50 Harry Styles Haircuts

Et rigtigt ikon for hans tidspunkter, sanger-sangskriver Harry Styles er så fashionabelt som en moderne popstjerne kan være. One Direction heartthrob viser altid uimodståelige frisurer, hvilket gør ham til en af ​​de største trendsættere for fyre i hans alder. For at spare dig tid på forskning til dit hår udnævnelse, har vi samlet nogle af de fedeste Harry Styles haircut ideer fra hans nuværende og tidligere udseende. Alt du skal gøre er at vælge din favorit nedenfor!

Harry Styles Long Hair

I de senere år kan du nemt se 1D superstar med lange, flydende låse. Vi mener, at det uforsigtige lange udseende passer ham rigtig godt, og at du bør overveje det, hvis du har lignende ansigtsegenskaber. Du vil ikke have problemer med at opretholde frisure.

Big Piecey Frisure

Men i hans yngre år handlede Harry Styles om den populære stykke frisyre. Han ville holde sit hår mellemlangt, med lange og hakkede lag fejet til siden. Til dette udseende hjælper det, hvis dit hår er naturligt tykt, og hvis du bruger hårprodukt.

Harry Styles Haircut Dunkirk Movie Style

En af Harrys seneste eftertragtede udseende er hans frisure fra Dunkerque-filmen. Som en del af hans rolle måtte Styles hugge sine låse ind i denne seje og trendy frisure. Vi anbefaler det som en stor Harry Styles haircut til kort hår.

Voluminous Frisure

Gennem årene har volumen spillet en stor rolle i Harrys ikoniske frisurer. Sangeren er ikke bange for at ødelægge sit hår ved at tilføje tonsvis af lydstyrke. Du kan genskabe udseendet ved at plage dine låse og stort set forlader dem som de er.

Svært tilbage Harry Styles Haircut

Uanset om hans hår er kortere eller længere, har stilarter altid tendens til at feje det tilbage. Resultatet er et meget afslappet, kæmmet bagud, der ser lige så godt ud på scenen som det gør under pressekonferencer. Jo længere top vil hjælpe dig med at få de resultater, du søger.

Harry Styles Short Haircut

På samme måde følger de fleste af Hars korte hårklipp et tydeligt mønster. Selvom han næsten aldrig dyrker ekstremt kort hår, er hans mindre låse altid stylet i samme uklare materiale. Denne ubesværede stil er en af ​​grundene til, at han er så begejstret af fans over hele verden.

Short Curls Frisure

Hvis du har fulgt Harrys karriere siden begyndelsen af ​​One Direction, vil du helt sikkert vide, at hans hårtekstur er naturligt krøllet. Selvom det har tendens til at strømme ind i bølgeslange, når hans hår er længere, er krøllerne helt klart synlige med kortere udseende.

Langere Top, Kortere Sides Haircut

Næsten enhver fyr vil se fantastisk ud med korte sider lange top frisurer, stilarter inkluderet. Hårklippets beskaffenhed skærper funktionerne, fremhæver kæbebaner og baner vejen for en lav vedligeholdelse og flot frisyre. Tøv ikke med at prøve det.

Skater Harry Styles Haircut

Selv om vi tvivler på, at Harry nogensinde var en hardcore skater, trak han helt sikkert den tilknyttede frisør perfekt, da han var yngre. Ligesom de fleste teenage drenge ville Styles lade sit hår vokse længere og løbe fingrene gennem sine låse for et behageligt og uimodståeligt udseende.

Stilfuld Frisure

Alligevel mester han en elegant frisyre briljant. For at få sit udseende her er alt, hvad du skal gøre, vente på, at dit hår vokser omkring 3 inches langt. Derefter er det hele i den fejende tilbagetrækningsteknik, så sørg for, at siderne er pænt kæmmet på plads.

Skulderlængde Harry Styles Haircut

Da han var ved at vokse hans hår, så Harry så fantastisk ud med en skulderlange frisure. Det er et kig, der meget supplerer mænd med bølget eller krøllet hår, men også dem med tykke, lige låse. Du har masser af styling muligheder til at spille rundt med bagefter.

Soft Spiky Frisure

Harry er aldrig den, der skal gå til en klassisk spiky frisure, med hårstykker groft spiked. På den anden side ser han godt ud med en blød udgave af ovennævnte frisure. For at få det, skal du sørge for, at du ikke overdriver med mængden af ​​hårgelé du bruger.

Quiff Frisure

Det er naturligt, at Harry Styles ville sporte en af ​​de mest stilfulde haircuts i tiåret - quiffen. Frisuren smiler sine naturlige træk og giver også mulighed for hurtig og effektiv styling. Det er et must, hvis du har tykt hår som Harry's.

Rød Pompadour Harry Styles Haircut

Pompadouren er lige så trendy som quiffen, især hvis du vil tilføje en dapper touch til dit udseende. Mens den traditionelle pompadour er absolut forlængende, kan du overveje en moderne tilgang som Styles 'til din version.

Harry Styles Haircut med Braids

En af fordelene ved at have langt hår er, at du kan style det på mange måder. Bare et eksempel er manden bolle med tykke side fletninger, som Harry rockede under en koncert. Det er ikke ligefrem en daglig frisyre, men det er perfekt til særlige lejligheder.

Bandana Frisure

Styles er ikke fremmed for at bruge tilbehør med sine frisurer. Bandana er let en af ​​hans favoritter, som han bruger til at trække ryggen fra hans ansigt. Du kan blive inspireret af den måde, han stilker på hans bandana for dit udseende.

Harry Styles Haircut Lang Casual Frisure

Der er intet, der siger uformelt, ligesom en lang, utæmmet frisyre med solbriller på toppen af ​​hovedet. Selv om dette udseende tydeligt ikke er omhyggeligt planlagt, er det hele en del af den irske omsorgsfulde drengekollektion, som Harry naturligvis har.

Kortere Top, Langere Sides Frisyre

Mens stilarter har tendens til at gå til den lange top, korte sider frisure, når han holder sit hår kortere, eksperimenterer han også med den omvendte frisure. Med andre ord nyder han nogle gange at holde sine sider længere og hans top lidt kortere.

Emo Harry Styles Haircut

Vi er ganske sikre på, at Harry heller ikke var et diehard emo barn, men han lykkedes at sejle emo frisurer til fyre som en teenager. De lange, sidebevægte bragter så vidunderligt ud på 1D-sangerinden, især i betragtning af hans alder på det tidspunkt.

Swirling Frisure

Guys med bølget eller krøllet hår burde ikke have nogen problemer med at trække af denne Harry Styles haircut. Med blot et par tommer hår kan du få den hvirvlende effekt, som dit hårtekstur naturligvis giver. Altid hold det køligt og rodet, fyre.

Ren Cut Frisure

Vil du have en Harry Styles haircut, som du kan rocke under alle omstændigheder? Vi anbefaler hans rene udseende. Sidene er pænt trimmet, mens toppen er bare lidt længere og fejet tilbage. Det er et godt valg til en skole eller en arbejdsstylke.

Medie-længde Harry Styles Haircut

Alternativt kan du gå til en afbalanceret indstilling blandt Harrys frisurer. Vi taler om den mellemlange haircut, som han ofte ville bære for et par år siden. Det har alle de elementer, en teenager vil have fra et hårklipp - fra de afslappede, flydende låse til det stilfulde hårklipp.

Harry Styles Haircut med headscarf

Som vi tidligere nævnte, kan tilbehør altid findes i Harry's populære hårklipp. Endnu mere til stede end den klassiske bandana er den brede, tykke tørklæde. I stedet for at bruge det i en turbanstil, passer tørklædet godt til at pakke rundt om hovedet som en halo.

Front Curl Frisure

Harry er ikke fremmed for den tidløse rocker look, en kendsgerning, der let kan mærkes gennem hans frisure mønstre. Uanset om han har en kort, mellemlang eller lang frisure, kan Styles vide, hvordan man giver den en klippekant. Hans bløde, forreste krøllefrisure er ingen undtagelse.

Mullet-inspireret Frisure

Vi ville ikke gå så langt som at kaste mulletiketten på Harrys udseende, men vi kan se, hvordan han bliver inspireret af den retro frisyre. Han forlader undertiden sit hår længere i ryggen og kortere i fronten, hvilket skaber en moderne muldet, som enhver fyr kan trække sig af.

Mand Bun Harry Styles Haircut

Styles skinner aldrig væk fra mandens bolle. Vi kan helt forstå hvorfor, da udseendet passer perfekt til hans personlighed. Hvis du har længere låse, være ikke bange for at pakke dem i en mand bun for ekstra komfort og stil.

Mørk og hakket Harry Styles Haircut

Sjældent får vi chancen for at se Harry med mørkt hår. Ikke desto mindre fungerer denne mørke og hakkete frisure specielt som en charme for ham. Vi elsker, hvordan hårklippet har en skødesløs lidenskab til det, med asymmetriske låse rundt omkring.

Side-kastet Frisure

Hvad kan det være lettere end at kaste dit hår til siden? Det er den "opskrift", som Harry altid bruger til at få sin underskrift, evigt ung udseende. Du behøver ikke at spilde noget, når du styler dit hår - bare smid det til den side, der er mere behagelig for dig.

Slicked Back Frisure

Du kan ikke se Styles gå tungt på hårgelen så ofte. Men når han bruger lidt mere, er han stadig så smuk som nogensinde. Du kan spejle sin slicked back frisyre, hvis du har en formel begivenhed, der kommer op, eller hvis det passer til din personlige stil.

Boyish Harry Styles Haircut

Uanset om du er et barn selv eller du ligesom det ubekymrede udseende, der er forbundet med boyhood, er her en sød frisure. Du bør ikke bekymre dig meget om noget aspekt af det - fra længden af ​​den overordnede styling. Det er en del af en drengagtig hårklipps charme.

Messy Bangs

En anden Harry Styles haircut, som du ikke kan gå glip af med funktioner lange, rodet. Her har vi en frisure, der helt sikkert vil inspirere fyrene med lige hår. Ligesom med de fleste af Harry's udseende, skal du holde dig kold og stress ikke om resultatet.

Harry Styles Haircut med Flow Frisure

Styles har rocket flow frisuren længe før det nogensinde blev en top trend. Uanset hans nuværende hårlængde kan du altid sætte pris på, hvordan hans hår bogstaveligt "strømmer" tilbage eller til siden. Vi siger, at det er en fantastisk forretning afslappet udseende for nogen.

Mellemhåret med Beanie

Vi er tilbage til tilbehør til denne Harry Styles haircut. For udseendet ovenfor besluttede han at færdiggøre sine midlængder låse med en stilfuld beanie. Hvis dit hår ligner Harry's, kan du bruge beanie som et værktøj til at holde dit hår væk fra dit ansigt.

Harry Styles Haircut med hovedbånd

Som et alternativ kan du gå til mere af et atletisk look med et tyndt pandebånd. Det er en frisure, du kan finde på mange fodboldspillere med langt hår. På samme måde fungerer det perfekt for sangere som Harry under krævende koncerter.

Disheveled Frisure

Vi har sagt det igen og igen - rodet lås skal være din bedste ven. Den mest kendte Harry Styles haircut involverer længere og især disheveled hår. Han skubber frisyren endnu mere ved at knusse den op med enhver chance han får.

Angular Fringe Frisure

Ønsker du mere af en high fashion tilgang til din frisure? Prøv den kantede frynse haircut, men med Harrys personlige touch. I modsætning til de fleste kantede frynser skaber Styles hans med ultra lange bangs fejet direkte til forsiden.

Half Up Harry Styles Haircut

Før hans hår var længe nok til rock manboller, ville Harry lege med halvt op, halvt ned på frisurer. Teknikken er let - del dit hår i halvt vandret og pakk den øverste del op med et lille hår slips.

Lille Pomp Harry Styles Haircut

Vi har vist dig Harry's version af den rodet, moderne pompadour. Ikke desto mindre betyder det ikke, at han ikke kan dyrke en slank pompadour som en proff. For at få frisuren, hold dit hår på den korte side og arbejde på at skulpturere den lille pomp på toppen.

Bedhead Frisure

For at være ærlig, får de fleste af Harrys frisurer ham til at se ud som om han lige kom ud af sengen og gik ud af døren. I stedet for at se det som et tegn på dovenskab ser vi det som en dårlig drengskvalitet, som fortjener at blive fulgt. Stress mindre, rod mere.

Harry Styles Haircut med hestehale

Hvis du bliver træt af styling dine lange låse i en mandbunke, kan du skifte til ponytails fra tid til anden. I stedet for at bruge den cirkulære indpakningsmetode til en bolle, skal du blot trække dit hår gennem slipset for at få en dejlig hestehale.

Flerlags Frisure

Korrekt lagdelte haircuts til mænd vil altid fange øjet. Uanset om dit hår er naturligt krøllet / bølget som Harry eller det er lige og glat, så tøv ikke med at få en lagdelt haircut. Det hjælper dine låse falder på plads med hensyn til hårprodukter.

Medium Harry Styles Haircut med Hat

Et andet godt tilbehør, som enhver hipster kan regne med, er hatten. Når du først har fundet den rigtige hat til din personlighed, skal du bare pusse dit smil tilbage og ud af dit ansigt og placere hatten på toppen. Det er en fantastisk ide til en praktisk sommer frisyre.

Long Bangs Frisure

Der er op-og nedture til sportslige lange brag. På den ene side vil du se super cool ud med dine hæklængder, der falder hen over dit ansigt. På den anden side kan du blive irriteret af dem. Alligevel er de tiltalende resultater værd.

Tossed Back Harry Styles Haircut

Hvis du ikke kaster dit hår til siden, kan du kaste det baglæns. På trods af det skal du være opmærksom på, at dit hår skal være langt nok til at kaste tilbage uden at falde tilbage i dit ansigt. Hvis dit hår er kortere, skal du gå til den sidekastede tilgang.

Gardin Bangs

Din Harry Styles haircut kan også fokusere udelukkende på den smarte del af udseendet. For eksempel kan du blive inspireret af denne særlige skydning, hvis du vil have gardin bangs. Din base haircut skal svare til en skål cut. Derefter dele din smør forsigtigt i midten eller til den ene side.

Shaggy Haircut

Du skal nemt vide ved nu, at næsten alle Harry Styles ser ud, involverer shaggy haircuts. Du kan anvende den samme teknik, uanset hvilken hårtype du har. De korte og mange lag vil hjælpe mest ud med resultatet.

Textured Harry Styles Haircut med Side Bangs

Tekstur er afgørende for en vellykket Harry Styles haircut. Du kan få al den tekstur, du ønsker, ved at spille rundt med de lag vi taler om tidligere. Du kan også nemt lette dit smil til siden.

Top Knot Harry Styles Haircut

Har du ikke lang nok hår til at få manden bun du altid har ønsket? Du kan starte langsomt med en top knude frisure. Vi anbefaler også det til mænd, der har langt hår, der ikke er helt tykke nok til en fuld mand bun.

Curly Bangs Frisure

Vil du gøre dit hår tekstur skiller sig ud? Nå, hvis du har krøllet hår, bliver det et stykke kage. Lad dit hår vokse til omkring hage eller skulderlængde, så del dit hår til siden. Hvis dit hår er skåret i den rigtige vinkel, får du fantastiske krøllede smør.

Greaser Frisure

Vi slutter med en Harry Style frisør, der har været en dårlig dreng hæftning i mere end et halvt århundrede. Den ikoniske greaser frisure fra 50'erne vil altid få øjnene for damerne, især hvis du forlader en streng løs over din pande.

Konklusion

Alt i alt er der helt sikkert et Harry Styles haircut derude, der passer til dig. Uanset om du er tiltrukket af hans korte og hakket hårklipp eller hans lange og oprørske låse, kan du bruge ovenstående billeder som referencer til din frisure. Glem ikke, at Harry har naturligt tykt hår; et aspekt, der hjælper ham med at få sin signatur flydende udseende. Hvis din er på den fine side, kan du gøre op for det naturlige volumen med hårprodukt. Held og lykke og nyd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *