50 Gnarly Skaterhår

En skater haircut er mere end en trend; det repræsenterer en hel livsstil. Selvom du ikke behøver at være en egentlig skater for at få en, skal du se på greats i samfundet for autentisk inspiration. På vores liste har vi blandet almindelige skater frisurer med eksempler fra nogle af de førende professionelle og amatører i scenen. Tag det hele under!

Skater Haircut Langt hår

Langt hår er måske ikke den mest komfortable mulighed for skatere, men det ser helt sikkert cool ud. Hvis du har tykt hår, kan du lade det vokse ud i en skulderlange frisure, der vil fremvise din oprørske personlighed. Bind det op eller bære en hat, hvis du føler det kommer i vejen på et tidspunkt.

Shaggy Haircut

Udover at være en af ​​de bedste skøjere i verden lige nu, er Curren Caples også blandt de mest stilfulde og populære. Hans underskrift look er en shaggy, lagdelt og vinklet haircut med sine bølgeslusser roligt stiliseret i typisk skater mode.

Short Skater Haircut

Selvom de fleste skaterhårede har langhårede hår, viser Elijah Berle at du kan få skaterkanten selv med korte tråde. Du kan blive inspireret af hans udseende, hvis du ikke ønsker at investere tid i styling dit hår ofte, og især hvis du har tykt hår.

Mellemdel frisyre

Hvis du er interesseret i at rocke længere hår, kan du se på frisyre med en mellemdel. I modsætning til de almindelige sidebevægte bragter søger skatere, vil denne reducere chancen for, at dit hår blokerer dine øjne til enhver tid. Chase Webbs frisure er det perfekte eksempel.

Skater Haircut 1990s Style

Ryan Sheckler har været en af ​​de mest indflydelsesrige skatere på scenen siden han først blev sponsoreret i slutningen af ​​90'erne. Det er på samme tid, dette billede blev taget, med Ryans frisure blevet en favorit for teenagere lige siden.

Medium Skaterhår

Selvom han tragisk døde i 2016, forbliver Dylan Rieder status som en af ​​de mest attraktive skatere veletablerede. Til dette har vi valgt sin frisure for at præsentere, hvordan en mellemlængde skaterhårning ser ud, når den er færdig på den rigtige måde. Vær ikke bange for at rydde dit hår op for at få den ubesværede afkøling.

Vinkel Fringe

I dag er skatere ikke altid forbundet med den klassiske skålskæring med sidebevægte bragter. Faktisk læner flere og flere fyre mod kortere og mere praktiske frisurer. For at få det bedste af begge verdener, overvej en kantet frynse haircut.

Induktions Cut

Kortere frisurer bliver så omfavnet af skatere, at nogle vælger militære hårklippningsmetoder til deres udseende. Tag Sage Elsesser til en top skater, der også bruges som streetwear mærker. Hans induktionsskæring er inspirerende for fyre, der ønsker at undgå svær vedligeholdelse.

Skater frisør til drenge

Den pæne del om at få en skater haircut er, at du kan få en, når du er meget ung. Selv om de måske ikke passer til forretningsmænd, arbejder de fremragende for drenge. Prøv dette hårklipp, hvis du har lige, fint hår.

Side Bangs Frisure

Vi kunne naturligvis ikke have overdækket skater haircuts uden at dække stilen synonymt med ekstrem sport livsstil. Uanset om du er en blader, surfer eller skater, kan du ikke benægte kødet af den shaggy, lagdelt haircut med en side og lang bang.

Beskidte Skaterhår

Bortset fra hans produktive skøjteløb er Ben Nordberg også en succesfuld, men atypisk model. Han bidrager til modeverdenen med kanten, som kun en skater kunne medbringe. Det viser sig at have et rodet frisure varemærke kan få dig langt.

Crew Cut

Endnu en anden kort skater haircut, der ikke vil være en gener for at passe på er besætningen skåret. Det udbredte militære hårklipp er vedtaget af mænd i alle aldre rundt om i verden for dets brugbarhed. Overvej det, hvis du vil have mere tid på dine hænder.

Bleget Frisure

Der er ingen tvivl om, at Tony Hawk er den bedste skateboard-legende hele tiden. Selv om han nu er næsten 50 og har overgået til en mere aldersmæssig stil, vil vi fokusere på hans yngre dage. Tony's blegede frisure forbliver fantastisk til denne dag.

Hakket Skaterhår

I de fleste tilfælde er skatere ikke ligeglad med, hvordan de ser ud og foretrækker at fokusere deres tid på skøjteløb. Alex Majerus er et godt eksempel, med et hakket og skødesløst skaterhårklipp, der let kan tilpasses til alle fyre. Gå til denne tilgang, hvis du er ligeglad med, hvad andre synes.

Asymmetrisk Skaterhår

Et tilbagevendende tema blandt skater frisurer indebærer lange smæk. Hvis du nyder ideen om at dyrke længere bange, men du ikke vil have langt hår rundt omkring, så prøv et asymmetrisk hårklipp. Skær den ene side og ryggen pænt og hold håret langt på den modsatte side af din del.

dreadlocks

Rasta kultur er åbent omfavnet af mange skatere. Som et resultat kan en skater frisyre du se nærmere på, hvis du resonerer med denne livsstil er dreadlocks. Uanset om du får korte eller lange dreads, skal du sørge for at undersøge dem godt på forhånd.

Textured Skater Haircut

På trods af at han ikke længere er en aktiv skater, er Rob Dyrdek en stærk tilstedeværelse i skateboard-samfundet. Guys i deres sene teenagere, der har tykt hår, kan tage et kig på hans strukturerede skater haircut til inspiration med lav vedligeholdelse.

Fade Haircut

Det er nemt at forstå, hvorfor fade haircuts har nået toppen af ​​deres popularitet i de seneste år. Ikke alene er de et praktisk valg for skatere som Tyshawn Jones, men de giver en frisk tilgang til, hvad der en gang var en frisyre stereotype.

Meget Lang Skaterhår

Riley Hawk, søn af førnævnte legende, er ikke bange for at blande hans musik og sport præferencer i sin stil. Skateren bærer sit hår især langt, normalt et par inches over skuldrene. Det er en interessant ide, hvis du er villig til at risikere at få dit hår i dit ansigt under skøjteløb.

Skater Frisure med Beard

I modsætning til hvad nogle måske tror på, er der en hel del skatere, der dyrker et skæg med deres frisure. Torey Pudwill er en af ​​dem, sportslige mid-længde krøller med et tykt, 1-tommers skæg og overskæg. Lad os heller ikke glemme, at skæg er så elskede som nogensinde i disse dage.

Side Tossed Frisure

Hvad er bedre end slidt kaste dit hår til siden og øjeblikkeligt opnå et billede-perfekt udseende? En skater kan trække det let af, især fordi de ubevidst raker deres hår til siden, hvis det er længere.

Afro Skaterhår

Nassim Guammaz beviser, at afroen kan være en af ​​de gnarliest skater frisurer rundt. Hvis du har naturlige teksturerede krøller, kan du lade dem vokse til en iøjnefaldende afro. Vi opfordrer dig til at arbejde med dine naturlige funktioner og udtrykke dig selv uden nogen grænser.

Curly Skater Haircut

Selvom du ikke er afrikansk amerikan, kan du stadig rocke en længere skater haircut med krøller. Chin-længden er populær blandt skøjtere med krøllet hår, men du er velkommen til at forlade dig længere. På samme måde kan du skære dine krøller rent kortere. Med skater haircuts, er det helt op til dig.

Quiff Frisure

Hypen af ​​quiff haircut har udvidet til skateboarding verden, som et praktisk alternativ til længere hår. Hvis du vil gøre frisuren endnu mere afslappende at bære, skal du tænke på at blande den med en frakoblet eller fadet underskæring.

Highlights Frisure

Hvis du ikke er villig til at blegge dit hår helt, kan du altid smide en håndfuld højdepunkter i din yndlingsfarve. Blond, kobber eller lysebrunt er fremragende til en naturlig tilgang, mens lysere toner som grøn eller blå er lige hvad dristige skatere har brug for.

Casual Skater Haircut

Kontorarbejder om dagen, skater om natten? Hvis du elsker skateboarding, men du er normalt i et normalt miljø, vil du måske overveje en afslappet tag på skater haircut. Med andre ord, hold det generelt kort og kun med længere bang foran.

Spiky Skater Haircut

Synligt spiky hår er ærligt en trend fra fortiden. I stedet for at få drengebandlignende pigge rundt omkring, er et mere smigrende valg en frisure med let spikede bragter. Brug kun et strejf af produktet for at få frisuren til at virke så naturlig som muligt.

Fransk afgrøde

En af de bedste tendenser i år i herrehalper er den franske afgrøde. Selvom det bemærkelsesværdigt ligner Caesar haircut, har den franske afgrøde længere bang. Fra hvor vi står, er enten versionen fremragende til en fashionabel skater haircut.

Mohawk

Er skateboarding med en punk livsstil for dig? Hav det sjovt med dit udseende og del ideen gennem din frisyre. Mens du ikke behøver at gå til frihedspiger, kan du vælge en laid back mohawk, som du kan style som du vil.

Skaterhår med underskæring

En frisure, der kommer temmelig tæt på mohawk uden den forrevne kant er underskæringen. Du finder det som en del af mange moderne skater frisurer, især med den øverste del vedligeholdes længere. Vælg din foretrukne underbudsstil og nyd den ekstra komfort.

Brushed Up Frisure

Den vellykkede skater i verden er formentlig den 22-årige Nyjah Huston. Ved siden af ​​skateboarding holder Nyjah opmærksom på at bevare et skarpt udseende, fra hans tatoveringer til hans hår. Når han ikke har en Monster cap, kan du finde ham med en børstet frisyre.

Long Bangs Skater Haircut

Gutter med lige og fint hår kan altid prøve en frisure med kortere sider og en lang top. Hvis du beslutter dig for at få dette hårklipp, anbefaler vi, at du skærer dine pande i en let vinkel, så de falder naturligt til den ønskede side.

Gelled Frisure

Paul Rodriguez negler den slanke, forsigtigt gelerede tilbage frisure hver gang. Pro street skater viser et smart hårklipp for mænd, der ønsker at nyde et lunefuldt udseende uden at komme ud som for barnligt. Glem ikke tommelfingerregel - aldrig gå overbord med gelen.

Emo Skaterhår

Vi kan alle være enige om, at ung skateboarder Sean Malto for evigt behersker emo frisuren fejlfrit. Selv om vi er overbeviste om, at han ikke er en emo-dreng selv, tilpasser han den tilknyttede silhuet utroligt godt til sin skøjterstil.

Combover Frisure

Hvis du er en af ​​de skatere, der foretrækker kortere frisurer, er det en forbløffende ide til styling. Combover er en tidløs frisure, som vi har set på drenge og mænd, så langt tilbage som vi kan huske. Tilføj en skater touch ved at tøjle dit hår til siden i stedet for at kæmme direkte.

Dyed Frisure

Farver er en fantastisk måde at virkelig lave en frisure på din. I dette tilfælde kan du tage skøjter og klippe håret i en tone, der supplerer dine funktioner og personlighed. Nyanser af sølv, aske eller platin er blandt de øverste præferencer for oprørske fyre i år.

Bølgete Skaterhår

Mænd med bølget hår nyder utallige fordele relateret til skater haircuts. Først og fremmest kan de rocke enhver hårlængde uden en kamp. For det andet synes deres bølgede tråde altid at falde på plads uden at kræve ekstra styling. Listen kunne fortsætte for evigt.

Skaterhåret med Beanie

Skatere er ikke fremmede til tilbehør, når det kommer til deres frisurer. Faktisk forbinder de fleste hatte med skatere, til at begynde med. Når de udfører deres udseende med en beanie, nyder skøjterne fordelene ved at frigøre deres ansigt, så de kan skate uden problemer.

Bald med Beard

Vil du grønt hårstyling helt? Du kan følge Peter Ramondetta's eksempel. Teknisk kan vi ikke rigtig kalde at gå fuldt skaldet en frisure, men det er en nem måde at skære ned på den tid, du bruger til at gøre sig klar. Vi kan også lide hvordan skægget tilføjer kontrast til udseendet.

Skaterhår med Snapback

Snapbacks tager andenpladsen lige efter, at der er sko i skatørens hårtilbehør kategori. De flatter næsten alle ansigtsgenstande og skater frisurer. Snapback er et alsidigt tilbehør, der kan bæres normalt, bagud eller endda lidt til siden.

Slicked Back Frisure

Vil du rocke en slicked tilbage frisure uden at komme ud som Don Juan? Gå tilbage til Dylan Rieder for ideer. Som du kan se, foretrækker han at casual glatte håret tilbage uden at forsøge at få frisyren til at virke fejlfri. Du skal ikke bekymre dig om at sætte disse genstridige tråde tilbage på plads.

Skaterhåret med mand Bun

Langhårede fyre kan alle være enige om, at mandens bun bliver en uundværlig frisure, når man skater. Hvis du ikke har en hat til rådighed, skal du trække dit hår op på en eller anden måde, så du kan se, hvor du er på skøjteløb. Grib et hår slips og få det ud af vejen med stil.

Skål Cut

Gør os ikke forkert; Vi garanterer ikke for den skarpe-værdige skål skåret af 90'erne. Vi understøtter dog den moderne moderne skålskæring, som kommer med fuldstændig tilsidesættelse af slankhed. I stedet øger det dine kølige niveauer gennem rodet styling.

Skaterhåret med lange lag

En anden skater-emo frisyre fusion involverer lange og hakkede lag. Et træk forbundet med emo haircuts, lange lag kan hjælpe med at skabe en specifik disposition for din frisure. Hvis du vil have skulderlange hår med pandehår, så hold ideen i tankerne.

Barberet linjer Frisure

Vi taler ofte om, hvordan barberede designs kan hjælpe dig med at skræddersy en frisure til din personlighed. Det samme gælder for skater haircuts, især med denne barberede linje tilgang. Du kan enten få alle tre eller bare en; hårklippet vil stadig se imponerende ud.

Tousled Frisure

Gå i fuld skater mode med en helt disheveled frisure. Som vi har sagt igen og igen, er slurvet en fordel for så vidt angår frisurer. Mens vi gør det tilskynde dig til at deltage i regelmæssig pleje, kan vi forsikre dig om, at lægning af fast styling vil øge dit billede.

Skaterhåret med korte lag

I modsætning til lange lag kan korte dem hjælpe dig med at komme tættere på en dynamisk skater haircut. Vi er enige om, at det er et sjovt, ungdommeligt og frisk udseende, især for yngre skatere. Hvis voluminøst hår er op i din gyde, er dette skater haircut til dig.

Retro Skaterhår

Hvis du resonerer med skate mode i 70'erne og 80'erne, vil du elske denne frisure. Det kommer med renhed og uforsigtighed af de ovennævnte tider, med lange låse og naturlige højdepunkter fra udsættelse for solen.

Hestehale Frisure

En hestehale er et ekstraordinært alternativ til skatere med dreads, der ikke helt kan bruge en mandbunke til at trække håret op. Det gør et perfekt arbejde med at beskytte dit ansigt fra dreadlocks. Plus, hestehale kan sammensættes og adskilles med lethed.

Utamet Frisure

Vores sidste skater haircut indebærer faktisk mangel på skæring. For at sige det ellers, så får dit hår vokse ud i det uendelige briljant fanger ånden i skøjtelivet. Hvis du virkelig er en lidenskabelig skater, kan du fokusere mindre på barberbutikudnævnelser og mere på shredding.

Konklusion

Afslutningsvis bør en skater haircut være en direkte repræsentation af din ubekymrede personlighed. Lad dig ikke være fristet til at gå med strømmen med en klichéd skater frisure bare fordi det er hvordan samfundet skildrer det. I stedet tør du udforske de uendelige muligheder, der har åbnet op for moderne skaterehår. Hvordan vil du rocke din?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *