-slicked Justin Timberlake Frisurer

Hvis dit hår er vokset en smule, og du bliver træt af at glatte den helt tilbage, kan du skifte tingene rundt med en sideklart frisyre. I en nøddeskal skal du dele dit hår til siden og derefter glatte hver sektion bagud.

Hakkede Justin Timberlake Frisurer

Tag på lagene! Der er få korte hårklipp til mænd, der ser køligere ud end hakkete. De har en edgy touch til dem, der gør dit udseende mere imponerende. Korte, hakkede og mange lag er vejen at gå.

Super Short Curly Frisurer

Vi hopper tilbage i tide til denne post, med Justin Timberlake frisurer fra hans tidlige tyverne. I dette billede kan du næsten ikke sige at hans hår er krøllet på grund af hvor kort det er skåret. Vi anbefaler denne mulighed, hvis du ikke vil have dine krøller studsende rundt omkring.

Medium krøller

Et alternativ til krøllede fyre er et mellemlangt hårklipp. Som du kan bemærke fra dette skud med Timberlake, kan du lade dine krøller lidt længere og rake fingrene gennem dem. Du er velkommen til at bære dine krøller længere eller kortere.

Dark Justin Timberlake Frisurer

Hvis du ikke er en diehard JT fan, kan det komme som en overraskelse at se popfølelsen med mørkt hår. Nå, på et tidspunkt farvede han faktisk sine slickede rygstrenger mørkebrune. Du kan overveje ideen, hvis du ønsker en fuldstændig ændring af udseende.

College frisurer

Uanset om du er en college student eller du bare har lyst til en, kan du få en frisyre til at udtrykke ideen. Hvis du vil have dette unge og friske udseende, skal du gå til en kort og kantet haircut. Du bliver ikke nødt til at spilde tid om morgenen, når du skal klare dig.

Justin Timberlake frisurer med subtile højdepunkter

Vi har vist Justin med frontal højdepunkter, men hvad med subtile højdepunkter stænkede i hele hans sandede hår? Vi mener, at han så godt ud med subtile honninghøjpunkter, og vi opfordrer dig til at prøve ideen om den er tilpasset din personlighed.

Fransk afskårne hårklipp

På trods af ikke at have en klassisk fransk afgrøde haircut, ser Timberlake slank ud med en frisyre, der har en lignende silhuet. Vi anbefaler stilen, hvis du ønsker at få en kasseform omkring din pande, eller hvis du vil dække en ufleksibel hårlinie.

Store Curly Justin Timberlake Frisurer

Du vil nok aldrig fange Justin med en krøllet frolignende frisure nogensinde igen, men vi må indrømme, at han var dejlig med dette udseende som et barn. Hvis du er under 20, kan du overveje at få denne sjove haircut til at fremhæve din krøllede tekstur.

Spiky Caesar Cuts

Omkring samme tid, som Justin rokkede sin korte franske afgrøde, eksperimenterede han også med kejserskåret. Han besluttede at føje sit personlige strejf til udseendet ved at spike sit hår. Vi garanterer det som en cool spiky frisure, der stadig virker efter 2000'erne.

Mid Fade Haircuts

Vi har udstillet Justin Timberlake frisurer med lave fader, såvel som høje og tætte hårklipp. Men hvad med et afbalanceret alternativ? Vær sikker på, at vi også har et eksempel på en mellemtoning, perfekt til at vise din stylist.

Bleget Top Justin Timberlake Frisurer

Stadig, hvis du føler dig nostalgisk og vil have en 90'ers eller 2000'ers stemning, kan du prøve ud blegning. Du kan kun blegge toppen eller hele, afhængigt af dine præferencer. Vær dog opmærksom på den skade, som blegning kan forårsage for dit hår.

Textured Justin Timberlake Frisurer

x

Du kan aldrig gå galt med en kort tekstureret frisure. Ligegyldigt hvilken type hår du har, hold dig ikke tilbage på laglaget for at få et dynamisk og æstetisk tiltalende udseende. Dette er en frisure, der virker til mænd i alle aldre.

Kortlagede hårklipp

Taler om lag, der er en anden måde, du kan rocke dem. I skuddet ovenfor havde Justin ikke en struktureret haircut, men snarere en med korte lag, der hjalp ham med at få sin hæftede frisure. Sørg for, at lagene ikke er for korte, så du stadig kan style dit hår bagefter.

Justin Timberlake Frisurer med Tykke Beards

I løbet af årene har Timberlake haft et on / off forhold med ansigtshår. Mens han valgte et rent barberet udseende gennem sine yngre år, voksede han ind i sportsstubbe bagefter. I sine sene tyve år begyndte han at vokse tykkere skæg.

Voluminøse frisurer

Et lille ekstra volumen gør aldrig nogen skade. Især hvis du foretrækker fejede tilbage frisurer, retfærdiggør dit hår en smule for at øge det kan have en vidunderlig indvirkning på det overordnede udseende. Du kan bruge hårspray eller et lignende produkt til at opretholde lydstyrken.

Vintage Justin Timberlake Frisurer

For få år tilbage viste Justin en cool vintage frisyre i et af hans redaktioner. Selv om han ikke rent faktisk holdt udkig efter hans daglige udseende, siger vi, at den retro-sidede frisure er en fantastisk inspiration til mænd.

Brushed Up Frisurer

Alternativt kan du style dit hår i en børstet mode, som JT på denne rødt tæppe begivenhed. Resultaterne får dig tæt på en flattop haircut uden at begrænse dig kun til denne stil. To inches er den ideelle længde for udseendet.

Tykke Justin Timberlake Frisurer

Vi kan alle sætte pris på, at Timberlake har rig, tykt hår, der ser fænomenalt ud som helst, som han vælger at style det. Vær det som muligt, må andre tykhårede mænd ikke smigre af alle sine frisurer. En haircut, der ser godt ud på de fleste, er dog afbildet ovenfor.

Faded Buzz Cuts

Du har set Justin med et højt og tæt hårklipp; du har også set ham med en buzz cut. Men hvad sker der, når stjernen kombinerer de to ideer? Resultaterne ser strålende ud som en fadet buzz cut, der helt sikkert vil supplere en hel del mænd.

Layered Toppe med Beards

Når han vokser et skæg, har Justin tendens til at parre det med en lagdelt top. Vi mener, at de to stilarter ser fantastisk sammen og skaber et harmonisk udseende. Hvis du vil have mere kontrast, kan du dog prøve en kortere top.

Deep Copper Justin Timberlake Frisurer

En anden af ​​de sjældne lejligheder, vi så Timberlake med en helt anden hårfarve, var, da han prøvede dybt kobber. Hvis du har grønne eller blå øjne som Justin, opfordrer vi dig til at teste frisuren til en fin farvekombination.

Justin Timberlake Frisurer med Cornrows

Overraskende, som det kan synes for nogle, havde Timberlake en cornrows oplevelse i hans sene teenagere. Hvis du er ung, oprørsk og lidenskabelig om bykultur, kan du prøve den berømte flettet frisyre ud for dig selv. Bandana er valgfri.

Subtile Fade Haircuts

Den koniske haircut, Justin viser på dette billede, er så diskret fadet, at du næsten ikke kan se det. Alligevel vil forskellen altid være i detaljerne, så giv det en tur, hvis du er en til subtile, men attraktive frisurer.

Korte gelerede frisurer

Den sidste af vores Justin Timberlake frisurer lægger vægt på brugen af ​​stylingprodukter til succesfulde frisurer. Hvis du har kort og krøllet hår, kan du på passende vis skitsere dine teksturerede tråde ved hjælp af nogle geler.

Konklusion

Sammenfattende er vi sikre på, at disse Justin Timberlake frisurer vil inspirere dig til, når du vil ændre dit look up. Uanset om du er fan af hans drengeband frisurer eller du elsker sine skarpe kamre eller quiffs, tøv ikke med at prøve et par eksempler ud for at se, hvilken der bedst passer til dine ansigtsegenskaber og personlighed. Hvilket JT-look er din # 1?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *