50 innovative militære frisyrer til mænd

På trods af det faktum, at de fleste af de militære hårklipp til mænd har en fælles trussel - meget kort længde, kan du se forskellige fremtoninger med forskellige påvirkninger fra fortiden. Følgende eksempler vil i sidste ende give dig noget at relatere til. Rul og nyd!

Krøllede Militære Frisører til Mænd

For mænd velsignet med krøller, vil denne haircut tillade dig at tæmme dit hårhoved, mens du stadig viser dine naturlige bølger. Et krøllet besætningssnit er at bede om, fordi det giver dig mulighed for at maksimere dine krøller, mens du stadig har kortere proportioner på tværs af dit hoved.

Den frække militære hårklipp

Den rodet militære frisyr er den klassiske hipster kam over at få en preppy makeover ved at blive slidt på en kaotisk måde og skilt så langt som muligt. Ifølge billedet er dette det ultimative afslappede udseende.

Princeton Haircut

At opnå denne type bølget volumen kræver et produkt at holde med en mat og tekstureret finish. De buzzed-sider giver også støtte til kronen.

Den Burr Cut Frisure

Denne snit er lidt over den klassiske induktion militær cut når det kommer til længden. Hele hovedhåret er trimmet med det samme vagtnummer på siderne.

Den fulde Comb over Haircut

Dette er et næste niveau kam over med højt hvidt hår, der falder ned i definerede linjer. Det er ikke et almindeligt udseende, men et godt valg, når du vil skille sig ud fra mængden.

Den midterste del af håret

En mellemtoning handler om en jævn overgang, men toppen er beregnet til at være fed og på punkt. Denne kølige snit skelner mellem lang og kort med en sidedel for at afbalancere alt.

Den Undercut Haircut

Denne hårklipp er i tendenser i de sidste to år af ukendte årsager. Dette hårklipp har også længden af ​​det øverste hår synligt længere end siden og baghåret.

Razor Cut

Denne frisure gør dit hår kort og afbalanceret fra toppen, siderne til bagsiden. Top og sider er adskilt, hvilket giver en præcis form, der svarer til dit hoved.

Sidedelen Comb Over Haircut

Kammen var en temmelig kontroversiel stil gennem historien. Hvis du har relativt langt hår og vil beholde det på den måde, så overvej denne stil i kombination med forskellige hårprodukter for at give det form og tekstur.

The Short Pixie Haircut

Enkel styling hæver denne seje korte pixie frisyre. Brug et letvægtsprodukt og arbejd det forsigtigt gennem håret med fingrene til tekstur og bevægelse.

Crew Cut

Hvis du ikke forsøger at holde dit hår længe nok til at stilke det på nogen måde, fungerer dette besætningssnit særligt godt i kategorien af ​​militære frisurer til mænd. Du kan bære det effektivt og stadig se flot ud.

Den frække side del frisyre

Denne mest fremragende mænds rodet sidestykke er slidt uden noget hårprodukt. Det handler om den rigtige snit på toppen plus en mellemlang længde på siderne.

The Wavy Comb Over Haircut

Uanset om dit hår er bølget eller krøllet, betyder denne frisure en forbedring af den naturlige tekstur med hårproduktet og en smule rodet styling kombineret med kammen over.

The Butch Cut med Line

Den slagteafskårne linje med frisure involverer alt håret klippet med et af de højere vagtantal af hårklippere.

Børstehåret

Børsteskåret er noget ens med den flade top, men dette hårklipp har ikke brug for håret til at danne en flad overflade. Håret er trimmet for at give dig et pænt børstet udseende.

Bowl Cut

Denne cool mænds hårklipp balancer den rodet krone med den rene underskæring. Tykt hår på toppen er tæmmet med lag og tekstur, mens siderne er underskårne korte.

De High Fade Military Haircuts til mænd

Den høje fade er en variation af besætningen. Det indebærer barbering af det meste af ryggen og siderne tæt på hovedbunden og derefter skæve den opad. Kort hår er efterladt på toppen og er lejlighedsvis kæmmet til den ene side.

Buzz Cut

Buzz cut er en af ​​de bedste militære hårklipp til mænd at gå med. Det toner ned synligheden af ​​den altid forkortende hårlinie ved at få dig til at se yderst flot ud.

Recon Haircut

Denne militære frisør er den ekstreme form for høj og stram. Håret på toppen er for langt i længden, og siderne og baghårene er barberet tæt på huden.

Den regelmæssige Comb over Haircut

Dette er et godt frisure valg til mænd med meget tykt hår, fordi det viser fuld vækst, samtidig med at den bliver ren.

Den Ivy League Haircut

Dette er et meget usædvanligt hårklipp, der kan se godt ud på den rigtige person med de rigtige funktioner. Du skal overveje denne ene, fordi hvis den ikke er skåret helt rigtigt, kan det være et meget risikabelt valg.

Den Retro Militære Haircut

Selv om det kræver nogle få udflugter til din barbermaskine, vil dette tage på det retro militære frisør vil se ud som alt hvad du gør om morgenen er at tage et brusebad og derefter gå om dagen.

Den Curly Taper Haircut

Den koniske fade, ligesom de fleste militære hårklipp til mænd, gør din stil også en stor fordel, hvis du har krøllet hår. Det øverste hår holdes længe, ​​mens siderne og bagsiden langsomt fader ud.

Finger Wave Haircut

Bølget hår giver mange muligheder for at style dit hår. Det fungerer godt med lag, der tæmmer og reducerer størstedelen af ​​bølgerne. Bølget hår giver frynsen en robust tekstur, der holder den fra at være for stump.

The Short Mohawk Haircut

Mohawk er en ret længere stil end nogle af de andre, der gives her. Det er kun en kort til mellemlang mohawk med trimmede sider. Det kan også være så længe du vil, selvom det kun er en centimeter.

The Wet Look Haircut

Den våde look haircut er en cool mulighed til mænd, da det ikke kun er praktisk at implementere, men det vil også tilføje en unik og sjælden stil til dit hår.

The Quaff Haircut

Ligesom andre voluminøse stilarter, såsom den afbrudte underskæring, er quaff en meget høj kontrast stil. Det lange hår på toppen giver en skarp kontrast til det korte hår på siderne og i ryggen.

Shoulder Length Haircut

En af de kølige ting om langt hår er, at du kan gøre mange forskellige ting med det. Faktisk kan du tilføje bevægelse til det med point og cut teknik, efter at arrangere det vil ikke være et problem.

Den lagede Top Haircut

Du vil finde dette lagdelt haircut for at være perfekt, hvis du ikke kan lide at spilde meget tid på at trimme dit hår. Texture glat fading vil fremhæve dit udseende smukt.

Sidedelen lagdelt top

For en mand, der elsker at sætte på trendy tøj, vil dette være en flot form haircut at gå med. Den er ideel til nogen, der har et stort volumen hår på toppen af ​​hovedet.

The Liberty Spikes Haircut

Frihedspigernes frisyre gør at du har rodet langt hår på dit kroneområde og sider kortere end det. Håret er stylet med et voksprodukt.

Slicked Back Haircut

Hvis du leder efter klassiske militære frisurer til mænd, er den slicked back undercut et godt valg. Underskæringen består af sider, der er ret ret korte, mens toppen stadig har en ret lang længde. Brug en kam og hårvoks til at glatte dit øverste hår tilbage.

Den Pink Buzzed Top Haircut

Hvis du er en mand med en enestående personlighed, skal dit udseende være det samme. Denne pink buzzed haircut vil helt sikkert få al opmærksomhed og øge din selvtillid.

Induktionsklippet

Induktionsskæringen er enkel, fordi den i grunden er en næsten skaldet skæring. Det er ikke en meget attraktiv frisure, og alligevel er den effektiv og effektiv til det, der er nødvendigt.

Den mellemstore bølgehår

Denne medium bølgete stil kan være gammel skole, men det er stadig i tendenser. Du har måske set det meget omkring i byen i det seneste. Folk foretrækker det på grund af dets enkelhed.

Den Regular Fade Haircut

Denne frisure består af en gradvis reduktion af hårlængden, indtil håret på ryggen og siderne kommer op på den naturlige hårlinie.

The Undercut med hvide Bangs

Underskæringen er en, men en skål haircut, hvilket betyder, at siderne og bagsiden af ​​hovedet er kortere, mens kronen forbliver længere. Med hensyn til militære haircuts for mænd, bør dette kun have håret på toppen af ​​hovedet med en maksimal længde på to inches.

The Dice Bob Haircut

Terningen bob var en frisure, der først dukkede op i begyndelsen af ​​1980'erne. Håret er formet med forskellige flade planer, og det kræver ofte, at meget hårspray forbliver i form.

The Hime Cut Haircut

Dette er en meget cool frisør til folk med et mellemlangt hår. Hårklippet gives tekstur ved at bruge en ren barbermaskine i templet for at give det et mere afbalanceret udseende.

Den mellemlange frisyre

Mellemlangt hår er langt den mest populære af alle hårlængder for mænd, ikke fordi det ser utroligt fantastisk ud, men også fordi det er ekstremt alsidigt og kan afspilles med og formet som du vil.

The Messy Crown Haircut

Håret på siden af ​​hovedet er efterladt i kort længde, og toppen er stylet i henhold til den naturlige retning. Stilen har et dejligt rodet udseende til enhver smag.

The Parted Pompadour Haircut

Denne afskårne pompadour haircut vil give dit hår et uimodståeligt udseende. Det er et must, hvis du har medium eller langt krøllet hår. Det er den slags stil, der nemt kan løses hjemmefra.

GI Cut

Denne GI-cut blev lige meget populær med gradvis fading og perfekt styling. Hvis dette er det udseende, du leder efter, viser dit bedste spil din barber et billede på din telefon.

Den Side Parted Wet Haircut

Hvad der skiller sig ud er sidedelen, hvilket giver en anden dimension til det bløde udseende. En god styling passer altid godt sammen med andre dele af skæret.

Flat Top Haircut

Den flade top er en af ​​de militære frisurer til mænd, der ikke er meget kendt som den ikke har været brugt meget ofte i hæren. Hvis du kan lide at få en skarp personlighed så kan du nyde denne flad top.

The Up gør militære frisyrer til mænd

Denne kant op har en meget kort drop fade og tung struktureret top, der vil give et rigtig godt udseende. Hvis du har mellemstort hår, er det det rigtige hårklipp til dig.

The Psychobilly Wedge Haircut

Dette hårklipp har en ren og præcis stil, og du kan forhindre håret i at blive stiv, når du styler det ved at bruge en minimal mængde gel.

The Shape-Up Haircut

Spice dit udseende ved at tilføje rodet bølger til det øverste hår og skabe en fadet stram på siderne. Trim sideburns for at matche frisuren og blande ind med skæget.

Forordningen Haircut

Dette militære hårklipp indebærer at trimme toppen af ​​dit hoved ned til et tal og klippe siderne og tilbage endnu kortere. Denne snit gør underværker for alle, der har svært ved at arrangere hår, da den resulterende form virkelig giver et hårdt, macho look.

The Modern Mop Top Haircut

Moppen, der også er kendt som mop toppen, er et medium langt lang hårklipp, som ser godt ud, hvis du kæmmer det over på sin naturlige måde. Sidene er altid korte og passer perfekt sammen med toppen.

Konklusion

Militære haircuts til mænd har været rundt om i verden i nogle ret tid nu. Selv de mænd, der ikke er i hæren eller militæret, nyder at have dette hårklipp. Det er fordi de militære hårklippninger til mænd ikke kun er lette at vedligeholde, de ser også klassiske ud under alle omstændigheder. Der er en række forskellige typer militære hårklipp til mænd, og hvis du ikke er bekendt med disse, vil denne artikel helt sikkert komme til nytte. Hvis du har tænkt på at få et nyt hårklipp end pompadour, så er det de frisurer, du bør prøve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *