50 individualistiske moderne pompadour ideer

Pompadour er uden tvivl en af ​​de mest populære frisurer i året. Scores af mænd over hele verden bærer det som vi taler, hvilket er et testament til dets skønhed og kraft i styling. Men da du ser på, at denne frisure går tilbage i mere end 250 år, hvordan passer du præcis til den, så den passer til slutningen af ​​2010'erne? Her er 50 moderne pompadour ideer, der hjælper dig ud.

Moderne Pompadour med en side del

Første ting først. Vidste du, at pompadour oprindeligt var en frisure for kvinder? Det er imidlertid nysgerrig nok, at det nu mere end 250 år efter dets opførelse bæres mest af mænd og betragtes som en hæfteklamme.

Moderne Pompadour med en Beard

Pompadour blev opfundet og opkaldt efter Madame de Pompadour, der boede i Frankrig i begyndelsen af ​​1700-tallet og var en elskerinde til kong Louis XIVth. Hendes brug af det var på en stor, hvid og pulveriseret paryk.

The Shaggy Modern Pompadour

Pompadouren har en sjov historie så langt som frisurer går. Det var populært i 1700'erne tak til Madame de Pompadour, men da, som alle stilarter gør, fadede væk. Men det blev endnu en gang populær som en del af udseendet, der hedder Gibson Girl, i 1890'erne, en uafhængig kvinde, der stolte på hendes talenter og efterretninger såvel som hendes udseende. Men stadig ingen tegn på mænd endnu.

Den Piecey Moderne Pompadour

Gibson-pigen banede vejen for flapperne i 20'erne, fordi det var da pompadour holdt op med at være en trend. Det kom imidlertid tilbage til kvinders stil i 1940'erne. Og det menes at dette er, hvor mænd kommer ind, og hvor de får deres inspiration fra.

The Layered Modern Pompadour

Da pompadouren kom tilbage til stil for kvinder i 40'erne, var det første gang det gav et indtryk på mænd. De tog mærke til det og begyndte at bære det. Men hårklippet blev virkelig fanget, da en ung mand begyndte at bære det stærkt. Elvis Presley.

Den Blonde Moderne Pompadour

Takket være Elvis fortsatte pompadouren at være meget populær i de næste to årtier, 50'erne og 60'erne. Kongen er også ansvarlig for aldrig at lade denne frisyre fade væk. Selv i dag er mænd lokket til pompadourens skønhed, som den unge Elvis bærer.

Minimal Design Moderne Pompadour

Lige nu oplever vi en af ​​de mange genoplivelser, som pompadouren har set i sin lange eksistens. Det eksploderede tilbage til berømthed i midten af ​​2010'erne, og det har ikke forladt os siden. Scores af berømtheder bærer nu det, så fortsæt med at rulle, fordi vi også har nogle på vores liste.

Long Fringe Modern Pompadour

Enkelt sagt og som en grundlæggende tommelfingerregel består pompadour-hårklippet af mellemlangt hår specielt i fronten, der skal fejes op over panden og hovedets krone på en smal måde. I dag betragtes det som et mandligt hårklipp med kvinder, der blot låner det fra tid til anden.

Den perfekte moderne pompadour

Selvom det her er den perfekte pompadour, der ligner den grundlæggende definition, vi har givet ovenfor, er der mange variationer til det, især i nutidens alder, som du er ved at se på denne liste.

Moderne Pompadour med Hår Tatoveringer

Dette er en fremragende pompadour, der også fungerer som en fauxhawk. Det er flaskeblond i farve, har en barberet fade plus en hårtatovering. Frisuren er kompliceret og har en masse visuel information, der perfekt opsummerer slutningen af ​​2010'erne.

Den To-Tonede Moderne Pompadour

En fantastisk måde at vise din pompadour på er at gå i to farver i stedet for en. På den måde vil væggen af ​​slicket hår skille sig ud endnu mere. Tilføj en konisk fade til alt dette, hvilket også er en af ​​årets største trends.

Den lilla Moderne Pompadour

Taler om årets tendenser, ved du sikkert allerede, at ikke-konventionelle farver har været et glimrende hit. Folk er så meget i dem, at kosmetiske mærker endda har fået nye produkter specielt til at rumme flere forbrugere.

Den Fuchsia Moderne Pompadour

Hvad du behøver at forstå er, at der ikke er nogen tilbageholdelse, når du bærer en pompadour. Som det fremgår af historien, dyrker du en kvinders frisyre, der blev opfundet for 250 år siden, og som blev båret på høje høje drevne parykker med spoler i ryggen. Intet du kan gøre vil nogensinde top det!

Den Blå Moderne Pompadour

På baggrund af ovenstående kan det faktisk være noget pligt at forsøge at være så kreativ som muligt, når du bærer en pompadour, bare for at ære sin historie. Hold derfor ikke tilbage.

Den Hvide Moderne Pompadour

Vi elsker bare det, når vi støder på en fantastisk hårfarve, der kan overgå forbløffende godt fra en sæson til en anden. Og denne ekstra hvide blonde gør bare det. Par det med en demure pompadour, og du har fået dig selv en vinder.

Moderne Pompadour for Boys

Pompadouren er også en passende frisure til præ-teenage drenge. Bortset fra det er det et foretrukket valg af dem, fordi det får dem til at se seje og populære sammen med deres skolekammerater og andre børn.

Den Pink Moderne Pompadour

Når du farve dit hår, har du to muligheder. Du kan dyrke dit skæg i sin naturlige farve eller farve det også, så det passer til dit nye hår. Hvis du går til sidstnævnte, bør du vide det hedder enhjørning skæg tendens.

Bruno Mars

Sanger-sangskriver Bruno Mars er kun den første berømthed, der giver vores liste over moderne pompadour ideer. I lang tid i sin karriere plejede han at omfavne en klassisk pompadour inspireret af Elvis, som han tilføjede et moderne touch med hipster solbriller og chunky gyldne ringe.

Rød Moderne Pompadour

Uanset om du er en naturlig rødhårede eller du beslutter at farve dit hår i denne farve, støtter vi dig helt. Dette er en af ​​de vigtigste tendenser i år. Kobber og messing har flået deres vej i stedet for de ældre matte farver og rosenguld.

Moderne Moderne Pompadour

Her er unicorn-tendensen, vi refererede til ovenfor. Det beder dig om at vælge en ikke-traditionel farve og derefter farve dit skæg i den samme skygge. Vi foreslår, at du først foretager en lille test, da din hud måske reagerer dårligt på farvestoffet.

Den Moderne Pompadour med et design

Hår tatoveringer eller design har været rigtig stor i år. Dette er selvfølgelig bare et grundlæggende eksempel på, hvad du kan få. I virkeligheden er din egen kreativitet den eneste grænse for, hvad du kan have designet i din undershave.

Lavendel Moderne Pompadour

Vi skal ikke have favoritter, men vi er kun mennesker, og vi kan ærligt sige, at denne pastell lavendelpompadour er vores valg af hjertet. Farven og stylingen her med den hvide sommerdragt plus paisley silketørklædet er en ting til perfektion.

Den Grå Moderne Pompadour

Hvis du leder efter noget mere demure, men stadig på den ikke-konventionelle side, hvorfor ikke prøve lidt metallisk grå? Hæv den pompadour så højt som du kan ved at bruge mousse og hårspray og tilføj nogle parallelle linjer.

The Orchid Modern Pompadour

Orchid er en skygge, der tilhører den meget omfattende lilla familie. Det virker utroligt godt med denim, som du kan godt se, og giver dig en meget George Michael i 90'erne slags udseende, men helt sikkert med en mere moderne stemning.

Den Naturgrå Moderne Pompadour

Nogle gange behøver du ikke engang at spørge din stylist om at farve dit hår til et interessant udseende. Hvis dit hår er naturligt gråt eller i forarbejdningen af ​​at blive så, støtter vi dig i forsøget på at holde det helt naturligt.

Den Rette Moderne Pompadour

Denne version af pompadour kræver en masse øvelse og dygtighed, før du kan mestre det. Men når du gør det, ser du sindssygt af. Så få den kammer og hårvoks klar, fordi det er tid til at være den sejeste fyr rundt!

The Flat Top

Du kan også kombinere en moderne pompadour med en flad top. Dette kan opnås, når du har kortere hår og ved at kamme ikke kun håret på forsiden, men også den ene på siderne, hvilket bringer det helt op til midten.

Blowout Modern Pompadour

Hvis du føler dig modig, kan du endda prøve en god blowout. Få ud dit hår blæser og en rund børste og gør dig klar til at bruge lidt tid foran spejlet, fordi denne baby ikke kommer let overhovedet.

Den gelerede Moderne Pompadour

Her er en version af pompadouren, som du kan bære på din prom. Det er en geleret stil, som din stylist kan skabe for dig, hvis du ikke kan klare dig selv. Det har en række godt olierede lag plus en hård del.

Den Metalliske Pompadour

Som vi alle ved nu, er den matte tendens ud af døren og har stille men sikkert gjort plads til metallikerne. Dette omfatter alt fra tøj til makeup og hårfarver. De kan være et råbe ud til 80'erne og 90'erne, men vi elsker dem.

Den Moderne Pompadour med højdepunkter

En måde, hvorpå du kan fremvise din smukke hudfleksion, din solbrænding eller den særlige farve i dine øjne er ved at sporte nogle onde højdepunkter. Kæm dem over med din pompadour for maksimal effekt.

Den Deep Blue Modern Pompadour

Leder du efter unikke farver til dit hår? Hvad med denne dybe blå med hints om akvamarin? Vi elsker det faktum, at selv den koniske fade er blevet omhyggeligt farvet i denne situation.

Den Høj Moder Moderne Pompadour

Mode er meget vigtigt, når du bærer et så køligt hårklipp som pompadour. Det er afgørende at style dig selv efter den frisure du har på dig, og dette er kun et eksempel, du kan bruge som inspiration.

Smukke Moderne Pompadour

Tale om mode og styling, tag en cue fra denne. Det er en lagdelt og feathery arktisk blond pompadour over en naturlig mørk brunette konisk fade. Stylingen omfatter en hvid skræddersyet jakkesæt med sorte silke-lapels og en sort og hvid leopard print skjorte. Har du bemærket sminken? Kærlighed!

Stilfuld Moderne Pompadour

Afhængigt af hvilken version du vælger, kan pompadours faktisk være meget nem at vedligeholde. Vi foreslår at du investerer i nogle højkvalitets hårplejeprodukter, der kan hydrere dine lås og gøre dem lettere at glatte tilbage.

Den Volumerede Moderne Pompadour

Det handler om at tilføje volumen med denne isbjerge blonde pompadour. Topet er blevet blæst ud ved hjælp af en hårblæser og fastgjort på plads med en liberal mængde hårvoks. Dette kan nemt være din næste sommer frisure.

Den hårde del Moderne Pompadour

I grunden er en hård del en opgraderet typisk hårdel. Forskellen er, at din stylist eller barber er ansvarlig for det, som han eller hun skal give det til dig ved hjælp af en barbermaskine. Det er bedst ikke at forsøge at gøre det hjemme alene.

David Beckham

Han var ikke kun en konge på fodboldbanen i mange år, men han var også konge af frisurer, som vi alle ved. David Beckham har prøvet hvert eneste hårklipp i verden, så det var kun naturligt at prøve en pompadour også.

Chris Evans

Captain America skuespiller Chris Evans har kastanjebrunt hår i det virkelige liv, der fremhæver hans baby blå øjne. Han bærer den i en ubekymret pompadour stilet med noget hår voks. Hans frisure er ledsaget af et buskigt, men trimmet skæg.

Jon Kortajarena

Med rette navn som en af ​​de mest smukke mandlige modeller i historien gør Jon Kortajarena utvivlsomt sagen for den moderne pompadour. Hans hår er mælkechokoladebrunt, der komplimenterer hans oliveskind.

Daniel Radcliffe

Altid den unapologetic hipster, skuespiller Daniel Radcliffe sport en original quiff. Det er rodet og fed og hjælper med at forlænge sit ansigt. Du kan også tænke på at prøve det også, hvis du har den samme type ansigt.

Zayn Malik

Sangeren Zayn Malik har gjort sagen for den moderne og rodet pompadour siden hans tidlige One Direction-dage. Nu, mange år senere, har hans stil ikke ændret en smule. Han har flere tatoveringer, men hans stil er stort set det samme.

Adam Lambert

Det er det, det betyder at have en god stylist. Adam Lamberts mørke chokoladebrune og ultraglansede hår fremhæver sine utroligt blå øjne på en måde, vi aldrig har set før. Han har også lige den rigtige mængde skæg for ikke at skjule sine smukke funktioner.

The Justin Timberlake

Selvom vi er store fans af hans blonde møder brun pompadour, kan vi ærligt sige, at uanset frisure Justin Timberlake bar efter blonde ramen en tilbage i 2000'erne er en god en.

Liam Payne

Et andet tidligere medlem af alles foretrukne drengeband, One Direction, er Liam Payne. Han er lige så fortryllet med pompadouren som hans bandkammerat Zayn. Selv om vi må sige, at Liam altid stræbte efter nyere højder med hans hår.

The Harry Styles

Det var umuligt at tale om One Direction og ikke nævne det mest smukke medlem at komme ud af det. Harry Styles har krøllet til bølget hår, som han altid bærer i en rodet og blank pompadour, der søder sit dybt vinklede ansigt.

Dan Stevens

Her er skuespiller Dan Stevens fotograferet for en Giorgio Armani kampagne for nogle år siden i en skræddersyet jakkesæt og iført en moderne pompadour. Vi kan godt lide at tro på, at dette var al den audition han havde brug for til at spille en Disney-prins i skønhed og dyret.

James Franco

Der er ikke behov for bevis for, at James Franco ser godt ud med en pompadour. Han blev valgt til at spille James Dean i en biopic, hovedsageligt fordi han ser så meget ud som den legendariske skuespiller. Derfor er oppadgående kraver og en pompadour bestemt hans ting.

Zac Efron

Et andet produkt fra Disney School, der nu ser ud til at smadre i et voksen hårklipp, som pompadouren, er ingen anden end Zac Efron. Han har klassisk chiseled godt udseende og en lagdelt pompadour komplet med mellemstore sideburns.

The Justin Bieber

Justin har aldrig været i stand til at grøfte blondt hår, så her er han i al sin herlighed med en teenagers version af en geleret pompadour med en konisk fade og hans ikoniske smolende look til kameraet.

Konklusion

Pompadouren som en frisure har over 250 års historie, der står bag den som et testament til, hvor attraktivt det stadig er for mænd over hele verden. Men hvis du vil prøve det, skal du stadig lære at style det på en moderne måde. Så tag et kig på disse 50 moderne pompadour-ideer og lad os vide i kommentarsektionen nedenfor, hvilken ene var din favorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *