50 imponerende frisurer til mænd med tykt hår

Uanset om du har lige, bølget eller krøllet hår, er der en overflod af frisurer til mænd med tykt hår ved hånden. Denne generøse hårtype giver dig mulighed for at eksperimentere med både korte og lange hårklipp, alt sammen med mange styling muligheder. Det kan dog være stressende at opretholde, hvis du ikke er forsigtig. Lær hvordan du får mest ud af dit tykke hår med disse fantastiske ideer.

Slanke frisurer til mænd med tykt hår

Hvis du er en mand med stil, må du aldrig undervurdere kraften i en lidt slicket tilbage frisyre. Selvom denne ikke er helt geleret, har den lige nok af et laid back look for at komplementere dit tykke hår. Den er ideel til formelle lejligheder, men kan også bruges på et kontor eller endda tilfældigt miljø.

Chin-længde tykke frisurer til mænd

Mere af en haklængde hår slags fyr? Nå, det kan bare være en af ​​de bedste frisurer til mænd med tykt hår til dig. Det ser særligt godt ud på mænd med bølget eller krøllet hår, men tøv ikke med at få dette hårklipp, selvom dit hår er lige.

Lang frisurer til mænd med tykt hår

Hvad angår mænd, der foretrækker at rocke lange låse, er der så mange styling muligheder, at de fortjener en liste over deres egne. En af de mest populære frisurer i de seneste år er "mandens bun", i det væsentlige en top knude til mænd. Forlad toppen med længere hår og pakk det tilbage ved hjælp af et hår slips.

Slicked Back Elegant Frisurer

Vil du have en frisyre, der er lige opformel? Denne helt slickede tilbage frisure virker til mænd med lige eller bølget hår, især hvis de har en sort slips begivenhed kommer op. Det er en strålende og tidløs frisure for brudgom, især.

Korte frisurer til mænd med tykt hår

Hvis du vil skære ned på større vedligeholdelsestid, er en kort frisyre, hvad du har brug for. Mens denne spikede frisure faktisk er kort, tillader det dig stadig at style det lidt, hvis du vil skifte tingene op fra tid til anden. De lavt skårne sider er et godt preg for et tiltalende udfald.

Frisurer til mænd med tykt krøllet hår

Krøller kan vise sig at være en styling udfordring for mænd, især hvis deres hår er tykt. En af de nemmeste måder at styre krøllet og tykt hår på er at få en godt beskåret base. For eksempel kan du holde den øverste del lidt længere og barbere siderne på en fadet måde.

Taper Fade Haircut med krøller

Uden tvivl er koniske fade haircuts en af ​​de mest trendy frisurer af alle til mænd. Endnu mere, mænd med tykt hår kan nyde denne hårde vedligeholdelse frisure uden problemer. Til krøllede låse kan du overveje at holde panden langt foran.

Quiff Frisure for tykt hår

Foruden koniske fader har quiffs taget mænds frisurer verden med storm. Det er indlysende, hvorfor hårklippet er alt raseri; det harmonerer harmonisk dandy og edgy. Dette er en alsidig frisyre, der kan sportes af mænd i alle aldre, især dem med tykt hår.

Frisurer til mænd med tykt bølget hår

Bølget er tydeligt en generøs hårtekstur, især når du har at gøre med tykt hår. For mænd kan de udnytte bølgerne til en dynamisk frisure, der kan spidses eller smides let. Overvej et subtilt skæg til at supplere udseendet.

Messy Thick Frisure

Der er intet der siger "mandligt" helt som en rodet frisure. Denne mellemstore haircut spænder med stil og holdning, fra de ubekymrede tråde spredt rundt til det ubesværede flotte udseende.

Bedste frisurer til mænd med tykt hår og skæg

Bortset fra at være en erklæring, er skæg utrolig fashionabelt og har fået mere popularitet end nogensinde før i de seneste år. På dette billede kan du se, hvordan en slank frisyre og medium skæg går hånd i hånd perfekt.

Side Bangs Frisure til mænd

Vil du tilføje et twist til din frisure, bogstaveligt? En af de bedste måder at gøre det på er med sideband. Mens du ikke behøver at gå i fuld "emo hår", kan du få et par tråde, der tilfældigt går hen over din pande til siden.

Stilfuld frisure for tykt bølget hår

For et poleret look, tøv ikke med at udnytte dit tykke hår med et snit som dette. Det diskret skæres ned på siderne, efterlader en fuld top, der nemt kan styles på forskellige måder. Det er et professionelt og rent skåret look overalt.

Cool frisurer til mænd med tykt hår

Et andet attitude-fyldt udseende er dette hente skulderlange haircut. Mens du normalt ville forvente længere hår til at afværge et udelukkende edgy look, ændrer den dygtige lagdeling helt frisuren. Tilføj nogle højdepunkter for mere form.

Frisurer til mænd med tykt groft hår

Det er en ting at have tykt hår, men at have din tykke og grove kan være problematisk fra tid til anden. For at sikre, at du ikke har endnu en grund til at stresse ud før arbejde om morgenen, skal du vælge en kort og stilfuld haircut med en klok skygge.

Top Knot Barber Frisure for Black Men

Frisør frisurer er et fantastisk valg til mænd, uanset hvilken hår tekstur de har. Denne mand med afro-tekstureret hår valgte for eksempel et fuldt hoved af dreadlocks og et godt kontureret skæg. Lokerne kan pakkes i en top knude for komfort og stil.

Business Frisure for mænd med tykt hår

Hvis du handler om forretning, og du vil have dit udseende til at afspejle dette træk, er det her frisure. Det er professionelt, beundringsværdigt og sikkert at hjælpe dig med at forsegle enhver aftale, der kommer din vej. Hvis du matcher det med skæg, anbefaler vi, at du holder det ordentligt trygt.

Bicolor Frisure for tykt hår

De fleste mænd vælger deres naturlige hårfarve. Den udgående bande vil dog aldrig tøve med at eksperimentere med farve. Dette er et eksempel på, hvordan du kan gøre et besætningssnit med korte lag bemærkelsesværdige, blot ved at lynne toppen.

Alternative frisurer til mænd med tykt, lige hår

Tør at gå imod kornet med en oprørlig frisure for at få det bedste ud af dit tykke hår. Bortset fra de lange bragter kastet til siden skinner denne frisure gennem en iskold platinfarve. Det er en glimrende mulighed for mænd med blå eller grønne øjne.

Surfer Frisure for Tykt Hår

Zac Efron er ikke kun en talentfuld skuespiller, men også et stilikon i hans generation. Et af hans ungdommelige grooming valg er dette surfer-inspirerede hårklipp. Selvom du ikke er teenager, er det en frisure du kan regne med for et nyt udseende.

Layered, skulderlængde hår og skind stil til mænd

En anden berømthed, vi altid har øje med, er Christian Bale. Den værdsatte skuespiller er ikke bange for at klippe langt hår, og vi indrømmer det passer ham ganske godt. Hvis du går for langt tykt hår, kan du holde et lige tykt skæg i tankerne.

Medium længde frisurer til mænd med tykt hår

Ikke for lang, ikke for kort, dette er en ekstraordinær frisyre til mænd, der søger balance. Det ser bedst ud med bølget hår, men du kan sport det med en hvilken som helst anden tekstur. Hovedfokus er på den fulde, rodet pande foran.

Dreadlocks frisurer til sorte mænd med tykt hår

Dette er et dobbelt eksempel på vores liste. For det første viser det skulderlængde, mellemstore dreadlocks. For det andet tilbyder det inspiration til styling, hvis du ikke vil have locs at falde i dit ansigt. Enkel, praktisk og smigrende for tykt hår.

Side Slicked Thick Frisure

Mens en hel del slickede frisurer kæmes tilbage, viser denne, hvordan du kan style din til siden. Hårets længde giver dig mulighed for at afprøve forskellige gelerede udseende, uanset om de er på en side, til ryggen eller som smør.

Casually bundet tilbage frisure

At have længere hår har sin retfærdige andel af fordele. En af de mest betydningsfulde er at kunne binde den op. Denne frisure virker, hvis du vil forhindre dit hår i at komme i dit ansigt, eller hvis du vil blande edgy med elegant.

Casual frisurer til mænd med langt tykt hår

Mænd med krøllet, tykt og langt hår nyder også en lang række styling muligheder. Du kan gå til en klassisk mand bun eller en anden slags rodet øverste knude, som den her viste. Vær ikke bange for at få forsiden, siderne og bagsiden afskåret af en ekspertbjælker.

Nemme og gode frisurer til mænd med tykt hår

Her kan du beundre endnu en ubesværet frisure til mænd med tykt hår. Det er et af de bedste valg for dem, der ikke har den nødvendige tid eller tålmodighed for overdreven styling. Med lidt hårprodukt kan du rake fingrene gennem dit hår til en nemmere stil.

Gratis Form (Forsinkelse) Dreadlocks

Det er krystalklar, at dreadlocks bliver mere og mere populære, men hvad med måder man kan få dem på? Vi har talt om velkonstruerede dreads, men du bør også overveje forsømmelsen eller friformmetoden.

Ash Highlights Frisure

Intet siger smart, suave og statlig som et skum af grå i en mands frisyre. Selvom det ikke er forsynet med naturligt gråt hår, tilføjer det en fængslende berøring til hele udseendet. Overvej nogle aske højdepunkter for din mellemlang længde tykt hår.

Undercut Frisurer til mænd med tykt langt hår

En stærk personlighed fortjener et lige så kraftigt hårklipp. En stejl underskæring er perfekt til mænd, der ikke skammer sig for at vise deres oprørske side. For en større indvirkning, lad resten af ​​dit hår være langt og kast det til siden.

Tykt hår og tykt skæg

Hvis du er heldig nok til at have tykt hår, hvorfor ikke rock et tykt skæg også? Dette billede viser, hvordan de to detaljer går hånd i hånd utroligt. Resultatet er charmerende, med lige nok klasse og attitude.

Faux Hawk Frisurer til mænd med lige tykt hår

Du ved højst sandsynligt ved nu, at faux hawks kommer i alle mulige former og størrelser. Hvis du vil genskabe en mohawk, og du har tykt, lige hår, er dette tilgange til dig. Stil forsigtigt topdelen opad og siderne og nedad.

Sharp Senior Frisure for Tykt Hår

Modne mænd nyder også en bred vifte af frisurer til at supplere deres tykke låse. Dette valg er passende for mænd i alle aldre, men især for dem over 40 eller resultaterne er dapper faktisk.

Frisurer til mænd med kort tykt hår

Ønsker du en mere ungdommelig tilgang til din frisure? Tænk altid på fadede underskæringer og længere toppe. En god fordel om dette hårklipp er, at du kan vælge hvilken længde du vil have til den øverste del, så længe sidene og ryggen er barberet i overensstemmelse hermed.

Big Afro Frisure for sorte mænd

Sorte mænd, der foretrækker at dyrke længere lås, bør altid holde afroer i tankerne. Denne frisure er iøjnefaldende, på den bedst mulige måde. Derudover kan det let bundet tilbage, hvis du ikke vil have dine krøllede låse falder i dit ansigt.

Stor Pompadour med subtile højdepunkter

Pompadouren er utvivlsomt et tidløst hårklipp, der altid har haft en aristokratisk allure. En moderne tilpasning af denne klassiske frisure kan omfatte nogle subtile højdepunkter, ved hjælp af en skygge eller to lettere end din naturlige hårfarve.

Professionelle mellemstore frisurer til mænd med tykt hår

Et erhvervsmiljø kræver ofte en professionel frisure. Hvis du ikke holder håret helt kort, kan du regne med dette flotte hårklipp til dine forretningsbehov. Det er bare den rigtige længde for at give et godt indtryk.

Populære frisurer til mænd med tykt hår

Et fælles træk fundet i alle trendende frisurer til mænd i år er barberede sider. I næsten alle tilfælde sker barberingen med en gradvis overgang fra top til bund. Du kan overveje dette aspekt for næsten enhver haircut, du har i tankerne.

Tykk Spikey Frisure

Selvom spikey hår er normalt forbundet med 90'erne, kan du stadig rocke det nu, hvis du ved hvordan man gør det rigtigt. I stedet for at holde piggerne accentueret gennem brug af hårdt hår brug, gå til et afslappet og rodet udseende.

Groom frisurer til mænd med tykt hår mellemlangt

Du bør være opmærksom på dit udseende lige så meget som noget andet aspekt af dit bryllup. For dit hår bliver inspireret af denne herrelignende stil. Det kommer ud som ubesværet, alt sammen med en klassisk tone.

Box Fade Haircut til Black Men

Den traditionelle æskefadehårning til afro-tekstureret hår har været stilfuld i årtier. Det er den perfekte frisure for afroamerikanske mænd, der ønsker et nyt, men gammelt skole udtryk gennem deres udseende.

Frisurer til unge mænd med tykt hår

Ung, vild og fri? Du kan finde alle disse livlige kvaliteter i denne glatte haircut. Selv om det virker bedst for teenagere eller mænd i deres 20'ere, tøv ikke med at style dit hår på denne måde i alle aldre.

Retro Inspireret Tykk Frisure

Leder du efter en moderne klassisk slags hårklipp til dit tykke hår? Tænk på at kombinere en traditionel frisure med en cool ny. For eksempel kan du prøve en faux hawk med siderne barberet ned. Derefter stil toppen som en pompadour.

Frisurer til mænd med tykt hår og runde ansigter

Underskud aldrig kraften i ansigtshår, når du lægger dit blik sammen. Hvis du har et rundt ansigt, kan du vokse et skæg til at skitsere dit ansigt flatterende. Hvad angår den øverste del af dit hår, gå for robust og uforsigtigt.

Snoet Mohawk til Afro-Textured Hair

Små snoede er et mindeværdigt valg for afro-tekstureret hår. Men hvordan kan du få din frisyre til at skille sig ud fra mængden? En mohawk eller underbud kan tage dig langt. Barber siderne fra top til bund for et forlængende resultat.

Barberet og flettet frisyre til tykt hår

Vil du have en sjov frisyre? Barberet og flettet er vejen at gå. Få en høj konisk fade haircut, forlader den øverste del et par inches lang. På den ene side spørg din barber til en kirurgisk linje og fletning håret direkte til højre.

Korte frisurer til mænd med tykt krøllet hår

Enkelhed er nøglen til utallige succesfulde frisurer. I dette eksempel handler det om at have en god silhuet til frisure. Fra dette tidspunkt kræves ingen styling, medmindre det er foretrukket.

Glatte frisurer til mænd med krøllet tykt hår

Hvis "cool" er dit mellemnavn og du har krøllet hår, er det den slags frisyre du leder efter. Det understreger din legende hårtekstur, samtidig med at billed perfekt længde opretholdes. Hvis vi har sagt det en gang, har vi sagt det tusind gange - det er alt i de barberede sider.

Lang og fejet tilbage frisure med underskæring

Ikke sikker på hvordan man får et skarpt udseende uden at komme ud som for prinses? Denne frisure består af lang og fejet bagkant, suppleret med en fejlfri underskæring. Den velplejede skæg er bestemt et andet aspekt at overveje.

Ekspertformet kort tyk frisure

At pakke op vores yndlings frisurer til mænd med tykt hår, her er en lav konisk fade ide. Det fremhæver hårets tykkelse og former det samtidigt. Desuden er den velegnet til både unge og modne mænd.

Konklusion

Afslutningsvis er der ingen grænser for frisurerne for mænd med tykt hår, du udforsker. Næsten alle kan tilpasses til krøllet eller lige hår, og flertallet passer til alle situationer. Før du bestemmer din endelige mulighed, skal du tage lidt tid og overveje din personlighed, arbejdsmiljø og personlig stil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *